Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

sebep kg lı olmasımıydı cnm
aslında normalde doğum evinden sezeryan kararı cok zor çıkar dedıyse vardır bıldıgı ama nasıop o sekıldeymıs
anlatmak ıstermısın yasadıgın problemı
ınsalla ıkıncıde sınan beyde yaparsın doğumunu dr a güven cok onemlı ben cok korkardım doğumuma başka dr gırıcek dıye sankı başkası ıyı kesemez gıbı dusunurdum

bebeğim 5 kiloya yakındı Dr bebeğin hasar görmesinden korkmuştu
Yaşadığım problem şu bende bi hasar yok ameliyatım gayet iyiydi ama bebeğimi getirdiklerinde kafasının arka kısmında küçük bi kesik vardı söyledim siz bir yere vurmuşsunuzdur dediler.Küçücük çocuğun kafasını 5 dk da nereye vuracaksak artık :S kabul etmediler yani.doğumumu yapan dr da yanıma bile uğramadı normalde hasta ziyaret saatleri var bir kez bile gelmedi.O yüzden çok korktum doğumdan ama Sinan Zorsuya güveniyorum.

hımm oh cok sevındım en azından cabuk motıve olmuşsun
ıkı tamamda 3 fazla geliyor bana esım cok ıstıyor o ayrı
nasıl kcuuk abının huyu suyu

oh masalla tosuncuğa benım oğlumda erken olmasa 5 kg ye yakın beklenıyordu:)
aslında gerçekten normal doğuma dıretılcek bır bebek degılmıs
ama yasadıgınız cok buyuk bırseymıs cok gecmıs olsun ne demek bebgın kafasında kesık e kadar uzuldunuz kımbılır
dedogı gıbı ufacık bebegın kafayı nasıl vurabılırsınızkı
benım arkadasımında ıcıde plesenta parça unutmuşlardı olumden dondu

dr gerçekten çok önemli.neyse ben yatıyorum malum erken kalkıcaz kızımla randevumuz var.çok tesekkür ederim paylsşmak konuşmak iyi geliyor.Umarım yarın iyi haberler alırım.hayırlı akşamlar

Çok kıskanç bakalım kardeş gelince ne olacak.3 de çok değil ya bir anda büyüyorlar zaten.

yok yok ay gıydır goydır bıtmez bındır bındır bıtmez
he oldukı var seve seve bakarım ben tam bır bebek hastasıyım
bu ay yıllık kontrolüm var sevgıcıgıme gıdıcem gıtmeden bır test yapmalıyım oralarda ayılıp bayılmayım
rüyamda 30 mart ta 40 haftam doluyordu su an 3 aylık gebe olabılırım rıyama gore

dr gerçekten çok önemli.neyse ben yatıyorum malum erken kalkıcaz kızımla randevumuz var.çok tesekkür ederim paylsşmak konuşmak iyi geliyor.Umarım yarın iyi haberler alırım.hayırlı akşamlar

aynen cnm
yarın bekloıyoruz güzel haberlerınuı
bn gecelerı çocuklarım yatınca acıyıorum uygu olduğunda beklerım sohpete:)

İnşallah canım ya ben de normal olsun istiyorum ama plesanta alt yerleşimli dönmeme ihtimali varmış. bakalım bahtımıza ne çıkacak. Doğum evinde sancı odaları çok kalabalıkmış 10-15 kişi aynı odada bağırıyormuş tek başlarına yanlarına kmse giremiyormuş. o an öyle bişeyi tek başına yaşamak korkunç geliyor. ya benm gözümü mü korkutuyorar ben anlamadım
okadar acemiyim ki.. abla kardeş yakınım da doğum yapmadı. bu süreci hiç bilmiyorum. 2 defa doğum evine hasta ziyaretine gitmişimdir o kadar yani..
kim ne dese inanır hale geldim. büyüklerimiz hep özelde doğum yap diyor. ben özel hastanelere güvenemiyorum daha doğrusu altınova ile hiç kötü tecrubem olmadı orası için bir şey diyemeceğim..Sami kemik'i herkes meth ediyor..

Banada eğer çok kasılman olursa çok ağrı yaparsa gecelri uykudan uyandırırsa magnezyum al dedi bundan sonra çok yormucam kendimi dikkat edicem artık

Bugün oğlumu gördüm hamd olsun...
Bir eli ağzındaydı, diğeriyle öbür kolunu sıkıp bırakıyordu.
Ayak parmakları tombiş tombiş çok güzeldi.
Yine kafa geliş pozisyonundaydı.
31+1 de 1800 gr da ilerliyormuş...
Gidişatı iyi buldu. Suyu iyi, eş yaşlanması gözükmüyor dedi.
Kan tahlilinde 12 çıkmış kan değerim. Ondada sorun yok şükür.
Bundan sonra su içmek çok daha önemliymiş. Çünkü suyun ağrı kesici etkisi varmış.
Sancı ve kasılmalarda şu haftalarda sıkıntıyı azaltıyormuş.
En önemlisi böyle giderse normal doğuma bir engel gözükmüyor dedi... Çok heyecanlandım ve korktum...
Rabbim bana, Princesese, herkese sağlıkla, kolaylıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah...

