Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Gecmis olsun canim. Mamayi niye gunde iki kez verdiriyorki Umit bey. Kustugundanmiki? Kilo alimi azda daha cok mama vermek gerekmezmi

canım geçmiş olsun yaa üzme kendini inşallah işe yarar o ilaçlarda düzelir kuzun.kıvam artırıcı mama daha çok kilo alsın diye mi acaba?reflüsü filan mı var acaba onun için özel yataklar oluyo belkide öyle bi yatak alsan rahat eder kusması çok olan çocuklara çok iyi geldiğini duymuştum o yatakların.bu arada perşembe uygun olursan bana bekliyorum hem senin içinde biraz değişiklik olur moral olur sanada

Ah canim canin slkldi tabi
Simdi ilk oladak kg almama sebebine bakicak ondan dolayi kusmanin onune gecicek sanirim kusmadigi halde kg almiyorsa demek anne sutu yetersi geliyor.o zaman mamamiktarini arttiricak
Hic canini slkma canim.en kotu ihtimal.mama miktari arttirilir

Gecmis olsun canim. Mamayi niye gunde iki kez verdiriyorki Umit bey. Kustugundanmiki? Kilo alimi azda daha cok mama vermek gerekmezmi

kıvam arttırıcı işe yarayacak mı yada bu ilaçlar rahatlatacak mı diye.eğer kg 1 haftada beklenen gibi olmazsa ona göre başka birşey düşünülecek

araştırayım canım o yatakları bakalım alırım iyi gelsin yeterki.annem de üzme kendini canı içinde olsun sağlıklı olsun diyor ama üzülmemek elde olmuyor işte

Tabi canim anne yuregi iste ister istemez kafaya takiyir insan
Ama bak cok.sukur ki rabbim.goturebilme.imkani vermis dermansiz bir hastalik vermemis
Dr direk az kg almis diye mama arttirabikirdi ama bak sorunu cozmeye calisiyor
O kivam artirici da koyu olup kusma engellmemk icin
Yaren cok kusardi biz hep ar mama kullanirdik kusan bebekler icin koyu kivanliydi

evet işte kusması fışkırır gibi mi yoksa sızıntı şeklindemi dedi.fışkırır gibi olursa mide de birşey açık olmazsa olurmuş o zaman ultrasona gönderirim dedi.birde kimi çocuğun süt ve ürünlerine alerjisi olabilir ondanda yapabilir bir hafta bakalım işte kg takibine kontroldeki duruma göre konuşuruz dedi.
bu arada erbil bey kan tahlili yaptırdı diye kızdı.bundan sonra kim olursa olsun benden habersiz kan aldırmayın çocuktan dedi

tazeanne canım gelmeye çalışacağım eğer bir sıkıntı çıkmazsa

Tam onu yazicaktim canim alerjisi olabilir diye karin agrisi kg alamama ve kusma yapabiliyor eger varsa annede tuketmiyor mama ona gore kullanilir
Demek.kizdi he kesinlikle.slklsmadiktan sonra kan aldirmiyor kiyamiyor ben alerji icin alalim demistim arasa donup.ben kiyamiyorim bu annen nasil.kiyiyor sana demisti
Dogum evide bir almayaa 3 4 tup almisti arastan

vallahi takdir ettim ümit beyi bir kez daha.başka dr olsa dayardı mamayı sen dr u dinle etrafta muhakkak baskı yapan vardır mama ver diye madem gunde 2 kez yeter diyo öyledir muhakkak zaten kusmadan kaynaklı değilse sorun o da artırır mamayı.anne yüreği üzülürsün tabi biz 3. ay bile az kilo aldılar diye üzüldük aman hastalık olmasın yeterki

Ah bu mama baskisi olayi yokmu zaten sirf bu baski yuzunden sutlerim akarken kizima mama verdim pekte safmisim
Sizleri takrir ediyorum inanin kizlar ilk cocuk ve baskiya karsi direniyorsunuz
Ancak gercekten dr da ver der ise verilmeli zaten diretmek adina verilmezse mama o hatali olur
Herseyin basi saglik
Aras cok kg aldi ama hareketlenincw suzuluverdi evlat

ayy arasta nasıl süzgün nasıl süzgün :) zafiyet geçiriyo yavrum sanki.seninki artık kilolu olsa iyi bi durum olmaz zaten cunku ek gıdalara başlayan bir çocuğun kilolu olmasını istemez hiçbi dr ve gayet güzel kilosu.bak bizimki 3. ayda başladı süzülmeye :)

