Canim.dun gibi hatirliyorum ilk gebeliginde tanismamizi masalla yolun sonuna yaklastinAminn Yaren aminnn. Allah razı olsun.
İkinci bebeklerini sezeryan ile dünyaya getirecekleri kesin olan anne adaylarına ben Sami Bey'i tavsiye ederim.
Tabi ki en güzeli yüzyüze konuşunca içinize sinmesi doktorunuzun.
Canim benim daha cok erken kk da ranana diyr arkadas vardi 38 de duz dondu sonra 39 da yine ters dondu takilma benceMerhaba kızlar...
Bu gün kontrole gittik ama bnm yaramaz kızım hala ters kafası kaburgamın altında duruo en çok bu haftalarda büyüyecek dedi sami bey 35. haftaya kadr döndü döndü dönmezse ondan sonra çok zor ve ağrılı bi ihtimal dedi bebek aşşağıda olduğu için erken doğum yapma riskin olabilir ağrıların kasılmaların olur dedi bnde oluo ztn ddm gece uykudan uyandırır bazen dedi evet öyle oluo ddm ağrılı bi dönm olur kendini yorma dedii öyle işte kızlar normal doğum yapmayı çok istiodum ama olmuycak sanırım ya çok üzülüorum buna ana nasip napalım inşallah kalan iki ayımıda sıkıntısız geçirirm erken falan olmazda bi sorun yaşamayız bu korkuttu beni geçen gece çok kötü oldum çünkü karnım taş gibi oldu dua edin bana kızlar yaa bebek geneliyle iyi gelişimi iyi kilosu 1500 civarında fln çokfda büyük bi bebek olmaz zaten dedi yüzünü gördük net çok tatlıydı hatta yalanio bakın dedi tutup sevesim geldi ozaman onu hatta gözleri gözbebekleri herşeyi net gözüküodu inşalllah sağlıklı ve zamanında gelir minik kızım tatlı kuzum
Ah cnm ya demek huzursuz minik kus nasil ole siddetku agluyirmu gazdab dolayi heralde cnm bebeklerin korkulu ruyasiCanim ben iyiyimde oglum bir duzene giremedi daha uykusuz hele gunduz hic uyumuyor petsembe umit beye randevu aldik bakalim gelisomi bati iyi ciksada biraz olsun rahatlasam
huuu kızlar napıyosunuz:) ben öyle bi temizliğe kalktım ki halı cam filan derken evin altı üstüne geldi.birde minnak kızım izin verse çabucak bitirebilsem iyice sıkıldım artık bi emzir bi temizlik yap bi otur onla oyun oyna .onu ihmal ettim diye ayrı üzülüyorum evin temizliğini bitiremedim diye ayrı..birde yüzüme bakıp bakıp ağlıyo ben iş yaparkenAllahtan annem varda biraz o bakıyo biraz ben.birde yağmur yağdı sildiğim camlara üstüne tuz biber oldu
eee siz neler yapıyosunuz elamız ne alemde huysuz mu bizimki gibi dün yine fitil verdim ben.aras ne alemde keyfi yerinde mi yarenin okulla arası nasıl.çınar ve kardeşi ne alemde nisa nisa senin kızların nasıl oldu özellikle nisanın astımı ne durumda?nerelerdesiniz kızlar:)
Zaman çabucak geçti son 7 haftaya geldik Yaren.
Bugün sağlık ocağında tartıldım istemeye istemeye 12 kg almışım :)
Ebe sağolsun biz zayıf hamilelere anlayış gösteriyoruz dedi.
Tansiyonum çok düşük hep 8-3 , 8-5 bu sebeple sık sık faydalı şeyler yiyiyorum tabi kiloda alıyorum.
Çok şükür kansızlık yok en azından aldığım kilolar boşa değildir diye avutuyorum kendimi...
İyice bütünleştim oğlumla. Tüm gün onu hissetmek çok güzel... Bir yanım hep hamile kalmak istiyor...
Yarın oğlumla randevum var bakalım ne haberler alacağız Sami Bey'den...
nıs nısa ben nısayı merak edıyorum nasıl oduu
bebeklerım ve ben merhaba nasılsın
Yarın kontrolüm var şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason yapılacak rüyamda bebeğimin ciğerinde kist olduğunu gördüm.Allah korusunBirşey sorcam bana bazı yiyecekler aşırı derecede mide ağrısı yapıyor yani yanma gibi değil oğlumda yanma çok olurdu ama bunda resmen sancıdan kıvranıyorum.Sancı ciğerlerime kadar baskı yapıyor istifra etmeden rahatlayamıyorum.Bu durumu yaşayan var mı ya da ne yapabilrim?
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?:):)
Heyecanlıyım.2.çocuğum ama hala kontrollerde heyecanlanıyorum.
ay ınsalla hayırlı bır sekılde atlatırısn ınsan ıster ıstemez etkılenıyor
ben sayısız erken doğum ve dusuk yaptım rüyalarımda
hım mıde yanma kızımda cok yasadım ama dedıgın durumu ben hc yasamadım dayımın esı aynı senın anlattıgınıu anlatıyordu
gavıscon surup cok ıyı gelmıstı
Yarın doktoruma da söyliycem bu durumu.Çok rahatsız edici bir ağrı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.
Rüyadan çok etkilendim umarım yarın iyi haberler alırım bebeğimden.Oğlumda da buna benzer bir rüya görmüştüm koroid pleksus diye bir kist çıkmıştı beyninde Allah tan geçici birşeymiş ve geçti şu an çok sağlıklı Allah a şükürler olsun.
ıyı cnm bende nöbet tutuyorum bu aksam burda:)
ah olmazmı canım heyecan bende cok heyecanlı oluyordum
dogdugundada aslında aynı heyecan yaşanıyor hatta tecrüelı anne olarak ıkıncıde annelıgı daha güzel yasıyorsun
kızın mı var oglunmu cnm
gelecek olan bebegınızın cınsıyetı nedır
Benim şu an 1.5 yaşında oğlum var dünya tatlısıKızıma da hamileyim.:):)
kımbılır e kadar etkıulemıssıdır ama bırkac kısıdede duydum e so kk da ıkızlerı olucak bır arkadaşımızı ıkızlerııtekıde vardı sukur kaybolmuş
rabbım herkeze sağlıklı uzu omurlu evlat versın ınsalla
dr un kımdı senın
desene bırı kız bırı erkek
araları oldukça az ısteyerekmı
Doğum evine gidiyorum ben Dr um Sinan Zorsu :)
Oğlumu isteyerek oldu ama kızım süpriz geldi :) Ben oğlum büyüyene kadar istemiyordum ama olması da iyi oldu.İlk başlarda zorlanmıştım korkmuştum şimdi alıştım.Sanki ilk hamileliğimmiş gibi heyecanlanıyorum :)
asıl memnunmusun cnm
kımı ıyı kımı degıl dıyor burdakı yorumlarda seve cok sevmıs sevmeyen hıc sevmemıs
olsu baslarda zor olur ama sonra buyuduklerınde rahat olur
ay bende hala adet olmadım her gece rüyama gırıyor 3.bır çocuk hele su anda hıc dusunmuyorumm
se sok oldunmu duyunca ben böyle bır habaerı almakta cok korkuyorum ve test yapmıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?