Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

bu ne demek oluyo yaa ne hakla saçını çeker yavrunun biz gözümüzden sakınıyoruz onları.böyle bir hakkı ona kim veriyo.yavrum korkmuştur tabi haliyle.çok sinir oldum bunlar nasıl öğretmen ya!

Sagolun kizlar
Bende ayni dusuncedeyim.ve col uZgunum
Taze anne ben tam 5 yol.hergim.ogretmenimden dayak yedim cok iyi bilirim.sen gibi acisini ve kizar diye ailemede soyleyemedim
Lutfen dua wdin okul yonetimi kabul.etsin cok basarili vir ogretmen var okulda herkez el altindan bagisla kayit yaptirmis
Bizde her yolu deniceZ esim yarin okula gidicez adam diyetwde basladi piskopata baglamasa.iyidir

Canim öğretmenin tutumu cok yanlis. Daha birinci sınıf öğrencisi bunlar bu tarz söylemler ve hareketlerle okuldan soguyabilir. Bence sen öğretmene sürekli görün tedirginliğini anlasın. Yarenden şikayetler devam ederse yönetimle görüş. Benim ablam özel bir kollesde müdür yardımcısı. İstersen nasil bir tutum takinman gerektiğini sorayım

Çok sağol Boswer. Sen son aylarındaydın ben burada doktor ararken bak şimdi kızın kucağında ne güzel...
Ahh o gezmelerdeki münasebetsiz insanlar, herkes herkes her şeyi çok iyi biliyor!

...[/FONT]

Zaman o kadar cabuk geciyorki anlamıyorsun.hamilelikten bu yana tuttuğum gulugumu okuyorum bazen. O gunlugu tutmasaydim hamile olduğum zamanlar bile masal gibi...
Birgün Seninde dogum haberini alacaz burdan.

evet cnm bende aynı düşünüyorum kı zaten cuma ılk defa gıtmek ısteedı yaren ağladı hastayım dedı ben sevkatla yaklaştım kızmıca falan dıyınc hıçkıra hıçkıra anlattı çocuk
babamız son noktayı koydu yarın kökten cozucek bu durumu dedı bakalım
ama eger cozemessek mutlaka ablanın fıkrını almanı ıstıcem cnm
soğudum öğretenden bence o emeklı olmalı baksana sabrı 25 günde tukenmıs
cocuklaeın kafasına kıtaplarla vurmalar falan hangı cağdan gelmıs bılmem

Zaman o kadar cabuk geciyorki anlamıyorsun.hamilelikten bu yana tuttuğum gulugumu okuyorum bazen. O gunlugu tutmasaydim hamile olduğum zamanlar bile masal gibi...
Birgün Seninde dogum haberini alacaz burdan.

neden benım böyle bır kıtabım yok
ay aklıma geldı kırmızı kaplı bır deftreım var esımın yazdığı sms lerı yazmışım saatıne kadar haha ne gunlerdı usenmemısımde

yaren2007
Bu devirde böyle bi öğretmen pes doğrusu nerede görülmüş yaşlı eski kafalı emekliliği dolsun die bekleyen bi öğretmen profili oluştu bnm kafamda.... Sınıfını değiştirin elbette ama yarene bunu başka şekilde yansıtın ileride en ufak bi sorunda arkadaşıyla anlaşamadıında yada öğretmenyle sorun yaşadığında sınıfını değiştirmek ister okulunu değiştrmek ister çok sorun yaşarsınız yani en ufak şeyleri büyütür. Öğretmeni şikayet edin diyeceğim ama okul yönetimi bu konuda ne kadar duyarlı dawranır şüpheliyim ama sınıfını değiştirmezlerse eşiniz gerekirse çıngar çıkarsın o sınıfı yinede değiştirsin çünkü o saç çekmeler tavana asmalar yarenin o küçük dünyasını heleki öyle bir tavırla veya dille hiç karşılaşmamışsa psikolojik olarak bile etkiler

Son düzenleme:

sorma canı cıddı anlada cok can sıkıcı gereı kafalı bır tuum 36 yada 33 yıllık ogretmenmıs yası gelmıs gecmıs
babaız cok kararlı bırakaz ısın ucunu emınım
yarewnede dedıgın gıbı davranmLIYIZ yoksa ıplerı elıne alır
ay ınsalla yarın yoluna gırer hersy

Anlatımlarından doğru tahmnde bulunmuşum canım çünkü yeni öğretmenlerin çoğunda çocuklara yaklaşım daha olumlu ve ılımlı hiç vakit kaybetmemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
Anlatımlarından doğru tahmnde bulunmuşum canım çünkü yeni öğretmenlerin çoğunda çocuklara yaklaşım daha olumlu ve ılımlı

aynen canım dedıgın gıbı durum derslerde bıle tesvık yok bakyprum dıger ogretmenler boncuklar oyuncak altınlar dağıtıyor odev yapanlara bızde yıldız dahı yok yahu sadece ımza sınır sey

aynen canım dedıgın gıbı durum derslerde bıle tesvık yok bakyprum dıger ogretmenler boncuklar oyuncak altınlar dağıtıyor odev yapanlara bızde yıldız dahı yok yahu sadece ımza sınır sey

Kendilerini gelişime ve yeniliklere kapatmış eski kafalı öğretmenlerle bilgi çağının çocuklarını aynı sınıfa sokmak ne kadar doğru bilemiyorum...

Keske bugünu beklemeseydiniz dönmek Icin. Ceyda sikinti yapmaz ınş.

Bende bandirmadan Hosmerim sutoguyla geri döndüm :)

Canim umit beyin verdiği kıvam arttiriciyi biraktinmi

Kivam arttiriciyi kullaniyorum ama surubu falan birakacagim artik bir faydasi yok gibime geliuo.bir damlacik cocuga bosu bosuna kim.ilac vetmeyeyim.
Ben ilac kullanmayi zorda kalmadikca seiykrumda bilmiyorum yani kafam karisik

yaren uzucu ve can sikici bisey yasamis yavrun.ins. Fazla etkilenmeden kuzun cozersiniz

Canim benim bence dr birak diyene kadae birakma az kaldi kontrole

Biz bugün adımızı olduk. Inş. Atesimiz çıkmaz. Atesi çıkmadan Ilac vermiyecem. Bu aksam nobetteyiz..

Yaren ne yaptiniz öğretmen meselesini

Bugün bir gayret emzirme sütyeni, lohusa çamaşırı, emzirme atleti, göğüs pedi vs gibi şeyleri aldım. Doğum çantamda eksik kalmadı inşallah..
Burun aspiratörü, tırnak bakım seti ve süt sağma pompası da aldım. Bunları oğlumun doğum çantasına koymalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Bir de dr. browns doğal akış geniş ağızlı biberonunu 3-4 eczanede de bulamadım. Nereden alabilirim?

Çarşıda gezerken, belimde devamlı yanma gibi, adet ağrısı gibi sızılar oldu.Karnım da sertleşme oldu...
Korktum hemen eve gelip uzandım. Azaldı çok şükür..Yürüyüşlerime elveda deme zamanı gelmiş galiba.

canım bence süt sağma pompası ve emzirme atleti dışında gerisine gerek yok sütün gelmezse sağmak gerekebilir.biberonuda ancak netten bulabilirsin bence.bebek mağazalarında var ama doğal akışlı var mı hiç bilmiyorum ben.
şikayetlerinde doğuma az kaldığının belirtisi bencede artık çok yorma kendini en azından yürüyeceksen bile yalnız çıkma derim

Ben Dr. Brown Biberonu Netten aldim. Ama jokerde ve gratiste var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…