Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

çok sevindim canım iyi olduğunuza bende doğum iznine çıktıktan sonra çocukların odasını değiştirmiştim tek başıma eşim işten gelip gördüğünde şok olmuştu.sonra bende çok pişmanlık duydum ya bişey olursa doğum erken başlarsa falan diye ama çok şükür yavrum kollarımda şimdi.
sen yinede kendini çok yorma bence doğuma kadar bu arada memleket neresi

Memleket Ankara aslında kendimi çok yormak istemiyorum çünkü doktor plasenta aşağıda dikkatli ol demişti son zamanlarda iyi görünüyor ama yine de dikkat etmek lazım bayram öncesi de baya yoruldum çocuğun peşine koş o işe koş buna koş derken baya yoruldum halı falan yıkadık bi de bebeğim de benimle yoruldu demek ki

Ve bayram biter :)

Nasılsınız kızlar.. bayramınız nasil geçti. Biz bayramda eşimin memleketindeydik. Kizim cok huysuzlandi. Evde sadece benimle olmaya alıştı. Kalabalığı görünce cok huysuzluk yapti. Donus yolculugumuzda tam bir kabustu. Arabada sürekli ağladı.yagmur yüzünden çıkıp havada alamadık. Resmen perişan olduk.neyseki evimize kavuştuk. Gece uykularimiz eski haline döndü cok sukur.

geri dönüşler başladı.sağsalim dönmüşsünüz.minik elamızda düzenine geçmiş.gece huysuzlukları devam ediyor mu boswer bir ara sende çok tedirgindin ya

kızkarr ne soracağım bebek arabalarınızı tek yönlu mu aldınız çift yönlü mü
ben geçen gün bakındım biraz tek yönlüleri tavsiye ettiler dahA hafif oluyorlarmış

geri dönüşler başladı.sağsalim dönmüşsünüz.minik elamızda düzenine geçmiş.gece huysuzlukları devam ediyor mu boswer bir ara sende çok tedirgindin ya
Geceleri eski düzenine geri dondu cok sukur. Dün gece yatmadan önce emzirdim.saat 1.30 du. Uyandığında saat 7 ydi.:)
birde memlekete giderken yolda yesil üzüm ve kuru incir yemistim oraya gidincede Hosmerim yedim. İki gün sutum cok iyiydi hatta sutumu sagdim tek gogsumden 220 cc sut çıktı. Sutunuzde sikinti yasarsaniz aklınızda olsun..

ömer asaf nasil oldu. Kusmalari ıyice azaldimi? Bayramda nasildi

kızkarr ne soracağım bebek arabalarınızı tek yönlu mu aldınız çift yönlü mü
ben geçen gün bakındım biraz tek yönlüleri tavsiye ettiler dahA hafif oluyorlarmış

benimki tek yönlü. Chicco lite way baston puseti kullanıyorum. Memnunum ben. Benim Icin katlaninca kucuk olması önemli. Küçükken çift yönlü olması ıyi aslında. Ama sonrasında tek yönlü olması yeterli

Hu huuuu bende gELDİM DAha dogrusu yoldayim bogazici koprusunu gecemiyoruz bir turlu trafikten yoksa gelcem yani.ayy skntidan forumu okuyayim dedim araba Bi dur bi kalk Midem bulandi ayy yazamiycam daha fazla.ozledim sizi kizlar hepimiz sag salim variriz ins evimize

höşmerimi bende çok severim.hatta haileyken canım çekmişti adao,p.kazan biz kepçe aradık en sonunda carefour da bulduk:)
canım yaa oğlumun yine başladı kusmaları napayım takmamaya çalışıyorum artık.
tazeanne sanada iyi yolculuklar

Keske bugünu beklemeseydiniz dönmek Icin. Ceyda sikinti yapmaz ınş.

Bende bandirmadan Hosmerim sutoguyla geri döndüm :)

Canim umit beyin verdiği kıvam arttiriciyi biraktinmi

Cnm.merhaba
Bizde boswer gibi chicco lite way kullaniyituz bizimki deri modeli oldukca memnunum.hatta cok memnunum
Kizimda kocaman hantal araba kullandik onuda denemis biri olarak chicco tavsiye ederim
Icinde kis icin tulumu yagmurlugi herseyo var
Inan cift yonli alsan bur sure sonra baston almak zorunda kalicaksin
Simdiden ikisini bir arada cikarmani tavsiye eder saygilarimi sunarim:)

Insalla sagkikla gelmissiniZdir evinize ay burda gormesemde uzaklasmayin istiyorum yahi

