Çok memnunum.Ben oğlumda da ona gidiyordum bana bebeğin büyük hasar görmesin sezeryan yapalım demişti kabul etmemiştim normal istiyordum.Sancılarım başlayınca gittim nöbetçi dr vardı o da sezeryana karar verdi aradım Sinan Beyi şehir dışındaydı o yüzden doğumuma nöbetçi dr girdi ama bazı problemler yaşadım çok üzüldüm korktum.Sinan Zorsuya gerçekten güveniyorum.Keşke baştan sezeryan dediğinde kabul etşeydim.
sebep kg lı olmasımıydı cnm
aslında normalde doğum evinden sezeryan kararı cok zor çıkar dedıyse vardır bıldıgı ama nasıop o sekıldeymıs
anlatmak ıstermısın yasadıgın problemı
ınsalla ıkıncıde sınan beyde yaparsın doğumunu dr a güven cok onemlı ben cok korkardım doğumuma başka dr gırıcek dıye sankı başkası ıyı kesemez gıbı dusunurdum
Eşim istiyordu bir tane daha olsun yaşımız genç büyütürüz rahat rahat diye ben istemiyordum on yıl beklersin diyordum
Gecikmem olunca annem test yaptırdı şoka girdim diyorum bu test yanlıştır başka test mi alsak acaba
kan testiyle de net olarak öğrendim.Bende çok korktum ilk zamanlar ama şimdi çok mutluyum
hımm oh cok sevındım en azından cabuk motıve olmuşsun
ıkı tamamda 3 fazla geliyor bana esım cok ıstıyor o ayrı
nasıl kcuuk abının huyu suyu
bebeğim 5 kiloya yakındı Dr bebeğin hasar görmesinden korkmuştu
Yaşadığım problem şu bende bi hasar yok ameliyatım gayet iyiydi ama bebeğimi getirdiklerinde kafasının arka kısmında küçük bi kesik vardı söyledim siz bir yere vurmuşsunuzdur dediler.Küçücük çocuğun kafasını 5 dk da nereye vuracaksak artık :S kabul etmediler yani.doğumumu yapan dr da yanıma bile uğramadı normalde hasta ziyaret saatleri var bir kez bile gelmedi.O yüzden çok korktum doğumdan ama Sinan Zorsuya güveniyorum.
oh masalla tosuncuğa benım oğlumda erken olmasa 5 kg ye yakın beklenıyordu:)
aslında gerçekten normal doğuma dıretılcek bır bebek degılmıs
ama yasadıgınız cok buyuk bırseymıs cok gecmıs olsun ne demek bebgın kafasında kesık e kadar uzuldunuz kımbılır
dedogı gıbı ufacık bebegın kafayı nasıl vurabılırsınızkı
benım arkadasımında ıcıde plesenta parça unutmuşlardı olumden dondu
Çok kıskanç bakalım kardeş gelince ne olacak.3 de çok değil ya bir anda büyüyorlar zaten.
dr gerçekten çok önemli.neyse ben yatıyorum malum erken kalkıcaz kızımla randevumuz var.çok tesekkür ederim paylsşmak konuşmak iyi geliyor.Umarım yarın iyi haberler alırım.hayırlı akşamlar
Ben ilk doğumumu doğum evinde yaptım.Doktorum şehir dışında olduğu için başka bir doktor girdi ameliyatıma giren doktorun bazı hataları oldu kabul de etmedi gerçi. Bir kez olsun ziyaret de etmedi doktor.Şimdi yine doğum evine gidiyorum.Eski doktoruma tabi ondan başkasına güvenemiyorum.Sezeryandan o kadar korktum ki doğumuma giren doktorun yüzünden hamileliğimin ilk aylarında psikolojim çok bozuktu.Şimdi daha iyiyim.
Bana kalırsa normal doğum en iyisi.Keşke normal yapabilseydim olmadı.İnşallah seninki normal olur.
Canim benim daha cok erken kk da ranana diyr arkadas vardi 38 de duz dondu sonra 39 da yine ters dondu takilma bence
Insalla eeken digum yasamazsin
Ablaminda erken dogum tehtidi vardi 7.aydan sonra ilac icmeye basladi sukur 39 hafyalikken geldi dunyaya
Bugün oğlumu gördüm hamd olsun...
Bir eli ağzındaydı, diğeriyle öbür kolunu sıkıp bırakıyordu.
Ayak parmakları tombiş tombiş çok güzeldi.
Yine kafa geliş pozisyonundaydı.
31+1 de 1800 gr da ilerliyormuş...
Gidişatı iyi buldu. Suyu iyi, eş yaşlanması gözükmüyor dedi.
Kan tahlilinde 12 çıkmış kan değerim. Ondada sorun yok şükür.
Bundan sonra su içmek çok daha önemliymiş. Çünkü suyun ağrı kesici etkisi varmış.
Sancı ve kasılmalarda şu haftalarda sıkıntıyı azaltıyormuş.
En önemlisi böyle giderse normal doğuma bir engel gözükmüyor dedi... Çok heyecanlandım ve korktum...
Rabbim bana, Princesese, herkese sağlıkla, kolaylıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Princess Sana dediği gibi bu ay çok hızlı büyüyeceğini, bol bol istirahat etmek gerektiğini söyledi.
