Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

4 ay 3 günlük olmayan ela
ay senın kızı desıfre etmemek ıcın fıstık kucuk hanım gıbı seyler bulmaktan yoruldum yahuuuu

aynen cnm aslıda benımde atmam lazım sabahlar yetmıyor bana çocuk on da uyudu yarıladı uykuyu
ıyı geceler tazeana

ayy bende çok severim fırın makarnayı daha doğrusu her türlüsünü severim ne yalan söyleyeyim
hee şimdi anladım çok almamıştım zaten 1 hafta yokuz diye temkinliyim merak etme:)

haha hep kaçarım der ama kaçamaz :)
haydı yat dınlen cnm tamam sohpetım hos ama uykunuda almalısın tatlımmmm

Oo kizlar 1.30 Lara kadar sohpet varmis. 1 de yattim. 3.30 dan beri uyuyor sayilmam. Dogdugundan beri ilk kez gece nöbetindeyiz. Ne oluyor anlamıyorum

Oo kizlar 1.30 Lara kadar sohpet varmis. 1 de yattim. 3.30 dan beri uyuyor sayilmam. Dogdugundan beri ilk kez gece nöbetindeyiz. Ne oluyor anlamıyorum

evet sekerım ole oldu
eee ela ya ne oldukı canım böyle yapmazdı hıc bır sıkıntısı var ama ne

arasta grıp oldu burnu akıyor arada oksuruyor gayet huysuzcan gece burnı tıkandı spre fayda etmedı
sonra arkadasın anlattığı bırsey yaptım açıl
soğanı dörde boldum buzolbı poşete koydum delıkkler cıp bas ucuna koydum hemennacıldı burnu ama oda kokudan gecılmıyor nasıl oda dan o koku çıkıca bılmıyorum

evet sekerım ole oldu
eee ela ya ne oldukı canım böyle yapmazdı hıc bır sıkıntısı var ama ne

Bilmiyorum Ne oldu canim ama az once bir aglarsa birsey soyledi mantiklida geldi. Doktoru ona demiski gece ikiden fazla uyanmaya basladiysa gece mamasi verebilirsin. Ela gece gozleri kapali uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Acmi Acaba

Aklimizda olsun bu yontem. Ama mutfakta yapalim :)

:) bizim kız o saatlere kadar uyanık olunca bende uyanığım tabi mecburen.boswer biz hep geç uyuyoduk doğduğundan beri seninde vaktin gelmiş artık napalım :)

ooo yaren hanım hem geç yatar hem erken kalkar maşallah.arasımıza geçmiş olsun aman o iyi olsunda odanız soğan kokuversin

Bilmiyorum Ne oldu canim ama az once bir aglarsa birsey soyledi mantiklida geldi. Doktoru ona demiski gece ikiden fazla uyanmaya basladiysa gece mamasi verebilirsin. Ela gece gozleri kapali uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Acmi Acaba

ayy dellenmiş bu kız ne maması.ananen sonunda başarmış mamayı aklına sokmayı.doktorum programında bi dr çıkmıştı 6. aya kadar kesinlikle başka birşey vermeyin bebeklerin ağzına dedi verdiğiniz herşey anne sütünün kalitesini azaltır dedi bence hiç girme o işlere hiç aç gibi görünmüyo o yavru bizimkide huysuz iştahları olmayabilir bu sıralar pes etme bence açlıktan ölmez merak etme şurda 2 ay kaldı zaten o da sabretsin.bence uyanma sebebi kulak diş kaşıntısı vs.düşünsene biz görmüyoruz ama onların damaklarının içinde dişler oluşuyo şuan kolay mı.çok tedirgin olursan bi ümit amcasını arayın veya gidin

Aklimizda olsun bu yontem. Ama mutfakta yapalim :)

mutfakta mı uyutcaz çocikleri:)

Ela erken uyudu sekerim. Benim iyi camasir anca 1 de bitti.. 3.30 dan sonrada ela uyumadi

Simdiye kadar uyku sorunu yoktu demekki doyuyordu. Ama simdi var. Agrisi olsa aglar. Gozler kapali mizildaniyor. 4 ay verdim sut cok sukur.. ama gerekirse mama direnmem Artik.uykuda buyumesi icin onemli...

Ela erken uyudu sekerim. Benim iyi camasir anca 1 de bitti.. 3.30 dan sonrada ela uyumadi

ohh ne güzel diycektimki 3.30 da uyandığını gördüm gaz damlasını bıraktın mı acaba gazdanda olabilir mi çünkü ben geçen hafta bıraktım geceleri çok kıpırdamaya başladı bu yüzden tekrar başladım

Simdiye kadar uyku sorunu yoktu demekki doyuyordu. Ama simdi var. Agrisi olsa aglar. Gozler kapali mizildaniyor. 4 ay verdim sut cok sukur.. ama gerekirse mama direnmem Artik.uykuda buyumesi icin onemli...

tabiiki senin içine nasıl siniyosa öylesi uygundur senin için eğer doymadığını düşünüyosan yapıcak bişey yok mamadan başka.uyku büyümesi için önemli tabi ama ela yine iyi çok şükür ben 1 sene hiç uyumayan bebekler gördüm ki bizim kıdanda çok çok iyi maşallah bizimkinin gündüz uykusu hiç olmadı nerdeyse.inş. düzelir kısa zamanda belki bayramda gezmek iyi gelir ona

Yatakodasi kokmasin Sogan :) burunlari acilinca cikaririz mutfaktan :)

:)) senin mama sandalyesi yatıyo nasıl olsa di mi

momofplatanus sen uyumamışmıydın ne işin var burda .birde şu kullanıcı adını değiştirsen kısa bişe bulsan ben çok zorlanıyorum yazarken çok uzun mom diycem bundan sonra sana

arada dikiz yapmıştım yahu hiçbir şey de kaçmıyor gözünüzden heee
mom diyebilirsin, ismimle de hitap edebilirsin canım sorun yok. kullanıcı adımı seviyoruuuuummmmm ama dur bakayım becerebilirsem cinarinannesi yapayım:)))) aynı şey nasılsa.

aaayyyyy yazdıklarınızı okudum ama okumaz olaydım kalkıp fırın makarna yapacağım şimdi yahu yapılır mı bu banaaaaaa))))

ee yaren 1 numara ben 2 bu konuda:)yani değiştirme bence ben takılıyorum zaten kolay değil değiştirmek admine msj atman gerekiyo :)boşver güzel nickin

Son düzenleme:
boswerim mama için acele etme canım. ela'nın maşallahı var. bazen huysuzluk halleri bizi yanıltabiliyor. azıcık sabredin bakalım eğer doymuyorsa kilodan hemen anlaşılır zaten. o zaman kullanırsın. mama öcü değil tabiki gerektiğinde kullanılır gönül rahatlığıyla ama ben naçizane azıcık daha bekle derim.

ohh yaa:)kızım dünden beri durmuyo yaaa hala valiz hazırlayamadım oturunca ağlıyo bide babayı bekliycez artık.2 çocukla seni zor günler bekliyo kevser inş. bebişin rahat bi bebiş olur

çocuk hayatına girdi mi rahat kelimesini unutacaksın 4 yaşına kadar rahat diye bir şey yok. ama yine de keyifli bir serüven. varsın işler beklesin boşveeeerrr, zamanı geldiğinde özleyeceğimiz günler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…