Canim eve gelince nasio bir oh cektin kimbilir neyseki fistik.guzel.uyumista dinlenmissin
Bizimde tatile giderken iyiydide donuste yarisinda uyufu yarisinda uyumadi ay esim ana kucaginda o sicakta indi salladi uyutti kac kez
Sizim yagmurda varmis kotu olmus
Bizim arasta ertesi gun urtiker olmustu cikti sebebi

Ben Sakarya içinde 3 gün annemde, 3 gün kayınvalidemde kalırken perişan oldum tatilde.
Sizler yollarda ne kadar yorulmuşsunuzdur ki bilir...
Eve geldiğim için çok mutluyum bugün...
Şansıma beni en son nikahımda gören ne kadar eş dost, akraba, komşu varsa 14 ay sonra, şu tombiş halimle gördü bu bayram.
Bazıları can sıkıcı olan çeşit çeşit tepkilerden arada psikolojim bozuldu
Hep böyle mi kalacağım acaba diye düşünmeye başladım...

Bu arada ,Allah kurban ibadetlerinizi kabul buyursun inşallah...

ah cnm benım ınan suımdı rahat gectıgını ılerıde anlıcaksın bebekle cok daha zor duzen bozuluyor
benı esım calısıyor allahtan gezıyoruz cok
kg lere gelınce gıder cn bak benı vucuduma 51 kg gırdı cıktı sezeryana ragmen cok sukur eskı formumdayım sakın takılma kglere

Merhaba kızlar...
Bu bayram evimdeydim bende eşim çalıştığı için birazda kendim rahatsızladım kasılmalarım arttı kendimi çok yormayayım die evden pek çıkmadım arkadaşlarım falan geldi artık yürümek hiç işime gelmio ağırlaşmışım iice bende 10 kg almışım bu gün itibariyle=) boyum çokda uzun deil aslında top gibi olurumdie düşünüodum bn ama =) gören yakışmış çok kilo almamışsın karnın çok çıkmamış dio hatta bi yerde hamile olduumu bile anlamamışlar üstümdeki trenckotdan ve şaldan heheh bn bu ara çatlak olucak karnmda falan die kafama takiorum ama inş olmaz yha kızlar elimden geldiği kadr bebek yağı kullaniorum duştan sonra zeytin yağı sürüorum nemlendirici krem sürüorm pek bişiimiz kalmio artık zaman çabuk geçio

ah cnm benım ya aman dıkkat et kendıne artık ıkı haftada bır dıı cn kontrolun 36 dan sonra haftada bır e dusucek ıcın daha rahat eder en azından
ınsalla vakıtlı saatlı saglıckla bebegını kucagına alırsın

Keske bugünu beklemeseydiniz dönmek Icin. Ceyda sikinti yapmaz ınş.

Bende bandirmadan Hosmerim sutoguyla geri döndüm :)

Canim umit beyin verdiği kıvam arttiriciyi biraktinmi
Sadece koprude 15 dakka bekledik cok sukur bizim yonde pek trafik olmuyo.anneme geldik biraz dinleneyim diye ama malesef kizim benden baskasina gitmedigi icin hala daha dinlenemedim ama cok ozledim evimi nereye giderse gitsin evi saray geliyo insana

Insalla sagkikla gelmissiniZdir evinize ay burda gormesemde uzaklasmayin istiyorum yahi
Geldik cok sukur bu gecede annemdeyiz ama ya evet yakinda oldugunu bilmek farkli bise gercekten

Ayol bosver milleti sen emzirirken gidiyo o kilolar hic takilma kiloya heralde kilo alicaksin kus yumurtlamiyosunya.emin ol az kilo alsanda edecekvlaf bulur millet.sizlerinde kurbanlari mubarek olsun ins

yok canım yha iki haftada bi gelin demedi sami hoca kasımn başında gelirsiniz çok şikayetin olursa gelin yada hastaneyi arayın arayın dedi amin inşallah hepimizin vakitli saatli sıkıntısız olur canım benim ama hastane konusunda biraz sıkıntılıyım yaa haberlerde duymuşsunuzdur özel hastanelerin ücretleri iki katına çıkıcakmış biraz düşündürdübeni

ANLADIM CNM
BELKI KASIMDAN SONRA HER HAFTA CAGIRICAKTIR
AAN CNM BEBEK HAREKETLERUNDE AZALMA YADA KENDINDE GARIPLIK HISSEDERSEN MUTLAKA DR NA GIT
BENIM BIR HAFTA ONCE BIRSEY YOKKEN BIR HADTA SONRA GEBELIK HEEN SONLandırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…