1 Kasımda 35. haftada tekrar görüşeceğiz inşallah bazı belirtiler dışında daha erken gelmene gerek yok dedi.
kevsercıgım artık hıc yazmıyorsun
ozledı senı buralar
haftaya hangı gun gıdıceksın cnm dr a
huuu kızlar napıyosunuz:) ben öyle bi temizliğe kalktım ki halı cam filan derken evin altı üstüne geldi.birde minnak kızım izin verse çabucak bitirebilsem iyice sıkıldım artık bi emzir bi temizlik yap bi otur onla oyun oyna .onu ihmal ettim diye ayrı üzülüyorum evin temizliğini bitiremedim diye ayrı..birde yüzüme bakıp bakıp ağlıyo ben iş yaparkenAllahtan annem varda biraz o bakıyo biraz ben.birde yağmur yağdı sildiğim camlara üstüne tuz biber oldu
eee siz neler yapıyosunuz elamız ne alemde huysuz mu bizimki gibi dün yine fitil verdim ben.aras ne alemde keyfi yerinde mi yarenin okulla arası nasıl.çınar ve kardeşi ne alemde nisa nisa senin kızların nasıl oldu özellikle nisanın astımı ne durumda?nerelerdesiniz kızlar:)
yok yok ay gıydır goydır bıtmez bındır bındır bıtmez
he oldukı var seve seve bakarım ben tam bır bebek hastasıyım
bu ay yıllık kontrolüm var sevgıcıgıme gıdıcem gıtmeden bır test yapmalıyım oralarda ayılıp bayılmayım
rüyamda 30 mart ta 40 haftam doluyordu su an 3 aylık gebe olabılırım rıyama gore
aynen cnm
yarın bekloıyoruz güzel haberlerınuı
bn gecelerı çocuklarım yatınca acıyıorum uygu olduğunda beklerım sohpete:)
Ay sorma canim bu ne soguktur boyke bende yaktim hemencikKizlar kis geldi resmen. Kombiyi actim bu sabah. Aman hasta yapmayalim kuzulari
Ay kuzum.cesaretim yok inan:)Ayy hadi bkalım yap testi sonucunu merak ediyorum ben.Ben çok seviyorum bebekleriDiyorum sezeryan ne kadar kabul ediyorsa yapıcam valla :):)
Dün ayrıntılı ultrasona giremedim maalesef gün verdiler o gün gidicem öyle bakacaklar şeker yüklemem yapıldı 83-121 çıktı doktorum gayet iyi dedi.Bende benim oğlan uyuyunca giriyorum İnşallah karşılaşırız:):)
Oh masalla cnm.desene hersey yolundaBugün oğlumu gördüm hamd olsun...
Bir eli ağzındaydı, diğeriyle öbür kolunu sıkıp bırakıyordu.
Ayak parmakları tombiş tombiş çok güzeldi.
Yine kafa geliş pozisyonundaydı.
31+1 de 1800 gr da ilerliyormuş...
Gidişatı iyi buldu. Suyu iyi, eş yaşlanması gözükmüyor dedi.
Kan tahlilinde 12 çıkmış kan değerim. Ondada sorun yok şükür.
Bundan sonra su içmek çok daha önemliymiş. Çünkü suyun ağrı kesici etkisi varmış.
Sancı ve kasılmalarda şu haftalarda sıkıntıyı azaltıyormuş.
En önemlisi böyle giderse normal doğuma bir engel gözükmüyor dedi... Çok heyecanlandım ve korktum...
Rabbim bana, Princesese, herkese sağlıkla, kolaylıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Princess Sana dediği gibi bu ay çok hızlı büyüyeceğini, bol bol istirahat etmek gerektiğini söyledi.
1 Kasımda 35. haftada tekrar görüşeceğiz inşallah bazı belirtiler dışında daha erken gelmene gerek yok dedi.
Canım arasıra girip okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı. Çınar'a mecburi tuvalet egitimi başladım. Aslında hiç niyetim yoktu, dogumdan sonra daha kolay hallederim diyordum ama iki haftadır alt degistirtmek istemiyordu çınar, hicbir şekilde ikna olmuyordu. Zorla da degistirince mosmor oluyordu aglamaktan. Mecburen attık bezi. Pazartesiden bu yana evdeyiz. Dışarı da çıkamıyoruz, evde her an aktivite halindeyiz sıkılmasın diye. Akşam epey yorgun oluyorum pek fırsatım olmuyor girmeye. Bir de bogazım kötüledi, halsizlik de var biraz. Dün ada tıp kbb ye gittim, çok tatlı bir dr denk geldi. Faranjit olmuşum, antibiyotiksiz halletmeye çalışıyorum. Ben daha randevu almadım yahu kafa kalmadı valla. Yarın hemen alayım, sevgi hanım a gidecegim bakalım. Inşallah plasenta normale döner de rahatlarım. Yarın annem geliyor, epey bir yorulmuştum iyi olacak onun gelişi. Bu arada tuvalet olayında iyi gidiyoruz yaa ben hiç böyle tahmin etmemiştim. Evde halıları falan da kaldırdım, gayet stressiz devam ediyoruz bakalım olacak inşallah. Sen nasılsın canım? Özledim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?