Olmaz olur mu canim benim onlarin herbiri melekBenim oğluşumda 35. haftasında artık. Bizde dahiliz değil mi anneler ve melekleri sınıfına :)
Olmaz olur mu canim benim onlarin herbiri melek
canim sikkin hatunlar cok basim agriyor.bugun gezmeye gitim.orda kadinin biri oglun cok zayif mams veriyon mu dedi.bende gunde 2 sefer 46 cc veriyom dedim dr.oyle dedi dedim.yok bu cocuk cok ciliz sen gunde 3-4 sefer mama ver buna.isye bilmemkimede dedik zamaninda cocuk zayif diye illa
Dedi emzircem cocuk kac yasina geldi hala ciliz kaldi ayy nasil canimi sikti yaa.dedim bende biz lkg takibimizi dr.a yaptiriyoruz gerek gorseydi arttirirdi dedim ama canim cok sikkin
Olmaz olur mu canim benim onlarin herbiri melek
canim sikkin hatunlar cok basim agriyor.bugun gezmeye gitim.orda kadinin biri oglun cok zayif mams veriyon mu dedi.bende gunde 2 sefer 46 cc veriyom dedim dr.oyle dedi dedim.yok bu cocuk cok ciliz sen gunde 3-4 sefer mama ver buna.isye bilmemkimede dedik zamaninda cocuk zayif diye illa
Dedi emzircem cocuk kac yasina geldi hala ciliz kaldi ayy nasil canimi sikti yaa.dedim bende biz lkg takibimizi dr.a yaptiriyoruz gerek gorseydi arttirirdi dedim ama canim cok sikkin
şunlara bakarmısın ya millet kendi alanında doktora yapmış.
savaş hiç üzülme canım benim çocuklarda hep zayıf büyüyo bazı çocuklara ne yaparsan yap kilo aldıramıyosun.sen ne bakıyosun milletin lafına boşver banada neler diyolar benimkilerde zayıf diye...çok kilo almak sağlıklı bişey değil ve şuna inan kilolu olmayan çocuk herzaman daha sağlıklı oluyo bence
cuma gidicem bir aksilik olmazsa inşallah. orda doğum yapacağımı da söyleyeceğim bakalım nasıl gececek
Bu insan topluluğu doktordan daha ıyi biliyor canim. Asıl bu alanda uzman onlar. Şimdi cok kilolu olsaydı diyet yaptirirlardi kacari yok yani :) mesela benimkiler mamayi ben ısrarla reddedince sacmalamayi arttirdilar. Aman mama ver kemikleri gelişsin dediler tövbe yarabbim..Olmaz olur mu canim benim onlarin herbiri melek
Ayy kızlar şu hamilelk tekviminde günler azaldıkça beni çok karmaşık duygular kaplio heyecan sitres sevinç ne biliiim çok tuhaf
yok canım yaa emiyor saatlerce ama doyunca memeyi bırak laf at dinliyor gülüyor oynuyor biraz kendi kendine açlık ağlaması belli zamanlarda oluyor.sadece ayına göre daha zayıf ama boyu falan iyi yaniBebeğinin doyduğunu en iyi Sen anlarsın, hiç şüphen olmasın...
Mamadan sonra onun deliksiz uyuması, dinçleşmesi, mutlu olması vs ben yeğenlerime bakarken dahi anlıyordum.
Yetersiz beslense bebeğin kıpırdayacak hali olmaz, süzgün bakar anlarsın..
Ablam ikinci bebeğini hiç emziremedi hep sma verdi kilo takibinde doktorun verdiği ölçüye göre hep.
Büyüdükçe bazı aylar, bebeği mamayı içip bitirince huzursuz oluyordu örneğin bir 20 cc daha yapıyordu onu içince gevşeyiveriyordu. Bebeğin aç olsa hissettirir Sana.
Heleki bebeğin küçükse, emziriyorsan hala endişelenmemelisin.
Sen doğru olanı yapıyorsun.
