Ay demek seninde sac dokuluyor
Ben sevgicigime yillik.kontrole gidicem canim
Sacimi soylucem.ayni zamanda enerji azligim var tahlil falan yapar belki
Enerjik yap beni sevgi dicem:)
Demek kasik.olayina girdiniz hr sen gez bak 6.aya kadar ancak karar verirsiniz anakiz
Ay aras bu ara birkac gundur onbucuk.onbir arassi kalkiyor kiskanmada
Aras hasta oldugu icin dogumgunu yapamadik.persembe anneanneleri teyzeleri galan gelicek kutlucaz nasip.olursa eksik kalmayalim.degilmi ama
Ay bu arada yareninde saclar uzun bizde hergun supurge aciliyor ama inan simdi supursem hakkidir
Aaaa bugunmuydu randavu
ay benide yapsın enerjik nasıl yapıomuş sevgi.he kaşık bakıyom dediğin gibi anca karar veririm 6. aya kadar.gerçi ilaçları çay kaşığıyla içebiliyo ama mamayı kaşıkla yermi bilemedim şimdi işte alışması lazım :)
kıskandım valla bizimki gittikçe erkene çekiyo saati inş. elaya yetişmez .
ayy yerim ben onu iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun:)rabbim sağlıklı mutlu huzurlu hastalıksız anasıyla babasıyla nice seneler nasip etsin.gelini çekiştirdiğimiz günleride görürüz inşşşşallah.
ben öyle hatırlıyorum ama yanılmıyorsam
Canim.benim.sende paylasmadin kontrolu
Minik.ecrin sevdimi umit amcasini
Elektriklwriniz uyustumu
Saçlarım o kadar dökülüyorki en azından gün aşırı supurnem gerekiyor. Bugün bende çıkardım elayi dışarı. Bilmiyordum yararlı olduğunu dişe ama iyiki cikmisim..
havuç verdim bugün eline kaşidi durdu :) çabucak ciksada dişler rahatlasa kuzum.
bu arada saolasin teyzesi. Dediğin gibi ona daha zor. Ben sıkıntısıni azaltmaya calisiyorum
Canim.senindemi dokuluyor inan yakinda dokulcek sac kalmicak bende
Ay sonu kontrole gidicem ne sicek bakalim.dr bit sene gecti digum.ustunden hala dokuluyor
Disari cikmakla.iyi yapmissin cnm sanada iyi gelir
Demek.ne yapiyoruz artik toplantilarda havucumuzu hazir ediyiruz
Kizlqr dogumgununu atlattiktan sonra sizeleri davet edicem ozledim
Haha bakalim.yapabilcekmi:)
Birseyler noksan bende vallahi
tamamlasin canim parasinla degilmi
Bak biz wee kasikla basladik 6 ayda hemde ole 4 te falan degil aras hemen bagrina basti
Dogumgunu dileklerin icin tesekkur ederim cnm
Ben nasil.olduda kutlatmamisim gununde
Gelin cekistirebilirmiyim sizle bilmem valla
Kizlarimiz pek guzel gozumde dunur adaylarisiniz artik:)
Kontrolu bende merak ettim
Birde cilt problemibu sorcam hep unutuyorum
Ama o saatte yatip.o saatte kalkiyorsa bence cok.iyi.12 saat uyuyor kuzucuk daha ne etsin
Bence uykusinu.biraz gece al.cnm biraz dahah gec kalkar
Bir de idaya kara perde:)
sami bey acaba doğum sonrası rapor veriyor mu daha önce isteyen yada alan var mı acaba onda doğum yapmış olan ben il gittiğimde soramadım sonrakinde sorcam amaçokta geç olsun da istemiyom artık vermezse doktor değiştirmek de istemiyorum kaç tane kontrolüm kadı ki şunun şurasında
Kan ilacını sevdi benim kizim. Her sabah duzenli veriyorum. Hiç sıkıntı olmadı.OYYY oyyy o nasıl bir uyku düzenidir çok erken yaa 5.30.sersem gibi olur insan tabi yat kalk .öyle olunca insan ne iş yapabilir ne de dinlenebilir en azından 7 de 8 de uyansa sende dinlenirsin.inş düzene girer uykuları yakında.bu arada senin apollo yapmış yine yapacağını :))
bu salya işi bizdede çok fena.bu arada kan ilacıyla aranız nasıl?ben vermiyorum çünkü zaten kusuyo ilacı hemde ne önlemler alıyorum bi yerlere damlamasın diye gidip beyaz halıların üstüne kusuyo.eklere başlayana kadar vermeyi düşünmüyorum mahfetti çocuğuda benide
11 di bi zamanlar :) şuan 8.30 lardayız ama inş. eski düzenine geri döner
iyiyim çok şükür günlük koşturmacaya devam mızmırellada aynı formunda mız mız işte :)sen nasılsın gün saymaya devam mı?bugün jokerde kaşıklara baktım zaten acaba hangisine alışır diye:)
kime gidiyosun dr a cildiyeye filan mı? d.günü arasın mı
ayyy saç dökülmesii bendede çok feci durumda benzetmek gibi olmasın ama kemoterapililer GİBİ dökülüyo resmen çocuğumunda bilimum yerlerinden çıkıyo saçlarım poposundan boynundan koynundan gibi:)o yüden bende 2 günde bir ev süpürüyorum resmen
boswer gittiniz mi bugün ümit beye nasıl geçti kontrolünüz
Yarına erteledik randevuyu kızlarAaaa bugunmuydu randavu
Doğumdan beri saçları dökülen bayanlar. Sizler demir haplarınızı içiyor musunuz yada içtiniz mi doğumdan sonra en az 6 süresince?
