Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Birdahaki buluşmayi dört gözle beklicem izin alamasam bile süit iznine çikip gelicem inşallah
Dun eve geldigimde esime anlattim gayet olumlu karsiladi ayri ayri hepinizi anlatiyorum dunden beri esime kayinvalideme isyerindeki arkadaşlara

eşinin olumlu karşılamasına çok sevindim ama eşlerde haklı endişelenmekte sürpriz çünkü kimse kimseyi tanımadan direk evlerde buluşuyoruz ama bu kadar olur diyorum bende eşime herkes mi iyi olur cana yakın olur:)valla bizde seni ararız bundan sonra.bize hemen ayak uydurdun sanki seninlede hep buluşuyomuş gibi hissettim ben
benim momofplatanus kadar teçhizatım yok sizi onunkadar rahat ettirebilirmiyim bilmiyorum ama ben alıcam inşallah bayramdan önce:)önce bi şu bi türlü yapamadığım temizliğimi yapabilsemmalum benim kızın gündüz uykusu olmadığı için hiçbişey yapamıyorum yalnız.annemi bekliyorum ilk önce o yapcakmış sonra gelcekmiş

ben çalıştığım için hafta sonu ancak müsaitim siz hep hafta içi buluşuyorsunuz ama
Canim ya cok istiyorum.bu ortammda seninde olmani kizlar cok tatli
Ah insalla.cnm benim.ya
Bak cok sevindim bir daha huzurlu gekirsin bak

Ask olsun cnm.benim.guleryuzun yeter
Cocuklar oyalanir bir sekilde
Ay bende aynisini hissetim dun cok.keyifliydi gercekten
Canim aceke etme bak ufacim bebegin var senin
Ay dun esime.aras dururmu durmazmi diyordum oda salincagi goturelimmi dedim yok dedim daha neler:)

Benim esimde alisti cnm artik

valla söz vermiyim ama eğer herkes gelirim derse ayarlamaya çalışırım haftaya ctesiye bi aksilik çıkmazsa

aslında hava güzel olsa da dışarda bir yerlerde buluşsak sizin bebişler için sorun olur mu tazeaane? şöyle çocuklarla rahat edebileceğimiz güzel bir yer yok mu? malum sıcakların son demleri artık, tadını çıkarmış oluruz:)

merhabalar...
hamileliğimin 30. haftasındayım,doğumumu sakarya da yapmayı düşünyorum,nasipse doğal doğum istiyorum...doktor araştırması yapıyorum.geçen hafta ailemin yanına sakarya ya gelmiştim,altınoava hastanesi ,şenol şafak a gittim kontrol ve tanışma amaçlı.doğumla ilgili düşüncelerimi açık açık konuştum(özellikle doğal doğumla ilgili),nedense tatmin edici cevaplar alamadım.doğumevine gitmek istemiyorum,pek iyi şeyler duymadım orasıyla ilgili...yeni açılan eğitim araştırma hastanesi,doktorları ve ebeleri ile ilgili hiçbir fikrim yok.aslında önceliğim doktor değil,uzman ve tecrübeli ebe... siz hangi doktora gidiyorsunuz?memnun musunuz doktorunuzdan?
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...

Cumartesi görüşmek sikinti degil bendede. Yalnız bu cumartesi dugunlerimiz var. Haftayada günüm. Ama ayarlamaya çalışabilirim.disarda olabilir tabi bizim bebisler huysuz olmazsa :)

Merhaba basakcim.aramiza hosgeldun
Dr isi gercek anlamda cok.zor
Bir kisinin dedigi bir kisiyi tutmamak gibi bir durum sozkonusu olabiliyor
Ayni dr farkli hastalara farkli konusmus olabiliyor
Ben kendi dr umdan ve ablamin dogumunda yasadiklarindan bahsetmek isterim
Ablamda senin gibi dogal dogumdan yanaydi dr muz adatio hastanesinde sevgi damar kucukazaydi sabahin 4 unde evden gelio diguma girdi bende iki dogumumu kendisinde gerceklestirdim oldukca memnunum
Denemenizi tavsiye ederim
Birde hangi dr olursa olsun saglik.problemi olmadigi surece normal.dogum isteginizi diretin

Kizlar cumartesi banada uyar benim.esimde cumartesi calisangillerden
Kevser bu sozu cok.tuttum bilesin

Merhabalar canım bende altınova hastanesine gidiyorum bnm doktorum sami kemik bnde normal doumdan yanayım bu konudada sonuna kdr direticeimi düşünüorum doktorum kontrollerimde sorularımızı cevaplayıp bizi tatmin edio memnunum yani ama bnm drla ilgili tek sıkıntım şu ki normal doumda hastanede deilse yani mesai saati dışında gerçekleşiosa doum hastaneye gelmio o gün hangi dr varsa doumu o yaptırıo sezeryane kendisi girio buda beni düşündürdü ama sezeryande işinin ehli bbiri
Kadın doum hastanesi konusunda önceden bnde çok kötü şeyler duymuştum ama son dönemlerde gayet iyi diolar özellikle normal doğum konusunda çok tecrübeliler ve her hangibi sıkıntı çıkkmadığı sürece kesinlikle sezeryana almiyorlar die biliorum sadece doumda deil doumdan sonrada sizle ilgilenioalarmış doğumdan bi hafta sonra fln sağlık bakalnlıındna arayıp memnun kaldınız mı herhangibi bi şikayetiniz var mı gibi sorular soruolarmış snaırım ve bide bebekle ilgibi herhangibi bi sorunçıktııında özelde de yapsan doumu kadındouma gönderiolar sanırım bnm billdiiim bu kdr cnm inş yardımcı olabilmişimdir

Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Dogumevinde bana iyi bir dr ismi söyleyebilir misiniz? Ayrıntılı ultrasonu orada yaptıracağım, hem de gitmişken almak istediğim birkaç görüş var iyi bir dr olsun istiyorum. Var mı bilgisi fikri olan?

Canım bnde ayırntılı usg yi kadındoumda yaptırdım önce Mustafa Güder e gittim kontrol için kontrol sırasındada renkli usg çektirmek istediğimi söyledim tamam dedi bana sıra alıcaksın gelip çektireceksin dedi çok doluydu bn gittiimde iki hafta sonraya sıra alabildim haberin olsun daha sonra renkli usgyi çektirincede musa yılmaza gösterdim sonucunu gayet ilgiliydi oda memnundum yani

Çok teşekkür ederim princess. Sonucu kendi dr um görür ama çektirme işi doğumevinde olsun da 2 hafta falan sorun degil

Merhaba , ben de bu konuda kararsızlardanım. benim önümde 2 seçenek var eğitim araştırma ya da doğum evi. Doğum evi hastane yapısı olarak eski insanda biraz güvensizlik oluyor. Eğitim araştırmada bütün malzemeler yeni son teknoloji. ama orada da normal doğuma asistanlar giriyor ebeler girmiyor. Sezeryana da o gün nöbetçi olan doktor giriyor. Doğum evinde norml doğuma ebeler giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…