Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Artik dinlenme zamani dicem ama brn doguma madar gezdim.cuma dogumdu ben carsamba pazarda
Canim.biberon civilde var son gittigimde gordum
Cantaya pompa biberin ve atleti mutlaka koy
Ektra olarak kirlilerin icin poset koy derim
Buzdevri sen bizim bulusmalara neden gelmiyorsun
Tanisalim kaynasalim

Biz bugün adımızı olduk. Inş. Atesimiz çıkmaz. Atesi çıkmadan Ilac vermiyecem. Bu aksam nobetteyiz..

Yaren ne yaptiniz öğretmen meselesini

Degistiremedik hayatim
Mudut yasak oldugunu soyledi nakil alip geri gelirsek ancak o sekilde olurmus igretmeni ov ov bitirwmemis tabi kendide yasli
Artik daha slkl gozlen yapicaz
Ben caktirmadan yarenin agzini ariyorum ona karsi cok iyiymis
Ama siniftaki arkasina bakan konusan cpcuklarin bugun kafalarina hep defterle vurmus
Cok sinirliyse sert vuruyormus
Anladigim.kadariyla yaren aklinda kalmis
Ama sevindiimmi hayir o yavrucaklar daha cok kucuk bir gorseniz nasil kiyipta kafalarina geciriyorki

e bebek mağazasına bak canım olmadı internetten orda da çoğu şey oluyor

yaren bebek arabasını netten mi aldın adap.mağazadan mı

Canim.araba cok rahat degilmi ben cok memnunum.en memnunum:)
On panelininaldinmi buyuyuncce rahat oluyor
Bizim.yaninda hediye idi cantasi uyku tulumu cuzdani yagkurlugu paneli
Canim bu yegenimin arabasi. Biz hazira konduk. on paneli yok ama tulumu var. Yagmurlugunu bulamamis ablam. Nettede bulamadim Nerden alacam bilemiyorum..

Ablam il milli egitim mudurlugune dilekceyle sikayet etsinler diyor. Cocuklara karsi sabri kalmadiysa Artik emekli olsun

ben butikbebe den sipariş verdim cam dr browns 120 ml gaz önleyici diye daha önce hepsiburadadan sipariş vermiştim ona da bakabilirsin

Canim randavu alabildiginmi.minigine

bu arada kızının okuldaki olayına çok üzüldüm bende öğretmenim sınıf öğretmeni olmak çok ayrı bir şey daha fazla sorumluluk gerektiriyor gerçekten kendi çocuğuna göstermediğin sabrı göstermen gerekiyor sonuna kadar git bence de ne gerekiyorsa

merhaba canım benım
ınan gunlerdır bır ogretmenın destegınede ıhtıyacım var acaba benmı abartıyoru demekten kendımı alamıyoru zaman zaman

sen nasılsın smı beye gıdıcektın nasıl gectı memnun kaldınmı

Herkese günaydın arkadaşlar bizim tatil de bitti, döndük çok şükür. Aslında bugün öğlende yola çıkacaktık ama ani bir kararla dün akşam yemeginden sonra çıktık. Yol uzun olunca çocukla epey zor oluyor, en azından gece uyur da rahat geliriz dedik. Iyiki de öyle yapmışız, rahat bir yolculuk oldu. Keyifli bir tatil oldu benim için, bol bol dinlendim. Hatta bayramda bile elimi bir şeye sürmedim, kocam sagolsun evimi acayip özlemişim ama onu farkettim. Yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. Herkes iyi mi? Nasıl geçti tatil?

iyi geçmesine çok sevindim bizim tatil tamamen evde geçti erdem paşa ile evde mutluyduk :)

Canim bu yegenimin arabasi. Biz hazira konduk. on paneli yok ama tulumu var. Yagmurlugunu bulamamis ablam. Nettede bulamadim Nerden alacam bilemiyorum..

cnm nettte on panel var ama yağmurluk bıleedım bak ama normallerde uyuyor dıye bılıyorum

aldım canım sağolasın yarın 10 da ay inşallah memnun kalırız.
ya hırıltısı var ya korkuyorum film falan çektirelim der diye

cnm hırlama ve bronsıt soz konusu ıse ceker aras ıkı aylıkken cekmıslerdı mecbur cıgere ındımı ınmedımı dıye sukur temız cıkmıstı

cuma gidicem bir aksilik olmazsa inşallah. orda doğum yapacağımı da söyleyeceğim bakalım nasıl gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…