Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Evet hüseyin can hiç o kadar sevimli bir dr'la karşılaşmadım daha önce. Maşallah ne kadar severek yapıyor işini, çok hoşuma gitti.
Çok sağol canım. Tuvalet egitimini herkes çok sıkıntılı bir süreç olarak anlatıyordu, oldukça gözüm korkmuştu ama çok keyifli bir süreç bence. Gayet başarılı ilerliyoruz bu kadarını beklemiyordum ben ne çabuk büyüyor sıpalar yahu

hayırlısı artık canım dert etmiorum sadece bekliorum ve zaman kısaldıkça heyecanımda korkumda sevincimde artıyor zamanında ve sağlıklı olsunda

Oh ne guzel.c.saglikli ya yeter oda tosuncukmj annesi
Esimde iki gin once o suruba basladi inanilma etkiliymis
Gercekten cok soguk bende yaktim oh kisin insana evi cok huzur veriyir

Cnm insalla yakin zamanda iyi olursun gebelikte cokzor
Tahminnettogim.gobi huseyin beymis bir insan bu kadarmi mutli olur eger hastasi yoksa heo gezer cevredeki cocuklari sever yarenide birkerw goturmistum tabi cihazlardan korktu
Babasini otirti once ona bakti yavastan yarene yanasti ciddi anlamda isini iyi yapiyot
Yegenimin kulak zarinfa problem var yillardir ona gidiyorlar
Eminim cinarida cok sevmistir

yaren hayırdır inş.:)yapsana bi test çok merak ettim ben valla

canım dikkat et kendine yaa hem çocuk hem hastalık hemde hamilelik 3 ü 1 arada çok zor valla annen tam zamanında geliyomuş.bak boswere demiştim iyi geldiğini söyledi sende yap yapabilirsen biberiye boğaz sorunlarına çok iyi geliyo azcık bi ağrı hissetsem içerim ben hemen iyileşirim

valla 2 günde yaparım dediğim işleri anca 5 günde bitirebildim o da artık bazı işleri erteleyerek.bebekle çok zor iş yapmak ev bile süpüremezken büyük temizliğe kalkışmak akıl karı değilmiş.ama tertemiz oldu evim ohhh:)valla bende sizleri çok özledim bu h.sonu sizi almak istiyodum ama kısmet olmıycak işler uzayınca birde kızım artık ilgisizlikten çok huysuzlanmaya başladı kusuruma bakmayın olur mu .hem havalarda çok soğuk inş bayramdan önce veya hemen sonra almaya çalışcam arayı uzatmamak lazım :)

Kizlar kis geldi resmen. Kombiyi actim bu sabah. Aman hasta yapmayalim kuzulari

ayy evet yaa bende temizliğimi kızımı temizleyerek sonlandırdım bugün yavrucağızımı 1 haftadır yıkayamadım işler yüzünden o yüzden yaktım bende oturma odamızı aşağıyada taşındık malum çatı katı çok soğuk.çok şükür artcakmış hafta başında sıcaklık

Nisayı dün kontrole götürdüm gayet iyi fdedi doktor bidaha tekrarlarsa gelin dedi
Ecrin arada iyi arada huuysuz bende kaç gündür giremedim ama aklım hep sizde önümüzdeki perşembe izinliyim
özledim kızlar hepinizi inşallah bidahaki buluşmaya gelebilirim herkes müsait olursa dışarda buluşma işini perşembeye yapalım dicem ama havalarda soğudu

Son düzenleme:

aman iyi olsun maşallah.bizim kızda öyle arada iyi arada huzursuz malum diş sıkıntılarının başladığı bir dönem çok normal.madem perşembe izinlisin bende toplanalım o gün dışarıda artık çok zor olur bebeklerle malum hava şartları.inşallah diğer kızlarada uyarda bende buluşuruz perşembe günü

kızlaaaar perşembe günü bana bekliyorum herkes müsaitse.yeni üye arkadaşlar hamile takımı sizide bekliyorum :)gelirseniz çok mutlu olurum

kızlaaaar perşembe günü bana bekliyorum herkes müsaitse.yeni üye arkadaşlar hamile takımı sizide bekliyorum :)gelirseniz çok mutlu olurum

Canim haftasonuu olamiyor degilmi
Beysala demistim gelicekti oda

Esim persembe gunu izinlu canim.benim.ama buyik.olasilikla.gelirim o spor salonuna gittihi saatlerde

Evet o da haftasına göre ileride ilerliyor bakalım nasılsa sezeryan olcak korkum yok bari bebeğim kilolu olsun.

Vanim.cok sevindim.nisanin iyi olmasina insalla bir daha olmaZ
Ecrin neden huysuz ki annesi bu ara masalla.cok.guzel.duruyorsu oysaki
Ben seni.aramak istiyorum ama hangi saatler uygun oluyor senin icin

beysal sırf senin için cumartesı ayarlamaya çalıştım ama uymadı bana malesef kusura bakma bayramdan sonrayada bıraksam hem havalar dahada soğuycak hemde çok geççek zaman dıye perşembe olsun dedim senin izin alma durumun yok mu hiç acaba?seninde gelmedi çok isterim

Canim cok tesekkur ederim ancak ogle tatili nde yada aksam çıkışta gelebilirim ondada ya gec yada erken oluyor yinede ayarlamaya calisirim

Canim cok tesekkur ederim ancak ogle tatili nde yada aksam çıkışta gelebilirim ondada ya gec yada erken oluyor yinede ayarlamaya calisirim

ikiside uyar kızlarıda bırakmayız akşamda otururlar eşler alır bir guncukte dimi kızlar :) gel sen geçte olsa

Canim.cok.merak ettim.nasil.gecti dun muayneniz

canım yaa moralim çok bozuktu birkaç gündür giremedim çocukta durmadı.perşembe günü ümit beye 50 günde doğum kg si 500 gr.artmış çok kustuğu için rahat değil uyuyamıyor dememki huzursuz falan dedi.ilaç verdi 2 tane avıscon diye toz birde motilium diye surup. birde günde 2 sefer mamaya devam.mamaya kıvam arttırıcı bir mama daha verdi.bir hafta sonra kontrole çağırdı kg tekrar ölçülecek bakalım o zaman ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…