Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

yeni hamiş aramıza hoşgeldin boşver vatan hastanesini boşver bana hiç cazip gelmiyor orası nedense illa özel dersen altınovaya git sami bey iyi biri bende gittim geçende kontrole oldukça ilgili bir hekim.
mandalina geçmiş olsun bu arada sanada. bu arada bol bol yiyorum mandalina

vatanda aynı zamanda beyhekimdeydi şimdi ne yapıyor eee doğum için anlaşmalı hastaneside mi yokmuş

caviti bilmiyorum boşver

hem beyhekimde hemde vatanda doğum için anlaşmalıymış mandiş..

Cavit vatan hastanesinin başhekimi birde..

Orhan solakoğlu vatanda muayyene ederken gitmiştim.Aynı odayı kullanıyorlardı farklı saatlerde..

Biliyorsun PKO vardı bende..Bunu cavit gördü..Orhan onları kistten saymadı.Rahmin temiz dedi..Dün cavit hala kistleri gördüğünü söylüyor..Kafam karıştı şimdi hangisine inanacam..Sürekli kasık ağrım var..Buda caviti doğruluyor gibi..Ama bilemiyorum

Doğum evinden randevu aldım bayramdan sonra bakalım orda PKO dan bahsedeceklermi?

hoşgördüm canım..

vatan hastanesinde Orhan solakoğluyla 2 yeğenimde doğdu..Ablamın refakatçısı bendim..Eski hastane diye düşünülüyor ama gerçekten çok ilgililerdi..Benim için ilgi önemli hastanin lüx olması ikinci planda

Sami beyi duydum onuda düşünüyorum

Son düzenleme:

gittinmi samiye ben bu gidişimde konuşcam tekrar onunla doğuma girmiyor normal olduğunda nöbetine denk gelmezse o zaman benim ona gitmeminde anlamı kalmıyor bunu konuşcam gelecenmi doğuma diye filan sana ne dedi neler yaptırdı

vatan hastanesine ben hiç bakmadım eski bir yapı malum asansörü bile yokktu en son gittiğimde hastane gibi değil apartman gibi birde ulaşım açıosından araç giriş çıkışları sıkıntılıydı

bence kendi doktorunu dinle diğerini umursa ama çokta dikkate alma her doktorum pimpirikliliği farklı

Kafam çok karışık..

Acaba Samiyemi gitsem..Neşe çakmakçıyamı gitsem yoksa cavitemi devam etsem bilemedim...Doğumevinde ilgilenseler oraya giderdim

Vatanda ablamın refakatçısıydım biz çok memnun kaldık..O kadar ilgiliydilerki anlatamam..Lüx çok önemli değil benim için

vatanda ablamda ameliyat oldu lüks değil hiç hastane zaten altı üstü bir oda oda içinde banyo bu kadar önemli olan ilgi zaten devlette tek kişilik oda bile yok orada ancak kontrollerime giderim ben doğumu düşünemem
daha başındasın her ay birine git en çok kimden elektirik alırsan onda devam edersin

çok şükür gidebildim biraz geç oldu ama. ben zaten kan tahlillerimi ikili üçlü testlerimi hepsini yaptırmıştım korucukta onlarıda aldım gittim baktı hepsine iyi hiç bir sıkıntı yok dedi yani devlette gittiğim doktorumdan farklı bişey demedi.ultrasonda baktık kilo boy falan söyledi normal rutin muayene olduk tatmin edici ve rahatlatıcı bi doktor sanki doğumu o yaptırsa gık demeden yaparım doğumu gibi geldi

boşwer doğumevine gideceğine şu yeni yapılan hastane var ya oraya gitsene sühha bey var orda kesinlikle tavsiye ederim onu. doğumevinde gerçekten ilgi yok. sühha bey bana her gittiğimde bebeğimin bütün herşeyini gösteriyor kalbini ayağını hatta kaval kemiğine kadar doğumevinde doktor kendi bakıyor sana açıklama yapma gereği bile duymuyor önemli olan senin doktorunla diyaloğun içine sinmişse ona devam et derim ben

kusuruma bakma canım biraz geç oldu ama iyiym çok şükür sen nasılsın? sevindim senin adına çok az kalmış sağlıklı bi şekilde kavuşursun inşallah bebegine.ilgilenip bilgi aldıgın içinde çok teşk.ederim

kızlar size haberim var yaren2007 arkadaşımız bugün öğlen doğum yaptı adatıpta sevgi hanıma çok şükür oğluşumuz sağlıklı bende arife günü kontrole gidicem o zaman karar verilcek doğum şekline dua edin...

