Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

geçmiş olsun arkadaşım ne güzel atlatmışsın doğumunu özel hastaneler ticari gözle görüyorlar derken kötü hastaneler ilgilenmiyorlar anlamında değil ama benim başıma geleni söyleyeyim sana ben elimde kan tahlillerimle gittim hatta o sabah sonuçları alır almaz gittim ama doktor benden yine aynı kan tahlilllerini istedi benim sabah yaptırdım dememe rağmen olsun biz yine yapalım dedi tabi ki hayır istemiyorum diyemiyorsun gerçi bu başka bir hastaneydi altınova değildi. sami beye bende bir kaç kez muayene oldum ve gerçekten memnun kaldım

ben ilk iki doqumumu deevlet hastanesinde yaptım ama bana her ay tahlil üzerine tahlil yapmışlardı hr ay 6 tüp kan aldılar falanı filanı bitmedi beni bıktırmışlrdı açıkçası.
bu defada öyle olacaqını düşündüm ama sadece şeker yüklemesi yaptırdı doktor hatta tarama testlerini bana bıraktı.
ve hatta dediki istersen devlette yaptır tahlilini dedi.her ay kontrole gittim ters giden hiç bişey olmadıqı için sanırım
hiç bi tahlile gerek duymadı sami bey.sadece ameliyata hazırlanırken alındı kan ve yapıldı tahliller.oda zaten ameliyat ücretine tabiydi.
yeni doğan baımıyla beraber sezeryan 1020 liraydı 3 ay öncesi ama dedim ya son kuruşuna kadar helal olsun.

sen şanslıymışsın ama dedim ya insanın bunun gibi şeyler başına gelince ister istemez düşünüyor böyle şeyler :26: yanlız ben sezeryan ücretinin daha fazla olduğunu düşünmüştüm gerçi ben normal istiyorum ama hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar..bende ikinci bebeğime hamileyim..yine adatıp neşe aşıcıya gidiyorum..bende dogumumda adatıptan ve dr.umdan çok memnun kaldım..normal dogum yaptım..dogumum suni sancıya başladıgından korkudan epidural istedim dr.um ve özellikle hatice ebe epiduralsizde dogurursun gerek deikleri halde dinledim..ayrıca neşe hanım verdiğim testleri istediğin yerde yaptırabilirsin der hep..bu defade aynı şeyi söyledi bana ve ayrıntılıyıda üni. hastanesinden istiyor..yani her özel hastane yada dr. işi ticarete dökmüş değil..ilk doüumumda tek kişilik odada annemle birlikte sancımı çektim arada eşim bile yanıma geldi..hatta dogumada annemle girdim fakat malesef devlet hastanelerinde bunu yaşamıyorsunuz..benim düşüncen imkan varsa ve özellikle normal doğum yapılacaksa özel hastane tercih edilmeli..

bu arada vatan hastanesini çok vasat bir hastane olarak görüyorum..kendim hiç muayne olmadım ama gerek cocuk dr.unda gerekse acilinde hiç memnun kalmadım..evime cok yakın oldugu için cocugumu götürdüm bikaçkez okadar..çok tuaf herdaim boş olan bi hastane...

Vatan hastanesinde ablam ve abimin eşi doğum yaptı..ablamın refakatçısı bendim..Hiçbirsorun yaşamadık.Gayet ilgiliydiler..Hatta ablam doktora hastanenin çok eski olmasından dert yanarken doktorun açıklması çok tatmin ediciydi..Ne yapacaksın hastaneyimi satın alacaksın.Sen araştır bakalım benim doğumlarımda sıkıntı yaşanyan varmı demişti..Biz memnun kalmıştık

adatıpta bir arkadaşın eşi kürtaj sırasında kaptığı bir mikrop yüzünden birkaç saat içinde vefat etti..Daha 23 yaşındaydı..O gün bugün Adatıp hastanesine karşı önyargılıyız biz..

Ertan Çelik adatıptaymış.Çok methettikleri için gidecem.Ama doğum konusunda beni ikna etmeleri lazım, tereddütlerimi gidermeleri için

Mehmet Sadık Akbıyıklı hem tecrübeli hem güler yüzlü işinde de başarılı bi doktor ben çok memnun kaldım

kızlar bende adatıptan cok memnunum 19 ekımde acıl sezeryana alındım sevgı hanım amelıyathanler dolu oldugu halde hemen bı odayı acıle cevırdı bebgımın cok carpıntsı vardı doğumua kardıyolog ve cocuk dr uda gırdı cok sukru sorunsuz atlattık
bugun sevgı hanımla randavum vardı sagolsun cok sıcaktı herzmankı gıbı vedalaştık öpuştuk arası kontrole getırdıgınde arada ugra sevelım falan dedı hem tecrube hem mudahale hemde ınsanlık anlamında kuzursuz daha ne olsun

bu arada sezeryan 1000 tl ydı anne ve bbegın doğum sonrası kontrollerı dahıl bugun 40 gun ıcın gıttım ucret ödemedım

