Kizlar nerdesiniz kac gundir merak etmeye baslafim ama
Kizlar nerdesiniz kac gundir merak etmeye baslafim ama
Dün arkadaşım vardi aklım sendeydi doktora gidecem diye. Bende soracak şu dişleri. Huysuzlugumuz tavan yapti resmen.ayy tam bakıyorum yazdıklarınıza yorum yapayım diyorum sonra bizim kız yaygarayı basıyo unutuyorum herşeyi üşeniyorum sonra.aşı 2 gün ateş yaptı o geçti şimdide çok huysuz dişleri erken çıkcak dedi dr çok sıkıntısı varmış onla uğraşıyorum bütün gün
Dün arkadaşım vardi aklım sendeydi doktora gidecem diye. Bende soracak şu dişleri. Huysuzlugumuz tavan yapti resmen.
sabah 8.30 da uyanınca bizim kız aklıma nedense boswer ve ela geldi benimde :))dedim hergün çekilcek şey değil bu iş .inşallah devamı gelmez 11 den başladık 9 a anca alışmıştım şimdi 8.30 da nerden çıktı.beterin beteri varmışBen hergun sabahın bir koru şimdi olduğu gibi yazıyordum yazmiyomusun mu
aynen yaa o kadar huysuzki 2 elinide ağzına sokuyo devamlı kucakta bile durmuyo yavrum uykularıda çok huzursuz dr bi jel önerdi bitkisel içerikli onu alıcaz bugün.rahatlatman lazım çok sıkıntı çekiyo dedi.sende en azından bi krem isteyebilirsin ümit beyden.erken çıkcak dedi bize dişleri dr bakalım size ne diycek
sabah 8.30 da uyanınca bizim kız aklıma nedense boswer ve ela geldi benimde :))dedim hergün çekilcek şey değil bu iş .inşallah devamı gelmez 11 den başladık 9 a anca alışmıştım şimdi 8.30 da nerden çıktı.beterin beteri varmış
Biz şimdilerde 5.30 da kalkıyoruz. 6.30 da yeniden uyuyoruz. 8 de kalkıyoruz.eger bir daha uyumayı başarırsak 9:00 da yeniden uyanıyoruz. Bugün o kadar cok uykum varki. Alayı uyuttukca bende uyudum. 11:
45 te ;kalktı.. ela şimdi yine uyudu. Evi supurecem. Hayata bak yav
Birde salyalar var Offf Offf geçsin bu süreç
Altınova hastanesinde, Sami Kemik' e gidiyorum.
Hiç ona muayene oldunuz mu?
Saçlarım o kadar dökülüyorki en azından gün aşırı supurnem gerekiyor. Bugün bende çıkardım elayi dışarı. Bilmiyordum yararlı olduğunu dişe ama iyiki cikmisim..Kıyamam onun salyalarına..
Allah yardımcınız olsun. Aslında insanın bu dönemlerde birazcık yakınlarının desteğine ihtiyacı var.
Ev bir gün daha süpürülmesin varsın, fırsat buldukça uyu, bol enerjili besinler yemeye çalış ki güzel kızına destek ol daha rahat.
Geçecek elbet annesi o senden daha çok uğraşıyor büyüyebilmek için.
Bir de ablam diş çıkarma dönemlerinde muhakkak güneşe çıkarırdı bir yarım saatte olsa..
Ecrin nasil oldu
canım giremedim kaç gündür yeni gördüm mj.biraz daha iyiye gidiyo hamdolsun.sen nasılsın çocuklar nasıl
Saçlarım o kadar dökülüyorki en azından gün aşırı supurnem gerekiyor. Bugün bende çıkardım elayi dışarı. Bilmiyordum yararlı olduğunu dişe ama iyiki cikmisim..
havuç verdim bugün eline kaşidi durdu :) çabucak ciksada dişler rahatlasa kuzum.