maşallah Allah analı babalı büyütsün inşalalhhh

ahh ne güzel darısı başına ve başımıza

süha bey'in muayyeneleri dolu malesef

Şimdilik doğumevine gideyim.. Daha sonra özele gidecem..Bana ultrasonu göstermiyecekse istemem sürekli gitmek

Son düzenleme:

Arkadasım ben tam 3 kez suha beye randevu aldım uzun ugraslar sonucu ve 3 gıttıgımdede orda asıstan dr lar muayene ettı orda herkes ısyan edıyordu ne zaman gelsek suha bey yok dıye bashekım yrdmcısına kadar sıkayet ettım adam sallamadı bıle yapacak bıseyımız yok dedı o kadar methını duymustum suha beyın o o kadar heves etmıstım ama sanırım artık ona randevu almam nerden bılecem ben orda oldugu zamanı.

ben sadece bir kez denk geldim öyle bir durumla oda korucuktan burda ki yeni hastaneye taşındıkları zamanlardı ama onun haricinde denk gelmedim hiç. hatta sordum geçen gittiğimde hiç sorma dedi haftanın dört günü ameliyatlarım vardı buraya gelince çok yoğun olduk doğumevinden gelen doktor arkadaşlarda ameliyatlara girmeyince öyle oldu ama şimdi biraz daha rahat dedi. belki sende o zamanlara denk gelmişsindir arkadaşım. maalesef böyle aksaklıklar oluyor işte ama özünde bence iyi bir hekim sen hangi doktora gidiyorsun peki

ben altınovaya samı kemık e gııdyorum dr umdan cokta memnunum ama ıkız oldugu ıcın bebeklerım ozel hastanede dogum yapmak ıstemıyorum cunku kuvez durumları falan olur dıye o yuzden suha beye gıtmek cok ıstedım ama nasıp olmadı bana bırda 31 ekıme detaylı ultrason randevusu verdı suha beyın asıstanı acaba kım yapacak detaylı ultrasonu sanırım suha bey yapmaz degıl mı

hep hayalimdir ikiz bebek ne mutlu sana pamuk şeker sami kemiğe bende gittim bir kez bencede ilgili bir hekim. ben detaylı ultrasonu doğumevinde yaptırdım süha bey kendi dedi bana ordan normal muayene randevusu al muayene olduğun doktordan detaylı ultrason randevusu iste dedi öyle yaptım bende detaylı ultrasonumu yahya bey çekti doğumevinden. şimdi yeni hastanede sistem değiştiyse bilemem tabi. sana ne dediler detaylı randevusu verirlerken?

kızlar 30 ekim salı günü için sezeryan randevumuzu aldık altınovada olucaz

kızlar 30 ekim salı günü için sezeryan randevumuzu aldık altınovada olucaz

canım hayırlı uğurlu olsun insallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla bebeğine kavuşursun. altınovada drun kim vede sezaryen fiyatlar nasıl bilgi verip tecrübelerini paylaşır mısın? bende sezaryen olacağım sakaryaya yeni geldik ve sami kemik e gidiyorum tecrübelerinize çok ihtiyacım var

benimde doktorum sami kemik canım fiyatları hiç sormadım çalıştığım yerin %100 anlaşması var sanırım ben para ödemiyecem ama çıkış yaparken fatura imzalıyorum o zaman bakarım sen neden sezeryan olucaksın kaçıncı çocuğun nasıl gidiyor hamileliğin

benim bu ikinci gebeliğim. ilk bebeğim dönmediği ve kordon sarkarsa bebeği kaybetme riski olduğu için sezaryen oldu. oğlum şimdi 16 aylık. doğumdan 11 ay sonra hamile kaldım. 2 sezaryen arasıda çok yakın bu sebeple dr benim için çok önemli hayırlısı olsun diyorum ama. inşallah doğumunda hiçbir sıkıntı olmaz mutluluk ve sağlıkla gelsin bebeğin . tecrübelerini benimle paylaşırsan çok mutlu olurum. benim doğumum ocakta bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…