Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ela dün sende emmedi. Evdede ağlama krizine girdi emmemek Icin. Uyuttum oyle emzirdim. 5 saat emmedi

Benimde cok isim var. Pazar yola çıkıyoruz bizde. Dağ gibi utum var. Valiz hazirlayacam. Buyuk ihtimalle elanin dolabini bosaltirim :)

ahh yavrum yaa var bi sıkıntıları belli.benimkide gece emdi anca düzgün.
aynı o dağdan bendede var bu gidişle gittiğim yerde yapcam o ütüleri.ilk uzun yola gittiğimde bende boşaltmıştım dolabını arabaya 3 ümüz zor sığdık :) ama çoğunu götürdüğüm gibi getirdim o yüzden bu sefer az götürcem

Bugün bir yerde okudum. 4. Ayda düzen degisirmis. Huylarimi değişti dersin
Ben sürekli yapıyorum bu kadar kıyafet götürmeyi. Birkaç tanede battaniye tabi. Tirnak makasina kadar gotururum artik :)

Utulerin bir kısmıni iyilerin.ela uyandı şimdi yine uyutuyorum devam edecem. Daha balkonda asililar var. Bir makinada yıkanacak.evide temizlemek lazım.yemek yok of Offf

ayynı sıkıntılar bendede var ben daha makinadaki çamaşırı çalıştıramadım ne zaman kuruycak bilmiyorum çok huysuz durmuyo başlıycam bunların huyunada suyunada anam bizim zamanımızda böyle şeyler mi varmış yok 2. ay depresyonu yok 4.ayda huy değiştirme sanki huyları çok güzeldide bozuldu :)
bende tırnak makası kulak çubuğu şampuanı beşiği ilaçları kremleri herşeyi alıyorum .sabahtan beri hiç bişe yapamadım bide odaya girince kıyameti koparıyo gezdircekmişim evde daha yatağımız bile duruyo ev süpürüp bi toz alcam valiz çamaşır ve en uyuzu yemek hepsi duruyo ayy makarnayı keşfedenden Allah razı olsun

Allah daha iyi etsin inşallah..
Ben de iyiyim şükür arada şikayetlerim oluyor ama idare ediyoruz koca bir göbekle :)
Sen anne- kızın çantasını hazır et her ihtimale karşıda gerisi hallolur zaten.

He walla biz simarttik bunlari. Hele bir buyusunler. Kararlıyım ela büyüyünce 5 te kaldircam onu anlasın çektiğimi :)

İyilerin bir kısmıni yaptım. Yemegimide yaptim. Birazdan corbami yaptimmi tamam. Aksam ela uyuyuncada balkindaki çamaşırlari toplayıp utulerim. Bir makina daha yıkar asarim. Diğer isler yarin.

siz yarin erkenmi çıkacaksınız yola...

valla yaa biz şımarttık petek üstünde büyüte büyüte :))
ooh ne güzel sen baya bi iş yapmışsın ben anca evi süpürüp toz aldım bulaşık makinasını boşalttım ki gözümde en çok büyüyen iş buydu :) çamaşır yıka as ütüleme işi benimde geceye kaldı sonrada banyo ve valiz hazırlıycam inş. biz yarın öğlen çıkıcaz inş. yola

televizyon ünitesinin gözündeki hıyar kime ait acaba?:) çok güldüm yaa bende ne güzel yedi çocuklar diye geçiriyodum içimden

Anaaa gozumde buyudu inan kizlar anlattimlariniz
Rukiye bak beysal.iki saat gelse is guc biter soyleyim
Bisver siz nereye gidiyorsunuz bakayim

Kevserin plesenta tatil.moduna girmis olmasi gereken yere hoppp yerlesmis

heyooooo ben geldiiim müjde verecektim ama songül benden önce davranmış hain insan))) benim plasenta yukarı çıkmış, her şey normal dedi dr. ama yeni yerleştiyse yine de sen dikkatli davran yorulma falan dedi. en çok tatil için sevindim ne yalan söyleyeyim gidemeyeceğiz diye çok üzülüyordum. neyseki yoluna girdi her şey:)
boswer ve tazeanne 4. ayda bebekler acayip değişiyor, hatta bahsetmiştim çınar hep kendi kendine uyuyan bir bebek olduğu halde o aylarda biz omzumuzda uyuttuk sürekli. emmek de istemiyordu. eziyet misali sürekli sağarak veriyordum ama pes etmeyin dayanın, geçiyor be anacıııım. bizimki 9.ayında normale dönmüştü. hatta o zaman uyku düzeni de normale girmişti ve acayip rahat etmiştik. inşallah sizinkiler de bir an önce rahatlarlar.
beysalcım ben de çok memnun oldum seni tanıdığıma. inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz. erdem paşa'yı da aramızda görmek isteriz tabiki:)
tazeaanne gerçekten çok keyifli bir gündü. çok teşekkürler her şey için.
hepiniz iyi ki varsınız arkadaşlar:))))
yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim. biz bayram sabahı çıkacağız inşallah.

televizyon ünitesinin gözündeki hıyar kime ait acaba?:) çok güldüm yaa bende ne güzel yedi çocuklar diye geçiriyodum içimden

Allah iyiliğini versin, nasıl güldüm yaaa benim kuzuma aittir o salatalık. aras'la bir heves azıcık kemirdi ama salatalık sevmez benim sıpam:)))))

Haha valla brn bu guzel haberle yollara atmistir kendinu dedim:)
Gercekten cok sevindim canim ya bu tatil iyu gider simdi oh
Antalyanin neresine gidiyorsuniz cnm

Haha valla brn bu guzel haberle yollara atmistir kendinu dedim:)
Gercekten cok sevindim canim ya bu tatil iyu gider simdi oh
Antalyanin neresine gidiyorsuniz cnm

side'ye gidiyoruz canım. çok sağol:))
aslında bu sene fethiyeye niyetlenmiştik ama sakarya'ya taşınma işi, adaptasyon falan derken gecikti tatil. fethiye de bu ayda soğuk olur dediler. side'yi tavsiye ettiler. bakalım gidip göreceğiz. geçen sene eylül başında kemer'deydik, çok keyifli bir tatil olmuştu. bu sene nasıl geçecek merakla bekliyorum. geçen sene çınar yürümüyordu, rahattık. bakalım bu sene neler bekliyor bizi:))))

Oh valla canim cekti nasilda
Bizum yerimizede eglen tatile hic doyulmuyor:)
Cinar uslu bir cocuk bu sene eminim daha rahat ediceksiniz
Sende dikkat et canim kendine

bu arada ben bugün çark caddesinde epey bir gezdim. kendime ne yazık ki bir şeycik bulamayıp sinir ola ola döndüm ama neyse ki çınar'a çok cici taytlar aldım kışa hazırlık için. bir de ev ayakkabısı aldım ki normalde hiç giymezdi, bayıldı. eve gelir gelmez giydi ve ayağından çıkarmıyor. yaşasın civil demek istiyorum:))))

Oh valla canim cekti nasilda
Bizum yerimizede eglen tatile hic doyulmuyor:)
Cinar uslu bir cocuk bu sene eminim daha rahat ediceksiniz
Sende dikkat et canim kendine

ederim canım merak etme. eşim de korktu zaten bu plasenta mevzusundan, sağolsun o da yardımcı olacaktır bana eminim. benim bu göbüşle havuza girmeden eğlenme olasılığım oldukça düşük ama yine de dinlenme, kafa dinleme olacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…