Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

taze anne bugün ablamda gelse sıkıntı olurmu eğer olmassa ablamla oğluşumu da alıp gelicem o yüzden sordum :)

Gecmis olsun cnm bol bol.da su ic mutlaka oda cok.iyi geliyor
Bu arada benimde.basim agriyor

Sağolasın.Hergün başka bir yerim ağrıyor nasıl bir hamilelik yaşıyorum böyle Bu arada sen şu testi yaptın mı çok merak ettim:):)
ayy ne güzel buluşuyorsunuz bugün demek.Sayfalar boyunca herkes bundan bahsetmiş:)umarım güzel vakit geçirirsiniz.:)

ayy giremedim kusura bakma beysal tabiiki getirebilirsin sormana bile gerek yok inşallah gelmeden önce görürsün msjımı

şuan misafilerini ağırlıyorsundur tabi giremessin çok normal canım :) ama ablam gelemicek plan değişti ben tek gelicem çıkıyorum birazdan işten görüşücez inşallah çok heyecanlandım :)

tazeanne canım ellerine sağlık çok saol herşey için

YAREN bişey sorcam sana sen bugün bu çocuğu önde taşımak için birşey demiştin neydi onun adı unuttum ben yaa:44:

tazeanne canım ellerine sağlık çok saol herşey için

YAREN bişey sorcam sana sen bugün bu çocuğu önde taşımak için birşey demiştin neydi onun adı unuttum ben yaa:44:

rica ederim savaş sizinle pek ilgilenemedim ama afacan kızımın yüzünden kusuruma bakmayın.baby sling demiş olabilir mi acaba

Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah....
Princess nasılsın merak ettim?
Park yatak bakabildin mi?

Tazeannisko sen daha uyanmamissindir ama uyanınca olursun artik.keyifli birgün geçirdik kızinla senin sayenizde. Hersey Icin tesekkur ederiz...

Benim kizim akşamda uyumakta zorlandı. Gece cok kalktı. Gözleri kapalı ama uykuya dalamadi bir türlü.. şimdi uyuttum sanırım bu sefer daldı.ınş. en azından ıki saat uyur. Sersem gibiyim...

rica ederim savaş sizinle pek ilgilenemedim ama afacan kızımın yüzünden kusuruma bakmayın.baby sling demiş olabilir mi acaba

canım ellerine sağlık çok güzel bir akşam geçirdim daha çok kalmak isterdim ama iş malum bu kadar oldu :) ama çok iyi oldu sizleri tanımak çok güzeldi hele ceydayı yemek istiyorum :)

evet erkenci anne günaydın nasılsın güleryüzlü ela hanım demek dün annesini uyutmadı kıyamam ben kuzuma düzeni bozuldu annesi napsın şimdi güzel güzel uyuyordur inşallah

kızlar hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum tekrar görüşmek üzere

Bizde sni tanidigimiza cok sevindik canim

tazeanne ewet o dediginmis biraz balik hsfizaliyim su aralarda

boswer bizde bugun 7 de uyandik daha uyumadik

Bizde sni tanidigimiza cok sevindik canim

tazeanne ewet o dediginmis biraz balik hsfizaliyim su aralarda

boswer bizde bugun 7 de uyandik daha uyumadik

Az uyudu inatla tekrar uyutmaya çalıştım olmadı. Banyo yaptırdım biraz oyaladim şimdi tekrar salliyorum. Ama dalamiyor.gözler yarim açık
Beysal iyiki geldin dün. Tanistigimiza sevindim

Son düzenleme:
Herkese hayırlı cumalar olsun inşallah....
Princess nasılsın merak ettim?
Park yatak bakabildin mi?

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?Baktım canımda alamadım biraz aceleye geldi çantamı hazırlıyorum ufak ufak işte eksikerimi tamamliyacağım bi dahaki randevum kasımn 6snda o zaman alırım herşeyimi artık

boswer bende çok sevindim tekrarını en kısa zamanda yaparız inş....

Ellerine kollarına sağlık çok güzel bir gündü.
Beysal seni tanıdığımada sevindim inşallah bir dahaki buluşmaya katılabiliriz oğluşunu da getirirsin

aslında o saatte uyanıktım ama kızımı emziriyodum tekrar uyuduk 10 da kalktık.valla bende çok eğlendim akşam eşim geldiğinde ağzım kulaklarımdaydı yani ama sizinle çok ilgilenemediğim için üzülüyorum sadece Allahtan sizinde bebeğiniz varda beni anladığınızdan şüphem yok.aslında ela uyandırdı kızımı yoksa uyuycaktı ne güzel yaramaz eloş yalnız kalmak istemedi heralde:))ben geldiğiniz için çok teşekkür ederim evimi şenlendirdiniz.
elayı ilk defa bu kadar huzursuz gördüm bende nazar mı değdirdik kuzuya.bizim kızda dünden beri huysuz ne düzgün emiyo nede uyuyo gece zor uyuttum bende kanguruda uyudu yine zoraki ama artık belimde derman kalmadı.emsin diye tv yi kapatırkende az daha kucağımdan düşürüyodum kıl payı kurtuldu bu sıradada yüzünü tırmaladım :s sen uyuduğu sıra dinleniceksin artık bende aynı şekilde sersem gibiyim ama yarın yola çıkıcaz inş. bir sürü işim var üfff

beysal bende seni tanıdığıma çok memnun oldum fedakarlık yapıpta geldiğin için çok teşekkür ederim özelliklede ablana selamlarımı ilet:)valla kızımda seni çok sevdi yolumuz düştüğünde uğrarız yanına artık :)

Ellerine kollarına sağlık çok güzel bir gündü.
Beysal seni tanıdığımada sevindim inşallah bir dahaki buluşmaya katılabiliriz oğluşunu da getirirsin

benim içinde çok güzeldi herzaman beklerim. inş. bayramdan sonra yine görüşürüz arayı uzatmayalım:)

canım merkezdeyim kesinlikle bekliyorum beni ceydadan ayırma :) 5 dk soluklanmak için olur emzirmen gerekir hallederiz sen gel yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…