Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Gece sadece emmeye kalkiyorsa eger cok sanslisin
Simdilik sasece emiyo onceden bir kalkis 2 saar surerdi.ama su arada emerken memeden dusuyor uyuyor sonra hopp aciuo gozleri tekrar araniyor
Isra bak orasi supheki
Ay bugun bir arkadaa dediki umit bey hastaneden ayrilmis izmite gitmis diye ay dunyam yikildi aglamak ustedim
Sonra eve gelince online randavuya baktim yarin dolu persembeye bir kac randavu var
Sonra en sevindim")

Persembee bizimde randevumuz var unutmazsam gidecekmisiniz diye sorarim

Zor bi kış beni beklio desenize kızlar ya sen depresyona giriosan bn nasıl yıkarım ki o küçücük bebişi Allah yardım eder inş annemde tabii burdan yırtıorum bn birsaz sanırım

ahanda benden :) boswer gördün mü bak türümün tek örneği değilmişim

Ben zaten bu kis senden supheliyim ayda bir mecburen yikayabilirsin :)

:)bende kendimden çok şüpheliyim en azından banyo yaptırmak için güneşli günleriğ tercih ederim birde ufoyu yaktıkmı tamam:)3 gün önce yaptırdım banyo kaloriferde ısıttım herşeyi önce öyle giydirdim ıslak mendilleri bile ısıtıyorum artık kuru mendil sınıfına giriyolar benimkiler:)niye böyleyim ben yaa bizim kızda aksine banyoyu çok seviyo çıkınca ağlıyo

Eki Görüntüle 826612

buda paşamı 1.5 2 aylık halı kızlarr
beysalıma bebek görmeye gıttıgımız günden bır anı

ayy hepmi çirkinmiş bu çocuk :) yerim ben seni

kızlar yarın kesin buluşma var dimi nereye gelinecek benide bilgilendirin :)

kesin gelicem diyemesemde büyük ihtimal gelicem canım bekliyorum mesajını :)

Allah seni ne etsin kiz ıslak mendilleridemi :)

Sen direk kızını oturtur kalorifer petegine :)

Simdilik sasece emiyo onceden bir kalkis 2 saar surerdi.ama su arada emerken memeden dusuyor uyuyor sonra hopp aciuo gozleri tekrar araniyor

Persembee bizimde randevumuz var unutmazsam gidecekmisiniz diye sorarim

Canim.unutmazsan cok sevinirim
Yok dr yok sanki adapazarimda cenazesi oldi gitti.mahfolduk o hafta

Annelerin günlük düşünmesi gereken detayları burada okuyunca, bu günlerimini kıymetini bileyim deyip hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum... Ama sonra sizi azcık kıskanıyorum :) o tatlı gülüşleri, elleri, ayakları görüp öpüyorsunuz. Kucaklıyorsunuz yavrularınızı..
Allah hiç bir anne- yavruyu ayrımasın sağlıkla inşallah.

günaydın kızlar baş ağrısından dertli bir ben de var burda çatlıyor resmen 4 gündür ilaç içmeme savaşı veriyordum ama an itibariyle ilaca yenik düştüm içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…