Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Boswer canim.annecigin nur icinde yatsin acini hafigleticek bir soz bulwmiyorum
Bugun eminim saatlwr gecmez
Annecigine bol bol.dua edecegim

Ben dun esime supurttum evi :) emzik sayesinde biz makarnayi daha az yiyoruz :)

ya kızım sende az fena değilsin haaa hadi çalışırken neysede evdeyken nasıl beceriyon adama ev süpürtmeyi var mı bunun bi tarifi :) benimki kızı bile kucağına alsa bana su verirmisin diyo:)o emziğinde Allah cezasını vermesin 1 hafta sürdü bizim keyfimiz ne güzel kendi kendine uyuyodu şimdi ayaklarımda sallarken emziksiz uyumuyo ve emziği düşürüncede kıyameti koparıyo ne anladım ben bu işten bunun içinmiydi yani o kadar uğraşmalar.öğrencilik hayatımda nefret etmediğim kadar nefret ettim makarnadanda onunda Allah cezasını vermesin :) ayy çok sinirlendim

Gunaydin kizlar. Yine en erken bizim kalktik. Bu kiza nasil ogretecem sabah uykusunu Ben

dün zaten sana güldüm buugün aynı şey benim başıma geldi 9.30 da kızın konuşma seslerine uyandım uyuyakalmışım bende cin gibi açmış gözleri dahada kapanmadı

Dun iyiydim. Bugun buruk bir gun. Sen nasilsin

canım Rabbim gani gani rahmet etsin annene bol bol yasin oku ona en iyi gelicek şey bu

Kabızlık durumu yaşadık malesef canım o yüzden biraz geriledik ama pes etmek yok bir hafta daha uğraşacağız inşallah. Bugün daha iyiydik ama bakalım pztesiye kadar denemeye devam inşallah

ayy hiç bitmiyomu bu dertler önce emsin derdi sonra emmesin derdi günde kaç kez kaka yaptı derdi sonrada tuvalete yapmadı derdi ayy ne bitmez çilemiz varmış gelecekte bizi zor günler beklliyo desene

Benim kitabımda çocuk dediğin erken kalkar erken yatar canım günaydın

o zaman benimki hangi gruba giriyo söylermisin sevgili momofplatanus :) 3 te yatıyo 11 de kalkıyo anasına mı çekti ne

Allah gozunu kor etsin emi telefon. Apollo Ne, akilli yazdim Ben.

akıllı derler birde o telefonlara seninki fazlamı akıllı ne :)akıllıyı nasıl apollo yaptıysa

Tazeanne gulermisin bana oyle Ceyda erken kalkar iste. Gerci 9.30 ta pek erken degil ya :)

Bu telefon akilli olamamis Ben aklini basina getirecem onun..

Esim de diyor ki bizim.teller fazla akilli kafalarina gore takiliyor
Isterse sarj olur isterse olmaz

Rukiye sabah sabah gukdurdun beni
Ay arasin grubida secemedim
Erkende yatsa gecte yatsa
Sabit 9.3o ta kalkiyor 8 de de yatirsam gece 1 dede

Son düzenleme:
Olmazsa yikamayi veririm kış cikana kadar yeterki hasta olmasin kuzum heheh kokar küfleniriz heralde abooo

ikiside uyar kızlarıda bırakmayız akşamda otururlar eşler alır bir guncukte dimi kızlar :) gel sen geçte olsa
canım benim istiyorum inşallah ayarlamaya çalışıyorum ama muhtemelen gelirsem erdem paşamı getiremiyecem

Bende beysalin olmasini cok.istiyorum

canımsın songülüm gelmeye çalışacam iş çıkışı

Tazeanne gulermisin bana oyle Ceyda erken kalkar iste. Gerci 9.30 ta pek erken degil ya :)

Bu telefon akilli olamamis Ben aklini basina getirecem onun..

benim afyonum anca 10.30-11.00 sularında patlıyo ama erken 9.30 benim için:) dahada gülmem zaten sana neyinize gülsem başıma geliyo korktum siz ana-kız ikilisinden

Rukiye sabah sabah gukdurdun beni
Ay arasin grubida secemedim
Erkende yatsa gecte yatsa
Sabit 9.3o ta kalkiyor 8 de de yatirsam gece 1 dede

o daha da fenaymış:) ama benim bildiğim yarenede erken 9.30 :) sen kesin arada uyutup bidaha uyuyosundur

Olmazsa yikamayi veririm kış cikana kadar yeterki hasta olmasin kuzum heheh kokar küfleniriz heralde abooo

ben olsam kesin öyle yapardım dimi boswer:)) bugün dışarı çıktık daha mont almadım kızıma üst üste giydirdiklerimi sana yazmak isterdim ama msj kısmına sığacağından şüpheliyim o yüzden senin yıkamaman çok normal gelir bana ki ben bile düşünüyorum acaba birdaha banyo yaptırmasam mı diye :)depresyona giriyorum resmen banyo yaparken

canım benim istiyorum inşallah ayarlamaya çalışıyorum ama muhtemelen gelirsem erdem paşamı getiremiyecem

canımsın songülüm gelmeye çalışacam iş çıkışı

ona da razıyız artık napalım önce anneyi bi görelim sonra kuzusuylada tanışırız inş.:)

Kizlar erken kalkmaktan bahsetmisiniz biz her sabah 7-7:25 arasi kalkiyoruz birdaha gunduz toplam 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo devamli basinda olacajsin sallayacaksin ne yapcam bilmem

Kizlar erken kalkmaktan bahsetmisiniz biz her sabah 7-7:25 arasi kalkiyoruz birdaha gunduz toplam 3 saat ya uyuyo ya uyumuyo devamli basinda olacajsin sallayacaksin ne yapcam bilmem

savaşcım merak etme geççek bugünlerde inş. bizimki hala daha gündüzleri 3 saat uyumuyo o yüzden çok beklentin olmasın bu yaramazlardan:) benimki öyle başladı öyle devam ediyo

Zor bi kış beni beklio desenize kızlar ya sen depresyona giriosan bn nasıl yıkarım ki o küçücük bebişi Allah yardım eder inş annemde tabii burdan yırtıorum bn birsaz sanırım

Ben zaten bu kis senden supheliyim ayda bir mecburen yikayabilirsin :)

Gece sadece emmeye kalkiyorsa eger cok sanslisin

Isra bak orasi supheki
Ay bugun bir arkadaa dediki umit bey hastaneden ayrilmis izmite gitmis diye ay dunyam yikildi aglamak ustedim
Sonra eve gelince online randavuya baktim yarin dolu persembeye bir kac randavu var
Sonra en sevindim")

Ay kucucuk bebe aslinda dimi
Aras o zamanlar uykudan ayilamiyordu rabbim yardimcin olsun savasim
Bu arada odana karanlik.perde uygula mutkaka cnm

Isra bak orasi supheki
Ay bugun bir arkadaa dediki umit bey hastaneden ayrilmis izmite gitmis diye ay dunyam yikildi aglamak ustedim
Sonra eve gelince online randavuya baktim yarin dolu persembeye bir kac randavu var
Sonra en sevindim")
Aman gitme ihtimali varmiki uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…