bu ne demek oluyo yaa ne hakla saçını çeker yavrunun biz gözümüzden sakınıyoruz onları.böyle bir hakkı ona kim veriyo.yavrum korkmuştur tabi haliyle.çok sinir oldum bunlar nasıl öğretmen ya!
bende senin yerinde olsam değiştirirdim sınıfı ne hakla çocuğun saçını çeker ve o tarz laflarla çocukları korkutur.öğretmenler çocukların idolüdür anne babanın bile üstünde görürler çoğu zaman.şimdi o çocuklar güçleri yettiklerine seni tavana asarım diycek emin ol.ne korkutucu bir laf bu diycek başka bi lafta bulamamış.değiştir sınıfıda haddini bilsin biraz yaptığı normal bişeymiş gibi birde gösteriyomu utanmadan.ben kendimden biliyorum ilkokulda çok çok sevdiğim bi öğretmenim bana gereksiz yere arkadaşlarımın içnde vurmuştu ilk dayağımdı ki bendede aşırı gurur vardı kimsenin yanında ağlayan bi çocuk değildim o günden sonra nefret etmiştim o adamdan ve derslerimde çok başarılı olmama rağmen düşmüştü başarım okula bile gitmek istemezdim o yüzden çok iyi anlıyorum yareni gözardı etme bence dersler yoğun değilken böyle yapan sonra neler yapar bilemiyorum
Canim öğretmenin tutumu cok yanlis. Daha birinci sınıf öğrencisi bunlar bu tarz söylemler ve hareketlerle okuldan soguyabilir. Bence sen öğretmene sürekli görün tedirginliğini anlasın. Yarenden şikayetler devam ederse yönetimle görüş. Benim ablam özel bir kollesde müdür yardımcısı. İstersen nasil bir tutum takinman gerektiğini sorayımCanim hani persembe en son beraberdik ya cuma gumu yaren okula gitmek istwmedi hastayim dedi ben israr edince soyledi ogretmen bacaklarimizdan tavana asixakmis yaramazlik yapinca dedi
Neyse yuz vermedim ikna ile gitti adam banaa dedi yarenle bozustuk biliyorum dedim kulagini cekmissiniz malesef yok desi kulagini degil sacini cektim yolatim dedim dedi arkadasiyla.konusup.odevimi yavas yapmos beyefendininde sabti tasmis
Bende okuldan sigucak cok uZuldum bizde yarende beklemiyordu dedim sonra adam olur ole sey vb guker yuz modunda
Cikista baris imzaladik falan dedi ama ben cok kizginim
Sinif degistirmek istiyoruz ama dogrumu yanlismi onuda bilmiyoruZ
Çok sağol Boswer. Sen son aylarındaydın ben burada doktor ararken bak şimdi kızın kucağında ne güzel...
Ahh o gezmelerdeki münasebetsiz insanlar, herkes herkes her şeyi çok iyi biliyor!
...[/FONT]
Canim öğretmenin tutumu cok yanlis. Daha birinci sınıf öğrencisi bunlar bu tarz söylemler ve hareketlerle okuldan soguyabilir. Bence sen öğretmene sürekli görün tedirginliğini anlasın. Yarenden şikayetler devam ederse yönetimle görüş. Benim ablam özel bir kollesde müdür yardımcısı. İstersen nasil bir tutum takinman gerektiğini sorayım
Zaman o kadar cabuk geciyorki anlamıyorsun.hamilelikten bu yana tuttuğum gulugumu okuyorum bazen. O gunlugu tutmasaydim hamile olduğum zamanlar bile masal gibi...
