Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ben bu gece uyju tulumu giydirdim cnm
Ben gecrn sene arasa 1 aykikken astronata basladim cok rahat canim.kesinlikle al derim giydir cik
Ay acele akusveris birden kis geldi ne yapcam bilemedim

Ben bu gece uyju tulumu giydirdim cnm
Ben gecrn sene arasa 1 aykikken astronata basladim cok rahat canim.kesinlikle al derim giydir cik
Ay acele akusveris birden kis geldi ne yapcam bilemedim

ama banada sakın astronot alma çok zor giydirmesi dediler napsam bilemedim şimdi.uyku tulumuda bacaksız alsam diyorum nasıl sence bacaklımı daha iyi bacaksız mı?

ama banada sakın astronot alma çok zor giydirmesi dediler napsam bilemedim şimdi.uyku tulumuda bacaksız alsam diyorum nasıl sence bacaklımı daha iyi bacaksız mı?

uyku tulumu bacaksız al canım
ama astronot ıle ben cok rahat ettım cocugu tek parça tasıyırsun battaniyeye falan gerek kalmadan ben ıkısındede kullandım oldukça rahattı

uyku tulumu bacaksız al canım
ama astronot ıle ben cok rahat ettım cocugu tek parça tasıyırsun battaniyeye falan gerek kalmadan ben ıkısındede kullandım oldukça rahattı

ayy tamam doğru diyosun ben bakayım astronot ama bekleyeyim biraz daha çıksın iyice modeller heryerde mont yok şuan

bizim p.tesi 40 mız inş. allah bir terslik vermezse gelmek isterim.o zaman bu hafta sık kk ya gireyim ki kaçırmayayım buluşma gününü:)
fakat ben hiç kimseyi tanımıyorum nasıl haberleşecegim sizlerle

ben de numaramı göndermek istedim ama yeni üye olduğum için mümkün olmadı malesef. arkadaşlarla haberleşip gelebilirsen ya da arkadaşlardan birinden numaramı alabilirsen çok memnun olurum. inşallah gelebilirsin:)))

arkadaşlar yarın bana kimler geliyor bakalım:) yaren 2007, tazeanne, savas, boswer var mı bu ekipten gelemeyen. ve dahi gelecekler de varsa bekliyorum yarın:)) evi tarif etmek isterdim ama sakarya da yeniyim malum, şuradan şuna binin falan demem imkansız:/ kipa outlet avm nin tam karşısında evim. şeker mahallesi bim'de inersiniz ki çoğu dolmuş oradan geçiyor sanırım. bim de indiğinizde beni arayın çok yakın zaten. yada serdivan tarafından gelecek olanlar varsa; kipanın tam karşısındaki durakta inerseniz oraya da çok yakınım. balkondan görebilirim:)))

Son düzenleme:

ben de kışlık alışveriş yapmadım henüz canım. baharlık bir şeyler var şimdilik idare ediyor bizi ama en kısa zamanda yapmak lazım tabi.

Aaaaa bana cok yakinsin
Gelmeyi o kadar isterimki diğer kizlarida tanima firsatim olurdu bu vesileyle.kaçta toplanicakdiniz cevizli park evlerindemisiin tunahanlardami

Aaaaa bana cok yakinsin
Gelmeyi o kadar isterimki diğer kizlarida tanima firsatim olurdu bu vesileyle.kaçta toplanicakdiniz cevizli park evlerindemisiin tunahanlardami

Cevizli park evlerindeyim. Yakın olmamıza çok sevindim. Telefonumu özel mesajla yazardım ama yeni üye oldugum için mesaj atamıyorum. Sen gönderirsen telefonunu görüşebiliriz. Arkadaşlarda genelde 1 ile 2 arası buluştuk. Ama istedigin saatte gelebilirsin

Yarın için izin alamadim arkadaşlardan biri yok çünkü ama süt iznimi öglen falan kullanip gelmeye çalışıcam çok kısa kalırım ama en azından !anışmiş oluruz

eğer herkes yarın müsaitse gelmeye çalışacağim

tatlım ben salı toplsantımız olduğunu soyleıstım
yarın gelme ımkansız

tatlım ben salı toplsantımız olduğunu soyleıstım
yarın gelme ımkansız

O zaman çarşamba mı diyelim? Herkes gelebilir mi çarşamba? Tazaanneyle boswer e cepten ulaşayım ben. Nisa ve savas siz dr gelebilir misiniz çarşamba? Songülcüm kusura bakma ben toplantıyı okumuştum ama belki demiştin ya tekrar yazmayınca herhalde olmayacak diye düşündüm. İnşallah çarşamba herkese uygundur

şuanlık benden yana problem yok gelmeye çalışacağım

Merhaba kızlar nasılsınız ben giremiorum bi kaçgündür ne güzel birbirinize yakınsınız gelip gitmeyi sıklaştırmışsınız yakında günede döndürürsünüz siz işi =)
beni sorarsanız pek ii deilim yaramaz kızım beni yoruo artık sağ kaburgamın altına yer yapmış durumda kendisi canımı çok yakıyor çürüttü resmen bi iş yaparken çok zorlaniorum öyle böyle zaman geçirmeye çalışıorum işte

keşke bende katılabilsem buluşmalara ama çalıştığım için şansım yok yazık banaaa

Merhaba,

Sakaryalıyım. doğum evinde bir doktora gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ama doğum evinde doğum yapan bazı kişilerden kötü tecrübeler duydum ve biraz tereddüte düştüm.
Sizin yardımlarınıza ihtiyacım var. doğum evinde doğum yapanlar bana;

Normal doğumda ebeler mi giriyor doğuma?
Sezeryan olursa mı sadece doktorum doğuma geliyor.?
Eşinizin doğumdan sonra yanınıza gelmesi problem oluyor mu?
Doğumdan sonra bebeği giydirip mi getiriyorlar. süreç nasıl oluyor
bilgi verirseniz sevinirim..

Tazeanneyle boswer de gelebileceklerini söylediler. Senin de gelebilmene sevindim savasson nisa kaldı. O da gelebilir inşallah. çarşamba bekliyorum hepinizi

Canım bende gelicem inşallah yarin için yillik izin aldim bi aksilik çikar diye çok korkuyorum o kadar çok istedimki sizlerle tanişmayi
Numarami göndermeye çaliştim canim sana ama tel.den girdiğim için bi türlü mj bölümüne girremedim yine denicem yollamayi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…