ANLADIM CNM
BELKI KASIMDAN SONRA HER HAFTA CAGIRICAKTIR
AAN CNM BEBEK HAREKETLERUNDE AZALMA YADA KENDINDE GARIPLIK HISSEDERSEN MUTLAKA DR NA GIT
BENIM BIR HAFTA ONCE BIRSEY YOKKEN BIR HADTA SONRA GEBELIK HEEN SONLandırıldı
Bebeğim maşallah çok hareketli takip ediorum elimden geldiği kadar kasılmalarım dışında başka sorunum yok şuanda onada magnezyum al çok olursa dedi öyle geçiştirioruz işte kadın doğumda önerebileceğin sezeryanı iyi olan bi dr var mı canım yha?
mesaj kutuyu boşaltıyorum cnm
ANLADIM CNM
BELKI KASIMDAN SONRA HER HAFTA CAGIRICAKTIR
AAN CNM BEBEK HAREKETLERUNDE AZALMA YADA KENDINDE GARIPLIK HISSEDERSEN MUTLAKA DR NA GIT
BENIM BIR HAFTA ONCE BIRSEY YOKKEN BIR HADTA SONRA GEBELIK HEEN SONLandırıldı
Yarencim, bu haftadan sonra belirtileri takip etmek çok önemli bu beni endişelendiriyor.
Bebeğim oldukça hareketli ama bu iyilik belirtisi olarak yeterli mi acaba? Sami Bey hareketlerin yavaşlaması dışında anne de oluşabilecek olumsuzlukları daha kolay anlayabileceğimizi söyledi.
Allah'ım bu vakitten sonrasını da sağlıkla tamamlatsın inşallah.
Sende ve bebekte bir haftada ne değişmişti de acil sezeryana alındın.
Demek ki bir hafta sonra doğurmayacağımızın garantisi yok artık çok heyecanlı :)
kızkarr ne soracağım bebek arabalarınızı tek yönlu mu aldınız çift yönlü mü
ben geçen gün bakındım biraz tek yönlüleri tavsiye ettiler dahA hafif oluyorlarmış
Yarencim, bu haftadan sonra belirtileri takip etmek çok önemli bu beni endişelendiriyor.
Bebeğim oldukça hareketli ama bu iyilik belirtisi olarak yeterli mi acaba? Sami Bey hareketlerin yavaşlaması dışında anne de oluşabilecek olumsuzlukları daha kolay anlayabileceğimizi söyledi.
Allah'ım bu vakitten sonrasını da sağlıkla tamamlatsın inşallah.
Sende ve bebekte bir haftada ne değişmişti de acil sezeryana alındın.
Demek ki bir hafta sonra doğurmayacağımızın garantisi yok artık çok heyecanlı :)
Canim son zamanlarda hareketler yavasliyor deniliyor genelde ama arasimin oldukca azalmisti
35+4de normaldi
36+4 te gittigumizde dr muz usg de kalk atiskarinij fazla oldugunu gordu hemen nst aldi 2oo lere yakin cikti harejet yine oldukca az
Sorun oldugunu hissetti hemen sabahinda aldi coxuk dr kalp dr uyla girdik ameliyta
Nitekim arasa kordin dolanmis ki o rastalanan birsey benim ogluk minicik ayaklari ile kordonu ezmis slklstirmis ve kendinee oksijen gitmesini engellemis dogdugunda mosmormus zaten aileye gosterilmeden kuveze aldilar
Hani diyorum.haftada bir kontrol.olmasa dusunmek bile istemiyorum
Ondan herkeze tavsiye ederim ufacik bir suphe varsa gidin dr nuza son zaman cekinmeye gerek yok gercekten
Telden giriyoruk kac haftaoik.oldunuz buzdevri
kaç haftalık oldunuz canım ne kadar kaldı doğuma.içini ferah tut hiç bi komplikasyon olmadan alırsın yavrunu kucağına inşallah önce ALLAH'a sonra doktoruna güven.sami bey gerçekten çok başarılı bi doktor.zaten bişeyden şüphe duyarsa gerekeni yapar inşallah merak etme
33+5 teyim bugün yarencim, bundan sonra belirtileri daha iyi takip etmeliyiz.
