4 ay 3 günlük olmayan elane bileyim istemez belki isminin yazılması diye korkar oldum isim yazmaya
sütü sağıp huniyle dökmüyoruz heralde çocuğun boğazından.anca emiyo yavrucağızım 2 fırtta yorulup nefes alıyo
hangi ela??:)
:) senin eşin çalışıyo anlaşıldı konuşmaya adam arar gibi halin var ama ben kaçar malesef daha birsürü işim var kızım yüzünden yarım kaldı hepsi yoksa durup konuşmayı çok isterdim hadi iyi geceler öptüm hepinizii
ayy bende çok severim fırın makarnayı daha doğrusu her türlüsünü severim ne yalan söyleyeyim
hee şimdi anladım çok almamıştım zaten 1 hafta yokuz diye temkinliyim merak etme:)
Oo kizlar 1.30 Lara kadar sohpet varmis. 1 de yattim. 3.30 dan beri uyuyor sayilmam. Dogdugundan beri ilk kez gece nöbetindeyiz. Ne oluyor anlamıyorum
evet sekerım ole oldu
eee ela ya ne oldukı canım böyle yapmazdı hıc bır sıkıntısı var ama ne
arasta grıp oldu burnu akıyor arada oksuruyor gayet huysuzcan gece burnı tıkandı spre fayda etmedı
sonra arkadasın anlattığı bırsey yaptım açıl
soğanı dörde boldum buzolbı poşete koydum delıkkler cıp bas ucuna koydum hemennacıldı burnu ama oda kokudan gecılmıyor nasıl oda dan o koku çıkıca bılmıyorum
Oo kizlar 1.30 Lara kadar sohpet varmis. 1 de yattim. 3.30 dan beri uyuyor sayilmam. Dogdugundan beri ilk kez gece nöbetindeyiz. Ne oluyor anlamıyorum
arasta grıp oldu burnu akıyor arada oksuruyor gayet huysuzcan gece burnı tıkandı spre fayda etmedı
sonra arkadasın anlattığı bırsey yaptım açıl
soğanı dörde boldum buzolbı poşete koydum delıkkler cıp bas ucuna koydum hemennacıldı burnu ama oda kokudan gecılmıyor nasıl oda dan o koku çıkıca bılmıyorum
Bilmiyorum Ne oldu canim ama az once bir aglarsa birsey soyledi mantiklida geldi. Doktoru ona demiski gece ikiden fazla uyanmaya basladiysa gece mamasi verebilirsin. Ela gece gozleri kapali uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Acmi Acaba
Aklimizda olsun bu yontem. Ama mutfakta yapalim :)
Ela erken uyudu sekerim. Benim iyi camasir anca 1 de bitti.. 3.30 dan sonrada ela uyumadi:) bizim kız o saatlere kadar uyanık olunca bende uyanığım tabi mecburen.boswer biz hep geç uyuyoduk doğduğundan beri seninde vaktin gelmiş artık napalım :)
ooo yaren hanım hem geç yatar hem erken kalkar maşallah.arasımıza geçmiş olsun aman o iyi olsunda odanız soğan kokuversin
ayy dellenmiş bu kız ne maması.ananen sonunda başarmış mamayı aklına sokmayı.doktorum programında bi dr çıkmıştı 6. aya kadar kesinlikle başka birşey vermeyin bebeklerin ağzına dedi verdiğiniz herşey anne sütünün kalitesini azaltır dedi bence hiç girme o işlere hiç aç gibi görünmüyo o yavru bizimkide huysuz iştahları olmayabilir bu sıralar pes etme bence açlıktan ölmez merak etme şurda 2 ay kaldı zaten o da sabretsin.bence uyanma sebebi kulak diş kaşıntısı vs.düşünsene biz görmüyoruz ama onların damaklarının içinde dişler oluşuyo şuan kolay mı.çok tedirgin olursan bi ümit amcasını arayın veya gidin
mutfakta mı uyutcaz çocikleri:)
mutfakta mı uyutcaz çocikleri:)
Ela erken uyudu sekerim. Benim iyi camasir anca 1 de bitti.. 3.30 dan sonrada ela uyumadi
Simdiye kadar uyku sorunu yoktu demekki doyuyordu. Ama simdi var. Agrisi olsa aglar. Gozler kapali mizildaniyor. 4 ay verdim sut cok sukur.. ama gerekirse mama direnmem Artik.uykuda buyumesi icin onemli...
Yatakodasi kokmasin Sogan :) burunlari acilinca cikaririz mutfaktan :)
momofplatanus sen uyumamışmıydın ne işin var burda .birde şu kullanıcı adını değiştirsen kısa bişe bulsan ben çok zorlanıyorum yazarken çok uzun mom diycem bundan sonra sana
arada dikiz yapmıştım yahu hiçbir şey de kaçmıyor gözünüzden heee
mom diyebilirsin, ismimle de hitap edebilirsin canım sorun yok. kullanıcı adımı seviyoruuuuummmmm ama dur bakayım becerebilirsem cinarinannesi yapayım:)))) aynı şey nasılsa.
ee yaren 1 numara ben 2 bu konuda:)yani değiştirme bence ben takılıyorum zaten kolay değil değiştirmek admine msj atman gerekiyo :)boşver güzel nickin
oooo uğraştırma beni tazeanne sen bana kevser de gitsin)))
ohh yaa:)kızım dünden beri durmuyo yaaa hala valiz hazırlayamadım oturunca ağlıyo bide babayı bekliycez artık.2 çocukla seni zor günler bekliyo kevser inş. bebişin rahat bi bebiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?