Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Aminn Yaren aminnn. Allah razı olsun.
İkinci bebeklerini sezeryan ile dünyaya getirecekleri kesin olan anne adaylarına ben Sami Bey'i tavsiye ederim.
Tabi ki en güzeli yüzyüze konuşunca içinize sinmesi doktorunuzun.
Canim.dun gibi hatirliyorum ilk gebeliginde tanismamizi masalla yolun sonuna yaklastin
Nasil agirlastinmi cnm kg ker ne durumda
Canim benim daha cok erken kk da ranana diyr arkadas vardi 38 de duz dondu sonra 39 da yine ters dondu takilma bence
Insalla eeken digum yasamazsin
Ablaminda erken dogum tehtidi vardi 7.aydan sonra ilac icmeye basladi sukur 39 hafyalikken geldi dunyaya

Canim ben iyiyimde oglum bir duzene giremedi daha uykusuz hele gunduz hic uyumuyor petsembe umit beye randevu aldik bakalim gelisomi bati iyi ciksada biraz olsun rahatlasam
Ah cnm ya demek huzursuz minik kus nasil ole siddetku agluyirmu gazdab dolayi heralde cnm bebeklerin korkulu ruyasi
Bakalim.umit bey ne dicek bize yaz mutlaka

Bende diyorum tazeanne nerelerde ay yagmurda yagdi sansina
Benimde temizlik yaoasim var ama cesaretim yok
Bir gun gelecek inslla
Nisayi bende merak ediyorim nasil.oldu yavrucak

Zaman çabucak geçti son 7 haftaya geldik Yaren.
Bugün sağlık ocağında tartıldım istemeye istemeye 12 kg almışım :)
Ebe sağolsun biz zayıf hamilelere anlayış gösteriyoruz dedi.
Tansiyonum çok düşük hep 8-3 , 8-5 bu sebeple sık sık faydalı şeyler yiyiyorum tabi kiloda alıyorum.
Çok şükür kansızlık yok en azından aldığım kilolar boşa değildir diye avutuyorum kendimi...

İyice bütünleştim oğlumla. Tüm gün onu hissetmek çok güzel... Bir yanım hep hamile kalmak istiyor...
Yarın oğlumla randevum var bakalım ne haberler alacağız Sami Bey'den...

evet evet günler cok cabuk gecıyor benım mıskokulum geldı yasına ve ben hıcbırsey anlamadım dun gıbı kokusunu ıcıme cektıgım o ılk an
sana gelınce masalla cok dengelı kg almışsın cok yolunda benım fıkrımce yıllarca sabıt kg alan ben gebelıklerımde nedense hızlı kg alıyorum
hamıleyken bebegın sadece sana aıt onun guzellıgıde bır başka oluyor hatta dogdugunda ozler oluyorsun
ama onu kucağına almak o ılk goz göze gelmek emzirmek kokusunu ıcıne çekmek ah o kadar tarıfsızkı
ıste o an dıyorsun ıyıkı anne olmuşum
yarın ıcın cok heyecanlısın degılmıdr un her kelımesı ole degerlı gelıyrkı
gelınce mutlaka yaz bızlerı merakkta bırakma
aa bu arada tansıyon yarende benımde o sekıldeydı dr bız sevıyorz dusuk tansıyon dıyordu 6 4 lere ındıgını bılırım
yüksek olunca takıp gerekıyor

kevsercıgım artık hıc yazmıyorsun
ozledı senı buralar
haftaya hangı gun gıdıceksın cnm dr a

nıs nısa ben nısayı merak edıyorum nasıl oduu

bebeklerım ve ben merhaba nasılsın

Yarın kontrolüm var şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason yapılacak rüyamda bebeğimin ciğerinde kist olduğunu gördüm.Allah korusun Birşey sorcam bana bazı yiyecekler aşırı derecede mide ağrısı yapıyor yani yanma gibi değil oğlumda yanma çok olurdu ama bunda resmen sancıdan kıvranıyorum.Sancı ciğerlerime kadar baskı yapıyor istifra etmeden rahatlayamıyorum.Bu durumu yaşayan var mı ya da ne yapabilrim?

ay ınsalla hayırlı bır sekılde atlatırısn ınsan ıster ıstemez etkılenıyor
ben sayısız erken doğum ve dusuk yaptım rüyalarımda
hım mıde yanma kızımda cok yasadım ama dedıgın durumu ben hc yasamadım dayımın esı aynı senın anlattıgınıu anlatıyordu
gavıscon surup cok ıyı gelmıstı

İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?:):)
Heyecanlıyım.2.çocuğum ama hala kontrollerde heyecanlanıyorum.

ıyı cnm bende nöbet tutuyorum bu aksam burda:)
ah olmazmı canım heyecan bende cok heyecanlı oluyordum
dogdugundada aslında aynı heyecan yaşanıyor hatta tecrüelı anne olarak ıkıncıde annelıgı daha güzel yasıyorsun
kızın mı var oglunmu cnm
gelecek olan bebegınızın cınsıyetı nedır

Yarın doktoruma da söyliycem bu durumu.Çok rahatsız edici bir ağrı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.
Rüyadan çok etkilendim umarım yarın iyi haberler alırım bebeğimden.Oğlumda da buna benzer bir rüya görmüştüm koroid pleksus diye bir kist çıkmıştı beyninde Allah tan geçici birşeymiş ve geçti şu an çok sağlıklı Allah a şükürler olsun.

kımbılır e kadar etkıulemıssıdır ama bırkac kısıdede duydum e so kk da ıkızlerı olucak bır arkadaşımızı ıkızlerııtekıde vardı sukur kaybolmuş
rabbım herkeze sağlıklı uzu omurlu evlat versın ınsalla

dr un kımdı senın

Benim şu an 1.5 yaşında oğlum var dünya tatlısı Kızıma da hamileyim.:):)

olsu baslarda zor olur ama sonra buyuduklerınde rahat olur
ay bende hala adet olmadım her gece rüyama gırıyor 3.bır çocuk hele su anda hıc dusunmuyorumm
se sok oldunmu duyunca ben böyle bır habaerı almakta cok korkuyorum ve test yapmıyorummm

asıl memnunmusun cnm
kımı ıyı kımı degıl dıyor burdakı yorumlarda seve cok sevmıs sevmeyen hıc sevmemıs

Çok memnunum.Ben oğlumda da ona gidiyordum bana bebeğin büyük hasar görmesin sezeryan yapalım demişti kabul etmemiştim normal istiyordum.Sancılarım başlayınca gittim nöbetçi dr vardı o da sezeryana karar verdi aradım Sinan Beyi şehir dışındaydı o yüzden doğumuma nöbetçi dr girdi ama bazı problemler yaşadım çok üzüldüm korktum.Sinan Zorsuya gerçekten güveniyorum.Keşke baştan sezeryan dediğinde kabul etşeydim.

Eşim istiyordu bir tane daha olsun yaşımız genç büyütürüz rahat rahat diye ben istemiyordum on yıl beklersin diyordum
Gecikmem olunca annem test yaptırdı şoka girdim diyorum bu test yanlıştır başka test mi alsak acaba
kan testiyle de net olarak öğrendim.Bende çok korktum ilk zamanlar ama şimdi çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…