bu arada ben bugün çark caddesinde epey bir gezdim. kendime ne yazık ki bir şeycik bulamayıp sinir ola ola döndüm ama neyse ki çınar'a çok cici taytlar aldım kışa hazırlık için. bir de ev ayakkabısı aldım ki normalde hiç giymezdi, bayıldı. eve gelir gelmez giydi ve ayağından çıkarmıyor. yaşasın civil demek istiyorum:))))
ederim canım merak etme. eşim de korktu zaten bu plasenta mevzusundan, sağolsun o da yardımcı olacaktır bana eminim. benim bu göbüşle havuza girmeden eğlenme olasılığım oldukça düşük ama yine de dinlenme, kafa dinleme olacak bana.
Haha koca gibekle oldikca zor degilmi.canim.olsun bigunlerin yarinida.var:)
Cinarcik.gule.gile giyisin annesi
Taylari icine.mi.aldin cnm
evet canım içine aldım. geçen sene de tayt kullanmıştım, rahat olmuştu. külotlu çorap daha iyi aslında ama malesef çınar bir yaşından beri kesinlikle giymek istemedi. ama modeller falan çok cici yaa bayıldım. hele kızlara nasıl güzel şeyler var. kız anneleri olarak şanslısınız. bir de çınar paşam bir tane kapşonlu hırka beğendi, bunu beğendim alalım dedi, gülmekten öldürdü benionu da aldık. bu çarşı işi kuzuma yaradı yani.
sen tatilde sakarya'dasın di mi canım? senin kv falan var mı canım? buradalar mı? annenler buradaydı sanırım
Anaaa gozumde buyudu inan kizlar anlattimlariniz
Rukiye bak beysal.iki saat gelse is guc biter soyleyim
Bisver siz nereye gidiyorsunuz bakayim
Kevserin plesenta tatil.moduna girmis olmasi gereken yere hoppp yerlesmis
Canim bir ara bana whashaptan atsana benim.ilk erkek bebe dusunup.duruyorum bu evlat icine ne giycek birdw nereden aldin
Bu arada kucuk delikanli saglam alisveris yapmis
Ben sakaryadayim.canim annem.ve kv bir saatlim.uzaklikta benim.esim.bayram cakisiyor bayramin ilk gunu sadece ananemde bulusuyoruz o kadarcok
Haha bizim degildi valla arasin kalanini hop ben yedim.cunku kuzum anasina.cekmis:)
Cok severim
Anaaa gozumde buyudu inan kizlar anlattimlariniz
Rukiye bak beysal.iki saat gelse is guc biter soyleyim
Bisver siz nereye gidiyorsunuz bakayim
Kevserin plesenta tatil.moduna girmis olmasi gereken yere hoppp yerlesmis
Canim tekradan hersey icin tesekkur ederim hersey cok guzeldi...
En cok ta ara kapi
heyooooo ben geldiiimmüjde verecektim ama songül benden önce davranmış hain insan ))) benim plasenta yukarı çıkmış, her şey normal dedi dr. ama yeni yerleştiyse yine de sen dikkatli davran yorulma falan dedi. en çok tatil için sevindim ne yalan söyleyeyim gidemeyeceğiz diye çok üzülüyordum. neyseki yoluna girdi her şey:)
boswer ve tazeanne 4. ayda bebekler acayip değişiyor, hatta bahsetmiştim çınar hep kendi kendine uyuyan bir bebek olduğu halde o aylarda biz omzumuzda uyuttuk sürekli. emmek de istemiyordu. eziyet misali sürekli sağarak veriyordum ama pes etmeyin dayanın, geçiyor be anacıııım. bizimki 9.ayında normale dönmüştü. hatta o zaman uyku düzeni de normale girmişti ve acayip rahat etmiştik. inşallah sizinkiler de bir an önce rahatlarlar.
beysalcım ben de çok memnun oldum seni tanıdığıma. inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz. erdem paşa'yı da aramızda görmek isteriz tabiki:)
tazeaanne gerçekten çok keyifli bir gündü. çok teşekkürler her şey için.
hepiniz iyi ki varsınız arkadaşlar:))))
yola çıkacak olanlara hayırlı yolculuklar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim. biz bayram sabahı çıkacağız inşallah.
