Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Aman sorma canim ya bugun uc dersmis yavrucqk 9.3o ta okulda.olucakti.mecbur kalktim.ailecek.tarzimiz degil.erken kalkma.isleri
Seneyede sabahciyim.ne etceZ bilmem

Canim.demir damlasi ceyda icin cok.onenli biz kullandigimz etimizi pekmezi ihmal etmedigimiz halde arasin dusuk degeri
Keske kullanabilse fistik
Hem ilac olayina ben okadar uzak bakmiyorum
3 damla demir damlasi 1 su bardagi pekmeze deger gidalarla destejlenmesi biraZ zor

Evet evet en cok kan kaybinin oldugu ameliyatmis normal.dogum sonrasida yasaniliyor bende kullanma taraftariyim
Malesef rahatsiz oldugum icin kullanamadim
Dogal gidalarla tamamlanabilecegini dusunmuyirum
Sevgi hanim once sen iyi olcaksin cocujlarina bakicaksin der ama iste birakmak zorunda kaldim

aras sarı kuzu erdem kara kuzu :) ama ben ceydaya talibim oda beni sevdi zaten ehehehhe

demir hapını 1 ay oldu bırakalı zaten benim normaldede çok demir eksikliğim oluyo kanım yüksek olmasına rağmen doğumdan sonrada değerlerime hiç baktırmadım allah bilir yerlerde sürünüyodur.vitamine ihtiyacım olduğunu sanmıyorum meyve sebze filan yiyorum çünkü ama demir konusunda endişelerim var özellikle ciğer yemeye dikkat etmeme rağmen.ama dr 3 ay kullan demişti kanım iyi diye şimdi yine kontrole gitmeden demir kullanmam ama tabi kontrole gitmekte fayda var

bencede çok öenmli onun için ama kusuyo verdiğimi.gün içinde bölüpte vermeme rağmen kusuyo hemde.kendi sütümü sağıp ona karıştırdım ona rağmen kustu.d3 e zaten devam ediyorum onda bi sorun yok kan ilacını sevmedieklere geçince karıştırcam artık meyve sularına filan

Diş sıkıntısı ,gaz sıkıntısı, olabilir mi ki... Diş çıkarırken başına, kulağına ağrı yapabilir belki...
Kıyamam onlara .. Çok geçmiş olsun.
Saolasin canim
Gaz değilde belki dustur. Bugün doktorumuz dişler erken çıkacak dedi.

Ahh canım bende kendimden çok şikayetçiyim en çok da kararsızlığımdan ve sanırım eteklerim tutuşmaya başladı...
Evet evet itiraf edeyim korkuorum.
Bu ara içimde şöyle bi korkumda var hatta bi iki aydır var sanki bebeğimi göremiyecekmişim gibi gelio bana kötü hissediorum garip bi duygu otururken bi an aklıma gelio o zmnları hayal edemiorum sanki o günleri göremiorum gelecekde off...
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtulmak nasip etsin
Sezeryanla doum yapan bi arkadaşın tavsiyesi hiç ağrı çekme ağrın varsada hemşirelerden ebelerden ağrı kesici iğne yapmalarını iste daha ağrısız olur iyileşmen yan etki yapar die düşünme kendine eziyet etmiş olursun demişti sanada söyleyeyimde aklında bulunsun
Zaman bi an önce geçsin ne olacaksa olsun bitsin....

canım amerikan bezi nasıl bir şey korse gibi mi acaba dışardan bizim temin edebileceğimiz birşey mi yoksa sadece hastane mi veriyor?

buarada nasıl bir yatak tercih ettiniz ? ben oğlumda park yatak almıştım ama sallanma olayı biraz sıkıntılıydı o yüzden ödünç beşik aldık komşudan şimdide kendi kendine sallanan park yatağı almayı düşünüyorum fişe takılıp ayarlanabiliyormuş üst taraf baya bir sallanıyormuş bizimki sürekli ağlardı ve sallanmak isterdi yine aynı şeyleri yaşamamak için almayı düşünüyorum sizler ne aldınız acaba yada alacaksınız? ayrıca çalıştığım için bide bilgisayar delisi bir oğlum olduğu için sürekli açamıyorum ama yinede yazılanları takipteyim

canım amerikan bezi nasıl bir şey korse gibi mi acaba dışardan bizim temin edebileceğimiz birşey mi yoksa sadece hastane mi veriyor?

Cnm pc acinca atarim resmini kk daki arkadaslar icin cekmistim teslim etmeden once
Uzun caraaf gibi bir kumas ama ameliyat yerini tek hava aldiran kumas turu
Korse vn seylere dr um karsi
Gogus altindan legen kemigine kadar sarilip hastane banti ile baglaniyor mutlaka tavsiye ederim
Sifir gobektw yanina kar kaliyor:)

Canim ben oglumda park yatak aldim oldukca memnunum aglayan bir bebek olmadivi icin sallanma aparatini takmadik bile
Yeni bir yatak alinicaksa oldukca mantikli bir secim.aslinda
BiZde kizimiDa gaZ problemleri ile ugrastik falan ikinco tamtersi bir bebek oldu insalla sizinde ayni sekilde olur

Canim.ben dogim.sonrasi kullaniyordum.ta ki makat catlagi yasayana kadar...
Oyle bir sorun olunca dr um biraktirmak.zorunda kaldi
Simdilerde calsiyuma devam ediyorum
Birde vitamin destegi.aliyorum

Çok geçmiş olsun. Herkesin başına türlü türlü sıkıntılar geliyor işte....

Demekki benim oğlum gece hep 2 de uyanacak beslenmek için, çünkü alışkanlık oldu bende bu saatte uyanmak ilk olarak :)

Maşallah yavruna annesi :) hep böyle huzurlu mutlu olsun oğluşunda, hepimizin yavrusuda inşallah. Sen çok pozitif bir insansın eminim Aras'a yansımıştır bu...
İnşallah bizde burada kolaycacık geçtiğini anlatırız Sizlere doğumlarımızın.. Böyle güzel doğum hikayeleri okumak çok iyi geliyor.

Annem normal doğum yapmış ama kendine şu bebeklere ağız bezi yapılan delikli kumaşlardan bir bez yapıp karnına sarmış doğumdan sonra, oda çok faydası olduğunu söyledi. Hemen aklıma Sen geldin zaten.

Son düzenleme:

Allah'ın izniyle canım kolaycacık atlatcağız.. İçini ferah tut.
Üzüldüm inan yazdıklarına.
Burada hamilelik sıkıntılarını yazdım ama aslında gerçek anlamda şikayet etmiyorum.
Çünkü bunlar bir canın içimizde büyümesi için gerekli.
Doğum korkusunda da hep bebeğini kucağına alanların mutluluğunu gözümün önüne getiriyorum. Sen de öyle yapmaya çalış.
Bak kısmet olunca herkes yavrusuna kavuştu. Sıra bize geliyorrr :)

Annesi kızınla kavuşacaksınız inşallah sağlıkla hep onu hayal et. Öyle dua et bol bol. Hormonlarımız bizi etkiliyor işte ama hayır düşünelim sonu da hayır olsun inşallah Princess.

Bende hamilelik sıkıntılarımdan şikayet etmedim şimdiye kadar hiç ama işte korkularıma yenik düşüorum bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…