Princess Sana dediği gibi bu ay çok hızlı büyüyeceğini, bol bol istirahat etmek gerektiğini söyledi.
1 Kasımda 35. haftada tekrar görüşeceğiz inşallah bazı belirtiler dışında daha erken gelmene gerek yok dedi.

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim senin adına ne mutlu oğluşunu görmüşsün baş gelişli olmasıda ayrı bi awantaj bence senin için minnak yaramazlarımız çok tatlı bıraksalar bn hep izlerim heralde o ekrandan ne yaptığını=)

kevsercıgım artık hıc yazmıyorsun
ozledı senı buralar
haftaya hangı gun gıdıceksın cnm dr a

Canım arasıra girip okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı. Çınar'a mecburi tuvalet egitimi başladım. Aslında hiç niyetim yoktu, dogumdan sonra daha kolay hallederim diyordum ama iki haftadır alt degistirtmek istemiyordu çınar, hicbir şekilde ikna olmuyordu. Zorla da degistirince mosmor oluyordu aglamaktan. Mecburen attık bezi. Pazartesiden bu yana evdeyiz. Dışarı da çıkamıyoruz, evde her an aktivite halindeyiz sıkılmasın diye. Akşam epey yorgun oluyorum pek fırsatım olmuyor girmeye. Bir de bogazım kötüledi, halsizlik de var biraz. Dün ada tıp kbb ye gittim, çok tatlı bir dr denk geldi. Faranjit olmuşum, antibiyotiksiz halletmeye çalışıyorum. Ben daha randevu almadım yahu kafa kalmadı valla. Yarın hemen alayım, sevgi hanım a gidecegim bakalım. Inşallah plasenta normale döner de rahatlarım. Yarın annem geliyor, epey bir yorulmuştum iyi olacak onun gelişi. Bu arada tuvalet olayında iyi gidiyoruz yaa ben hiç böyle tahmin etmemiştim. Evde halıları falan da kaldırdım, gayet stressiz devam ediyoruz bakalım olacak inşallah. Sen nasılsın canım? Özledim hepinizi

Ah canıımmm kolay gelsin yaa zor işin, inşallah kolaylamışsındır. Biz iyiyiz şükür. Çınar ın da keyfigayet yerinde. Bezi attık artık bakalım altından kalkabilirsek bezsiz bebek olacak benim oğlum özledim sizi de, kuzularınızı da.

Bebeklerimveben hoşgeldin.
Princess bebegin pozisyonunu hiç dert etme. Oğlum 36. Haftada dogum pozisyonuma geçti ama 39+3te ters döndü hakkında hayırlısı olsun ama gerçekten dert etme, nasipten ötesi yok bu doğum mevzusunda.
Buzdevri sana da kolay bir doğum dilerim.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

Kizlar kis geldi resmen. Kombiyi actim bu sabah. Aman hasta yapmayalim kuzulari

Ayy hadi bkalım yap testi sonucunu merak ediyorum ben.Ben çok seviyorum bebekleri Diyorum sezeryan ne kadar kabul ediyorsa yapıcam valla :):)

aynen cnm
yarın bekloıyoruz güzel haberlerınuı
bn gecelerı çocuklarım yatınca acıyıorum uygu olduğunda beklerım sohpete:)

Dün ayrıntılı ultrasona giremedim maalesef gün verdiler o gün gidicem öyle bakacaklar şeker yüklemem yapıldı 83-121 çıktı doktorum gayet iyi dedi.Bende benim oğlan uyuyunca giriyorum İnşallah karşılaşırız:):)

Kizlar kis geldi resmen. Kombiyi actim bu sabah. Aman hasta yapmayalim kuzulari
Ay sorma canim bu ne soguktur boyke bende yaktim hemencik
Ayy hadi bkalım yap testi sonucunu merak ediyorum ben.Ben çok seviyorum bebekleri Diyorum sezeryan ne kadar kabul ediyorsa yapıcam valla :):)
Ay kuzum.cesaretim yok inan:)
Rabbim.isteyenlere nasio.etsin insalla

Aa hadi ya genekde ileri tarihe veriyorlar
Seker iyi cikmasina cok sevindim
Eeee nasildi kiziniz

Oh masalla cnm.desene hersey yolunda
Bebisin nelerde yapiyormus ole.doyamadin dimi.hic
Kan ve bebeginin gekisimide cok..iyiymis masalla

AAAA CANIM.GECMIS.OLSUN COK UZULDUM.GERCEKTEN
TATLI BIR KBB ISE AKLIMA.HEMEN HUSEYIN CAN GELIR DOGRUMU ACABA CON SEKER BIR DR KOLIDORDA COCUK GORSUN SEVMEDEN GECMEZ BIzDe CoK SEVERI KENDISINI TABI AYNI DR ISE

CINARA GELINCE COK.IYI YAPMISSIN CNM BEBEK OLMADAN ALISMASI COK IYI.OLUT SENIN ACINDAN
HEM CINAT COK AKILLI BIR COCUK EMINIM.HEMEN COZUCEKTIR DURUMU
ANANENIZIN GELMESINE COK SEVINDIM CINARDA COK SEVINIR HEM
BAK BUZDEVRININDE PLESENTA AYNI DURUMDAYDO ONUNDA CIKTI
INSALLA IYI HBRLER ALICAKSIN ARKADASIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…