Bende kendi doktorumada gösterdim tabi canım ama işte oraya kdr gidip sonucu alınca merak ettim bi gösteriim bi sorun var mı ddm öyle işteÇok teşekkür ederim princess. Sonucu kendi dr um görür ama çektirme işi doğumevinde olsun da 2 hafta falan sorun degil
Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Dogumevinde bana iyi bir dr ismi söyleyebilir misiniz? Ayrıntılı ultrasonu orada yaptıracağım, hem de gitmişken almak istediğim birkaç görüş var iyi bir dr olsun istiyorum. Var mı bilgisi fikri olan?
Arkadaşlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. Dogumevinde bana iyi bir dr ismi söyleyebilir misiniz? Ayrıntılı ultrasonu orada yaptıracağım, hem de gitmişken almak istediğim birkaç görüş var iyi bir dr olsun istiyorum. Var mı bilgisi fikri olan?
aslında hava güzel olsa da dışarda bir yerlerde buluşsak sizin bebişler için sorun olur mu tazeaane? şöyle çocuklarla rahat edebileceğimiz güzel bir yer yok mu? malum sıcakların son demleri artık, tadını çıkarmış oluruz:)
Cumartesi görüşmek sikinti degil bendede. Yalnız bu cumartesi dugunlerimiz var. Haftayada günüm. Ama ayarlamaya çalışabilirim.disarda olabilir tabi bizim bebisler huysuz olmazsa :)
Kizlar cumartesi banada uyar benim.esimde cumartesi calisangillerden
Kevser bu sozu cok.tuttum bilesin
Kızlar ya bebekleriniz içinnasıl beşik kullaniosunuz bn park yataklara bakiorum amahangimarka alsam nerden alsam nasıl yapsam bilemedim sizinde önerilerinizi aliim dedim ne dersiniz kafam karıştı bana bi fikir verin
valla ben ikeadan mobilya beşik aldım bi hevesle doğumdan sonra o yatağa uzak kaldığı için eşim gitti portatif sallayabileceğim küçük bi beşik aldı 70 liraya hala daha onu kullanıyorum gittiğim yerede götürüyorum şimdi çok pişmanım beşik için acele ettiğime 1 yaşına kadarda bunu kullanırım çünkü.hem hafif hem küçük hemde gittiğim heryere onu götürüyorum yatak sorunu yaşamıyoruz
Hımm küçük beşiği nerden almış acaba eşin bizde annemin evine almayı düşünüoruz öyle bi tanede oraya gittiğimzde de bebişim onda yatsın die
kontrolün nasıl geçti canım memnun kaldın mı neşe hanımdan merak ettim çok
Eki Görüntüle 816940
sakaryada berat bebe diye bir yer var yuvam sokakta ordan almış resminide yüklüyorum
Ya bnde bilmiorum netten araştırıdım birazda şans işi sanırım iyi çıkması marka falan deilde yer sıkıntım var biraz onun için çok büyük düşünmüorum ama nebiliim bn çok kararsızım modelleri fln görünce gözüm kalio kiminde bide aldıım bişi içime sinmedimi içim ısınmadımı olmuo gözüme batio oBiz de eve ve anneme park yatak aldık :)
Kayınvalideme doğumdan sonra alacağız inşallah...
Genelde çoğu güzel oluyor park yatakların, markaya çok takılmanı tavsiye etmem.
Kafandaki bütçe ve bir süre yatak odanda koyacağın yerin ölçüsü ne ise ona göre gez gönlünce al derim.
Pek memnun kalmadım malesef canım. Saat 11deki kontrole 12:30da zor şer girdim. Yanımda çınar ve uyku saati de geldi tabi o arada. Neşe hanımın toplantısı çıkmış, özür falan diledi ama ne fayda. Ben de dedim arayıp haber verebilirdiniz. Çınar ı nasıl oyalayacağımı şaşırdım. Allah'tan eşim yoktu yanımda, hastanei birbirine katardı, hiç sevmez böyle profesyonellige sığmayan tavırları.
Onun dışında neşe hanım gayet ilgiliydi. Tatlı da bir dili var ama ben sami bey e gideceğim kararımı verdim. Kontrolde bebişle ilgili her şey yolunda. Önden gidiyor biraz. Gelişimi gayet iyi. Ayrıntılı ultrasona gir dedi, doğumevine gideceğim. Tiroid falan kapsamlı kan tahlili istedi kilo alamadığım için. Henüz yaptıramadım ama pztesi dogumevinde randevum var, orada yaptırabilirim sanırım. Bir de benim çok agrım oluyordu, hem sezaryen dikiş yerlerinden hem de plasenta biraz öndeymiş ondan olur dedi. 6.aydan sonra plasenta normale dönebilir dedi. Böyle bir kontrol geçirdik canım sami bey in randevusu 23 ekimde, şimdi sabırla onu bekleyeceğim
Tamam teşekkürler bizimde baktığımız annemle bu tarz bişi büyüğünüde kendi evimize alıcaz inş
Ya bnde bilmiorum netten araştırıdım birazda şans işi sanırım iyi çıkması marka falan deilde yer sıkıntım var biraz onun için çok büyük düşünmüorum ama nebiliim bn çok kararsızım modelleri fln görünce gözüm kalio kiminde bide aldıım bişi içime sinmedimi içim ısınmadımı olmuo gözüme batio osen naısl bişi aldın canm ikiside farklı mı
aşkolsun sana orada bekleyeceğine keşke bize gelseydin ne kadar yakınım ben beyhekime çok üzüldüm bak şimdi.aynı olayda biz ümit beye gittiğimizde başımıza geldi o günden bugüne eşimi ikna edemiyorum ümit beye gitmek için çok kızıyo 1 saat bekletti bizi diye.
