Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

tabiki paylaşırım canım kendime ve evime geldiğim zaman buradan yazarım

kızlar hepınıze merhabalar
ben 19 ekımde 37 haftalık aacıl sezeryana alınarak aras beyıme kvauştum
rutın kontrole gıttıgımde sevgı hanım arasın carpıntısı oldunu farkettı ve nst ye soktu ordADAA KALP ATIŞLrı 200 LERDE cıkınca ertesı sabah acılsezeryanla aras dunyaya geldı doğuma kardıyolog cocuk dr u eşlıgınde yapıldı sağolsunlar cok özen gösterdıler
arasın boynuna tam yerşelımlı kordon dolanmış oksıjen gıtmeyınce carpıntıolmuş
cok sukurkı rabbım bebebgıızı bıze bağışladı
3780 gr ağırlıgında 51 cm boyunda oldu k
bu arad sızlerde ne var ne yok kızlar

tabiki paylaşırım canım kendime ve evime geldiğim zaman buradan yazarım

inşallah çabucak iyileşirsin bebişine kavuşursun deneyimlerini 4 dözle bekliyorum

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin analı babalı büyüsün

kızlar 30 ekim salı günü için sezeryan randevumuzu aldık altınovada olucaz

bugün yani Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh

bende samiye gidiyorum dün randevum vardı hatta :) epudural normal düşünüyorum ben fiyatını sorduk 1.020,00 Tl dediler 20 de neyse artık :) sezeryan içinde 1.500 yada 1.700 civarında bişiy demişlerdi tam hatırlamıyorum ama ortalamaları bu civarlarda

maşalllahhhh sübanallah yaren aras beyede maşallah sağlıkla geldi ya şükür sağlıklada büyüt inşallah

allah kurtarsın arkadaşım belkide olmuşsundur sezeryanını
oyyy kıyamam çarpıntı da olurmuş hayırlı olsun erkeğin canım. biz beklemeye devam

allah kurtarsın arkadaşım belkide olmuşsundur sezeryanını

oyyy kıyamam çarpıntı da olurmuş hayırlı olsun erkeğin canım. biz beklemeye devam

hamileliğimin ılk ayında bir heves altınovaya başlamıştım.ama ılgısızlıklerı ve duyduğum başka şeylerden dolayı orayı bıraktım.2.ayımdan itibaren rutin doktorum süha bey.kendisinden cok memnun kaldık.kafamdakı devlet hastanesi doktoru ımajını tamamen yıktı.teshıslerı cok net ve asla ısını sansa bırakmayan ılgılı bır doktor.randevu almayı basarabılenler mutlaka bır kere de olsa kendisiyle gorussun derim.sırf suha bey orada dıe dougumumu arastırma hastanesinde yapmaya karar verdım.

evet bende sonunda meshur suha beye muayene oldum ustelık randevum yoktu detaylı ıcın gıtmıstım suha beyı gorunce gıdıp rıca ettım ve hastalar bıtınce muayene edecegını soyledı ve ettı gercekten anlatıldıgı kadarda varmıs ben cok memnun kaldım ve dogumumu sezeryanımı onda olmaya karar verdım ozel hastaneye gerek yokmus hıc bosuna para vermısım suha bey ekranı cevırıp cocukları bıle gosterdı cınsıyetı kendılıgınden ben sormadan soyledı kesınlıkle devletın ve dogumevının dıger drları gıbı degıl allah razı olsun suha beyden.

kızlar nasıl gıdıyo gebelıkler bakımmmm
bız arasımla emışıp koklasıyoruz ınşalla sızde hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız bbeklerınızız

doktordan geldim şimdi çeltik devam ediyor yine ayrıntılıya girdim tansiyon sürekli takip edilecekmiş erken doğum riski devam bebek ters duruyormuş

hey sakaryalı gebeler nerdesınız ay ben dr mu özledım simdiden keske bebeklerede o baksa ay 3.dr a gıdıcez alıştırdı dr muz bızı sımdı dr beyenmıyoz