bu arada saolasin teyzesi. Dediğin gibi ona daha zor. Ben sıkıntısıni azaltmaya calisiyorum
aynen yaa o kadar huysuzki 2 elinide ağzına sokuyo devamlı kucakta bile durmuyo yavrum uykularıda çok huzursuz dr bi jel önerdi bitkisel içerikli onu alıcaz bugün.rahatlatman lazım çok sıkıntı çekiyo dedi.sende en azından bi krem isteyebilirsin ümit beyden.erken çıkcak dedi bize dişleri dr bakalım size ne diycek
sabah 8.30 da uyanınca bizim kız aklıma nedense boswer ve ela geldi benimde :))dedim hergün çekilcek şey değil bu iş .inşallah devamı gelmez 11 den başladık 9 a anca alışmıştım şimdi 8.30 da nerden çıktı.beterin beteri varmış
Biz şimdilerde 5.30 da kalkıyoruz. 6.30 da yeniden uyuyoruz. 8 de kalkıyoruz.eger bir daha uyumayı başarırsak 9:00 da yeniden uyanıyoruz. Bugün o kadar cok uykum varki. Alayı uyuttukca bende uyudum. 11:
45 te ;kalktı.. ela şimdi yine uyudu. Evi supurecem. Hayata bak yav
Birde salyalar var Offf Offf geçsin bu süreç
11 de kalkan cocuk mu dedi birileri nasil beceriyorsubuz yaa:-( saat 7 yedogru yatiyo yine 7:30 da ayaktayiz butun gun birdaha toplam 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor
Taze ann canim sen nasilsin
Mizmirellasa durumlar nasil
Bence o kasiga alismak istiyor eksiklik duyuyor:)
Canim.senindemi dokuluyor inan yakinda dokulcek sac kalmicak bende
Ay sonu kontrole gidicem ne sicek bakalim.dr bit sene gecti digum.ustunden hala dokuluyor
Disari cikmakla.iyi yapmissin cnm sanada iyi gelir
Demek.ne yapiyoruz artik toplantilarda havucumuzu hazir ediyiruz
Kizlqr dogumgununu atlattiktan sonra sizeleri davet edicem ozledim
Saçlarım o kadar dökülüyorki en azından gün aşırı supurnem gerekiyor. Bugün bende çıkardım elayi dışarı. Bilmiyordum yararlı olduğunu dişe ama iyiki cikmisim..
havuç verdim bugün eline kaşidi durdu :) çabucak ciksada dişler rahatlasa kuzum.
bu arada saolasin teyzesi. Dediğin gibi ona daha zor. Ben sıkıntısıni azaltmaya calisiyorum
OYYY oyyy o nasıl bir uyku düzenidir çok erken yaa 5.30.sersem gibi olur insan tabi yat kalk .öyle olunca insan ne iş yapabilir ne de dinlenebilir en azından 7 de 8 de uyansa sende dinlenirsin.inş düzene girer uykuları yakında.bu arada senin apollo yapmış yine yapacağını :))
bu salya işi bizdede çok fena.bu arada kan ilacıyla aranız nasıl?ben vermiyorum çünkü zaten kusuyo ilacı hemde ne önlemler alıyorum bi yerlere damlamasın diye gidip beyaz halıların üstüne kusuyo.eklere başlayana kadar vermeyi düşünmüyorum mahfetti çocuğuda benide
11 di bi zamanlar :) şuan 8.30 lardayız ama inş. eski düzenine geri döner
iyiyim çok şükür günlük koşturmacaya devam mızmırellada aynı formunda mız mız işte :)sen nasılsın gün saymaya devam mı?bugün jokerde kaşıklara baktım zaten acaba hangisine alışır diye:)
kime gidiyosun dr a cildiyeye filan mı? d.günü arasın mı
ayyy saç dökülmesii bendede çok feci durumda benzetmek gibi olmasın ama kemoterapililer GİBİ dökülüyo resmen çocuğumunda bilimum yerlerinden çıkıyo saçlarım poposundan boynundan koynundan gibi:)o yüden bende 2 günde bir ev süpürüyorum resmen
boswer gittiniz mi bugün ümit beye nasıl geçti kontrolünüz
11 de kalkan cocuk mu dedi birileri nasil beceriyorsubuz yaa:-( saat 7 yedogru yatiyo yine 7:30 da ayaktayiz butun gun birdaha toplam 2 saat ya uyuyor ya uyumuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?