canım yaa moralim çok bozuktu birkaç gündür giremedim çocukta durmadı.perşembe günü ümit beye 50 günde doğum kg si 500 gr.artmışçok kustuğu için rahat değil uyuyamıyor dememki huzursuz falan dedi.ilaç verdi 2 tane avıscon diye toz birde motilium diye surup. birde günde 2 sefer mamaya devam.mamaya kıvam arttırıcı bir mama daha verdi.bir hafta sonra kontrole çağırdı kg tekrar ölçülecek bakalım o zaman ne olacak
canım yaa moralim çok bozuktu birkaç gündür giremedim çocukta durmadı.perşembe günü ümit beye 50 günde doğum kg si 500 gr.artmışçok kustuğu için rahat değil uyuyamıyor dememki huzursuz falan dedi.ilaç verdi 2 tane avıscon diye toz birde motilium diye surup. birde günde 2 sefer mamaya devam.mamaya kıvam arttırıcı bir mama daha verdi.bir hafta sonra kontrole çağırdı kg tekrar ölçülecek bakalım o zaman ne olacak
Gecmis olsun canim. Mamayi niye gunde iki kez verdiriyorki Umit bey. Kustugundanmiki? Kilo alimi azda daha cok mama vermek gerekmezmi
canım geçmiş olsun yaa üzme kendini inşallah işe yarar o ilaçlarda düzelir kuzun.kıvam artırıcı mama daha çok kilo alsın diye mi acaba?reflüsü filan mı var acaba onun için özel yataklar oluyo belkide öyle bi yatak alsan rahat eder kusması çok olan çocuklara çok iyi geldiğini duymuştum o yatakların.bu arada perşembe uygun olursan bana bekliyorum hem senin içinde biraz değişiklik olur moral olur sanada
kıvam arttırıcı işe yarayacak mı yada bu ilaçlar rahatlatacak mı diye.eğer kg 1 haftada beklenen gibi olmazsa ona göre başka birşey düşünülecek
araştırayım canım o yatakları bakalım alırım iyi gelsin yeterki.annem de üzme kendini canı içinde olsun sağlıklı olsun diyor ama üzülmemek elde olmuyor işte
Ah canim canin slkldi tabi
Simdi ilk oladak kg almama sebebine bakicak ondan dolayi kusmanin onune gecicek sanirim kusmadigi halde kg almiyorsa demek anne sutu yetersi geliyor.o zaman mamamiktarini arttiricak
Hic canini slkma canim.en kotu ihtimal.mama miktari arttirilir
evet işte kusması fışkırır gibi mi yoksa sızıntı şeklindemi dedi.fışkırır gibi olursa mide de birşey açık olmazsa olurmuş o zaman ultrasona gönderirim dedi.birde kimi çocuğun süt ve ürünlerine alerjisi olabilir ondanda yapabilir bir hafta bakalım işte kg takibine kontroldeki duruma göre konuşuruz dedi.
bu arada erbil bey kan tahlili yaptırdı diye kızdı.bundan sonra kim olursa olsun benden habersiz kan aldırmayın çocuktan dedi
tazeanne canım gelmeye çalışacağım eğer bir sıkıntı çıkmazsa
kıvam arttırıcı işe yarayacak mı yada bu ilaçlar rahatlatacak mı diye.eğer kg 1 haftada beklenen gibi olmazsa ona göre başka birşey düşünülecek
araştırayım canım o yatakları bakalım alırım iyi gelsin yeterki.annem de üzme kendini canı içinde olsun sağlıklı olsun diyor ama üzülmemek elde olmuyor işte
vallahi takdir ettim ümit beyi bir kez daha.başka dr olsa dayardı mamayı sen dr u dinle etrafta muhakkak baskı yapan vardır mama ver diye madem gunde 2 kez yeter diyo öyledir muhakkak zaten kusmadan kaynaklı değilse sorun o da artırır mamayı.anne yüreği üzülürsün tabi biz 3. ay bile az kilo aldılar diye üzüldük aman hastalık olmasın yeterki
Ah bu mama baskisi olayi yokmu zaten sirf bu baski yuzunden sutlerim akarken kizima mama verdim pekte safmisim
Sizleri takrir ediyorum inanin kizlar ilk cocuk ve baskiya karsi direniyorsunuz
Ancak gercekten dr da ver der ise verilmeli zaten diretmek adina verilmezse mama o hatali olur
Herseyin basi saglik
Aras cok kg aldi ama hareketlenincw suzuluverdi evlat
Kızlar merhaba nasılsınız havalar çok sğudu bebişleriniz umarım iyilerdir hasta falan olmazlar bundan sonra daha ısınmaz artık bu havalar böyle gider gibime gelio bu gün eşimle kış hazırlığı yaptık bizde oturma odasının şeklini değiştirdik peteklerin önünü fln açtık beşiği nereye nasıl koysak olur falan die baktık elimizde bi metre=) böyle giderse bu kış çok souk olcak gibi gözüküo
Sanirim mide kapakcigindan bahsetti umit bey
Persembedeb beri durum nasil
Kızlar merhaba nasılsınız havalar çok sğudu bebişleriniz umarım iyilerdir hasta falan olmazlar bundan sonra daha ısınmaz artık bu havalar böyle gider gibime gelio bu gün eşimle kış hazırlığı yaptık bizde oturma odasının şeklini değiştirdik peteklerin önünü fln açtık beşiği nereye nasıl koysak olur falan die baktık elimizde bi metre=) böyle giderse bu kış çok souk olcak gibi gözüküo
Kis zormus onu anladim. Yazin usudu Derdi yoktu. Evde tikili kalmadik. Simdi Ne yapacaz bilemiyorum.
