Ela dün sende emmedi. Evdede ağlama krizine girdi emmemek Icin. Uyuttum oyle emzirdim. 5 saat emmediaslında o saatte uyanıktım ama kızımı emziriyodum tekrar uyuduk 10 da kalktık.valla bende çok eğlendim akşam eşim geldiğinde ağzım kulaklarımdaydı yani ama sizinle çok ilgilenemediğim için üzülüyorum sadece Allahtan sizinde bebeğiniz varda beni anladığınızdan şüphem yok.aslında ela uyandırdı kızımı yoksa uyuycaktı ne güzel yaramaz eloş yalnız kalmak istemedi heralde:))ben geldiğiniz için çok teşekkür ederim evimi şenlendirdiniz.
elayı ilk defa bu kadar huzursuz gördüm bende nazar mı değdirdik kuzuya.bizim kızda dünden beri huysuz ne düzgün emiyo nede uyuyo gece zor uyuttum bende kanguruda uyudu yine zoraki ama artık belimde derman kalmadı.emsin diye tv yi kapatırkende az daha kucağımdan düşürüyodum kıl payı kurtuldu bu sıradada yüzünü tırmaladım :s sen uyuduğu sıra dinleniceksin artık bende aynı şekilde sersem gibiyim ama yarın yola çıkıcaz inş. bir sürü işim var üfff
canım merkezdeyim kesinlikle bekliyorum beni ceydadan ayırma :) 5 dk soluklanmak için olur emzirmen gerekir hallederiz sen gel yeter :)
Ela dün sende emmedi. Evdede ağlama krizine girdi emmemek Icin. Uyuttum oyle emzirdim. 5 saat emmedi
Benimde cok isim var. Pazar yola çıkıyoruz bizde. Dağ gibi utum var. Valiz hazirlayacam. Buyuk ihtimalle elanin dolabini bosaltirim :)
Bugün bir yerde okudum. 4. Ayda düzen degisirmis. Huylarimi değişti dersinahh yavrum yaa var bi sıkıntıları belli.benimkide gece emdi anca düzgün.
aynı o dağdan bendede var bu gidişle gittiğim yerde yapcam o ütüleri.ilk uzun yola gittiğimde bende boşaltmıştım dolabını arabaya 3 ümüz zor sığdık :) ama çoğunu götürdüğüm gibi getirdim o yüzden bu sefer az götürcem
Bugün bir yerde okudum. 4. Ayda düzen degisirmis. Huylarimi değişti dersin
Ben sürekli yapıyorum bu kadar kıyafet götürmeyi. Birkaç tanede battaniye tabi. Tirnak makasina kadar gotururum artik :)
Utulerin bir kısmıni iyilerin.ela uyandı şimdi yine uyutuyorum devam edecem. Daha balkonda asililar var. Bir makinada yıkanacak.evide temizlemek lazım.yemek yok of Offf
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın?Baktım canımda alamadım biraz aceleye geldi çantamı hazırlıyorum ufak ufak işte eksikerimi tamamliyacağım bi dahaki randevum kasımn 6snda o zaman alırım herşeyimi artık
He walla biz simarttik bunlari. Hele bir buyusunler. Kararlıyım ela büyüyünce 5 te kaldircam onu anlasın çektiğimi :)ayynı sıkıntılar bendede var ben daha makinadaki çamaşırı çalıştıramadım ne zaman kuruycak bilmiyorum çok huysuz durmuyo başlıycam bunların huyunada suyunada anam bizim zamanımızda böyle şeyler mi varmış yok 2. ay depresyonu yok 4.ayda huy değiştirme sanki huyları çok güzeldide bozuldu :)
bende tırnak makası kulak çubuğu şampuanı beşiği ilaçları kremleri herşeyi alıyorum .sabahtan beri hiç bişe yapamadım bide odaya girince kıyameti koparıyo gezdircekmişim evde daha yatağımız bile duruyo ev süpürüp bi toz alcam valiz çamaşır ve en uyuzu yemek hepsi duruyoayy makarnayı keşfedenden Allah razı olsun
He walla biz simarttik bunlari. Hele bir buyusunler. Kararlıyım ela büyüyünce 5 te kaldircam onu anlasın çektiğimi :)
İyilerin bir kısmıni yaptım. Yemegimide yaptim. Birazdan corbami yaptimmi tamam. Aksam ela uyuyuncada balkindaki çamaşırlari toplayıp utulerim. Bir makina daha yıkar asarim. Diğer isler yarin.