ayy canım..ben özel hastanelere güvenmiyorum ..doğum konusunda hememn sezaryen diyorlar..yok çoçogıun kordonu kısa yok suyu azalmış..yok su ,yok bu..binbir bahaneyle sezaeyana almak istiyır özeldeki doktorlar... en iyisi sakarya kadar doğum hastanesi.. ben doğumhanesini gezdim..gayet temiz..ebeleri tecrubeli..ytabi bina eski otelclilk hizmeti kötu.. binanın fiziki yapısı kötü..
ama doktorlar kaliteli ,genç , olaya vakıf insanlar...ben dr Serkan kumbasara gidiyorum.. çok sempatik güleryüzlü.. kendinden emin bilgili bir doktor..herkesede tavsiye ederim..ben doktorumdan memnunum..takipleri önceden özelde adatıpdaydım..büyük usg için kendileri yapamadıklarından sakarya kadın doğuma gönderdiler..burda detaylı usg girdim. ...bu hizmeti hiçbir özel veremiyor..Sonra takiplerimde hastanede kime gidiyip dosta arkadaşlara sordum..dr serkan kumbasarı önerdiler..su an bütün takiplerim onda..ben tavsiye ederim..

hoşgeldin ahsenur özel hastaneler konusunda söylediklerine harfiyen katılıyorum hep diyorum işi ticari görüyorlar belki iyi yapıyorlar işlerini ama hep ticari düşünüyorlar maalesef. doğumevine bende gittim bir kaç kez özellikle hamileliğin ilk zamanları hatta serkan beye bende muayene oldum ama beni pek tatmin etmedi sanırım yada ilk başların verdiği ne oluyoruz yahu havalarında olduğumdan olabilir doğumevi dediğin gibi biraz bakımsız kalmış bide işleyiş kötü yani sen orda muayene oluyorsun hasta bakıcı odada sana bakıyor hasta mahremiyeti denen şeyden bi haberler ne yazık ki

Doğumevinde daha çok vaka ile karşılaşıldığından tecrübeleri iyi..Fakat doğumevinin eski doktorlarıda bazı özel hastanelerde..Kişiye göre doktor değişiyor sanırım mesela serkan kumbasarı birkaç kişiden duydum iyi diyeni yoktu..Kişinin beklentilerine göre sanırım...

Ben hem özel hemde doğumevini paralel götürüyorum..Geçen ay sinan zorluya gittim memnun kalmadım.Bu ay musa yılmaza gidecem...

evet tahlildi usg filan dogumevinde daha gelişmiş özele göre ve ücretsiz tek sıkıntısı kalabalığı oda ne nerede öğrendinmi kolay oluyor
serkan kumbasara bende tesadüfen gittim buradan bir arkadaşın yorumuyla incelediğimde haklı geldi değiştirdim mustafa gündere gidiyorum farkını gördüm şimdikinden çok memnunum çok detaylı ayrıntılı anlatıyor aklımdakini rahat soruyorum anladığım halde tekrar tekrar anlatıyor birde sıra bulabilsem 15 gün sonra gel dedi 45 gün oldu Ancak sıra bulabildim

mini birde asık suratları var ya gerçi bana surat asmıyorlar artık :)

boşver musa yılmazı bizzat tanıyorum iyi biridir.
vatan hastanesinin doğum fiyatlarını biliyormusun boşver

Selam kızlar..ben 3 ay önce altınova hastanesinde sami kemik kontrolünde doqum yaptım.ve bence aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar.
diğer özel hastaneleri bilmem ama altınovada asla bana gereksiz testler tahliller vs yaptırmadılar.
veya direk szeryanda demediler.ben mecburdum zaten sezeryana ilk doqumlarımdn dolayı.
fakat kardeşim arkadaşlarımda orda doqum yaptılar fakat normal oldu hatta doktr kendisi dirett normal olacak diye.
üstelik benimki tehlikeliydi.doqum evi bile ünvste hastanesine göndermişti.
gebelik şekerim olduqu ve kilolu olduqum için dklişlerin tutmama rski iltihap riski çoktu.
çok korkarak girdim doqum fakat gerek personel gerek anesteziciler gerekse doktorum olsun hepside dört dörtlüktüler.
hastaya tavırları olsun , temizlikleri olsun inann insana insan gibi davranıyorlar.ksinlikle tavsiye ederim.
üstelik yenidoğan üniteside son derece donanımlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…