Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet çok şükür rahatladım.benim için pteside olur uyarım ben ama keşke nisaya sorabilsek önce o gün ayarlasa çok gelmek istiyodu çünkü birde savaş

Beni kirmayip geldiğiniz icin ben teşekkür ederim canim.
Ben işten ayrıldım. Çıkış işlemleri Icin pazartesi isyerine gitmem gerekiyor

bu doktoruda not alalım ozaman. Gidilebilecek doktor listesine :)

İçinin rahatlamasina sevindim canim

Aaa cnm.cok sevindim.herseyin yolunda olmasina benim.efrah dedigim.senaymis:)
Ay icin rahat etmistir cnm artik bebekleri sevmesi cok guzel
Aaaa bu arada kg orda nasil cikti saglik ocak gibimi?

Ay bizde duj kontrole gittik umit amcasina
Bizden baska kimse yoktu:)
Cok.keyifkiydi hersey yolunda umit bey bize bebeklik resmininve minuk oglunun resmini gisterdi ablamami banami benziyor dedi sanirim iddia konusuydu:)
Tazeanne galiba dedigun digri seytan tugu olayi var bizde
Gercekten cok guleryuzli davraniyor bize arasin saci tras ettirdik cocukluk berberi hilminamcaya kadar indik:)
Ay aklimda ne varsa sordum tym detayina kadar anlatti cikinca esim gulmeye baskadi cok soru sordun dedi
Ama iyi ettin dedi bunun icin gidiyoruz dedi:)
Bu arada adam 5o sine gelmis ufacik bebesi var

Canim.merhaba bende bigun aklimdan gecirdim kevser yazmaz oldu diye
Ay ben son iki oturmadan beri arasin slkllmasindan tedirgin oldum
Bugun gunumiz vardi ama ben gitmedim yine aynisi olur diye
Ya yine aras mutsiz olur diye korkuyorum

canım aras mutsuz olur diye endişeleniyorsun anlıyorum ama bence o anlık bir durum, değişir yani. kendini çekme ortamlardan bence, daha çok zorlanırsın sonra. bence bize gelmelisin iddialıyım aras paşayı eğlendiririz)) kontrolünüzün de iyi geçmesine sevindim. nete pek zamanım olmuyor benim malesef. boş vakit olunca da kitaba dalıyorum. zaten hamilelik de ilerledikçe uyku düşkünlüğüm arttı. fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum. salı gününe itirazın var mı senin? bu arada bana istediğiniz saatte gelebilirsiniz. illaki öğle vaktini beklemenize gerek yok. malum biz 7:30da ayaktayız))) inşallah tanışmadığımız arkadaşlardan da gelebilenler olur, çok memnun olurum

Hayırlısı olsun boswer. Tamam pazartesiyi eleyelim o zaman salıya itirazı olan var mı

bana uyar :)
bu doktoruda not alalım ozaman. Gidilebilecek doktor listesine :)

İçinin rahatlamasina sevindim canim

sağol boswer benzaten bu gidişle gidilmedik dr bırakmıycam :)ama şimdilik bu 3 dr yeter bana

ay tevafuğa bak bende şenaya gittim önce tabi sırayla diğerlerine randevu alıp 40 kez iptal ettim en son onda karar kıldım iyi oldu ama çok memnun kaldım kg da sağlık ocağındaki gibi çıktı hatta daha bile az ama geçen aydan itibaren 5 cm uzamış ve zaten çok önde dedi gelişimi ve sakın anne sütü dışında bişe verme dedi.bide bizimki kadının canını çıkardı hiç yerinde durmadı kafa kol ayrı oynadı drda bundan fazla kilo almasını beklemeyin artık çok aktif bi bebek dedi:)o yüzden içim rahatladı takılmıyorum kiloya
sen yine dayanamayıp gitmişsin ümit beye:) muayeneniz baya güzel geçmiş sevindim senin adına ee sen senelerdir gide gele artık ümit beyde sizi tanır olmuş ne güzel.ayy küçücük bebeği varmış yaa ne güzel kaç çocuğu var şimdi onun kadın drum filan demeyip doğurmuş çalışmıyo bak kaç senedirde maşallah

canım bence yanlış yapıyosun aras sadece dışarda olmaktan mutsuz olmayabilir dişleri filanda sıkıntı yapıyodur yada başka bişey hem bu şekilde kendini soyutlamamalısın ortamlardan ona bakarsan bizim bebeklerle hiçbiyere gitmememiz lazım bende dün arkadaşıma gittim hep ağladı kucağımdan inmedi ama evdede olsam aynısını yapcaktı en azından 2 insan yüzü gördüm azcık kelam ettim evde otursam onunla beraber bende mutsuz olcaktım çok hassas düşünüyosun .evde oturursanda sen mutsuz olcaksın

