Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ayy tam bakıyorum yazdıklarınıza yorum yapayım diyorum sonra bizim kız yaygarayı basıyo unutuyorum herşeyi üşeniyorum sonra.aşı 2 gün ateş yaptı o geçti şimdide çok huysuz dişleri erken çıkcak dedi dr çok sıkıntısı varmış onla uğraşıyorum bütün gün

Dün arkadaşım vardi aklım sendeydi doktora gidecem diye. Bende soracak şu dişleri. Huysuzlugumuz tavan yapti resmen.

Dün arkadaşım vardi aklım sendeydi doktora gidecem diye. Bende soracak şu dişleri. Huysuzlugumuz tavan yapti resmen.

aynen yaa o kadar huysuzki 2 elinide ağzına sokuyo devamlı kucakta bile durmuyo yavrum uykularıda çok huzursuz dr bi jel önerdi bitkisel içerikli onu alıcaz bugün.rahatlatman lazım çok sıkıntı çekiyo dedi.sende en azından bi krem isteyebilirsin ümit beyden.erken çıkcak dedi bize dişleri dr bakalım size ne diycek

Ben hergun sabahın bir koru şimdi olduğu gibi yazıyordum yazmiyomusun mu
sabah 8.30 da uyanınca bizim kız aklıma nedense boswer ve ela geldi benimde :))dedim hergün çekilcek şey değil bu iş .inşallah devamı gelmez 11 den başladık 9 a anca alışmıştım şimdi 8.30 da nerden çıktı.beterin beteri varmış

Biz şimdilerde 5.30 da kalkıyoruz. 6.30 da yeniden uyuyoruz. 8 de kalkıyoruz.eger bir daha uyumayı başarırsak 9:00 da yeniden uyanıyoruz. Bugün o kadar cok uykum varki. Alayı uyuttukca bende uyudum. 11:
45 te ;kalktı.. ela şimdi yine uyudu. Evi supurecem. Hayata bak yav

Birde salyalar var Offf Offf geçsin bu süreç

Kıyamam onun salyalarına..
Allah yardımcınız olsun. Aslında insanın bu dönemlerde birazcık yakınlarının desteğine ihtiyacı var.
Ev bir gün daha süpürülmesin varsın, fırsat buldukça uyu, bol enerjili besinler yemeye çalış ki güzel kızına destek ol daha rahat.
Geçecek elbet annesi o senden daha çok uğraşıyor büyüyebilmek için.
Bir de ablam diş çıkarma dönemlerinde muhakkak güneşe çıkarırdı bir yarım saatte olsa..

Saçlarım o kadar dökülüyorki en azından gün aşırı supurnem gerekiyor. Bugün bende çıkardım elayi dışarı. Bilmiyordum yararlı olduğunu dişe ama iyiki cikmisim..
havuç verdim bugün eline kaşidi durdu :) çabucak ciksada dişler rahatlasa kuzum.

bu arada saolasin teyzesi. Dediğin gibi ona daha zor. Ben sıkıntısıni azaltmaya calisiyorum

Canim.senindemi dokuluyor inan yakinda dokulcek sac kalmicak bende
Ay sonu kontrole gidicem ne sicek bakalim.dr bit sene gecti digum.ustunden hala dokuluyor
Disari cikmakla.iyi yapmissin cnm sanada iyi gelir
Demek.ne yapiyoruz artik toplantilarda havucumuzu hazir ediyiruz

Kizlqr dogumgununu atlattiktan sonra sizeleri davet edicem ozledim

Taze ann canim sen nasilsin
Mizmirellasa durumlar nasil
Bence o kasiga alismak istiyor eksiklik duyuyor:)

Canim.benim.sende paylasmadin kontrolu
Minik.ecrin sevdimi umit amcasini
Elektriklwriniz uyustumu

Son düzenleme:

11 de kalkan cocuk mu dedi birileri nasil beceriyorsubuz yaa:-( saat 7 yedogru yatiyo yine 7:30 da ayaktayiz butun gun birdaha toplam 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor

OYYY oyyy o nasıl bir uyku düzenidir çok erken yaa 5.30.sersem gibi olur insan tabi yat kalk .öyle olunca insan ne iş yapabilir ne de dinlenebilir en azından 7 de 8 de uyansa sende dinlenirsin.inş düzene girer uykuları yakında.bu arada senin apollo yapmış yine yapacağını :))
bu salya işi bizdede çok fena.bu arada kan ilacıyla aranız nasıl?ben vermiyorum çünkü zaten kusuyo ilacı hemde ne önlemler alıyorum bi yerlere damlamasın diye gidip beyaz halıların üstüne kusuyo.eklere başlayana kadar vermeyi düşünmüyorum mahfetti çocuğuda benide

11 de kalkan cocuk mu dedi birileri nasil beceriyorsubuz yaa:-( saat 7 yedogru yatiyo yine 7:30 da ayaktayiz butun gun birdaha toplam 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor

11 di bi zamanlar :) şuan 8.30 lardayız ama inş. eski düzenine geri döner

Taze ann canim sen nasilsin
Mizmirellasa durumlar nasil
Bence o kasiga alismak istiyor eksiklik duyuyor:)

iyiyim çok şükür günlük koşturmacaya devam mızmırellada aynı formunda mız mız işte :)sen nasılsın gün saymaya devam mı?bugün jokerde kaşıklara baktım zaten acaba hangisine alışır diye:)

kime gidiyosun dr a cildiyeye filan mı? d.günü arasın mı

ayyy saç dökülmesii bendede çok feci durumda benzetmek gibi olmasın ama kemoterapililer GİBİ dökülüyo resmen çocuğumunda bilimum yerlerinden çıkıyo saçlarım poposundan boynundan koynundan gibi:)o yüden bende 2 günde bir ev süpürüyorum resmen

Ay demek seninde sac dokuluyor
Ben sevgicigime yillik.kontrole gidicem canim
Sacimi soylucem.ayni zamanda enerji azligim var tahlil falan yapar belki
Enerjik yap beni sevgi dicem:)
Demek kasik.olayina girdiniz hr sen gez bak 6.aya kadar ancak karar verirsiniz anakiz

Ay aras bu ara birkac gundur onbucuk.onbir arassi kalkiyor kiskanmada

Aras hasta oldugu icin dogumgunu yapamadik.persembe anneanneleri teyzeleri galan gelicek kutlucaz nasip.olursa eksik kalmayalim.degilmi ama

Ay bu arada yareninde saclar uzun bizde hergun supurge aciliyor ama inan simdi supursem hakkidir

Ama o saatte yatip.o saatte kalkiyorsa bence cok.iyi.12 saat uyuyor kuzucuk daha ne etsin
Bence uykusinu.biraz gece al.cnm biraz dahah gec kalkar
Bir de idaya kara perde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…