Allak korusun korkusu bile yetmiş bak sanada, takip çok önemli gerçekten.
Doğumdan sonra karnına sardığın amerikan beziydi değil mi?
33+5 günlük olduk nisacım. Sami bey yıllardır ailemizin doktoru olduğundan güvenim yerinde tabi önce Allah'a emanetiz.....Nedense bir kaç akşamdır rüyalar, kabuslar doğum ile ilgili biraz gergin olabiliyorum bazen. Çok sağol inşallah sağlıkla tamamlatacağız bunda sonrasınıda ama gerçekten en zoru son aymış.....
Gerçekten gittigime pişman oldum. Esimede dedim. Bir daha bana uzun yol deme. Birde insanlar cok anlayissiz. Kızımı uyutacam çocuklar var farklı odaya geçiyorum. Yanıma geliyor biri sen yalnız kaldın burda deyip sohpet ediyor. Uyumak üzere olan cocuk uyanıyor. Resmen sinir harbi yasadimCanim eve gelince nasio bir oh cektin kimbilir neyseki fistik.guzel.uyumista dinlenmissin
Bizimde tatile giderken iyiydide donuste yarisinda uyufu yarisinda uyumadi ay esim ana kucaginda o sicakta indi salladi uyutti kac kez
Sizim yagmurda varmis kotu olmus
Bizim arasta ertesi gun urtiker olmustu cikti sebebi
hem yollar hemde bebekle yol zor oluyor. Birde gittiğin yerde bebeğin huysuzlaniyorBen Sakarya içinde 3 gün annemde, 3 gün kayınvalidemde kalırken perişan oldum tatilde.
Sizler yollarda ne kadar yorulmuşsunuzdur ki bilir...
Eve geldiğim için çok mutluyum bugün...
Şansıma beni en son nikahımda gören ne kadar eş dost, akraba, komşu varsa 14 ay sonra, şu tombiş halimle gördü bu bayram.
Bazıları can sıkıcı olan çeşit çeşit tepkilerden arada psikolojim bozuldu
Hep böyle mi kalacağım acaba diye düşünmeye başladım...
Bu arada ,Allah kurban ibadetlerinizi kabul buyursun inşallah...
Merhaba kızlar...
Bu bayram evimdeydim bende eşim çalıştığı için birazda kendim rahatsızladım kasılmalarım arttı kendimi çok yormayayım die evden pek çıkmadım arkadaşlarım falan geldi artık yürümek hiç işime gelmio ağırlaşmışım iice bende 10 kg almışım bu gün itibariyle=) boyum çokda uzun deil aslında top gibi olurumdie düşünüodum bn ama =) gören yakışmış çok kilo almamışsın karnın çok çıkmamış dio hatta bi yerde hamile olduumu bile anlamamışlar üstümdeki trenckotdan ve şaldan heheh bn bu ara çatlak olucak karnmda falan die kafama takiorum ama inş olmaz yha kızlar elimden geldiği kadr bebek yağı kullaniorum duştan sonra zeytin yağı sürüorum nemlendirici krem sürüorm pek bişiimiz kalmio artık zaman çabuk geçio
Gerçekten gittigime pişman oldum. Esimede dedim. Bir daha bana uzun yol deme. Birde insanlar cok anlayissiz. Kızımı uyutacam çocuklar var farklı odaya geçiyorum. Yanıma geliyor biri sen yalnız kaldın burda deyip sohpet ediyor. Uyumak üzere olan cocuk uyanıyor. Resmen sinir harbi yasadim
hem yollar hemde bebekle yol zor oluyor. Birde gittiğin yerde bebeğin huysuzlaniyorben gittim ama hiç birsey anlamadım.
