benim bu ikinci gebeliğim. ilk bebeğim dönmediği ve kordon sarkarsa bebeği kaybetme riski olduğu için sezaryen oldu. oğlum şimdi 16 aylık. doğumdan 11 ay sonra hamile kaldım. 2 sezaryen arasıda çok yakın bu sebeple dr benim için çok önemli hayırlısı olsun diyorum ama. inşallah doğumunda hiçbir sıkıntı olmaz mutluluk ve sağlıkla gelsin bebeğin . tecrübelerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum. benim doğumum ocakta bu arada.
tabiki paylaşırım canım kendime ve evime geldiğim zaman buradan yazarım
kızlar hepınıze merhabalar
ben 19 ekımde 37 haftalık aacıl sezeryana alınarak aras beyıme kvauştum
rutın kontrole gıttıgımde sevgı hanım arasın carpıntısı oldunu farkettı ve nst ye soktu ordADAA KALP ATIŞLrı 200 LERDE cıkınca ertesı sabah acılsezeryanla aras dunyaya geldı doğuma kardıyolog cocuk dr u eşlıgınde yapıldı sağolsunlar cok özen gösterdıler
arasın boynuna tam yerşelımlı kordon dolanmış oksıjen gıtmeyınce carpıntıolmuş
cok sukurkı rabbım bebebgıızı bıze bağışladı
3780 gr ağırlıgında 51 cm boyunda oldu k
bu arad sızlerde ne var ne yok kızlar
kızlar 30 ekim salı günü için sezeryan randevumuzu aldık altınovada olucaz
canım hayırlı uğurlu olsun insallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla bebeğine kavuşursun. altınovada drun kim vede sezaryen fiyatlar nasıl bilgi verip tecrübelerini paylaşır mısın? bende sezaryen olacağım sakaryaya yeni geldik ve sami kemik e gidiyorum tecrübelerinize çok ihtiyacım var
rutın kontrole gıttıgımde sevgı hanım arasın carpıntısı oldunu farkettı ve nst ye soktu ordADAA KALP ATIŞLrı 200 LERDE cıkınca ertesı sabah acılsezeryanla aras dunyaya geldı doğuma kardıyolog cocuk dr u eşlıgınde yapıldı sağolsunlar cok özen gösterdıler
allah kurtarsın arkadaşım belkide olmuşsundur sezeryanınıkızlar 30 ekim salı günü için sezeryan randevumuzu aldık altınovada olucaz
oyyy kıyamam çarpıntı da olurmuşkızlar hepınıze merhabalar
allah kurtarsın arkadaşım belkide olmuşsundur sezeryanınıkızlar 30 ekim salı günü için sezeryan randevumuzu aldık altınovada olucaz
ben sadece bir kez denk geldim öyle bir durumla oda korucuktan burda ki yeni hastaneye taşındıkları zamanlardı ama onun haricinde denk gelmedim hiç. hatta sordum geçen gittiğimde hiç sorma dedi haftanın dört günü ameliyatlarım vardı buraya gelince çok yoğun olduk doğumevinden gelen doktor arkadaşlarda ameliyatlara girmeyince öyle oldu ama şimdi biraz daha rahat dedi. belki sende o zamanlara denk gelmişsindir arkadaşım. maalesef böyle aksaklıklar oluyor işte ama özünde bence iyi bir hekimsen hangi doktora gidiyorsun peki
hey sakaryalı gebeler nerdesınız ay ben dr mu özledım simdiden keske bebeklerede o baksa ay 3.dr a gıdıcez alıştırdı dr muz bızı sımdı dr beyenmıyoz
ayy canım..ben özel hastanelere güvenmiyorum ..doğum konusunda hememn sezaryen diyorlar..yok çoçogıun kordonu kısa yok suyu azalmış..yok su ,yok bu..binbir bahaneyle sezaeyana almak istiyır özeldeki doktorlar... en iyisi sakarya kadar doğum hastanesi.. ben doğumhanesini gezdim..gayet temiz..ebeleri tecrubeli..ytabi bina eski otelclilk hizmeti kötu.. binanın fiziki yapısı kötü..
ama doktorlar kaliteli ,genç , olaya vakıf insanlar...ben dr Serkan kumbasara gidiyorum.. çok sempatik güleryüzlü.. kendinden emin bilgili bir doktor..herkesede tavsiye ederim..ben doktorumdan memnunum..takipleri önceden özelde adatıpdaydım..büyük usg için kendileri yapamadıklarından sakarya kadın doğuma gönderdiler..burda detaylı usg girdim. ...bu hizmeti hiçbir özel veremiyor..Sonra takiplerimde hastanede kime gidiyip dosta arkadaşlara sordum..dr serkan kumbasarı önerdiler..su an bütün takiplerim onda..ben tavsiye ederim..
ayy canım..ben özel hastanelere güvenmiyorum ..doğum konusunda hememn sezaryen diyorlar..yok çoçogıun kordonu kısa yok suyu azalmış..yok su ,yok bu..binbir bahaneyle sezaeyana almak istiyır özeldeki doktorlar... en iyisi sakarya kadar doğum hastanesi.. ben doğumhanesini gezdim..gayet temiz..ebeleri tecrubeli..ytabi bina eski otelclilk hizmeti kötu.. binanın fiziki yapısı kötü..
ama doktorlar kaliteli ,genç , olaya vakıf insanlar...ben dr Serkan kumbasara gidiyorum.. çok sempatik güleryüzlü.. kendinden emin bilgili bir doktor..herkesede tavsiye ederim..ben doktorumdan memnunum..takipleri önceden özelde adatıpdaydım..büyük usg için kendileri yapamadıklarından sakarya kadın doğuma gönderdiler..burda detaylı usg girdim. ...bu hizmeti hiçbir özel veremiyor..Sonra takiplerimde hastanede kime gidiyip dosta arkadaşlara sordum..dr serkan kumbasarı önerdiler..su an bütün takiplerim onda..ben tavsiye ederim..
hoşgeldin ahsenurözel hastaneler konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum hep diyorum işi ticari görüyorlar belki iyi yapıyorlar işlerini ama hep ticari düşünüyorlar maalesef. doğumevine bende gittim bir kaç kez özellikle hamileliğin ilk zamanları hatta serkan beye bende muayene oldum ama beni pek tatmin etmedi sanırım yada ilk başların verdiği ne oluyoruz yahu havalarında olduğumdan olabilir doğumevi dediğin gibi biraz bakımsız kalmış bide işleyiş kötü yani sen orda muayene oluyorsun hasta bakıcı odada sana bakıyor hasta mahremiyeti denen şeyden bi haberler ne yazık ki
Doğumevinde daha çok vaka ile karşılaşıldığından tecrübeleri iyi..Fakat doğumevinin eski doktorlarıda bazı özel hastanelerde..Kişiye göre doktor değişiyor sanırım mesela serkan kumbasarı birkaç kişiden duydum iyi diyeni yoktu..Kişinin beklentilerine göre sanırım...
Ben hem özel hemde doğumevini paralel götürüyorum..Geçen ay sinan zorluya gittim memnun kalmadım.Bu ay musa yılmaza gidecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?