Allah iyiliğini versin, nasıl güldüm yaaabenim kuzuma aittir o salatalık. aras'la bir heves azıcık kemirdi ama salatalık sevmez benim sıpam:)))))
evet canım içine aldım. geçen sene de tayt kullanmıştım, rahat olmuştu. külotlu çorap daha iyi aslında ama malesef çınar bir yaşından beri kesinlikle giymek istemedi. ama modeller falan çok cici yaa bayıldım. hele kızlara nasıl güzel şeyler var. kız anneleri olarak şanslısınız. bir de çınar paşam bir tane kapşonlu hırka beğendi, bunu beğendim alalım dedi, gülmekten öldürdü benionu da aldık. bu çarşı işi kuzuma yaradı yani.
sen tatilde sakarya'dasın di mi canım? senin kv falan var mı canım? buradalar mı? annenler buradaydı sanırım
taze ana da yaz yaz bıtıremedı yarım saattır
cok merak ettım
aferin arasa ya yavrum çınarda ayıp olmasın diye sakladı heralde:)
ayy çok iyi dedin yaren aslında ben çarşıya gideceğime beysal öğle aralarında bana gelse hem yemekte yaparım ona ayy ne iyi oluuuur 1 saate bile razıyım ben :)
ayy rica ederim hizmette sınır yok bizde :)
ohh kızımız tatile gidecekya nasıl sevinmiştir kimbilir :) hadi gözün aydın inşallah sorunsuz geçer tatilin çınarında sana zorluk çıkarmaz.
9. ay ne yaa teselli mi veriyosun sen şimdi ey sevgili momofplatanus farkındamısın ömrü hayatından daha uzun bi süreden bahsediyosun :)ben öyle nazıyla oynayıp sağmıyorum ama inanki bazen çok zorluyo beni emme konusunda uyku konusunu açmak bile istemiyorum zaten.bu sefer pijama bile giydirdim bak ama 8 den beri pijamayla duruyo olurda uyur diye ee noldu şimdi o da kirlendi giydirene kadar çektiklerimde cabası.yok anam bozar bizi bu pijama işi
benim içinde çok keyifli bir gündü geldiğiniz için asıl ben teşekkür ederim.
sizinde bayramınız mübarek olsun inşallah hepimiz kazasız belasız atlatır döneriz yuvalarımıza
anasına çekmiş demekki bak songüle artan salatılığı götürmüş hemen:)tamam onuda kaydettik çengelköy salatalığı yerine çınar paşaya çorum leblebisi alınacak :)artanıda annesi yer nasıl olsa
var mıymış güzel şeyler kızlaraa bakayım bende.ayy bu çınar öldürür adamı ağır abi tam yaa erkek adam külotlu çorap giyer mi hiç haklı çocuk
momofplatanus sen uyumamışmıydın ne işin var burda .birde şu kullanıcı adını değiştirsen kısa bişe bulsan ben çok zorlanıyorum yazarken çok uzun mom diycem bundan sonra sana
ayyy sen varya sen az fena değilsin hiçbişeyde kaçmaz gözünden.çocuğu emzirdim arada anca yazabildim :)
Bandirmaya gidiyoruz canim.eşimin memleketi
beysala burdan duyrulur hergun makarna yemeğe razı ısen gıt :)
sen nerelere gıdıyorsun cnm benım soyle bakımm
senın kucuk kızın saat 8 demı uyuyorda 8 de gıydırdın pıjamarı soyle bakayımmm
senın salata ne oldu sayesınde kolu komsu sahıbı oldun mu yoksa taze gelın
ay sen yıne bulabılıp azabılıyorsun ben dırek kevser dıorum ne edeyım
evet evet bekmeyıp durdum senı agır kadın
bakalım ela ne yapıcak yolculuğu sevıcekmı
duymamış olayım bunları kızım dursa döktürcez heralde ben çok güzel yemek yaparım bikerem hıh! hem makarnanında çeşitleri var dimi haşlayıp koymuyoz adamın önüne bi gün salçalı bigün soslu bigün fırında bigün ocakta ohoooo
bende boswerin taraflara gidiyorum edirne yolcusuyuz kısmetse.
ya 8 de uyusaydı?ne bilcem ben bikere 8 de uyudu Allahtan ümit kesilmez di mi?1 de uyudu hanım anca oraya buraya yuvarlandı pislendi pijamalarda şimdi senin yüzünden yarın pijamayla gezicek çocuk nasıl değiştircem ben onları
kolu komşuda kimmiş acep?
ıkı zıyretcı kım acaba
bosver ıle savaş mıkı yoksa nısamı yoksa beysalmı ama o bu saate yatar
buzdevrı prınsess
yoksa yurdum ınsanımı
haha ay dedın de aklıma dustu ben fırın makarna cok severım çokta güzel yaparım hemde yarende kıymalı makarna sever canım kızım benım
haha demek yanlışlıkla bırkez 8 de uyudu nasıl olduysa:)kucuk hanım yapma bır daha anneye böyle kolaylıklar:)
haha kolu komsu salata bıtsı dıye ılıskı kuracağı ınsan toğlulugu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?