Bazı insanların huyu o çocukları kilolu görmeden susmazlar. Anlamazlar, sağlığın kiloyla ilgisi olmadığını.
yaa işte toplum içinde öyle duyunca biranda başım tuttuşunlara bakarmısın ya millet kendi alanında doktora yapmış.
savaş hiç üzülme canım benim çocuklarda hep zayıf büyüyo bazı çocuklara ne yaparsan yap kilo aldıramıyosun.sen ne bakıyosun milletin lafına boşver banada neler diyolar benimkilerde zayıf diye...çok kilo almak sağlıklı bişey değil ve şuna inan kilolu olmayan çocuk herzaman daha sağlıklı oluyo bence
ümit beyin cocuklara yaklaşımı iyi babacan.gereksiz ilaç ve tahlile karşı.gittiğim başka çocuk dr..olmadığı için kıyaslama yapamam ama ümit bey suanlık güven verici banaCanim nasilsin
Umit beye guvenmekle.iyi yapiyir degilmi savas
Seniz iZlenimim nasil.oldu
Bu insan topluluğu doktordan daha ıyi biliyor canim. Asıl bu alanda uzman onlar. Şimdi cok kilolu olsaydı diyet yaptirirlardi kacari yok yani :) mesela benimkiler mamayi ben ısrarla reddedince sacmalamayi arttirdilar. Aman mama ver kemikleri gelişsin dediler tövbe yarabbim..
yok canım yaa emiyor saatlerce ama doyunca memeyi bırak laf at dinliyor gülüyor oynuyor biraz kendi kendine açlık ağlaması belli zamanlarda oluyor.sadece ayına göre daha zayıf ama boyu falan iyi yani
yaa işte toplum içinde öyle duyunca biranda başım tuttu
ümit beyin cocuklara yaklaşımı iyi babacan.gereksiz ilaç ve tahlile karşı.gittiğim başka çocuk dr..olmadığı için kıyaslama yapamam ama ümit bey suanlık güven verici bana
ayy canım yaa anne sütünden daha iyi kemik geliştirici mi olur.bu insanlar neden bu kadar mamacı ve moral bozucu ki
Ben ruhsuzmuyum neyim. Hiç heyecanlanmadim. Hatta bugün doğumun olduğu gunu dusundumde bende ogün ne heyecan ne korku vardi. Sanki hergun doguruyorum. Rutine baglamisim :)
Ayy kızlar şu hamilelk tekviminde günler azaldıkça beni çok karmaşık duygular kaplio heyecan sitres sevinç ne biliiim çok tuhaf
Yeni bir " can" ın dünyaya gelişine vesile olmak, dahil olmak az iş mi Princess?
Karmaşık hisler içinde olmamız çok normal...
Üstelik o takvimde yazan 35 günden daha az kalmış olma ihtimalide yüksek. Sami Bey bana çok az bebek 40 haftayı dolduruyor demişti
Ben bugünlerde hep (inşallah) emzireceğim anları hayal ediyorum.
Şimdiden beyne komut vermek gerekiyormuş :)
Hamilelikte çok güzel, sonrasıda çok güzel olacak inşallah..
canım takma demek isterdim ama annelik insan takıyor malesef insanlarımız çok anlayışsızerdemde 4130 gr dogdu ooo ne güzel dediler sonra erdem çok çok az kilo aldı millet 1 kilo alırken biz 100-200 gr aldık düşün erdem yaşına giriyor doğum kilosunun 2 katına ancak ulaştık gören küçük sanıyordu ay verin nişastayı nişastalı şeyler yedirin diyip durdular bana hiçte vermedim vermem de çok şükür sağlıklı gelişimi normal neden durduk yere şişireyim çocuğumu kulak ardı etmeye çalış canım sen ömercik çok tatlı maşallah ..
saol canım
fazla kafaya takmıyayım artık sağlığı yerinde olsun giden günler geri gelmeyecek oğlumla anın tadını çıkartmak varken milletin dediklerine
aldanıp zamanımı boşa geçiriyorum galiba
ama bişey soracağım kızlar bu anne sütü tahlil oluyomuş besleyiciliği ne kadar diye adap.da bunu yapan yer var mı duydunuz mu?yaptırsam mı acaba
saol canım
fazla kafaya takmıyayım artık sağlığı yerinde olsun giden günler geri gelmeyecek oğlumla anın tadını çıkartmak varken milletin dediklerine
aldanıp zamanımı boşa geçiriyorum galiba
ama bişey soracağım kızlar bu anne sütü tahlil oluyomuş besleyiciliği ne kadar diye adap.da bunu yapan yer var mı duydunuz mu?yaptırsam mı acaba
saol canım yarın tel.ile arayıp sorayım bakayım ne diyeceklerCnm yillar ince ablam.kizini kontrole goturdugunde bir kadinla.rastlasmis adatipte o o tahlili yaptirmia ilk ondan duydum sasirdim hatta
Adatipta yapiliyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?