Sikintisi gaz degil eminim. Ac bu kizohh ne güzel diycektimki 3.30 da uyandığını gördüm gaz damlasını bıraktın mı acaba gazdanda olabilir mi çünkü ben geçen hafta bıraktım geceleri çok kıpırdamaya başladı bu yüzden tekrar başladım
tabiiki senin içine nasıl siniyosa öylesi uygundur senin için eğer doymadığını düşünüyosan yapıcak bişey yok mamadan başka.uyku büyümesi için önemli tabi ama ela yine iyi çok şükür ben 1 sene hiç uyumayan bebekler gördüm ki bizim kıdanda çok çok iyi maşallah bizimkinin gündüz uykusu hiç olmadı nerdeyse.inş. düzelir kısa zamanda belki bayramda gezmek iyi gelir ona
:)) senin mama sandalyesi yatıyo nasıl olsa di mi
Mamayi kesinlikle Umit bey ver demeden verme zaten. Bende mama verme taraftari degilim. Ama gece gozleri kapali mizmizlaniyorya icim gidiyorboswerim mama için acele etme canım. ela'nın maşallahı var. bazen huysuzluk halleri bizi yanıltabiliyor. azıcık sabredin bakalım eğer doymuyorsa kilodan hemen anlaşılır zaten. o zaman kullanırsın. mama öcü değil tabiki gerektiğinde kullanılır gönül rahatlığıyla ama ben naçizane azıcık daha bekle derim.
Bu kizlari Ne yapmali bilmem. Elada simdi uyudu. Once bulgur pilavi yapayim. Sonrada evi toparlamaya basliyayim. Otur Otur bitmiyo isler. Aksam cikayimda ayakkabi bakayim icim rahat etmedi :)ohh yaa:)kızım dünden beri durmuyo yaaa hala valiz hazırlayamadım oturunca ağlıyo bide babayı bekliycez artık.2 çocukla seni zor günler bekliyo kevser inş. bebişin rahat bi bebiş olur
çocuk hayatına girdi mi rahat kelimesini unutacaksın4 yaşına kadar rahat diye bir şey yok. ama yine de keyifli bir serüven. varsın işler beklesin boşveeeerrr, zamanı geldiğinde özleyeceğimiz günler bunlar
Sikintisi gaz degil eminim. Ac bu kizbugun kendimi Kampa alip sut yapan seyler yiyecem. Bakalim Ne olacak.
Mamayi kesinlikle Umit bey ver demeden verme zaten. Bende mama verme taraftari degilim. Ama gece gozleri kapali mizmizlaniyorya icim gidiyor
Bu kizlari Ne yapmali bilmem. Elada simdi uyudu. Once bulgur pilavi yapayim. Sonrada evi toparlamaya basliyayim. Otur Otur bitmiyo isler. Aksam cikayimda ayakkabi bakayim icim rahat etmedi :)
ee yaren 1 numara ben 2 bu konuda:)yani değiştirme bence ben takılıyorum zaten kolay değil değiştirmek admine msj atman gerekiyo :)boşver güzel nickin
sutler bollassin kizim doysun ins.aynen öyle beni yeterki kimse acele ettirmesin bende şikayet etmiyeyim:)zaten kızımdan çok işlere kızıyorum neden bu kadar nankörler arkamı dönmemle eski hallerine dönüyolar diye.yeterki evlatlarımız sağlıklı olsunlar işler bekleyiversin napalım
canım sana aç olduğunu düşündürüyosa öyledir sen annesin daha iyi tanırsın kızını kevserin dediği gibi mamada öcü değil devam sütleri boşuna değilya ben kuruntu yaptığını düşündüğüm için öyle dedim elbette aç bırakmak istemez hiçbir anne evladını bile bile.bozanın çok süt yaptığını duymuştum birde neşe hanım bana fındık ve su demişti sen zaten dereotu filanda yiyodun bulgurda çok süt yapar tahin helvasıda çok yapıyo susam yapıyo simit yiyebilirsin nasıl olsa kilo derdin yok bulduğunu ye gitsin :) gerçi insan 100 kilo bile olsa önce evladını düşünür
bizimki uyumuyo gezdir beni diyo yaa resmençok alıştı gezmelere
Himm oylemi ah pis disCanim dis slklntida olabikir arasin 4 aydan sonra gece slk emme olayi baslamistu
Dis yerini hazirlarken de olurmus umit bey ole dedi
sutler bollassin kizim doysun ins.
