Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

canım teşekkür ederim yanıtın için. şenol bey de mesai dışında olan doğumlara gelmeyeceğini söyledi. bu durumda hangi hastanede yapacağımızın önemi kalmıyor maalesef. ben istanbuldayım,doktorum normal doğum taraftarı ve doğum anında hastaneye geliyor. buradaki devlet hastanelerinde doktorlar mesaileri dışında gelmiyor.Sakarya da ki özel hastanede böyle bir durumla karşılaşmak beni çok şaşırttı açıkçası...artı;altınova da doğumhaneye eşimin girmesini,doğum anında yanımda olmasını istediğimi söyledim. aldığım cevap yine bir hayal kırıklığı oluşturdu:babalar kapının önünde bekliyormuş.sakarya gibi büyük bir şehirde bu kadar sınırlı hastane ve özellikle az sayıda kadın doğumcu olması beni çok üzüyor gerçektende(ve iyi denilenlerin hepsi erkek;kesinnlikle kadın-erkek ayrımı yaptığımdan değil ama tercih etme şansımın olmasını isterdim)
bu durumda kadın doğum hastanesi daha uygun gözüküyor gözüme,en azından bu işi bilen ebelerle doğum yapmak daha içini rahatlatıyor insanın...Allah yardımcımız olsun...gerçekten ailem sakarya da olmasa hiç düşünmem istanbulda doğumumu yapardım,bakalım artık hayırlısı olsun hakkımızda...

şenol beyle konuşurken,herşeyi açık açık söyledim,hatta eşimle doğuma hazırlık kursuna katıldığımızdan bile bahsettim. ama hala kesin bişey söylemiyor ve mesaisi dışında gittiğimde kiminle doğum yapacağım belli değil. aslında önemli olan ebeler. o hastanenin ebeleri ne kadar deneyimli bunu bilmek lazım...
orhan solakoğlu ve musa yılmaz hangi hastanede?normal doğum taraflısı doktorlar mı?
allah yardımcımız olsun...

Bende çok para vermektn yana deilim park yatağada bnde 60-120 boyutladında düşünüorum yatak odama o olur heralde çok hantal olmaması lzm ama görüntüsüde güzel olsun istiorum bakalım alınca koyarım buraya daha almayı düşünmüorum bn ama son ay alırım heralde

Kizlar park yatak gervekten cok rahat birsey
Yarrnden kalma belis buyuyrn yatagimiz vardi ama onu kullanmak istemedin dezavabtaji cok iyiki park almisim bizimkide 6o×12o
Buda kendisi
Renkli swvenler icin renkleride var ben biraz kahve krem hastasiyim eviime gelen arkadaslar az cok farketmistim bebek arabamiDa kahveeengi evladiminnici karardi bebelikten

Park yatak konusu bnmde kesin kafamda ya alıcaım modelide az çok netleştirdim kafamda artık yarın bakıcaz inş

Benimde yatak odamda park yatak var. Bayb2go markası.. Memnunum. Hatta park yatak yeğenimin.Yeğenim 4 yıl kullandı şimdi biz kullanıyoruz

Kizlar nsilsiniz giremefim uzun zamandir.oglum cok hiysuzuykuya dalma problemimiz vsr.devamli kiusuyor

mrh kızlar bişey sorcam sakaryada doktorunuz ayrıntışı ultrasona yönlendirdi mi benim kontrolüme daha çok var haftamda geçmeden gitsem mi acaba diyorum bebeğin iç organlarına filan bakılıyormuş sanırım radyolog bakıyormuş dediler emin de değilim ama siz gittiniz mi gittiyseniz doğumevine mi gittiniz:44:

Cnm merhaba
Ben adatip hastanesinde yaptirdim ama aynisini digum evindede yapiyorlar kizlarin cogu orada yaptirdi
Bugun giden kevser arkadasimiza 3 hafta sonraya randavu vermisler senin kac haftalik cnm ben telden giriyorum takvim varsada goremiyorum
Bu arada dr unuz kim

benim 24 hafta 2 günlük ben sadık beye gittim aslında sami kemiğe devam edicem ama randevusu baya bi ileriki zamandaydı nöbet tutamaz raporu için gittim muayene olurken sordum cevaplamadı bende sonra unuttum tekrar sormayı ayrıntılı için. zaten ilgisiz tavrı beni soğuttu kendinden vazgeçtim adatıptan sırf bu sebepten

