Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

amın cnm demekkı ıkıncı cocugunuz
bende ılkınde cok rahattım ıkıncısınde hep kotu bırsey duyma endısesıne burundum hanı derler ya çağırırsın dıye gerçekten o sekılde oldu gebelıgım sorunsus gıderken 23 gun once alınmak durumunda kalındı rahat olmaya calıs cnm
ama emın ol ılk sezeryanım rahttı ıkıncısı ondan kat kat daha rahattı ılk sezeryandan bır hıssızlık kaldığından dolayı
tum anne adaylarımıza dua edıyorum sağlıkla kucağınıza alasınız dıye

Aminn Yaren aminnn. Allah razı olsun.
İkinci bebeklerini sezeryan ile dünyaya getirecekleri kesin olan anne adaylarına ben Sami Bey'i tavsiye ederim.
Tabi ki en güzeli yüzyüze konuşunca içinize sinmesi doktorunuzun.

Orhan Solakoğlu şu an muaynanede çalışıyor ama Beyhekim ve Bilge hastanelerinde doğumlara giriyor hastalarının talebine göre bildiğim kadarıyla. Sezeryan ve normal doğumda çok iyi olduğunu çevremden hep duydum. (Hatta gitmeyide istemiştim hamileliğimin başında ama nasip olmadı.)

Musa Yılmaz' da doğum evinin doktoru. Orada doğum yapmayı düşünüyorsanız eğer ona bir sıra alıp görüşün derim. Ben çok ilgili, hasta ile ilişkileri başarılı ve iç rahatlatıcı bir doktor olarak gördüm. Yakın zamanlarda da arkadaşım onun takibindeyken doğumevinde normal doğumunu yaptı 5 saatte. Çok memnun olduğunu söylüyor.

Yaren arkadaşımızın doktoru Sevgi hanım ile de bir görüşün derim Adatıp hastanesinde. Onunla ilgili de çok olumlu şeyler yazılıyor burada.

İnşallah Sizde kendinize hitap eden doktoru bulursunuz.

Merhaba kızlar...
Bu gün kontrole gittik ama bnm yaramaz kızım hala ters kafası kaburgamın altında duruo en çok bu haftalarda büyüyecek dedi sami bey 35. haftaya kadr döndü döndü dönmezse ondan sonra çok zor ve ağrılı bi ihtimal dedi bebek aşşağıda olduğu için erken doğum yapma riskin olabilir ağrıların kasılmaların olur dedi bnde oluo ztn ddm gece uykudan uyandırır bazen dedi evet öyle oluo ddm ağrılı bi dönm olur kendini yorma dedii öyle işte kızlar normal doğum yapmayı çok istiodum ama olmuycak sanırım ya çok üzülüorum buna ana nasip napalım inşallah kalan iki ayımıda sıkıntısız geçirirm erken falan olmazda bi sorun yaşamayız bu korkuttu beni geçen gece çok kötü oldum çünkü karnım taş gibi oldu dua edin bana kızlar yaa bebek geneliyle iyi gelişimi iyi kilosu 1500 civarında fln çokfda büyük bi bebek olmaz zaten dedi yüzünü gördük net çok tatlıydı hatta yalanio bakın dedi tutup sevesim geldi ozaman onu hatta gözleri gözbebekleri herşeyi net gözüküodu inşalllah sağlıklı ve zamanında gelir minik kızım tatlı kuzum

Princess maşallah kuzuna ve Sana...
Yüzünü bile görmüşsün yavrunun. Bir de yalanıyormuş içerde kıyamam :)
Az kaldı kavuşmaya böyle okuyunca çok duygulanıyorum..
Endişelerini de çok iyi anlıyorum.
Hiç üzülme, bebeğin sağlıklıymış varsın ters olsun her şey yolunda olup, zamanında sağlıkla gelsinler inşallah gerisini kafana takıp bebeği de strese sokma.
Senin gerçekten çok değil hiç yorulmaman gerekiyor artık bebek ters ve aşağıda duruyorsa eğer ...
Çok zor biliyorum ama işleri görmemeli gözün.

Erken doğum riskin var demiş doktor madem bebeğine bundan sonra kaliteli kilo aldırmak için her gün muz, tahin, marul, 3 porsiyonda süt veya süt ürünleri tüketmeye çalış...
31 hafta nasıl geçti bak, bundan sonrası da su gibi kolayca sağlıkla geçecek inşallah.

Ay canım şu son zamanda bnde öyle duygusal oldum ki dün gördük geldik şimdi usg çıktısına bakınca gözlerim doluo anne olmak çok farklı bi duyguymuş şimdi daha iyi anliorum annemi sen bi anne ol bn seni o zaman görücem diodu hep bana ben daha kucaıma almadan annem ne kdr haklıymış diorum...
Hayırlısı canım artık herşeyin içtiğim sütün yediğim yogurdun hatti hesabı yok inan varya dierlerinide yemeye çalışırım bi ara tahinli pekmez yiodum ama onu çok yiyemedim şimdi yine başlayayım bari kanımda düşük zaten
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucaımıza o kdr yol kat ettik bundan sonra çektiğim acının hiç önemi yok o sağlıklı olsun sadece bu günler nasıl olsa geçip gidecek yaşanmamış gibi olacak...