benim kizimda hala uyku sersemliginde emiyor. Uykudan uyandigi gibi emziriyorum. Bir daha uyuttugumda 15-20 dk Sonra uyaniyor. Bende yine acikti degil emzirdim simdide yeniden uyutmaya calisiyorummm
Siz Yola cikamadinizmi daha? Ver babasi gezdirsin birazda :)
sabah sekizde babamiza dedim al odaya gotur elayi oynayin. Bak yeni uyandi uyutmaya calisma. Yarim saat oldu olmadi baktim bizim kiz agliyor. Almis ayagina salliyor. Uykusu yok Ne uyutmaya calisiyorsun dedim. Neymis esniyormus. Bir daha susturamadidam bende uyuyamadim. Ben aldim uyudu hemen kizim. Neymis benim kokumu ariyomus
Himm oylemi ah pis diskizimin keyfini bozdu
Umit bey ek gidaya Ne zaman baslatti arasi
Baba olmak Ne kolaymis :)Ay inan benim esimde aynisini yapiyit hemen sakincaga koyuyor cocugu arasi biliyirsun orda burda.salincakta sabit tabi
Aras bir sure sonra uyumak istemedigi icin agliyor tabiki:)
Haha al sana polemik
Eee baba kismisi
Bayramdan Sonra kontrolumuz. Gecen ay kiloyu az bulmustu. Onumuzdeki ay bakacaz dedi. Sanki bu ay kilo alimi daha iyi. Ins. Gecici bir donemdir bu.. cok uzuluyorumIkk 6 ay anasutu canim
Sonra liste verdi nasil baslicagimizi anlatti
Ama kendi bebeginin 5.5 aylikkrn muhallebi yediremedigini bikiyorum
Sanirim.kg alma.ve gidisata gore hareket ediyor bebege ozel
Baba olmak Ne kolaymis :)
Bayramdan Sonra kontrolumuz. Gecen ay kiloyu az bulmustu. Onumuzdeki ay bakacaz dedi. Sanki bu ay kilo alimi daha iyi. Ins. Gecici bir donemdir bu.. cok uzuluyorum
Ya babamizin mesaisi vardi yoksa anakuzusu kocam gitmek icin bekler mi bugunu hic dun geceden dokulurduk yollara.6 da ciktik yola araba isiklarda bbile durunca kiyameti kopariyo nasil geccek bu yol bilmiyorm uyudu cok sukur.ahh bu erkekler yokmu hic ugrasmaya gelmiyolar hemen uyutup baslarindan salmaya calisiylr cocuklari ki rahat oyun oynasinlar.ahh boswer sutum yok diye dusunme bu bebislern sagi solu belli olmuyo baska dikintida olabilir naparsak yapalim mukemmel bi anne olamayiz kimse olamaz o yuzden elimizden geleni yapip gerisini allaha birakcaz varsin az kilo alsinlar afrikada acliktan olen o kadar bebek varken bizimkiler simariyo istw yaramazlarsutler bollassin kizim doysun ins.
benim kizimda hala uyku sersemliginde emiyor. Uykudan uyandigi gibi emziriyorum. Bir daha uyuttugumda 15-20 dk Sonra uyaniyor. Bende yine acikti degil emzirdim simdide yeniden uyutmaya calisiyorummm
Siz Yola cikamadinizmi daha? Ver babasi gezdirsin birazda :)
sabah sekizde babamiza dedim al odaya gotur elayi oynayin. Bak yeni uyandi uyutmaya calisma. Yarim saat oldu olmadi baktim bizim kiz agliyor. Almis ayagina salliyor. Uykusu yok Ne uyutmaya calisiyorsun dedim. Neymis esniyormus. Bir daha susturamadidam bende uyuyamadim. Ben aldim uyudu hemen kizim. Neymis benim kokumu ariyomus
Sendede mi var ondan :)hepsi ayni demekkiAy inan benim esimde aynisini yapiyit hemen sakincaga koyuyor cocugu arasi biliyirsun orda burda.salincakta sabit tabi
Aras bir sure sonra uyumak istemedigi icin agliyor tabiki:)
Haha al sana polemik
Eee baba kismisi
Baba olmak Ne kolaymis :)
Ya bana ela cok buyumus geldi bizim kizi sollamis bence ben artik takmiyorum kiloyu napayim saglikli olsun gerilemesin yeter benim tek derdim usumesin deeeermisim:))
Bayramdan Sonra kontrolumuz. Gecen ay kiloyu az bulmustu. Onumuzdeki ay bakacaz dedi. Sanki bu ay kilo alimi daha iyi. Ins. Gecici bir donemdir bu.. cok uzuluyorum
Aynen aynen cok buyumus masallah barekallah.ayy bu ay bizim kiz degilde ben buyume atagi yaptim sanki kilo aldim yaa istahim artti cok anamHaha yatin iki cocuguda birakip carsiya gidicem
Baba panik yaapma programi misali:)
Bana ela.cok toplamis geldi buyime atagi yapmis
Aa bak o buyume ataklarindada huzursuz olmus olabilir ela
Suan yolda aglama krizi geciriyorum neden bana demedin diyeTaze anne bosver dedigim.icin sakin alinma aglama.seninde okumani tavsiye ederim
Ya babamizin mesaisi vardi yoksa anakuzusu kocam gitmek icin bekler mi bugunu hic dun geceden dokulurduk yollara.6 da ciktik yola araba isiklarda bbile durunca kiyameti kopariyo nasil geccek bu yol bilmiyorm uyudu cok sukur.ahh bu erkekler yokmu hic ugrasmaya gelmiyolar hemen uyutup baslarindan salmaya calisiylr cocuklari ki rahat oyun oynasinlar.ahh boswer sutum yok diye dusunme bu bebislern sagi solu belli olmuyo baska dikintida olabilir naparsak yapalim mukemmel bi anne olamayiz kimse olamaz o yuzden elimizden geleni yapip gerisini allaha birakcaz varsin az kilo alsinlar afrikada acliktan olen o kadar bebek varken bizimkiler simariyo istw yaramazlar
Sendede mi var ondan :)hepsi ayni demekki
Aynen aynen cok buyumus masallah barekallah.ayy bu ay bizim kiz degilde ben buyume atagi yaptim sanki kilo aldim yaa istahim artti cok anam
Suan yolda aglama krizi geciriyorum neden bana demedin diye
Ayy boswer msjini corba etmsim alinti yaparken:)
Ayy sahimi disardan belli oluyomu kilo aldigimBak ben farkettim ama soylemedim normal.aslinda iki canlisin
Hormonlar devreye girmesin dedim
Haha adam atar arabadann bak aglama.cok
Alinti kirliligi soz konusi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?