Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun anacığının. Acını paylaşıyorum. Bol bol dua edeceğim bugün annen için.
Boswer canim.annecigin nur icinde yatsin acini hafigleticek bir soz bulwmiyorum
Bugun eminim saatlwr gecmez
Annecigine bol bol.dua edecegim
Allah gozunu kor etsin emi telefon. Apollo Ne, akilli yazdim Ben.Soguklara denk geldiniz Birde cis egitimi icin. Bu dahada zorlastirir. Yuzunun akiyla cikar Cinar bu hafta eminim. Cok Apollo bir cocuk o
Ben dun esime supurttum evi :) emzik sayesinde biz makarnayi daha az yiyoruz :)
Gunaydin kizlar. Yine en erken bizim kalktik. Bu kiza nasil ogretecem sabah uykusunu Ben
Dun iyiydim. Bugun buruk bir gun. Sen nasilsin
Kabızlık durumu yaşadık malesef canım o yüzden biraz geriledik ama pes etmek yok bir hafta daha uğraşacağız inşallah. Bugün daha iyiydik ama bakalım pztesiye kadar denemeye devam inşallah
Benim kitabımda çocuk dediğin erken kalkar erken yatar canımgünaydın
Allah gozunu kor etsin emi telefon. Apollo Ne, akilli yazdim Ben.
Olmazsa yikamayi veririm kış cikana kadar yeterki hasta olmasin kuzum heheh kokar küfleniriz heralde abooo:) senden önce davranmış seninki.bende bugün işi abartıp sabah 11 de daha uyanmamıştı emzireyimde iyice uyusun işlerimi yapayım dedim aldım emzirmeye uyuyan çocuk emerken uyandı bu sefer:) o yöntem gece işe yarıyoda gündüz tam tersi etki ediyomuş onu öğrendim.
ya gerçekten hareketlenen çocuğu sarıp sarmalamak çok zor dün çığlığı bastı bizimki kollar içerde kaldı diye.yenidoğanlarsa zaten seviyolar sarılıp sarmalanmayı ama princess sanada banyo yaptırmak çok zor gelir üşür filan diye ben şimdi bile korkuyorum üşütmekten seninki daha zor olur kalorifer bile yansa yaz gibi olmuyo sonuçta
canım benim istiyorum inşallah ayarlamaya çalışıyorum ama muhtemelen gelirsem erdem paşamı getiremiyecemikiside uyar kızlarıda bırakmayız akşamda otururlar eşler alır bir guncukte dimi kızlar :) gel sen geçte olsa
Bende beysalin olmasini cok.istiyorum
Tazeanne gulermisin bana oyle Ceyda erken kalkar iste. Gerci 9.30 ta pek erken degil ya :)
Bu telefon akilli olamamis Ben aklini basina getirecem onun..
Rukiye sabah sabah gukdurdun beni
Ay arasin grubida secemedim
Erkende yatsa gecte yatsa
Sabit 9.3o ta kalkiyor 8 de de yatirsam gece 1 dede
Olmazsa yikamayi veririm kış cikana kadar yeterki hasta olmasin kuzum heheh kokar küfleniriz heralde abooo
canım benim istiyorum inşallah ayarlamaya çalışıyorum ama muhtemelen gelirsem erdem paşamı getiremiyecem
canımsın songülüm gelmeye çalışacam iş çıkışı
Kizlar erken kalkmaktan bahsetmisiniz biz her sabah 7-7:25 arasi kalkiyoruz birdaha gunduz toplam 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo devamli basinda olacajsin sallayacaksin ne yapcam bilmem
ben olsam kesin öyle yapardım dimi boswer:)) bugün dışarı çıktık daha mont almadım kızıma üst üste giydirdiklerimi sana yazmak isterdim ama msj kısmına sığacağından şüpheliyim o yüzden senin yıkamaman çok normal gelir bana ki ben bile düşünüyorum acaba birdaha banyo yaptırmasam mı diye :)depresyona giriyorum resmen banyo yaparken
benim afyonum anca 10.30-11.00 sularında patlıyo ama erken 9.30 benim için:) dahada gülmem zaten sana neyinize gülsem başıma geliyo korktum siz ana-kız ikilisinden
o daha da fenaymış:) ama benim bildiğim yarenede erken 9.30 :) sen kesin arada uyutup bidaha uyuyosundur
ben olsam kesin öyle yapardım dimi boswer:)) bugün dışarı çıktık daha mont almadım kızıma üst üste giydirdiklerimi sana yazmak isterdim ama msj kısmına sığacağından şüpheliyim o yüzden senin yıkamaman çok normal gelir bana ki ben bile düşünüyorum acaba birdaha banyo yaptırmasam mı diye :)depresyona giriyorum resmen banyo yaparken
ona da razıyız artık napalım önce anneyi bi görelim sonra kuzusuylada tanışırız inş.:)
Gece sadece emmeye kalkiyorsa eger cok sanslisinKizlar erken kalkmaktan bahsetmisiniz biz her sabah 7-7:25 arasi kalkiyoruz birdaha gunduz toplam 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo devamli basinda olacajsin sallayacaksin ne yapcam bilmem
Ben zaten bu kis senden supheliyim ayda bir mecburen yikayabilirsin :)
Gece sadece emmeye kalkiyorsa eger cok sanslisin
Kizlar erken kalkmaktan bahsetmisiniz biz her sabah 7-7:25 arasi kalkiyoruz birdaha gunduz toplam 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo devamli basinda olacajsin sallayacaksin ne yapcam bilmem
Aman gitme ihtimali varmiki uzulurumIsra bak orasi supheki
Ay bugun bir arkadaa dediki umit bey hastaneden ayrilmis izmite gitmis diye ay dunyam yikildi aglamak ustedim
Sonra eve gelince online randavuya baktim yarin dolu persembeye bir kac randavu var
Sonra en sevindim")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?