kızlar ben sakarya karasuda ikamet etmekteyim.haliyle karasu devlet hastanesine gitmiyorum.çok sıkıntı oluyor tek doktor var burda.adaya gidiyorum muayne için başından beri.çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.şu saate kadar çok doktoru tanıdım.daha önce hiçbir tecrübem yoktu çünkü izmir den yeni geldim.deneye deneye neredeyse hepsini tanıdım diyebilirim beyhekimde ve doğumevinde.şu an neşe çakmakcıya gidiyorum.en son onda karar kıldık.fazla yağ motoru bozar derecesinde yağcı bir doktor olmasına karşın çok konuşkan samimi .şimdi çatı muaynem var onda .daha sonra ona bir daha gitmeyi de düşünmüyorum.çünkü sezeryan diyecek adım gibi eminim.özel hastaneler hep öyle.ben son günüme kadar bekliycem herhangi bir belirti olunca doğru doğum evine.ilgilensinler ilgilenmesinler orada doğumu düşünüyorum.çünkü ebeler hergün bir sürü doğum yaptırıyor ve daha tecrübeli.tanıdık bir ebe de ayarladık benimle ilgilenecek.sonuçta ömrümün sonuna kadar orada kalacak değilim.doğurup evime gidecem hayırlısıyla.onun için doğum evinde günay dumana da birkaç seferdir muayne oluyorum.malum doğumu orada düşündüğüm için bir doktora bağlanmam gerek diye düşündüm.o zaman ebeler daha çok ilgileniyormuş. çok tatlı bir doktor günay bey . birde öznur hanımı merak ediyorum ona giden var mı?

bu arada sezeryan 1000 tl ydı anne ve bbegın doğum sonrası kontrollerı dahıl bugun 40 gun ıcın gıttım ucret ödemedım

1000 tl uygunmuş adatuptı değilmi?

Bizde adatıpa pek ısınamıyoruz ama birkaç tanıdık ertan beyi tavsiye etti.Oda adatıptaymış..Birde onu deniyecem bakalım..Doktora göre karar verecem

aa cnm benım demek sende sakaryadasın sevıdnım nedense aralık topiğinde yazmıştım bı kackere
cnm benım normal doğumda kararlıysan vazgecme derım kararlı ol
ben beyhekım hastanesını pek sevmedım oğlumu ontrole göturmuştum
doğumevınde normal doğumu desteklıyolar
ama olurda özel hastanede duşunursen benım dr umda normal doğum yaptırıyo gece de her saatte gelıyo

1000 tl uygunmuş adatuptı değilmi?

Bizde adatıpa pek ısınamıyoruz ama birkaç tanıdık ertan beyi tavsiye etti.Oda adatıptaymış..Birde onu deniyecem bakalım..Doktora göre karar verecem

cnm benım eger dr da karar veremıyosan sevgı hanımı tavsıye ederım daha dun ordaydım senelrdır ona gıdıyorum cokta sevıyorum kendısını
ertan bey hakkında bı akrabam olumsuz şeyler söyledı amelıyat sırasında hoşlanmadıgı şeyler olmuş ama yınede dene derım cnm

İyi olduğu söylenen her doktor hakkında kötü bişeyler yaşayanlar hep olmuş..Sanırım şansımıza kalmış.Ertan beyden memnun kalmazsam sevgi hanım aklımda olsun...

Adatıpta doğum öncesi sonrası nasıldı ilgi..

cnm herşeyden önce benım doğumum beklenmeyen zamnda oldu
37 haftalık bebgımde carpıntı oldugundan dolayı hemen alınması gerekyodu amelıyathaneler tamamen doluydu hemen acıl bı oda amelıyathaneye cevrıldı
doğuma kardıyolog cocuk dr u gırdı ve kalp le ılgılı bı sorun olma ıhtımalıne karşı dr sevk gerekebılcegınden bahsettı onuda ayarladı
tum personel cok ılgılıydı
bahsettıgım olaylar ıcın ektr ucret alınmadı
doğum sonrasındada ılgı guzeldı hemşıreler sureklı takıpte ve ıstedıgımız an rahatlıkla cagırdık her defasında guleryuzlulerdı
ıstedıgımız odayı sectık
odamıza lohusa serbetı getırıldı
bebgın takıplerı tahlıllerı yapıldı aklımda olanlar bunlar cnm ama sormak ıstedıgın bıeşy varsa sorabılırsın

sen sevgi hanıma gidiyordun sanırım adatıptaydı dimi sevgi hanım.şu saatten sonra hastane ve doktor değiştirmem sanırım uygun olmaz artık 2. uşağıma inşallah.çünkü neşeden pek memnun değilim beyhekim güzel bir hastane personeli felan güleryüzlü ama sezeryan %90 doğumlar.bende baktım hep özeller bu şekilde genelde sezeryan doğum yapıyor.doğum evine karar kıldım.artık sancılarım çok sık oluyor.sanırım oğlumun gelmesi yakın.salı kontrolüm var çatı muaynesi için son kez neşe çakmakcıya gidicem.ondan sonra herhangi bir belirtim olunca doğru doğum evine .çünkü bende fobi haline geldi sezeryan.inşallah normal olurum :18::26:

allah kurtarsın canım hiç bişi kalmamış senin doğuma ne güzel banada doğumevi çok kötü geliyor sanki oraya gidersem doğuramam gibi hissediyorum boşwer demiş ya her iyi doktor da da kötü şeyler yaşayan olmuş diye çok hak verdim gerçektende birinin memnun kaldığı doktordan biri memnun kalmıyor şans işi işte

valla tatlım ben arası göturdum tam 55 dk bekledıkten sonra bende bı cazıbesı kalmadı
cnm neşe hanım ıcın bıraz yagcı ve kesınlıkle sezeryancı dıye bılıyorum hatta cok normal doğumda ısrar edersen sunı ıle ıstedıgı gunde doğurttunu bılıyorum
normal doğumu kacınılma kılan doğum evı cnm

sevgı hanım gecede olsa gelıyo ablama sabaha karşı geldı gecende bı arkadaş ıcın sordum gelıyomş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…