ben hamilelikte 15 kilo aldim. Kizim 2 aylikti 18 kilo vermiştim. Sıkıntı yapma kiloyu
hamileyken karnında kırmızı çatlaklar oluşmaya başladığında kantaron yağı ve bepantol çatlak kremi kullandım. Şimdi çatlağım yok hic
hem yollar hemde bebekle yol zor oluyor. Birde gittiğin yerde bebeğin huysuzlaniyorben gittim ama hiç birsey anlamadım.
ben hamilelikte 15 kilo aldim. Kizim 2 aylikti 18 kilo vermiştim. Sıkıntı yapma kiloyu
hamileyken karnında kırmızı çatlaklar oluşmaya başladığında kantaron yağı ve bepantol çatlak kremi kullandım. Şimdi çatlağım yok hic
Canim hani persembe en son beraberdik ya cuma gumu yaren okula gitmek istwmedi hastayim dedi ben israr edince soyledi ogretmen bacaklarimizdan tavana asixakmis yaramazlik yapinca dedi
Neyse yuz vermedim ikna ile gitti adam banaa dedi yarenle bozustuk biliyorum dedim kulagini cekmissiniz malesef yok desi kulagini degil sacini cektim yolatim dedim dedi arkadasiyla.konusup.odevimi yavas yapmos beyefendininde sabti tasmis
Bende okuldan sigucak cok uZuldum bizde yarende beklemiyordu dedim sonra adam olur ole sey vb guker yuz modunda
Cikista baris imzaladik falan dedi ama ben cok kizginim
Sinif degistirmek istiyoruz ama dogrumu yanlismi onuda bilmiyoruZ
Çok sağol Boswer. Sen son aylarındaydın ben burada doktor ararken bak şimdi kızın kucağında ne güzel...
Ahh o gezmelerdeki münasebetsiz insanlar, herkes herkes her şeyi çok iyi biliyor!
Yorum yapmadan edemedim...
Öğretmenin tutumu çok yanlış !
Saçını çekmesi, tavana asarım cümleleri münasebetsizlik olmuş.
Dönem bitmeden sınıf değiştirmek yareni yıpratabilir.
En azından yarıyıl tatilini beklerdim ben olsam...
Canim tesekkur ederim gercwkten kafam cok karisik
Yarenin bu zaman zarfinda okuldan sogumasindan enduse ediyorum
Birde bir donem gidip arkadaslarina baglanirsa daha kotu olmazmi
Simfi toplasak 2o gun gitti okula
9 gunluk te tatil.girdi araya daha cabul adepte olur diyorum sanki
Çok can sıkıcı bir olay ama 20 günlük bir süre ise gittiği sadece düşünmeden değiştirilebilir sınıfı.
Oldukça normal bir olay olduğunu anlasın Sizin tutumunuzdan.
Dikkat edilmesi gereken şey bir tek yarene hocasının tutumu sebebiyle sınıf değiştirdiğinizi hissettirmemeniz.
Öğretmen figürü kafasında farklı oluşmamış olur böylece.
Çok zor okula adaptasyon yılı.
Sen rahat olmaya çalış, rahatlığını yarene hissettir. Sıkıntılı ruh halini o hisseder ve huysuzlaşabilir.
Hayatta nelerle karşılaşacak daha küçücük ..
Canim hani persembe en son beraberdik ya cuma gumu yaren okula gitmek istwmedi hastayim dedi ben israr edince soyledi ogretmen bacaklarimizdan tavana asixakmis yaramazlik yapinca dedi
Neyse yuz vermedim ikna ile gitti adam banaa dedi yarenle bozustuk biliyorum dedim kulagini cekmissiniz malesef yok desi kulagini degil sacini cektim yolatim dedim dedi arkadasiyla.konusup.odevimi yavas yapmos beyefendininde sabti tasmis
Bende okuldan sigucak cok uZuldum bizde yarende beklemiyordu dedim sonra adam olur ole sey vb guker yuz modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?