Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Yaren seyi merak ediyorum umit bey ek gidaya gecince devam sutu veriyomu yoksa direk meyvevsularindan mi baslatiyo biz simdi bunlara kisa denk geldikleri icin portakal suyu filan mi vercez

Yok vermiyor anne sutu aldigi icin anne sutune devam ediyorsun sonra liste veriyor ina baslamadan ince iki tatli kasik meyve su sonra pure ole yavasta gidiyor

Bizim.baharda gecti ya canim.portakal olayini bilmiyorim.pisik yapabiliyor ya

Asik is ozaman bazlicak emdi yemedi yedi emmedi yaren gibi olursa vay halinize

Son düzenleme:

Evet bacaklar falan kalinlasmis geldi
dedim evine misafirim yuzune demeyim kk da rahat rahay yazarim dedim
Oh ne keyifliydi klavye kahramanligi yapmak

Simdi nerdesiniz
Kadin kismisinin alisveriste kalmaz birseyi
Kucuk hanim.neler yapiyor

bizim bu sakaryalı hatunlar hep uyuyor mu yahu
bebeğim hareket etmiyor ne zamandır ya canım çok sıkkın.

Ne kadar zamandır hareket eytmiyo canım?
Tatlı bişeyler ye çikolata falan yat uzan bekle bakalım bebekler tatlı gıdalara tepki veriyo hareketleniyo biliyosundur belki hemen umutsuzluğa da kapılma bayram termizliği falan yaptiysan seninle birlikte o da yorulmuş olabilir.bir de bebekler de insanlar gibi anı anını tutmayabiliyo uyuyodur belki haberdar et bizi

Düştünüzmü yollara kızlar nasıl geçiyo yolculuklar bu kez annemler bana geliyo o yüzden bu bayram evimdeyim
Kevsercim benimde aklımda kalmıyo nickin kusura bakma canim :)

Düştünüzmü yollara kızlar nasıl geçiyo yolculuklar bu kez annemler bana geliyo o yüzden bu bayram evimdeyim
Kevsercim benimde aklımda kalmıyo nickin kusura bakma canim :)

Sorun degil canım. Bana ismimle hitap edebilirsiniz sorun yok. Duymayan kaldı mı huu huuuu benim adım kevser
Yarın çınar'ın öğle uykusuna yakın yola çıkacağız inşallah. Yolumuz en fazla 3 saat, çınar uyursa rahat ederiz diye düşündük. Zira uyanık olunca hiç susmuyor ve sevgili eşim araba kullanırken tahammül edemiyor o haline. Bence pek tatlı oluyor ama erkekler işte)))

ıkı zıyretcı kım acaba
bosver ıle savaş mıkı yoksa nısamı yoksa beysalmı ama o bu saate yatar
buzdevrı prınsess
yoksa yurdum ınsanımı

Kızlar çok eylencelisiniz yaa bn bu aralar giremiorum ama anca geldimde yazdıklarınızı okuorum bayram telaşı evimizde geçireceimz ilk kurban bayramımız olacakda

Kizlar kaynaymisiniz yine sayfalarca musait oldugum bir ara okuyacagin
kevsercim kontrolunun guEl gecnesine sevindim hersey yoluna girmis demek ku
bende suan kayinpederimdeyim.eaimle onlar mezarliklara gittiler dunde cocugu biraz yengeme birakip abimin mezarligina gitmistim.ama bugun gitmedim onlarinisi cok evde kaldim ben

hepinizin teker teker bayrami mubarek olsun mevlam yapilan dua ve ibadetlerin hepsini kabul eylesin

Yaren seyi merak ediyorum umit bey ek gidaya gecince devam sutu veriyomu yoksa direk meyvevsularindan mi baslatiyo biz simdi bunlara kisa denk geldikleri icin portakal suyu filan mi vercez

Portakal bebejlerde gaz yapiyor diye duymustum.bende 2ay gerinizdeyim ys dusunmustim ayni konuyu.ama elma ve kivi den m.suyu yParim olmazsa demistim.bakalim umit amcamiz ne det
r

Canim seninde bayramin mubarek tum dileklerin kabul.olsub insalla

Portakal bebejlerde gaz yapiyor diye duymustum.bende 2ay gerinizdeyim ys dusunmustim ayni konuyu.ama elma ve kivi den m.suyu yParim olmazsa demistim.bakalim umit amcamiz ne det
r

Umit amca demisken bugun umit amcamizdaydik
Aras bronst oldu malesef
Hava falan verildi sukir baya acildi ilac tedavisone basladik
Bende sordum.izmit olayini
Bir ara kizmis hasteneye rest cekmis ama sorunu.duzeltmisler
Dedim izmitse geliriz haberimiz olsun
Su an ole birsey yok dedi hastanemi swviyorim dedi
Ole birsey olursa.mutlaka sms ile bilgi veririm dedi

Bizim ekibi alir protesto ederiz dicektom ama cok valla bebe vardi uzatmadim
Zaten adamin bebesinin tum.videolari silinmis uZGUNDI COK

Oysaki hasta bebek vardi yazicaktim
Rukiye olsa hemencik yakalardi:)

Son düzenleme:
Kızlar sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle hepinizin kurban bayramı mubarek olsun...

canım geçmiş olsun yaa ne kadar çok bronşit olan bebek-çocuk var etrafımda ALAH sonumuzu hayır etsin bizimkinin öksürüğü devam ediyo hala bende bayramdan sonra tekrar gidicem inş. bu kez ümit beye gidiyim diyorum bende.küçüğüde öksürmeye başladı yavrum tıkanıyo öksürürken hırıltısı var bide ikisinide güzel bi muayene ettirmem lazım
bu arada bayramınızı kutluyorum kızlar hepinizin

başın sağolsun canım abin vefat etti demek ALAH rahmet eylesin

merak ettim yazmamışsın bişey hayırlı haberler ver bize umarım herşey yolundadır

Çok teşekkür ederim ilginiz için
yolculuktaydım bizde memleket ziyaretindeyiz.Oğlum yüzünden yollarda öldüm öldüm dirildim 1 hafta dinlensem ancak geçer.Allah a şükür bebeğim iyi sanırım dediğiniz gibi yorgunluktan o da yoruldu yavrum.Uzun süre hareket etmeyince de baya korktum ama şükür şmdi çok hareketli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…