o zamana kadar havalar soğur sanki.bu arada ben haftaya ctesi çağırsam sen gelemzmisin yani??
:)
Canim bnde erkek olanina gitmistim cok ilgili deil ama bn rica ettim kizimi gorebilirmym diye beni kirmadi ekrani cewrdi bnde gordm yani terslemedi oyletamam canım çok teşekkür ederim:)
Merhabalar canım bende altınova hastanesine gidiyorum bnm doktorum sami kemik bnde normal doumdan yanayım bu konudada sonuna kdr direticeimi düşünüorum doktorum kontrollerimde sorularımızı cevaplayıp bizi tatmin edio memnunum yani ama bnm drla ilgili tek sıkıntım şu ki normal doumda hastanede deilse yani mesai saati dışında gerçekleşiosa doum hastaneye gelmio o gün hangi dr varsa doumu o yaptırıo sezeryane kendisi girio buda beni düşündürdü ama sezeryande işinin ehli bbiri
Kadın doum hastanesi konusunda önceden bnde çok kötü şeyler duymuştum ama son dönemlerde gayet iyi diolar özellikle normal doğum konusunda çok tecrübeliler ve her hangibi sıkıntı çıkkmadığı sürece kesinlikle sezeryana almiyorlar die biliorum sadece doumda deil doumdan sonrada sizle ilgilenioalarmış doğumdan bi hafta sonra fln sağlık bakalnlıındna arayıp memnun kaldınız mı herhangibi bi şikayetiniz var mı gibi sorular soruolarmış snaırım ve bide bebekle ilgibi herhangibi bi sorunçıktııında özelde de yapsan doumu kadındouma gönderiolar sanırım bnm billdiiim bu kdr cnm inş yardımcı olabilmişimdir
Başar83,ben de Samibeyin hastasıyım 31.haftadayım. Öncesinde Şenol beyede gittim.
Ondan tatmin edici bir cevap alamamanız çok normal şu aşamada, kesin normal doğum olacak diyemez zaten. Son ana kadar bizlerinde akıllı ve bilinçli davranmamız önemli doğum anında.
Benim doktorumda haziran ayında kendi isteğiyle sezeryan olan bir arkadaşıma ameliyatanede bile hala emin misin sezeryan istediğine diye sordu. Aslında sezeryan eğilimli bir doktor imajı var. Ams ona bekleyelim bence, her şey yolunda dedi. Onlar hastalardaki potansiyeli hissediyor. Yani doktorları biraz zorlayacağız bilinçli olduğumuzu belli ederek ki ona göre davransınlar.
Ben sami bey dışında , Orhan Solakoğlunu ve Musa Yılmaz ı da tavsiye ediyorum.
Benimde yatak odamda yer sıkıntım var.
İlk yıl odasına geçirmeyi de düşünmüyorum.
Bu sebeple 60*120 ölçülerinde park yatak aldım.2 kademeli.
İlk 6 ay yukarıda duruyor mekanizma. Sonrasında aşağı alıyorsun artık bebek hereketleniyor diye.
Gri-Kırmızı file kısmı beyaz renklerde.
Çok gezdim park yatağa çok fazla para vermeyi uygun göremedim ben. Çünkü hepsi birbirine çok benziyor fiziksel aksan, kullanılan plastik malzeme kısmı. Marka tuzağına çok düşme derim. İlerde daha iyi bir yatak alırız odasına inşallah.
Ama yatak alırken daha hassas davrandım. Önemli olan yatak kalitesi inşallah memnun kalırız.
Anneme tek kademeli 70*120 ölçülerinde aldık.
O dahada uygundu fiyat olarak ama çok şirindi.
Ben ikisini de Yataş Sokağında Candan Bebe' den aldım.
Civil, Bebecix, Candan Bebe diğer mağazalara göre aynı markaları bile daha uyguna satıyorlardı o zaman öyle gözlemlemiştim. Bunu da belirtiyim.
Ablamın büyük oğlu 4 yaşına yaklaştı. Hala park yatağında çok rahat yatıyor. Çok memnun kaldılar.
Ben onlardan gördüğüm için gönül rahatlığıyla aldım park yatak.
Sen keyifli keyifli gez rengini, modelini beğendiğini al derim.