Kızlar merhaba nasılsınız havalar çok sğudu bebişleriniz umarım iyilerdir hasta falan olmazlar bundan sonra daha ısınmaz artık bu havalar böyle gider gibime gelio bu gün eşimle kış hazırlığı yaptık bizde oturma odasının şeklini değiştirdik peteklerin önünü fln açtık beşiği nereye nasıl koysak olur falan die baktık elimizde bi metre=) böyle giderse bu kış çok souk olcak gibi gözüküo

Kis zormus onu anladim. Yazin usudu Derdi yoktu. Evde tikili kalmadik. Simdi Ne yapacaz bilemiyorum.

Sanirim mide kapakcigindan bahsetti umit bey
Persembedeb beri durum nasil

Kumasmasi normale donuyo artik oyle cok ve siksik kusmuyor.onceden het emme ve mamafan sonra gaz cikartirken yatarken devamli kusuyordu.kac sefet onlukten kiyafetlerine gecti de ustunu komple cilsrmidtim cocugun.kiyafetleri derkende islanfigi ivin hee kirlendigi icin degil

bende cok siktim galiba kendimi grip oldum ins.bebegim etkilinmez.eger persembeye kadar iyilesmezsem gelemem bol vocuklu ortama ne plur ne olmaz

ahh biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?vakitte daralıyo yavaş yavaş artık hazırlıklar hızlanmıştır.insan o beşiğin içinin dolacağına hiç inanamıyo ama vakit nasıl çabuk geçiyo bizimkiler diş çıkarcak nerdeyse:) bu arada bbu hafta havalar ısıncak hatta çarşamba perşembe baya sıcak olcak diyolar inş.ısınır yaa daha sonbaharı yaşamadan kışa girdik yazın bile tadı damağımızda kalmışken

Kis zormus onu anladim. Yazin usudu Derdi yoktu. Evde tikili kalmadik. Simdi Ne yapacaz bilemiyorum.

ayy evet çok zor daha bunun karı fırtınası var.dün bi cesaret dışarı çıktık battaniyelere sarıp arabasında hiç sesini çıkarmadı saatlerce büzüşüp kaldı öyle bi gözler hareket etti :)

bak ilaçlar işe yaradı demekki inşallah kilo alımınada başlar.canım dikkat et kendine sen iyi olmazsan bebişe kim bakıcak bol bol ıhlamur iç hem süt yapar hem gribine iyi gelir.umarım iyileşirsin perşembeye kadar

Ay ben ne yapıcam benimki daha tam kışta olacak sarıp sarmalayıp yatırıcaz artık yazada tam ele gelicek sevilecek gibi olacak Allah nasip ederse

CAnım iyi olmanıza sevindim bende iyi olmaya çalışiorum, vakit daralıo banada sitres basio temizlik memizlik ufak tefek yapiorum ki douma kolay olsun işim... Çok merak ediorum ne olacak nasıl bişi olacak heyecanla bekliorum.... Dünyaya gelen büyüo derler ya sizinkiler öyle işte dünyaya gelince büyüyüp gidecekler.... Havalar hiç ısınacak gibi gelmio bana ama bu gün hava güzel güneşli bn hatta dn yazlıkları kaldıriimda artık kışlıkları çıkartiim die bile düşünmüştüm bi ara ama elim ermedi böyle giderse biraz daha durur acele etmem

Bebekken sarmak kolay. Bizimkiler tam hareketlenmeye basladi kis geldi :))

Normalde ela uyanmadan emziriyordum. Bu sefer uyumusum 6 da kalktim bana bakiyor. Uyutmak zor oldu bir daha Oda kisa surdu

:) senden önce davranmış seninki.bende bugün işi abartıp sabah 11 de daha uyanmamıştı emzireyimde iyice uyusun işlerimi yapayım dedim aldım emzirmeye uyuyan çocuk emerken uyandı bu sefer:) o yöntem gece işe yarıyoda gündüz tam tersi etki ediyomuş onu öğrendim.
ya gerçekten hareketlenen çocuğu sarıp sarmalamak çok zor dün çığlığı bastı bizimki kollar içerde kaldı diye.yenidoğanlarsa zaten seviyolar sarılıp sarmalanmayı ama princess sanada banyo yaptırmak çok zor gelir üşür filan diye ben şimdi bile korkuyorum üşütmekten seninki daha zor olur kalorifer bile yansa yaz gibi olmuyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…