Bugün bir gayret emzirme sütyeni, lohusa çamaşırı, emzirme atleti, göğüs pedi vs gibi şeyleri aldım. Doğum çantamda eksik kalmadı inşallah..
Burun aspiratörü, tırnak bakım seti ve süt sağma pompası da aldım. Bunları oğlumun doğum çantasına koymalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Bir de dr. browns doğal akış geniş ağızlı biberonunu 3-4 eczanede de bulamadım. Nereden alabilirim?
Çarşıda gezerken, belimde devamlı yanma gibi, adet ağrısı gibi sızılar oldu.Karnım da sertleşme oldu...
Korktum hemen eve gelip uzandım. Azaldı çok şükür..Yürüyüşlerime elveda deme zamanı gelmiş galiba.
Bencede devam et canim. Dr. Ne derse onu yap
bizimde arabanız bu Eki Görüntüle 834825
Biz bugün adımızı olduk. Inş. Atesimiz çıkmaz. Atesi çıkmadan Ilac vermiyecem. Bu aksam nobetteyiz..
Yaren ne yaptiniz öğretmen meselesini
Bugün bir gayret emzirme sütyeni, lohusa çamaşırı, emzirme atleti, göğüs pedi vs gibi şeyleri aldım. Doğum çantamda eksik kalmadı inşallah..
Burun aspiratörü, tırnak bakım seti ve süt sağma pompası da aldım. Bunları oğlumun doğum çantasına koymalı mıyım? Siz ne önerirsiniz?
Bir de dr. browns doğal akış geniş ağızlı biberonunu 3-4 eczanede de bulamadım. Nereden alabilirim?
Çarşıda gezerken, belimde devamlı yanma gibi, adet ağrısı gibi sızılar oldu.Karnım da sertleşme oldu...
Korktum hemen eve gelip uzandım. Azaldı çok şükür..Yürüyüşlerime elveda deme zamanı gelmiş galiba.
Canim bu yegenimin arabasi. Biz hazira konduk. on paneli yok ama tulumu var. Yagmurlugunu bulamamis ablam. Nettede bulamadim Nerden alacam bilemiyorum..Canim.araba cok rahat degilmi ben cok memnunum.en memnunum:)
On panelininaldinmi buyuyuncce rahat oluyor
Bizim.yaninda hediye idi cantasi uyku tulumu cuzdani yagkurlugu paneli
Degistiremedik hayatim
Mudut yasak oldugunu soyledi nakil alip geri gelirsek ancak o sekilde olurmus igretmeni ov ov bitirwmemis tabi kendide yasli
Artik daha slkl gozlen yapicaz
Ben caktirmadan yarenin agzini ariyorum ona karsi cok iyiymis
Ama siniftaki arkasina bakan konusan cpcuklarin bugun kafalarina hep defterle vurmus
Cok sinirliyse sert vuruyormus
Anladigim.kadariyla yaren aklinda kalmis
Ama sevindiimmi hayir o yavrucaklar daha cok kucuk bir gorseniz nasil kiyipta kafalarina geciriyorki
Canim randavu alabildiginmi.minigine
bu arada kızının okuldaki olayına çok üzüldüm bende öğretmenim sınıf öğretmeni olmak çok ayrı bir şey daha fazla sorumluluk gerektiriyor gerçekten kendi çocuğuna göstermediğin sabrı göstermen gerekiyor sonuna kadar git bence de ne gerekiyorsa
Herkese günaydın arkadaşlarbizim tatil de bitti, döndük çok şükür. Aslında bugün öğlende yola çıkacaktık ama ani bir kararla dün akşam yemeginden sonra çıktık. Yol uzun olunca çocukla epey zor oluyor, en azından gece uyur da rahat geliriz dedik. Iyiki de öyle yapmışız, rahat bir yolculuk oldu. Keyifli bir tatil oldu benim için, bol bol dinlendim. Hatta bayramda bile elimi bir şeye sürmedim, kocam sagolsun evimi acayip özlemişim ama onu farkettim. Yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Herkes iyi mi? Nasıl geçti tatil?
Canim randavu alabildiginmi.minigine
Canim bu yegenimin arabasi. Biz hazira konduk. on paneli yok ama tulumu var. Yagmurlugunu bulamamis ablam. Nettede bulamadim Nerden alacam bilemiyorum..
aldım canım sağolasın yarın 10 da ay inşallah memnun kalırız.
ya hırıltısı var ya korkuyorum film falan çektirelim der diye
günaydın kızlar ve melekleri
merhaba canım benım
ınan gunlerdır bır ogretmenın destegınede ıhtıyacım var acaba benmı abartıyoru demekten kendımı alamıyoru zaman zaman
sen nasılsın smı beye gıdıcektın nasıl gectı memnun kaldınmı
Benim oğluşumda 35. haftasında artık. Bizde dahiliz değil mi anneler ve melekleri sınıfına :)
sen hangi doktora gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?