Aman gitme ihtimali varmiki uzulurum
Simdilik sasece emiyo onceden bir kalkis 2 saar surerdi.ama su arada emerken memeden dusuyor uyuyor sonra hopp aciuo gozleri tekrar araniyorGece sadece emmeye kalkiyorsa eger cok sanslisin
Isra bak orasi supheki
Ay bugun bir arkadaa dediki umit bey hastaneden ayrilmis izmite gitmis diye ay dunyam yikildi aglamak ustedim
Sonra eve gelince online randavuya baktim yarin dolu persembeye bir kac randavu var
Sonra en sevindim")
Zor bi kış beni beklio desenize kızlar ya sen depresyona giriosan bn nasıl yıkarım ki o küçücük bebişiAllah yardım eder inş annemde tabii burdan yırtıorum bn birsaz sanırım
Ben zaten bu kis senden supheliyim ayda bir mecburen yikayabilirsin :)
Eki Görüntüle 826612
buda paşamı 1.5 2 aylık halı kızlarr
beysalıma bebek görmeye gıttıgımız günden bır anı
kızlar yarın kesin buluşma var dimi nereye gelinecek benide bilgilendirin :)
ahanda benden :) boswer gördün mü bak türümün tek örneği değilmişim
:)bende kendimden çok şüpheliyim en azından banyo yaptırmak için güneşli günleriğ tercih ederim birde ufoyu yaktıkmı tamam:)3 gün önce yaptırdım banyo kaloriferde ısıttım herşeyi önce öyle giydirdim ıslak mendilleri bile ısıtıyorum artık kuru mendil sınıfına giriyolar benimkiler:)niye böyleyim ben yaa bizim kızda aksine banyoyu çok seviyo çıkınca ağlıyo
ayy hepmi çirkinmiş bu çocuk :) yerim ben seni
Allah seni ne etsin kiz ıslak mendilleridemi :)
Sen direk kızını oturtur kalorifer petegine :)
:)düşmeyeceğini bilsem onuda yaparım :)
ayy bugün kızım tam 4 aylık :) nasılda geçiyo zaman kocaman oldular
:)
Bizimde sali gunu 4 aylik olacak. Zaman cok cabuk geciyor kıymetini bilmeliyiz bugunlerin
var var inş. bi aksilik çıkmazsa:)bende buluşuyoruz bu sefer ben sana özelden atarım adresi.gelmene çok sevindim :)
Yaa benim başım çok ağrıyor hangi ilacı içebilirim ki?Oğlumda hiç içmemiştim ama dayanılacak gibi değil.Yardım edin bana
Parol veya minoset icebilirsin canim
gecmus olsun
Simdilik sasece emiyo onceden bir kalkis 2 saar surerdi.ama su arada emerken memeden dusuyor uyuyor sonra hopp aciuo gozleri tekrar araniyor
Persembee bizimde randevumuz var unutmazsam gidecekmisiniz diye sorarim
Teşekkür ederim içip öyle yatayım bari öldüm bugün bu ağrı yüzünden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?