Merhaba,
Sakaryalıyım. doğum evinde bir doktora gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ama doğum evinde doğum yapan bazı kişilerden kötü tecrübeler duydum ve biraz tereddüte düştüm.
Sizin yardımlarınıza ihtiyacım var. doğum evinde doğum yapanlar bana;
Normal doğumda ebeler mi giriyor doğuma?
Sezeryan olursa mı sadece doktorum doğuma geliyor.?
Eşinizin doğumdan sonra yanınıza gelmesi problem oluyor mu?
Doğumdan sonra bebeği giydirip mi getiriyorlar. süreç nasıl oluyor
bilgi verirseniz sevinirim..
İşte benim de duyduklarım bu yönde ilk doğumunu orada yapan ikinciyi yaşadığı deneyimlerden dolayı özelde tercih ediyor. Özel oda varmış doğum evinde acaba bize denk gelmez mieğitim araştırma yeni hastane şartları da çok güzel ama orada aynı doktora gitme şası yok hamilelik takipte mhrs'den randevu almak çok zor. Ve doğuma hangi doktor gireceği belli olmuyor heralde eğitim araştırma da yakında doğum yapan var mı?
canım araştırma ile de ilgili olumlu şeyler duymadım hiç sanırım bu topiğin eski sayfalarında yazıyor bir göz at istersen bende altınovada yaptım doğumumu kesinlikle tavsiye ederim
Sami Bey'de mi canım onun çok methini duydum. Çok ilgileniyormuş çok ayrıntılı anlatıyormuş. Arkadaşlarımdan da var altınovaya gidenler. Bir de doğudan sonra ziyaretçi alımında çok güvenlikli.
Merhaba,
Sakaryalıyım. doğum evinde bir doktora gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum ama doğum evinde doğum yapan bazı kişilerden kötü tecrübeler duydum ve biraz tereddüte düştüm.
Sizin yardımlarınıza ihtiyacım var. doğum evinde doğum yapanlar bana;
Normal doğumda ebeler mi giriyor doğuma?
Sezeryan olursa mı sadece doktorum doğuma geliyor.?
Eşinizin doğumdan sonra yanınıza gelmesi problem oluyor mu?
Doğumdan sonra bebeği giydirip mi getiriyorlar. süreç nasıl oluyor
bilgi verirseniz sevinirim..
İşte benim de duyduklarım bu yönde ilk doğumunu orada yapan ikinciyi yaşadığı deneyimlerden dolayı özelde tercih ediyor. Özel oda varmış doğum evinde acaba bize denk gelmez mieğitim araştırma yeni hastane şartları da çok güzel ama orada aynı doktora gitme şası yok hamilelik takipte mhrs'den randevu almak çok zor. Ve doğuma hangi doktor gireceği belli olmuyor heralde eğitim araştırma da yakında
doğum yapan var mı?
Tazeanneyle boswer de gelebileceklerini söylediler. Senin de gelebilmene sevindim savasson nisa kaldı. O da gelebilir inşallah. çarşamba bekliyorum hepinizi
Merhaba kızlar nasılsınız ben giremiorum bi kaçgündür ne güzel birbirinize yakınsınız gelip gitmeyi sıklaştırmışsınız yakında günede döndürürsünüz siz işi =)
beni sorarsanız pek ii deilim yaramaz kızım beni yoruo artık sağ kaburgamın altına yer yapmış durumda kendisi canımı çok yakıyor çürüttü resmen bi iş yaparken çok zorlaniorum öyle böyle zaman geçirmeye çalışıorum işte
şuanlık benden yana problem yok gelmeye çalışacağım
Canim senin evin nerede.yolcu arabasi ile gelecegim ins.bebegim dururda gelebilirim.hangi durakta inecegim.kipanin orda petrol var ordami yoksa isiklara yalin olan duraktan mi.tazeanne nin tel.nosu var brnde olmazsa gelince onu ararim baska kimsenin nosu yok cunku bende
Nisacım işe çabuk döndün diye soruyorum Sana özellikle.
Sütünü sağıp bıraktın kızın onu sorunsuz içti mi ?
Sonra eve geldiğinde Seni emerken sıkıntı oldu mu?
Adaptasyonu nasıldı?
Princess maşallah kızına...
Randevuya benden önce gidiyordun nasıl geçti?
Ben 3 Ekim' de gideceğim kısmetse.
Artık işleri askıya alma zamanı...
Evin dağınıklığını, azcık pisliğini görmeyeceğiz ki şu haftalardan sonra ne kadar dinlenirsek bebekler o kadar kilo alıp, gelişecekmiş.
Biz de doğum sonrası için moral ve enerji depolayacağız inşallah..
Gece uykuların nasıl? Ben geceleri hem oğlumun hareketlerinden hem de nefes darlığından uyumakta güçlük çekiyorum. Bu yüzden gündüzde yorgun hissediyorum kendimi.
canım bnde gidemedim daha ekimin 1 inde gideceğiz inş
Ev işlerini sallıyacağız mecburen son haftalardada temizliğe yardım eden olur heralde=) diyorum ama olmuo ne kdrda olsa ew toplu temz olması lzm düşüncesi girio aklıma ne olur ne olmaz tedbirli olayım fln bzen yapiorum bazen kalio=)
Ben çok haksizlk hissetmiorum öyle ama ağırlaşmışım sırt ağrılarım oluo gecede uyuyana kdr hareketleri rahatsız edio kendimi zorlayınca uyuorum gündüzde uyuorum maşallah fırsat buldukça çok nefes darlığı çekiosan gece soluna yatmaya özen göster bndede oluo bazen ama bn çok kilo almadıımdan sanırım fazla sıkıştırmıo öyle
valla sorma canim yaa biberona çok zor alişti.
Benimki memeden emmeyi çok seviyo o yüzden biberon istemedi ama eve gittiğimde emiyo sorun yok çok şukur biberona alışınca birakır diye korkuyodum
Sen geliyomusun yarın
Hep soluma dönüp yatıyorum zaten ama Sami Bey demişti "Senin yaramaz yukarılarda takılıyor.Mide, nefes sorunları yaşarsın" diye onunda etkisi var.
Tabi aldığım 10 kilonunda nefes darlığı yapması çok normal :)
Benim avantajım şu anda bir tek çok rahat yürüyüş yapabilmek bebek yukarıda olduğu için inşallah hep böyle sürer.
Ben de gündüz uyuyorum Senin gibi çokta tatlı bir uyku o.
İnşallah 1 Ekim'de güzel haberlerinle dönersin...
yukarıdaysa iyi benimde aşşağılarda kasıklarıma çok batıyor...Kilo almak yapar bide beden ağırlaşıo kilodan ziyade sindirim sistemi yavaşlio vücud ödem yapio fln....
bende gayet hareketli bi hamilelk geçiriorum ama inş doumum kolay olur
İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz canım yha bn artık bi an önce geçsin bitsin de seveyim istiorum bazende ah diorum dertler ondan sonramı başlıcak yoksa...
Kıyamam ona, Senin emzirmenle bir olmaz tabiki çok normal direnmesi...
Kafamda bir kaç plan var doğum sonrası için bu sebeple sordum Sana da bunu.
Yarın ben gelemeyeceğim çünkü Kipa'nın oralarda oturan annem ve komşuları bana gelecekler :)
Sizlere iyi eğlenceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?