Kizlar park yatak gervekten cok rahat birsey
Yarrnden kalma belis buyuyrn yatagimiz vardi ama onu kullanmak istemedin dezavabtaji cok iyiki park almisim bizimkide 6o×12o
Buda kendisi
Renkli swvenler icin renkleride var ben biraz kahve krem hastasiyim eviime gelen arkadaslar az cok farketmistim bebek arabamiDa kahveeengi evladiminnici karardi bebelikten
Eki Görüntüle 818031
Kizlar nsilsiniz giremefim uzun zamandir.oglum cok hiysuzuykuya dalma problemimiz vsr.devamli kiusuyor
mrh kızlar bişey sorcam sakaryada doktorunuz ayrıntışı ultrasona yönlendirdi mi benim kontrolüme daha çok var haftamda geçmeden gitsem mi acaba diyorum bebeğin iç organlarına filan bakılıyormuş sanırım radyolog bakıyormuş dediler emin de değilim ama siz gittiniz mi gittiyseniz doğumevine mi gittiniz:44:
Kizlar nsilsiniz giremefim uzun zamandir.oglum cok hiysuzuykuya dalma problemimiz vsr.devamli kiusuyor
Cnm merhaba
Ben adatip hastanesinde yaptirdim ama aynisini digum evindede yapiyorlar kizlarin cogu orada yaptirdi
Bugun giden kevser arkadasimiza 3 hafta sonraya randavu vermisler senin kac haftalik cnm ben telden giriyorum takvim varsada goremiyorum
Bu arada dr unuz kim
benim 24 hafta 2 günlük ben sadık beye gittim aslında sami kemiğe devam edicem ama randevusu baya bi ileriki zamandaydı nöbet tutamaz raporu için gittim muayene olurken sordum cevaplamadı bende sonra unuttum tekrar sormayı ayrıntılı için. zaten ilgisiz tavrı beni soğuttu kendinden vazgeçtim adatıptan sırf bu sebepten
sadık akbıyık' ı ilgisiz buldum açıkcası bu 3. gidişim ama sami kemiğe gitmek istiyorum ve bir türlü randevu zamanları bana uymadı şimdi ayarladım artık bayramdan sonra gideceğim bir aksilik olmazsa ayrıca nerdeyse 4 doktora gittim ayrı ayrı biri başka il de hepsi kız dedi sadık bu hafta erkek dedi şok olduk hatta eşimde "sürekli cinsiyet mi değiştiriyor biz adını bile koymuştuk" dedi espiriyle dikkatlice baktı kız heralde Allah sağlık versin dedi geçiştirdi
Oldukca dr degistirmissin cnm
Ama cinsiyette sasik beye guvenme arkadasima iki kez erkek dedi ve 3.gidisinde kiz dedi tabi arkadasimin oglu oldugundan cok sevindi
Sadik bey yogun bir dr zaman zaman iki hasta aldigini duynustum birde ilgisizmis cok iyi yapmissin degistirmekle
Insalla sami beyden memnun kalirsin cnm
Gerci oda beysala kiz dedi sonra erkek:)
Bayramdan sonrayada cok var zaman gecmiyor degilmi
çok değil heralde 28 haftalık filan olacağım 25 ekimde ilk gidişim olacak aslında korkum birde orada 10 temmuzda ölen öğretmen ile ilgili ben 9 temmuzda sadık beye muayene için gittiğimde odasında sedyede eşimle beklerken bir hasta yakını geldi birazda sinirli eşi doğum yapmış kanaması vardı oda tampon yaptığını başka doktor olsa rahmini alcağını yaşı genç olduğu için böyle müdahale yapmadığını söyledi kanama şimdi durdu devam ederse bakıcaz dedi sonrada doğumdan 18 saat sonra ölen öğretmen haberini okudum aynı kişimi bilemem doktorun hatası var da diyemem kadının kalbi durmuş ameliyat esnasında ama korkuyorum işte. Sadıkta doğum yapan arkadaşlarım var müthiş memnunlar ama çok yoğun ve kendini özel hissedemiyorsun eeee hem özele gidiyor hemde özel hissedemiyorsan üstelik de böyle bir durumda hassassın bir yakınlık istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?