Kıyamam ona, Senin emzirmenle bir olmaz tabiki çok normal direnmesi...
Kafamda bir kaç plan var doğum sonrası için bu sebeple sordum Sana da bunu.
Yarın ben gelemeyeceğim çünkü Kipa'nın oralarda oturan annem ve komşuları bana gelecekler :)
Sizlere iyi eğlenceler diliyorum...
acayip içim sıkılıyo kızlar yaaaiçimde bi ölüm korkusu oluştu nedendir bilinmez sabaha namazından önce gördüğüm bi rüyadan sonra...
offfff çığlık atasım var!normal mi yaaa annem emzirme döneminde olur diyo bide adet belirtileri var ondanmıdır bilemedim ki inş. ondandır.bu aralar ölüm haberide çok aldık gerçihayır olsun inş.dua edin bana
Canım dönemsel bir şey o korku olur tabi. Bir de üstüste gelmiş ölüm haberi ve rüya. Sen hayr yor o duyguyu. Dua et bol bol. İnşallah tez zamanda geçip gider aklından da kalbinden de..
Tazeanne dönem dönem bendede oluyor bu korku.hatta hamillelikte düşünürdüm. Kızımı dünyaya getirmekle hatami yapıyorum. Ya bana birsey olursa ne yapar kızım.annesini kaybetmiş biri olarak cok uçlarda yaşıyorum bu duyguyu. Mesela gördüğüm bir resim hiç gözümün önünden gitmez. Anne olmus yatıyor bebek annenin memesini emmeye çalışıyor. Bunu düşündükçe kahroluyorum. Sanırım evlatlarımız Icin artik bu korkularsiz yaşamak zor
Bahsettigim.yengem.once arastirmaya gitti fakat dogim.yapicaklar yogunluktab dolayi sancikarini battaniye ustunde cekiyorlarmis oda bos olmadigindan dogum.sonrasi cok bekliyomussun ondan tavsiye edilmez
bu duygunun bana özel olmadığını bilmek beni o kadar rahatlattıkianne olmak ne kadar zormuş ölümü bile düşünürken insan önce evladını düşünüyo. ama işte onlarında bize verilmiş birer emanet olduğunu kabul edebilsek bu korkuları yaşamayız belki de çok zor öyle düşünmek ayy ne bileyim çok kötü oldum bugün anlatamam
Kıyamam ona, Senin emzirmenle bir olmaz tabiki çok normal direnmesi...
Kafamda bir kaç plan var doğum sonrası için bu sebeple sordum Sana da bunu.
Yarın ben gelemeyeceğim çünkü Kipa'nın oralarda oturan annem ve komşuları bana gelecekler :)
Sizlere iyi eğlenceler diliyorum...
anne olan her kadında bu korku vardır canım merak etme bende de oluyo bide üvey anne hayali kuruyorum ayy ALLAH korusun.eşim ne kadar senden sonra evlenmem desede
Taze anne
Boswer
Yaren 2007
Savas5482
Ve ev sahibemiz
momofplatanus
Kizlar cok guzel bir gundu hepiniz cok sagolun tekrari nasip olur insallah
ayyy hiç sorma bide o korku var tabi Allah muhafaza aman hiç bir erkeğe güvenmem ben o konuda ne evlenmem diyenleri gördük daha 40 ı çıkmadan evlenenAllah bizden ayırmasın evlatlarımızı Allah analı babalı büyütsün lafının ne kadar yerinde bi söz olduğunu daha yeni anladım ben.
evet nisa bencede çok güzel bir gündü.seni tanımakta çok güzeldi iyi ki sende geldin savaşta tabi.bugün benim için özellikle çok iyi oldu resmen terapi gibi geldi bana.bu arkadaşlığı devam ettiririz inşallah ben hepinizi çok sevdim
momofplatanus bugün için çok teşekkür ederiz çok yorduk seni hakkını helal et boswerle ben az daha kalcaktık valla :)
Taze anne
Boswer
Yaren 2007
Savas5482
Ve ev sahibemiz
momofplatanus
ayyy hiç sorma bide o korku var tabi Allah muhafaza aman hiç bir erkeğe güvenmem ben o konuda ne evlenmem diyenleri gördük daha 40 ı çıkmadan evlenenAllah bizden ayırmasın evlatlarımızı Allah analı babalı büyütsün lafının ne kadar yerinde bi söz olduğunu daha yeni anladım ben.
evet nisa bencede çok güzel bir gündü.seni tanımakta çok güzeldi iyi ki sende geldin savaşta tabi.bugün benim için özellikle çok iyi oldu resmen terapi gibi geldi bana.bu arkadaşlığı devam ettiririz inşallah ben hepinizi çok sevdim
momofplatanus bugün için çok teşekkür ederiz çok yorduk seni hakkını helal et boswerle ben az daha kalcaktık valla :)
Benim için de çok keyifli bir gün oldu. Tekrarı nasip olur inşallah. Sizi rahat ettirebildiysem ne mutlu banahelal olsun ne demek. Kalırdık yaa nolcak ))
canim seninle tanıştığım Icin cok sevindim. Inş. Görüşmelerimiz devam ederTaze anne
Boswer
Yaren 2007
Savas5482
Ve ev sahibemiz
momofplatanus
Taze anne
Boswer
Yaren 2007
Savas5482
Ve ev sahibemiz
momofplatanus
kızlar bugun benı ıcın cok guzeldı gerçekten cok keyıf aldım
kevsercı ıkı canınla bızlerı cok güzel ağırladın hakkını helal et cnm hersey cok guzeldı gerçekten
savaş nısa sızlerıde tanıaktan cok keyıf aldım gerçekten
ay bugun bana hıc yetedı kızlar ya aklı sızde ayrıldı arasta sıkıntı yapmayınca anladım oturduğumdan
boswer taze anne 8 e kadar oturmuş fena kıskandım
kızlar bugun benı ıcın cok guzeldı gerçekten cok keyıf aldım
kevsercı ıkı canınla bızlerı cok güzel ağırladın hakkını helal et cnm hersey cok guzeldı gerçekten
savaş nısa sızlerıde tanıaktan cok keyıf aldım gerçekten
ay bugun bana hıc yetedı kızlar ya aklı sızde ayrıldı arasta sıkıntı yapmayınca anladım oturduğumdan
boswer taze anne 8 e kadar oturmuş fena kıskandım
ben yine çok kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?