Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kuzum Senin bu isler bitmedimi hala

Kuzum Senin bu isler bitmedimi hala

ya büyük temizlik bittide evi süpürmemiştim perşembeden beri evi süpürüp toz aldım bunlar günlük işler yani:)ayy 2 saat deliksiz uyududa o kadar zamana neler sıkıştırdım varya ama yemek yapmayı özlemişim ne zamandır adam gibi yemek yapamıyodum uyumuyo diye.hergün makarna gitmiyo bi zaman sonra:)adama direk bugün makarnanı neyli alırsın diye soruyodum artık

Ben dun esime supurttum evi :) emzik sayesinde biz makarnayi daha az yiyoruz :)

oh ıyı barı cnm demek tedavı ıse yarıyor saada gecmıs olsun cnm yorgunluk bagısıklıgıda etkılıyor ınsalla ıyı olur perşembe aramızda olursun

he ıyı etmıssı cnm ay ınsalla tez zamanda so bulur ağrın cnm
bırde çocukla dınlenme sansın cok az rabbım yardımcın olsun
ınsalla atlatıcaksı
bn ıyıyı cnm aras uyudu pc alayım dedım
cınar nasıl anneannesı ıle mutlumu

sağol canım
çınar iyi çok şükür, inanılmaz mutlu anneannesiyle ama geçici mutluluklar annem yarın gidiyor.
kadıncağızın bayram işleri falan var, yine iyi geldi yardımcı oldu kaç gündür sağolsun.
oohhh sen de keyfine bak canım ne güzel

hadı ya
ıste annenınde kendı duzenı var tabı helekı bayramda buyuk evı yoğu oluyor tabı
cıs olayınız tamammıdır

hadı ya
ıste annenınde kendı duzenı var tabı helekı bayramda buyuk evı yoğu oluyor tabı
cıs olayınız tamammıdır

Kabızlık durumu yaşadık malesef canım o yüzden biraz geriledik ama pes etmek yok bir hafta daha uğraşacağız inşallah. Bugün daha iyiydik ama bakalım pztesiye kadar denemeye devam inşallah

Gunaydin kizlar. Yine en erken bizim kalktik. Bu kiza nasil ogretecem sabah uykusunu Ben

Kabızlık durumu yaşadık malesef canım o yüzden biraz geriledik ama pes etmek yok bir hafta daha uğraşacağız inşallah. Bugün daha iyiydik ama bakalım pztesiye kadar denemeye devam inşallah
Soguklara denk geldiniz Birde cis egitimi icin. Bu dahada zorlastirir. Yuzunun akiyla cikar Cinar bu hafta eminim. Cok Apollo bir cocuk o

Soguklara denk geldiniz Birde cis egitimi icin. Bu dahada zorlastirir. Yuzunun akiyla cikar Cinar bu hafta eminim. Cok Apollo bir cocuk o

Soğuk olayını ilk başta ben de dert etmiştim ama uygun bir lazımlıkla üstünü komple çıkarmadan olayı halledebilince rahatladım. Tabi yaz olsa süper olurdu yaa neyse nasip kısmet artık. Sagol teyzesiii inşallah halledecek benim kıvırcık kuzum. Öperiizzz

Benim kitabımda çocuk dediğin erken kalkar erken yatar canım günaydın
Erkende yatsa gecte yatsa erken kalkiyor sipam
Guveniyorum Ben cinara :)
Bugün neden buruksun canım? Erken kalktınız diye degildir di mi?
8 yil once bugun annem vefat etti. Ben bugunu yasamak istemem hic. O yuzden karagun derim bugune Ben. Bu yil kizim var yanimda birazda olsa acimi azaltiyor. Burugum anliyacagin

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun anacığının. Acını paylaşıyorum. Bol bol dua edeceğim bugün annen için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…