Birgün Seninde dogum haberini alacaz burdan.
hamileyken karnında kırmızı çatlaklar oluşmaya başladığında kantaron yağı ve bepantol çatlak kremi kullandım. Şimdi çatlağım yok hic
yaren2007
Bu devirde böyle bi öğretmen pes doğrusu nerede görülmüş yaşlı eski kafalı emekliliği dolsun die bekleyen bi öğretmen profili oluştu bnm kafamda.... Sınıfını değiştirin elbette ama yarene bunu başka şekilde yansıtın ileride en ufak bi sorunda arkadaşıyla anlaşamadıında yada öğretmenyle sorun yaşadığında sınıfını değiştirmek ister okulunu değiştrmek ister çok sorun yaşarsınız yani en ufak şeyleri büyütür. Öğretmeni şikayet edin diyeceğim ama okul yönetimi bu konuda ne kadar duyarlı dawranır şüpheliyim ama sınıfını değiştirmezlerse eşiniz gerekirse çıngar çıkarsın o sınıfı yinede değiştirsin çünkü o saç çekmeler tavana asmalar yarenin o küçük dünyasını heleki öyle bir tavırla veya dille hiç karşılaşmamışsa psikolojik olarak bile etkiler
sorma canı cıddı anlada cok can sıkıcı gereı kafalı bır tuum 36 yada 33 yıllık ogretmenmıs yası gelmıs gecmıs
babaız cok kararlı bırakaz ısın ucunu emınım
yarewnede dedıgın gıbı davranmLIYIZ yoksa ıplerı elıne alır
ay ınsalla yarın yoluna gırer hersy
Anlatımlarından doğru tahmnde bulunmuşum canım çünkü yeni öğretmenlerin çoğunda çocuklara yaklaşım daha olumlu ve ılımlı
aynen canım dedıgın gıbı durum derslerde bıle tesvık yok bakyprum dıger ogretmenler boncuklar oyuncak altınlar dağıtıyor odev yapanlara bızde yıldız dahı yok yahu sadece ımza sınır sey
Keske bugünu beklemeseydiniz dönmek Icin. Ceyda sikinti yapmaz ınş.
Bende bandirmadan Hosmerim sutoguyla geri döndüm :)
Canim umit beyin verdiği kıvam arttiriciyi biraktinmi
Kivam arttiriciyi kullaniyorum ama surubu falan birakacagim artik bir faydasi yok gibime geliuo.bir damlacik cocuga bosu bosuna kim.ilac vetmeyeyim.
Ben ilac kullanmayi zorda kalmadikca seiykrumda bilmiyorum yani kafam karisik
yaren uzucu ve can sikici bisey yasamis yavrun.ins. Fazla etkilenmeden kuzun cozersiniz
Canim benim bence dr birak diyene kadae birakma az kaldi kontrole
Bencede devam et canim. Dr. Ne derse onu yapkontrole daha 3 hafta var bırakmam sanırım napayım artık
boswer ve yaren bu bebek arabalarına baktım ben de chicco lite way ın birkaç modeli var hangisini kullanıp memnun kaldın
Bugün bir gayret emzirme sütyeni, lohusa çamaşırı, emzirme atleti, göğüs pedi vs gibi şeyleri aldım. Doğum çantamda eksik kalmadı inşallah..
Burun aspiratörü, tırnak bakım seti ve süt sağma pompası da aldım. Bunları oğlumun doğum çantasına koymalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Bir de dr. browns doğal akış geniş ağızlı biberonunu 3-4 eczanede de bulamadım. Nereden alabilirim?
Çarşıda gezerken, belimde devamlı yanma gibi, adet ağrısı gibi sızılar oldu.Karnım da sertleşme oldu...
Korktum hemen eve gelip uzandım. Azaldı çok şükür..Yürüyüşlerime elveda deme zamanı gelmiş galiba.
Ben Dr. Brown Biberonu Netten aldim. Ama jokerde ve gratiste var diye biliyorum.Bugün bir gayret emzirme sütyeni, lohusa çamaşırı, emzirme atleti, göğüs pedi vs gibi şeyleri aldım. Doğum çantamda eksik kalmadı inşallah..
Burun aspiratörü, tırnak bakım seti ve süt sağma pompası da aldım. Bunları oğlumun doğum çantasına koymalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Bir de dr. browns doğal akış geniş ağızlı biberonunu 3-4 eczanede de bulamadım. Nereden alabilirim?
Çarşıda gezerken, belimde devamlı yanma gibi, adet ağrısı gibi sızılar oldu.Karnım da sertleşme oldu...
Korktum hemen eve gelip uzandım. Azaldı çok şükür..Yürüyüşlerime elveda deme zamanı gelmiş galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?