neşe hanımı tanıyan herkes zaten çok tatlı dilli olduğunu söylüyo o yüzdende ikna kabiliyeti baya yüksekmiş.canım bencede sami beye git sezeryan olcağın kesin nasıl olsa ondan daha iyisini duymadım ben o konuda.bu arada inşallah düzelir plasenta durumu sıkıntı oluyo biraz ama genelde 6 aydan sonra düzeliyomuş zaten sıkıntı yapma kendine.bu kilo konusunuda ihmal etme madem tiroid ihtimali gibi durumlar sözkonusuymuş yaptır muhakkak.doğumevinde inşallah ilgili bi doktora denk gelirsin orasıda boğuyo insanı o kadar insanı hamile görünce şaşırıyo insan ama ayrıntılıda filan en iyi yer doğumevi banada özellikle 2 dr orda yaptırmamı istedi.bu arada ayrıntılıyı 2 kişi arasından seçiyosun erkek olanı tavsiye ederim yasindi adı sanırım onda yaptır medine var bide kadın o çok suratsız sevmemiştim ben medineyi
canım o kadar yakın olduğunu bilmiyordum ki ben. bilsem de dr un kaçta geleceği beli olmadığı için çıkamazdım ama aklımda olsun çok sağol:) bekleme olayı fena yaa, özel hastaneye gidiş sebeplerinin başında zamanında muayene olmak var zaten. bir de bekleyince çekilmiyor hiç. doğumevinde pztesi erdal çil müsaitmiş, ondan aldım randevuyu. tamam canım yasin bey i yazdım aklıma. bakalım iyi geçer inşallah.
Benimde yatak odamda yer sıkıntım var.
İlk yıl odasına geçirmeyi de düşünmüyorum.
Bu sebeple 60*120 ölçülerinde park yatak aldım.2 kademeli.
İlk 6 ay yukarıda duruyor mekanizma. Sonrasında aşağı alıyorsun artık bebek hereketleniyor diye.
Gri-Kırmızı file kısmı beyaz renklerde.
Çok gezdim park yatağa çok fazla para vermeyi uygun göremedim ben. Çünkü hepsi birbirine çok benziyor fiziksel aksan, kullanılan plastik malzeme kısmı. Marka tuzağına çok düşme derim. İlerde daha iyi bir yatak alırız odasına inşallah.
Ama yatak alırken daha hassas davrandım. Önemli olan yatak kalitesi inşallah memnun kalırız.
Anneme tek kademeli 70*120 ölçülerinde aldık.
O dahada uygundu fiyat olarak ama çok şirindi.
Ben ikisini de Yataş Sokağında Candan Bebe' den aldım.
Civil, Bebecix, Candan Bebe diğer mağazalara göre aynı markaları bile daha uyguna satıyorlardı o zaman öyle gözlemlemiştim. Bunu da belirtiyim.
Ablamın büyük oğlu 4 yaşına yaklaştı. Hala park yatağında çok rahat yatıyor. Çok memnun kaldılar.
Ben onlardan gördüğüm için gönül rahatlığıyla aldım park yatak.
Sen keyifli keyifli gez rengini, modelini beğendiğini al derim.
inşallah iyi geçer canım bu arada yasir beyi önerdim ama iyi olduğu için değil diğerine göre iyi olduğu için :) en azından bi güler yüzü var diğeri hemşiresiyle sohbet edip insan muamelesi yapmıyo sana birde ben kalça çıkığı için gittiğimde kadın olanına gitmiştim o boş diye benden önce bi çocuğu muayene etmişti çocuğun arkasından o kadar kötü konuştuki sinir olmuştum yok annesi olsam yapıştırırım 2 tane filan gibi.yasir beyde benim çok moralimi bozmuştu gerçi ama cahilliklerine veriyorum.yani şunu demek istiyorum onların lafına pek güvenme elindeki kağıtları dr a göstermeden ki inşallah herşey sorunsuz geçer zaten senin ultrason görüntülerinde sorun yokmuş ordada bişey çıkacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?