Oh masalla cnm.desene hersey yolunda
Bebisin nelerde yapiyormus ole.doyamadin dimi.hic
Kan ve bebeginin gekisimide cok..iyiymis masalla
AAAA CANIM.GECMIS.OLSUN COK UZULDUM.GERCEKTEN
TATLI BIR KBB ISE AKLIMA.HEMEN HUSEYIN CAN GELIR DOGRUMU ACABA CON SEKER BIR DR KOLIDORDA COCUK GORSUN SEVMEDEN GECMEZ BIzDe CoK SEVERI KENDISINI TABI AYNI DR ISE
CINARA GELINCE COK.IYI YAPMISSIN CNM BEBEK OLMADAN ALISMASI COK IYI.OLUT SENIN ACINDAN
HEM CINAT COK AKILLI BIR COCUK EMINIM.HEMEN COZUCEKTIR DURUMU
ANANENIZIN GELMESINE COK SEVINDIM CINARDA COK SEVINIR HEM
BAK BUZDEVRININDE PLESENTA AYNI DURUMDAYDO ONUNDA CIKTI
INSALLA IYI HBRLER ALICAKSIN ARKADASIM
Kizlar kis geldi resmen. Kombiyi actim bu sabah. Aman hasta yapmayalim kuzulari
Bebeklerimveben hoşgeldin.
Princess bebegin pozisyonunu hiç dert etme. Oğlum 36. Haftada dogum pozisyonuma geçti ama 39+3te ters döndühakkında hayırlısı olsun ama gerçekten dert etme, nasipten ötesi yok bu doğum mevzusunda.
Buzdevri sana da kolay bir doğum dilerim.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Canim.cok.merak ettim.nasil.gecti dun muayneniz
Kızım gayet sağlıklı görünüyor öyle dedi doktorum.midem için de gaviscon şurup verdi.Test sonuçlarını çok bekledik hava çok soğuktu dondum dün.Üşütmüşüm biraz evi sıcacık yaptım yatıyorum.
yok yok ay gıydır goydır bıtmez bındır bındır bıtmez
he oldukı var seve seve bakarım ben tam bır bebek hastasıyım
bu ay yıllık kontrolüm var sevgıcıgıme gıdıcem gıtmeden bır test yapmalıyım oralarda ayılıp bayılmayım
rüyamda 30 mart ta 40 haftam doluyordu su an 3 aylık gebe olabılırım rıyama gore
Canım arasıra girip okuyorum ama yazmaya hiç fırsatım olmadı. Çınar'a mecburi tuvalet egitimi başladım. Aslında hiç niyetim yoktu, dogumdan sonra daha kolay hallederim diyordum ama iki haftadır alt degistirtmek istemiyordu çınar, hicbir şekilde ikna olmuyordu. Zorla da degistirince mosmor oluyordu aglamaktan. Mecburen attık bezi. Pazartesiden bu yana evdeyiz. Dışarı da çıkamıyoruz, evde her an aktivite halindeyiz sıkılmasın diye. Akşam epey yorgun oluyorum pek fırsatım olmuyor girmeye. Bir de bogazım kötüledi, halsizlik de var biraz. Dün ada tıp kbb ye gittim, çok tatlı bir dr denk geldi. Faranjit olmuşum, antibiyotiksiz halletmeye çalışıyorum. Ben daha randevu almadım yahu kafa kalmadı valla. Yarın hemen alayım, sevgi hanım a gidecegim bakalım. Inşallah plasenta normale döner de rahatlarım. Yarın annem geliyor, epey bir yorulmuştum iyi olacak onun gelişi. Bu arada tuvalet olayında iyi gidiyoruz yaa ben hiç böyle tahmin etmemiştim. Evde halıları falan da kaldırdım, gayet stressiz devam ediyoruz bakalım olacak inşallah. Sen nasılsın canım? Özledim hepinizi
Ah canıımmm kolay gelsin yaa zor işin, inşallah kolaylamışsındır. Biz iyiyiz şükür. Çınar ın da keyfigayet yerinde. Bezi attık artık bakalım altından kalkabilirsek bezsiz bebek olacak benim oğlumözledim sizi de, kuzularınızı da.
Kizlar kis geldi resmen. Kombiyi actim bu sabah. Aman hasta yapmayalim kuzulari
huuu kızlar napıyosunuz:) ben öyle bi temizliğe kalktım ki halı cam filan derken evin altı üstüne geldi.birde minnak kızım izin verse çabucak bitirebilsem iyice sıkıldım artık bi emzir bi temizlik yap bi otur onla oyun oyna .onu ihmal ettim diye ayrı üzülüyorum evin temizliğini bitiremedim diye ayrı..birde yüzüme bakıp bakıp ağlıyo ben iş yaparkenAllahtan annem varda biraz o bakıyo biraz ben.birde yağmur yağdı sildiğim camlara üstüne tuz biber oldu
eee siz neler yapıyosunuz elamız ne alemde huysuz mu bizimki gibi dün yine fitil verdim ben.aras ne alemde keyfi yerinde mi yarenin okulla arası nasıl.çınar ve kardeşi ne alemde nisa nisa senin kızların nasıl oldu özellikle nisanın astımı ne durumda?nerelerdesiniz kızlar:)
Oh ne guzel.c.saglikli ya yeter oda tosuncukmj annesi
Esimde iki gin once o suruba basladi inanilma etkiliymis
Gercekten cok soguk bende yaktim oh kisin insana evi cok huzur veriyir
Nisayı dün kontrole götürdüm gayet iyi fdedi doktor bidaha tekrarlarsa gelin dedi
Ecrin arada iyi arada huuysuz bende kaç gündür giremedim ama aklım hep sizde önümüzdeki perşembe izinliyim
özledim kızlar hepinizi inşallah bidahaki buluşmaya gelebilirim herkes müsait olursa dışarda buluşma işini perşembeye yapalım dicem ama havalarda soğudu
kızlaaaar perşembe günü bana bekliyorum herkes müsaitse.yeni üye arkadaşlar hamile takımı sizide bekliyorum :)gelirseniz çok mutlu olurum
Evet o da haftasına göre ileride ilerliyor bakalım nasılsa sezeryan olcak korkum yok bari bebeğim kilolu olsun.
Evet o da haftasına göre ileride ilerliyor bakalım nasılsa sezeryan olcak korkum yok bari bebeğim kilolu olsun.
Nisayı dün kontrole götürdüm gayet iyi fdedi doktor bidaha tekrarlarsa gelin dedi
Ecrin arada iyi arada huuysuz bende kaç gündür giremedim ama aklım hep sizde önümüzdeki perşembe izinliyim
özledim kızlar hepinizi inşallah bidahaki buluşmaya gelebilirim herkes müsait olursa dışarda buluşma işini perşembeye yapalım dicem ama havalarda soğudu
beysal sırf senin için cumartesı ayarlamaya çalıştım ama uymadı bana malesef kusura bakmabayramdan sonrayada bıraksam hem havalar dahada soğuycak hemde çok geççek zaman dıye perşembe olsun dedim senin izin alma durumun yok mu hiç acaba?seninde gelmedi çok isterim
Canim cok tesekkur ederim ancak ogle tatili nde yada aksam çıkışta gelebilirim ondada ya gec yada erken oluyor yinede ayarlamaya calisirim
ikiside uyar kızlarıda bırakmayız akşamda otururlar eşler alır bir guncukte dimi kızlar :) gel sen geçte olsa
Canim.cok.merak ettim.nasil.gecti dun muayneniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?