Merhaba kızlar, bugün eğitim araştırmaya gittim. Doğum sırası almam gerektiğini söyledi bir taıdığımız. Sağa sola sordum yataklı servise polikliniğe sordum. Sezeryan mı yapacaksın dediler daha belli değil dedim. YA ben çok kararsızım napıcam bilmiyorum. Doğum evi mi eğitim araştırma mı ikisi arasında gelip gidiyorum. Annem bugün kalkmış bana adatıpta ya da altınovada doğum yap diyor. ..

doğum sırası almak da ne demek?normal doğum olacaksa nasıl sıra alınabilir ki????inşallah normal doğum yaparız,sezeryan olmayız(tabi bebeğimiz ve biz nasıl sağlıklı olacaksak...)
neden Türkiye de ki doğumlar,yurtdışındakiler kadar rahat olmuyor?neden istediğimiz şekilde,istediğimiz yerde doğum yapamıyoruz?mesela suda doğum veya evde doğum....gibi???
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
devlet mi özel mi seçim yapmak çok zor,dua edelim bol bol hayırlısı neresiyse orası olsun....

canım merak etme benimki 35. haftada filan dönmüştü benimde hiç ümidim yoktu döneceğine dair doktora gittiğimde öğrenmiştim çok sevinmiştim sonra ertesi haftalardada tekrar makat pozisyonuna gelip tekrar doğum pozisyonuna dönmüştü takma kafana onu.ama normal doğum yoksa kısmette bi şekilde olmuyo zaten sen hep hayırlısı için dua et.döneceği varsa doğum anında bile döner ki duydum o şekilde son anda dönenini bile

Canim ben iyiyimde oglum bir duzene giremedi daha uykusuz hele gunduz hic uyumuyor petsembe umit beye randevu aldik bakalim gelisomi bati iyi ciksada biraz olsun rahatlasam

canım merak etme gaz sorunu vardır seninkininde bizimki hala daha gündüzleri uyumuyo malesef gaz ilacını ihmal etme birde yediklerine dikkat et o dönemde senin yediklerin çok gaz yapar ona ilaç versen bile.ben bakliyat yemeye daha yeni başladım düşün yani

Canim ben iyiyimde oglum bir duzene giremedi daha uykusuz hele gunduz hic uyumuyor petsembe umit beye randevu aldik bakalim gelisomi bati iyi ciksada biraz olsun rahatlasam

huuu kızlar napıyosunuz:) ben öyle bi temizliğe kalktım ki halı cam filan derken evin altı üstüne geldi.birde minnak kızım izin verse çabucak bitirebilsem iyice sıkıldım artık bi emzir bi temizlik yap bi otur onla oyun oyna .onu ihmal ettim diye ayrı üzülüyorum evin temizliğini bitiremedim diye ayrı..birde yüzüme bakıp bakıp ağlıyo ben iş yaparkenAllahtan annem varda biraz o bakıyo biraz ben.birde yağmur yağdı sildiğim camlara üstüne tuz biber oldu
eee siz neler yapıyosunuz elamız ne alemde huysuz mu bizimki gibi dün yine fitil verdim ben.aras ne alemde keyfi yerinde mi yarenin okulla arası nasıl.çınar ve kardeşi ne alemde nisa nisa senin kızların nasıl oldu özellikle nisanın astımı ne durumda?nerelerdesiniz kızlar:)

Son düzenleme:

Bende bu kiz nerelerde diyordum. Temizlige basladin demek.Sansina yagmur yagiyor bugun. Bende evi bile supurmek istemiyorum bu aralar :)

Ela arada huysuz ama genelde iyi cok sukur. Ceyda Dismi cikaracak Acaba huysuzluk sebebi dis olabilirmiki

Ben ilk doğumumu doğum evinde yaptım.Doktorum şehir dışında olduğu için başka bir doktor girdi ameliyatıma giren doktorun bazı hataları oldu kabul de etmedi gerçi. Bir kez olsun ziyaret de etmedi doktor.Şimdi yine doğum evine gidiyorum.Eski doktoruma tabi ondan başkasına güvenemiyorum.Sezeryandan o kadar korktum ki doğumuma giren doktorun yüzünden hamileliğimin ilk aylarında psikolojim çok bozuktu.Şimdi daha iyiyim.
Bana kalırsa normal doğum en iyisi.Keşke normal yapabilseydim olmadı.İnşallah seninki normal olur.

Son düzenleme:

kızlar bu fitili ne zaman veriyorsunuz.ümit beyin verdiği fitil mi bu.birde tam mı yarım mı veriyorsunuz.özellikle 2.ay aşısında gitmeden önce mi verdiniz aşıya ve yine tam mı

kızlar bu fitili ne zaman veriyorsunuz.ümit beyin verdiği fitil mi bu.birde tam mı yarım mı veriyorsunuz.özellikle 2.ay aşısında gitmeden önce mi verdiniz aşıya ve yine tam mı

canım gitmeden yarım saat önce yarım fitil vericeksin.evet ümit beyin verdiği fitil

Kısmet işte canım takmıycam dua ediorum elimden geldiğince başka yapııcak bişiim yok ztn

Bugün sağlık ocağına gittim.
Genel zorunlu takip varmış. Geçen haftadan beri arıyorlardı.
Yine tetenoz aşısı yaptılar.
Kan, idrar, horman tahlili yaptılar.
Seni çağırdılar mı Princess?
36.haftada da gitmek gerekiyormuş hiç bilmiyordum...

Son düzenleme:

Yoo beni arayan soran olmadı eylülün 19 unda gittim bide kasımn 19 unda geliceksn dedi bana ekimde gel demedi hiç bnm tetenoz aşım vardı hamile kalmadan önceki aylarda ayağımı kesmiştim onun üzerine bi daha yapalım başka yapmaya gerek yok dedi bi kere tetenoz oldm bn yani

Canim bugun arkadasimdaydim bir komsusu geldi ida arastirmada dogum yapmis asla onermiyor dogum oncesi sonrasi yatak slklntisi ve doguma giren on taneye yakin ogrenci oldikca rahatsiz etmis
Onun disinda oek cok sorun yasamis
Ikisibdende doguk evi daha iyi en azindan eben girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…