Cnm bence hemen git ikeri zamana randavu veriyorlae detAyli icin
Bu arada cnm kik cevaplamadi sorunu sadikbeymi sami beymi
Telefonla arama imkanin yokmu
Hangi dr ilgisiZdi ay bugun kapasitem yetmedi sanki kusura bakma arkadasim

sadık akbıyık' ı ilgisiz buldum açıkcası bu 3. gidişim ama sami kemiğe gitmek istiyorum ve bir türlü randevu zamanları bana uymadı şimdi ayarladım artık bayramdan sonra gideceğim bir aksilik olmazsa ayrıca nerdeyse 4 doktora gittim ayrı ayrı biri başka il de hepsi kız dedi sadık bu hafta erkek dedi şok olduk hatta eşimde "sürekli cinsiyet mi değiştiriyor biz adını bile koymuştuk" dedi espiriyle dikkatlice baktı kız heralde Allah sağlık versin dedi geçiştirdi

Oldukca dr degistirmissin cnm
Ama cinsiyette sasik beye guvenme arkadasima iki kez erkek dedi ve 3.gidisinde kiz dedi tabi arkadasimin oglu oldugundan cok sevindi
Sadik bey yogun bir dr zaman zaman iki hasta aldigini duynustum birde ilgisizmis cok iyi yapmissin degistirmekle
Insalla sami beyden memnun kalirsin cnm
Gerci oda beysala kiz dedi sonra erkek:)
Bayramdan sonrayada cok var zaman gecmiyor degilmi

Son düzenleme:

çok değil heralde 28 haftalık filan olacağım 25 ekimde ilk gidişim olacak aslında korkum birde orada 10 temmuzda ölen öğretmen ile ilgili ben 9 temmuzda sadık beye muayene için gittiğimde odasında sedyede eşimle beklerken bir hasta yakını geldi birazda sinirli eşi doğum yapmış kanaması vardı oda tampon yaptığını başka doktor olsa rahmini alcağını yaşı genç olduğu için böyle müdahale yapmadığını söyledi kanama şimdi durdu devam ederse bakıcaz dedi sonrada doğumdan 18 saat sonra ölen öğretmen haberini okudum aynı kişimi bilemem doktorun hatası var da diyemem kadının kalbi durmuş ameliyat esnasında ama korkuyorum işte. Sadıkta doğum yapan arkadaşlarım var müthiş memnunlar ama çok yoğun ve kendini özel hissedemiyorsun eeee hem özele gidiyor hemde özel hissedemiyorsan üstelik de böyle bir durumda hassassın bir yakınlık istiyor insan

Canik.buyuk ihtimalle o kadin cunku benim duydudumda i yonde sonradan rahim alinsada ne fayda hala uzulurum o kadina ama rabbim in yazgisinin onune gecilmiyor arkadasimda digum evinde oyle bir durum yasadi neyseki tampon ile kurtuldu
Dr konusunda haklisin bende adatip hastanesini cok sevwn biri degilim ama ben dr ma basladiginda muaynanesi vardi 7 yil once adatipa gectiginde bende onunla transfet oldum
Gebelikte dr un ilgisi alakasi yeri geldiginde sevkati onemsemesi cok yer ediyor insana cok sukur bem ilk dr umda buldum aradiklarimi telde 7/24 arayio sorarim
Insalla sende sami beyde ayni duygulari hissedersin
Inan dr un icine.sinmemesini cocuk dr unda anladik cok sukur 4.dr da bulduk ama zormus gercekten

Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin inşallah ben ilkinde bu kadar tedirgin değildim bir şey de bildiğim yoktu hooop birden sezaryen oldum ne olduğunu anlamadım şimdi ise neyle karşılaşacağımı biliyorum sezaryen ayrı bi zor Allah kötüsünü düşündürmesin umarım her şey güzel geçer yavrucaklar sıhhatli bir şekilde büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…