Aaa bak sen fistiga gozumde canlandi bak bir an gitgife kg azalicak tabiki arasta iki ayda 45o gr almis
Masalla sizin kiz acaip boy atmis zaten tosuncukta duruyor bencede gayet onde
Bu arada umit beyi biz aras on aylikken tanidik gerci keske yillardir tanisaydik o ayricok dr degistik.7 yildir
Iki oglu var canim biti 3 e gidiyor yanlis anlamadiysam

Canim aras konusunda haklisin ama benim arasim.ole sakin uslu dururduki zaten gittigimiz yerde 2 3 saat uyurdu sanirim.bu ani degisime ayak uyduramadim
Yokda biz aras 19 gunlukken basladik 5 adettr gunum var:)
Bosver den bir gun sonra dis cikardi
8 disimz oldu
Demek minik kizinda dun durmadi

Haha haydi bakalim.insalla
Ya ben sanirim.fazla hassasim.taze annenij dedigu gibi
Yada alisicam zamanla bilmiyorum
Kevsercim ogretmenimiz kesin olmamakla.birlikte sali gunu toplanti yaoacagindan bahsetti ondan bilemedim bak

Haha haydi bakalim.insalla
Ya ben sanirim.fazla hassasim.taze annenij dedigu gibi
Yada alisicam zamanla bilmiyorum
Kevsercim ogretmenimiz kesin olmamakla.birlikte sali gunu toplanti yaoacagindan bahsetti ondan bilemedim bak

çarşambaya kayıyoruz galiba :)

ayy ne bileyim ben 3. ayından beklemiyodum bu düşüşleri ilk 2 ye yakın sonra 2. ayda 1,5 kilo alınca yine fazla alır sandım ama neyse sağlıklı olsunda kilo önemli değil.
çocuklar hergün yeni bişe öğreniyolar öğretiyolar onlardan devamlı aynı tepkileri beklememeliyiz senin arasta büyüyo artık annesi ayrıca erkek çocuğu sıkılgan olur onlar çok merak etme hem bak sıkıntısı varmış zaten zavallımın bizede bugün dr diş sıkıntıları başlamış dedi bizimkinede soruyolar şöyle uyurmu şöyle dururmu diye inan cevap veremiyorum çünkü hergün değişiyo bikaç gündürde emziği almıyo mesela ne güzel emzikle kendi kendine uyurken

cnm belkı bu aya aıt bır dusustur bızı 6.aydan sonra başladı arasta 3.5 aylıkken donuyordu 6 aylıkken 600 gr aldığında bozulmuştum sankı ama sonra alıştım

ay emzıgı unutmasın sakın ha dun arasla yaşıt olan bır bebegın annesı ıle av de karşılaştık kadın cok ozendı arasın emzık emmesıne
taze anne artık onlar bıze degıl bız onlara ayak uydurucaz ne edelım
oğlumun yenı tarzı buysa onada alısıcaz
salatalığımızı alır ole gıderız kevser teyzemize
dun muayne olurken pek ıse yaradı bır boğaza bakılırken salatayı cektık dıye agladı

Son düzenleme:

ya ben az kilo alcağını tahmin ettim zaten çünkü gündüz emmeleri çok azaldı ama bikaç gündür yine güzel emiyo dediğin gibi bu aya özel bi düşüş olabilir
ayy bende çok korkuyorum onu bırakır diye çok rahat bişe emzik bırakırsa çok üzülürüm.a
amanda aman arasın derdi salatalık olsun yeterki hepimiz alırız 1 er kilo yeterki mutlu olsun o :)

bizim p.tesi 40 mız inş. allah bir terslik vermezse gelmek isterim.o zaman bu hafta sık kk ya gireyim ki kaçırmayayım buluşma gününü:)
fakat ben hiç kimseyi tanımıyorum nasıl haberleşecegim sizlerle

bizim p.tesi 40 mız inş. allah bir terslik vermezse gelmek isterim.o zaman bu hafta sık kk ya gireyim ki kaçırmayayım buluşma gününü:)
fakat ben hiç kimseyi tanımıyorum nasıl haberleşecegim sizlerle
Cok guzel olur ins. Gelebilirsin savas. Tazeanne telefonunu yollayacakmis. Gerekirse bende veririm. Bulusuruz bir sekilde

hey kızlar nerdesınız
hava sartlarından dolayı netmı gıttı
acaıp hava soğudu ve ben arasa kışlık hıc bırsey almadım henüz açıl alısverıs yapmalı
sızın bebelerınde ılk kışları kısşlıukklar hazırmııı

ayy evet çook soğudu resmen kış geldi şimdiden 2 battaniyeye sarıyorum kar filan yağarsa naparım bilmem:)direk yorganla çıkarız biz heralde yada uyku tulumuyla.
benimde bişeler almam lazım sadece ananesinin ördüğü yelek ve hırkalar onun dışında kışlık bişeler almak şart.mont filan şimdiden almak lazım mı yoksa bu sene battaniyelere sarmak daha mı mantıklı mı karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…