Kuzum Senin bu isler bitmedimi hala:) senden önce davranmış seninki.bende bugün işi abartıp sabah 11 de daha uyanmamıştı emzireyimde iyice uyusun işlerimi yapayım dedim aldım emzirmeye uyuyan çocuk emerken uyandı bu sefer:) o yöntem gece işe yarıyoda gündüz tam tersi etki ediyomuş onu öğrendim.
ya gerçekten hareketlenen çocuğu sarıp sarmalamak çok zor dün çığlığı bastı bizimki kollar içerde kaldı diye.yenidoğanlarsa zaten seviyolar sarılıp sarmalanmayı ama princess sanada banyo yaptırmak çok zor gelir üşür filan diye ben şimdi bile korkuyorum üşütmekten seninki daha zor olur kalorifer bile yansa yaz gibi olmuyo sonuçta
Kuzum Senin bu isler bitmedimi hala
ya büyük temizlik bittide evi süpürmemiştim perşembeden beri evi süpürüp toz aldım bunlar günlük işler yani:)ayy 2 saat deliksiz uyududa o kadar zamana neler sıkıştırdım varya ama yemek yapmayı özlemişim ne zamandır adam gibi yemek yapamıyodum uyumuyo diye.hergün makarna gitmiyo bi zaman sonra:)adama direk bugün makarnanı neyli alırsın diye soruyodum artık
Kumasmasi normale donuyo artik oyle cok ve siksik kusmuyor.onceden het emme ve mamafan sonra gaz cikartirken yatarken devamli kusuyordu.kac sefet onlukten kiyafetlerine gecti de ustunu komple cilsrmidtim cocugun.kiyafetleri derkende islanfigi ivin hee kirlendigi icin degil
bende cok siktim galiba kendimi grip oldum ins.bebegim etkilinmez.eger persembeye kadar iyilesmezsem gelemem bol vocuklu ortama ne plur ne olmaz
ooo kevserde geldı sen nasılsın cnm
bayadır gorusemedık:)
geldim canım plasenta previa yı okudum, sonra da size bir bakayım dedim
bol ağrılı günler geçiriyorum plasenta previa sağolsun biliyorsun ama barıştım artık o ağrıyla.
atlatacağız inşallah. sen nasılsın?
he ıyı etmıssı cnm ay ınsalla tez zamanda so bulur ağrın cnm
bırde çocukla dınlenme sansın cok az rabbım yardımcın olsun
ınsalla atlatıcaksı
bn ıyıyı cnm aras uyudu pc alayım dedım
cınar nasıl anneannesı ıle mutlumu
sağol canım
çınar iyi çok şükür, inanılmaz mutlu anneannesiyle ama geçici mutluluklar annem yarın gidiyor.
kadıncağızın bayram işleri falan var, yine iyi geldi yardımcı oldu kaç gündür sağolsun.
oohhh sen de keyfine bak canım ne güzel
hadı ya
ıste annenınde kendı duzenı var tabı helekı bayramda buyuk evı yoğu oluyor tabı
cıs olayınız tamammıdır
Soguklara denk geldiniz Birde cis egitimi icin. Bu dahada zorlastirir. Yuzunun akiyla cikar Cinar bu hafta eminim. Cok Apollo bir cocuk oKabızlık durumu yaşadık malesef canım o yüzden biraz geriledik ama pes etmek yok bir hafta daha uğraşacağız inşallah. Bugün daha iyiydik ama bakalım pztesiye kadar denemeye devam inşallah
bswerr nasılsı bakalım
Gunaydin kizlar. Yine en erken bizim kalktik. Bu kiza nasil ogretecem sabah uykusunu Ben
Soguklara denk geldiniz Birde cis egitimi icin. Bu dahada zorlastirir. Yuzunun akiyla cikar Cinar bu hafta eminim. Cok Apollo bir cocuk o
Dun iyiydim. Bugun buruk bir gun. Sen nasilsin
Erkende yatsa gecte yatsa erken kalkiyor sipamBenim kitabımda çocuk dediğin erken kalkar erken yatar canımgünaydın
Guveniyorum Ben cinara :)Soğuk olayını ilk başta ben de dert etmiştim ama uygun bir lazımlıkla üstünü komple çıkarmadan olayı halledebilince rahatladım. Tabi yaz olsa süper olurdu yaa neyse nasip kısmet artık. Sagol teyzesiii inşallah halledecek benim kıvırcık kuzum. Öperiizzz
8 yil once bugun annem vefat etti. Ben bugunu yasamak istemem hic. O yuzden karagun derim bugune Ben. Bu yil kizim var yanimda birazda olsa acimi azaltiyor. Burugum anliyacaginBugün neden buruksun canım? Erken kalktınız diye degildir di mi?
Erkende yatsa gecte yatsa erken kalkiyor sipam
Geçici bir süreçtir canım. Diş huzursuzlugu falan olabilir. Vardır bir sıkıntısı kuzumun. Inşallah normale döner de rahat edersin.
Guveniyorum Ben cinara :)
8 yil once bugun annem vefat etti. Ben bugunu yasamak istemem hic. O yuzden karagun derim bugune Ben. Bu yil kizim var yanimda birazda olsa acimi azaltiyor. Burugum anliyacagin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?