Kumasmasi normale donuyo artik oyle cok ve siksik kusmuyor.onceden het emme ve mamafan sonra gaz cikartirken yatarken devamli kusuyordu.kac sefet onlukten kiyafetlerine gecti de ustunu komple cilsrmidtim cocugun.kiyafetleri derkende islanfigi ivin hee kirlendigi icin degil
bende cok siktim galiba kendimi grip oldum ins.bebegim etkilinmez.eger persembeye kadar iyilesmezsem gelemem bol vocuklu ortama ne plur ne olmaz
Kis zormus onu anladim. Yazin usudu Derdi yoktu. Evde tikili kalmadik. Simdi Ne yapacaz bilemiyorum.
Ay ben ne yapıcam benimki daha tam kışta olacak sarıp sarmalayıp yatırıcaz artık yazada tam ele gelicek sevilecek gibi olacak Allah nasip ederseKis zormus onu anladim. Yazin usudu Derdi yoktu. Evde tikili kalmadik. Simdi Ne yapacaz bilemiyorum.
CAnım iyi olmanıza sevindim bende iyi olmaya çalışiorum, vakit daralıo banada sitres basio temizlik memizlik ufak tefek yapiorum ki douma kolay olsun işim... Çok merak ediorum ne olacak nasıl bişi olacak heyecanla bekliorum.... Dünyaya gelen büyüo derler ya sizinkiler öyle işte dünyaya gelince büyüyüp gidecekler.... Havalar hiç ısınacak gibi gelmio bana ama bu gün hava güzel güneşli bn hatta dn yazlıkları kaldıriimda artık kışlıkları çıkartiim die bile düşünmüştüm bi ara ama elim ermediahh biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?vakitte daralıyo yavaş yavaş artık hazırlıklar hızlanmıştır.insan o beşiğin içinin dolacağına hiç inanamıyo ama vakit nasıl çabuk geçiyo bizimkiler diş çıkarcak nerdeyse:) bu arada bbu hafta havalar ısıncak hatta çarşamba perşembe baya sıcak olcak diyolar inş.ısınır yaa daha sonbaharı yaşamadan kışa girdik yazın bile tadı damağımızda kalmışken
Ne erkencisiniz siz böyle :)
Ne erkencisiniz siz böyle :)
Ay ben ne yapıcam benimki daha tam kışta olacak sarıp sarmalayıp yatırıcaz artık yazada tam ele gelicek sevilecek gibi olacak Allah nasip eders
Bebekken sarmak kolay. Bizimkiler tam hareketlenmeye basladi kis geldi :))
Normalde ela uyanmadan emziriyordum. Bu sefer uyumusum 6 da kalktim bana bakiyor. Uyutmak zor oldu bir daha Oda kisa surdu
Ay ben ne yapıcam benimki daha tam kışta olacak sarıp sarmalayıp yatırıcaz artık yazada tam ele gelicek sevilecek gibi olacak Allah nasip ederse
CAnım iyi olmanıza sevindim bende iyi olmaya çalışiorum, vakit daralıo banada sitres basio temizlik memizlik ufak tefek yapiorum ki douma kolay olsun işim... Çok merak ediorum ne olacak nasıl bişi olacak heyecanla bekliorum.... Dünyaya gelen büyüo derler ya sizinkiler öyle işte dünyaya gelince büyüyüp gidecekler.... Havalar hiç ısınacak gibi gelmio bana ama bu gün hava güzel güneşli bn hatta dn yazlıkları kaldıriimda artık kışlıkları çıkartiim die bile düşünmüştüm bi ara ama elim ermediböyle giderse biraz daha durur acele etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?