Düzenli protein alımına dikkat ediyor musunuz?
Ablam demir hapını ve vitamini kullanmaya başlayınca doğumdan sonra kesildi saç dökülmesi. Belki Size de faydası olur.
Annelik ne kadar zorYavrular Sizdeki kaynakları tüketiyor emerken, kendinize dikkat edin.
Hem uykusuzluk hem yetersiz beslenme olunca vücut sinyal veriyordur belki.
Madem anneler bebişlerin uykusuzluğunu, diş ağrılarını yazıyor. Bende hamile şikayetlerini yazayım :)
Bebeğim daha doğmadı ama gece 5-6 kere tuvalete kalkıyorum.
Nefes darlığından dolayı 3 yastıkla yatıyorum.
Canım çılgınlar gibi tatlı yemek istiyor :/
Mutfakta yarım saatlik bir yemek yapımında bile ayak bileklerim şişiyor.
Doğum korkusu yaşamaya başladım.. Sezeryan, dikiş, sancıları düşünmeden edemiyorum.
Herkes karnıma bakıp sanki bugün doğuracaksın diyor...
Ama Sizleri okuyunca görüyorum ki unutulup gidiyor...
Sizlerde bebişlerin diş ağrısını, uykusuzluğunu unutacaksınız hepsi geçecek inşallah.
Kan ilacını sevdi benim kizim. Her sabah duzenli veriyorum. Hiç sıkıntı olmadı.
Yakında tanıdık perukcu sormazsak iyidir :)
Bu apollo cok oluyor artik :)
Yarına erteledik randevuyu kızlar
Bu gece 2,5 tan beri 4.kalkisimiz duzenmiz oturacaguna bozuluyor mu ne.uyumayada hic miyeti yok artik
Doğumdan beri saçları dökülen bayanlar. Sizler demir haplarınızı içiyor musunuz yada içtiniz mi doğumdan sonra en az 6 süresince?
Ablam demir hapını ve vitamini kullanmaya başlayınca doğumdan sonra kesildi saç dökülmesi. Belki Size de faydası olur.
Annelik ne kadar zorYavrular Sizdeki kaynakları tüketiyor emerken, kendinize dikkat edin.
,Madem anneler bebişlerin uykusuzluğunu, diş ağrılarını yazıyor. Bende hamile şikayetlerini yazayım :)
Doğum korkusu yaşamaya başladım.. Sezeryan, dikiş, sancıları düşünmeden edemiyorum.
Sizlerde bebişlerin diş ağrısını, uykusuzluğunu unutacaksınız hepsi geçecek inşallah.
Canim.ben dogim.sonrasi kullaniyordum.ta ki makat catlagi yasayana kadar...
Oyle bir sorun olunca dr um biraktirmak.zorunda kaldi
Simdilerde calsiyuma devam ediyorum
Birde vitamin destegi.aliyorum
D vitaminini hep gözardı ettim. Daha dikkatli kullanayim bari.Doğumdan beri saçları dökülen bayanlar. Sizler demir haplarınızı içiyor musunuz yada içtiniz mi doğumdan sonra en az 6 süresince?
Ben hamileligimin hicbir evresinde sik tuvalete cikma,uykusuzluk yaşamadım. Bu konuda cok şanslıydım. Benin hamileliğim cok rahattı.Madem anneler bebişlerin uykusuzluğunu, diş ağrılarını yazıyor. Bende hamile şikayetlerini yazayım :)
tazeanne kusmaları devam ediyor kuzumun yaa.bazen abartıyor hatta.sanırım koliğimiz daha geçmedi bağırsakları sabahları hep gurul gurul.üımit amcata daha 15 günümüz var ama gideceğim galiba beklemeden.çarşamba aşımız var aşımızı olalım bakalım
buzdevri son zamanlar sancılı ama tazeaanneninde dediği gibi herşeyi unutuyorsun.ben son zamanlarda hiç uyuyamazdı.sabah 7 den sonra içim geçerdii en geç 11 de kalkardım birgahada uyku yok
ilaçlara bende hiç güvenmiyorum.bnm arkadaşom 2 ayr ilaç firmasında çalıştı birinde hala çalışıyor kalite kontrolde deneyler uymadığında uydurmak için yaptırılnları çok iyi biliyorum kimyasal sonuçta bunların hepsi
D vitaminini hep gözardı ettim. Daha dikkatli kullanayim bari.
Ben hamileligimin hicbir evresinde sik tuvalete cikma,uykusuzluk yaşamadım. Bu konuda cok şanslıydım. Benin hamileliğim cok rahattı.
şimdilerde evdeysek rahatim kızımla. Ama kalabalık bir ortama girmeyelim.sürekli agliyor. Benden başkasında durmuyor. Bu sabah neden olduğunu anlamadığım bir ağlama krizine girdi. Susturamadikca gerildim..neyseki esim evdeydi. Ona verdim. Bir süre sustu yine basladi. Bu kadar çaresiz kalmamistim.fitil attim. Battaniyede salkadik . Ama onuda oyun zannetti. Durunca ağladı. BiraZ yorulmanin etkisi biraZ fitilin etkisi uyudu şimdi. Omrumden omur gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?