Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sikintisi gaz degil eminim. Ac bu kiz bugun kendimi Kampa alip sut yapan seyler yiyecem. Bakalim Ne olacak.
Mamayi kesinlikle Umit bey ver demeden verme zaten. Bende mama verme taraftari degilim. Ama gece gozleri kapali mizmizlaniyorya icim gidiyor
ohh yaa:)kızım dünden beri durmuyo yaaa hala valiz hazırlayamadım oturunca ağlıyo bide babayı bekliycez artık.2 çocukla seni zor günler bekliyo kevser inş. bebişin rahat bi bebiş olur
Bu kizlari Ne yapmali bilmem. Elada simdi uyudu. Once bulgur pilavi yapayim. Sonrada evi toparlamaya basliyayim. Otur Otur bitmiyo isler. Aksam cikayimda ayakkabi bakayim icim rahat etmedi :)

çocuk hayatına girdi mi rahat kelimesini unutacaksın 4 yaşına kadar rahat diye bir şey yok. ama yine de keyifli bir serüven. varsın işler beklesin boşveeeerrr, zamanı geldiğinde özleyeceğimiz günler bunlar

aynen öyle beni yeterki kimse acele ettirmesin bende şikayet etmiyeyim:)zaten kızımdan çok işlere kızıyorum neden bu kadar nankörler arkamı dönmemle eski hallerine dönüyolar diye.yeterki evlatlarımız sağlıklı olsunlar işler bekleyiversin napalım

canım sana aç olduğunu düşündürüyosa öyledir sen annesin daha iyi tanırsın kızını kevserin dediği gibi mamada öcü değil devam sütleri boşuna değilya ben kuruntu yaptığını düşündüğüm için öyle dedim elbette aç bırakmak istemez hiçbir anne evladını bile bile.bozanın çok süt yaptığını duymuştum birde neşe hanım bana fındık ve su demişti sen zaten dereotu filanda yiyodun bulgurda çok süt yapar tahin helvasıda çok yapıyo susam yapıyo simit yiyebilirsin nasıl olsa kilo derdin yok bulduğunu ye gitsin :) gerçi insan 100 kilo bile olsa önce evladını düşünür
bizimki uyumuyo gezdir beni diyo yaa resmen çok alıştı gezmelere

Canim dis slklntida olabikir arasin 4 aydan sonra gece slk emme olayi baslamistu
Dis yerini hazirlarken de olurmus umit bey ole dedi

sutler bollassin kizim doysun ins.
benim kizimda hala uyku sersemliginde emiyor. Uykudan uyandigi gibi emziriyorum. Bir daha uyuttugumda 15-20 dk Sonra uyaniyor. Bende yine acikti degil emzirdim simdide yeniden uyutmaya calisiyorummm
Siz Yola cikamadinizmi daha? Ver babasi gezdirsin birazda :)
sabah sekizde babamiza dedim al odaya gotur elayi oynayin. Bak yeni uyandi uyutmaya calisma. Yarim saat oldu olmadi baktim bizim kiz agliyor. Almis ayagina salliyor. Uykusu yok Ne uyutmaya calisiyorsun dedim. Neymis esniyormus. Bir daha susturamadidam bende uyuyamadim. Ben aldim uyudu hemen kizim. Neymis benim kokumu ariyomus

Ay inan benim esimde aynisini yapiyit hemen sakincaga koyuyor cocugu arasi biliyirsun orda burda.salincakta sabit tabi
Aras bir sure sonra uyumak istemedigi icin agliyor tabiki:)
Haha al sana polemik
Eee baba kismisi

Himm oylemi ah pis dis kizimin keyfini bozdu
Umit bey ek gidaya Ne zaman baslatti arasi

Ikk 6 ay anasutu canim
Sonra liste verdi nasil baslicagimizi anlatti
Ama kendi bebeginin 5.5 aylikkrn muhallebi yediremedigini bikiyorum
Sanirim.kg alma.ve gidisata gore hareket ediyor bebege ozel