siz yarin erkenmi çıkacaksınız yola...
televizyon ünitesinin gözündeki hıyar kime ait acaba?:) çok güldüm yaa bende ne güzel yedi çocuklar diye geçiriyodum içimden
Bugün bir yerde okudum. 4. Ayda düzen degisirmis. Huylarimi değişti dersin
Ben sürekli yapıyorum bu kadar kıyafet götürmeyi. Birkaç tanede battaniye tabi. Tirnak makasina kadar gotururum artik :)
Utulerin bir kısmıni iyilerin.ela uyandı şimdi yine uyutuyorum devam edecem. Daha balkonda asililar var. Bir makinada yıkanacak.evide temizlemek lazım.yemek yok of Offf
ayynı sıkıntılar bendede var ben daha makinadaki çamaşırı çalıştıramadım ne zaman kuruycak bilmiyorum çok huysuz durmuyo başlıycam bunların huyunada suyunada anam bizim zamanımızda böyle şeyler mi varmış yok 2. ay depresyonu yok 4.ayda huy değiştirme sanki huyları çok güzeldide bozuldu :)
bende tırnak makası kulak çubuğu şampuanı beşiği ilaçları kremleri herşeyi alıyorum .sabahtan beri hiç bişe yapamadım bide odaya girince kıyameti koparıyo gezdircekmişim evde daha yatağımız bile duruyo ev süpürüp bi toz alcam valiz çamaşır ve en uyuzu yemek hepsi duruyoayy makarnayı keşfedenden Allah razı olsun
televizyon ünitesinin gözündeki hıyar kime ait acaba?:) çok güldüm yaa bende ne güzel yedi çocuklar diye geçiriyodum içimden
heyooooo ben geldiiimmüjde verecektim ama songül benden önce davranmış hain insan ))) benim plasenta yukarı çıkmış, her şey normal dedi dr. ama yeni yerleştiyse yine de sen dikkatli davran yorulma falan dedi. en çok tatil için sevindim ne yalan söyleyeyim gidemeyeceğiz diye çok üzülüyordum. neyseki yoluna girdi her şey:)
boswer ve tazeanne 4. ayda bebekler acayip değişiyor, hatta bahsetmiştim çınar hep kendi kendine uyuyan bir bebek olduğu halde o aylarda biz omzumuzda uyuttuk sürekli. emmek de istemiyordu. eziyet misali sürekli sağarak veriyordum ama pes etmeyin dayanın, geçiyor be anacıııım. bizimki 9.ayında normale dönmüştü. hatta o zaman uyku düzeni de normale girmişti ve acayip rahat etmiştik. inşallah sizinkiler de bir an önce rahatlarlar.
beysalcım ben de çok memnun oldum seni tanıdığıma. inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz. erdem paşa'yı da aramızda görmek isteriz tabiki:)
tazeaanne gerçekten çok keyifli bir gündü. çok teşekkürler her şey için.
hepiniz iyi ki varsınız arkadaşlar:))))
yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim. biz bayram sabahı çıkacağız inşallah.
Allah iyiliğini versin, nasıl güldüm yaaabenim kuzuma aittir o salatalık. aras'la bir heves azıcık kemirdi ama salatalık sevmez benim sıpam:)))))
Haha valla brn bu guzel haberle yollara atmistir kendinu dedim:)
Gercekten cok sevindim canim ya bu tatil iyu gider simdi oh
Antalyanin neresine gidiyorsuniz cnm
side'ye gidiyoruz canım. çok sağol:))
aslında bu sene fethiyeye niyetlenmiştik ama sakarya'ya taşınma işi, adaptasyon falan derken gecikti tatil. fethiye de bu ayda soğuk olur dediler. side'yi tavsiye ettiler. bakalım gidip göreceğiz. geçen sene eylül başında kemer'deydik, çok keyifli bir tatil olmuştu. bu sene nasıl geçecek merakla bekliyorum. geçen sene çınar yürümüyordu, rahattık. bakalım bu sene neler bekliyor bizi:))))
Oh valla canim cekti nasilda
Bizum yerimizede eglen tatile hic doyulmuyor:)
Cinar uslu bir cocuk bu sene eminim daha rahat ediceksiniz
Sende dikkat et canim kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?