Ay inan benim esimde aynisini yapiyit hemen sakincaga koyuyor cocugu arasi biliyirsun orda burda.salincakta sabit tabi
Haha al sana polemik
Eee baba kismisi
Baba olmak Ne kolaymis :)
Ikk 6 ay anasutu canim
Sonra liste verdi nasil baslicagimizi anlatti
Ama kendi bebeginin 5.5 aylikkrn muhallebi yediremedigini bikiyorum
Sanirim.kg alma.ve gidisata gore hareket ediyor bebege ozel
Bayramdan Sonra kontrolumuz. Gecen ay kiloyu az bulmustu. Onumuzdeki ay bakacaz dedi. Sanki bu ay kilo alimi daha iyi. Ins. Gecici bir donemdir bu.. cok uzuluyorum

Baba olmak Ne kolaymis :)

Bayramdan Sonra kontrolumuz. Gecen ay kiloyu az bulmustu. Onumuzdeki ay bakacaz dedi. Sanki bu ay kilo alimi daha iyi. Ins. Gecici bir donemdir bu.. cok uzuluyorum

Haha yatin iki cocuguda birakip carsiya gidicem
Baba panik yaapma programi misali:)

Bana ela.cok toplamis geldi buyime atagi yapmis
Aa bak o buyume ataklarindada huzursuz olmus olabilir ela

Ya babamizin mesaisi vardi yoksa anakuzusu kocam gitmek icin bekler mi bugunu hic dun geceden dokulurduk yollara.6 da ciktik yola araba isiklarda bbile durunca kiyameti kopariyo nasil geccek bu yol bilmiyorm uyudu cok sukur.ahh bu erkekler yokmu hic ugrasmaya gelmiyolar hemen uyutup baslarindan salmaya calisiylr cocuklari ki rahat oyun oynasinlar.ahh boswer sutum yok diye dusunme bu bebislern sagi solu belli olmuyo baska dikintida olabilir naparsak yapalim mukemmel bi anne olamayiz kimse olamaz o yuzden elimizden geleni yapip gerisini allaha birakcaz varsin az kilo alsinlar afrikada acliktan olen o kadar bebek varken bizimkiler simariyo istw yaramazlar
Haha al sana polemik
Eee baba kismisi
Sendede mi var ondan :)hepsi ayni demekki

Haha yatin iki cocuguda birakip carsiya gidicem
Baba panik yaapma programi misali:)

Bana ela.cok toplamis geldi buyime atagi yapmis
Aa bak o buyume ataklarindada huzursuz olmus olabilir ela
Aynen aynen cok buyumus masallah barekallah.ayy bu ay bizim kiz degilde ben buyume atagi yaptim sanki kilo aldim yaa istahim artti cok anam
Taze anne bosver dedigim.icin sakin alinma aglama.seninde okumani tavsiye ederim
Suan yolda aglama krizi geciriyorum neden bana demedin diye

Bak ben farkettim ama soylemedim normal.aslinda iki canlisin
Hormonlar devreye girmesin dedim

Haha adam atar arabadann bak aglama.cok

Bak ben farkettim ama soylemedim normal.aslinda iki canlisin
Hormonlar devreye girmesin dedim

Haha adam atar arabadann bak aglama.cok
Ayy sahimi disardan belli oluyomu kilo aldigim ay sen cok giciksin songul bence sen cok dalga gecme benimle ben lohusaliktan yeni ciktim 1 senedir tik olmayan sensin:)Ayy trafige takildik basimada bi agribgirdiki keske minoset alsaydim yanima.neyse alisveris yaparken gecer kesin:)tabi trafikten yetisebilirsek
Alinti kirliligi soz konusi

Ayy napayim yolda anca bu kadar oluyo:)

Yaren seyi merak ediyorum umit bey ek gidaya gecince devam sutu veriyomu yoksa direk meyvevsularindan mi baslatiyo biz simdi bunlara kisa denk geldikleri icin portakal suyu filan mi vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…