evet canım aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinallah kurtarsın canım hiç bişi kalmamış senin doğuma ne güzelbanada doğumevi çok kötü geliyor sanki oraya gidersem doğuramam gibi hissediyorum boşwer demiş ya her iyi doktor da da kötü şeyler yaşayan olmuş diye çok hak verdim gerçektende birinin memnun kaldığı doktordan biri memnun kalmıyor şans işi işte
evet zaten neşede doğurmam kesinlikle.ama doğumevinde hala ısrarcıyım hakkımda hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecekvalla tatlım ben arası göturdum tam 55 dk bekledıkten sonra bende bı cazıbesı kalmadı
cnm neşe hanım ıcın bıraz yagcı ve kesınlıkle sezeryancı dıye bılıyorum hatta cok normal doğumda ısrar edersen sunı ıle ıstedıgı gunde doğurttunu bılıyorum
normal doğumu kacınılma kılan doğum evı cnm
sevgı hanım gecede olsa gelıyo ablama sabaha karşı geldı gecende bı arkadaş ıcın sordum gelıyomş
cnm herşeyden önce benım doğumum beklenmeyen zamnda oldu
37 haftalık bebgımde carpıntı oldugundan dolayı hemen alınması gerekyodu amelıyathaneler tamamen doluydu hemen acıl bı oda amelıyathaneye cevrıldı
doğuma kardıyolog cocuk dr u gırdı ve kalp le ılgılı bı sorun olma ıhtımalıne karşı dr sevk gerekebılcegınden bahsettı onuda ayarladı
tum personel cok ılgılıydı
bahsettıgım olaylar ıcın ektr ucret alınmadı
doğum sonrasındada ılgı guzeldı hemşıreler sureklı takıpte ve ıstedıgımız an rahatlıkla cagırdık her defasında guleryuzlulerdı
ıstedıgımız odayı sectık
odamıza lohusa serbetı getırıldı
bebgın takıplerı tahlıllerı yapıldı aklımda olanlar bunlar cnm ama sormak ıstedıgın bıeşy varsa sorabılırsın
sen sevgi hanıma gidiyordun sanırım adatıptaydı dimi sevgi hanım.şu saatten sonra hastane ve doktor değiştirmem sanırım uygun olmaz artık 2. uşağıma inşallah.çünkü neşeden pek memnun değilim beyhekim güzel bir hastane personeli felan güleryüzlü ama sezeryan %90 doğumlar.bende baktım hep özeller bu şekilde genelde sezeryan doğum yapıyor.doğum evine karar kıldım.artık sancılarım çok sık oluyor.sanırım oğlumun gelmesi yakın.salı kontrolüm var çatı muaynesi için son kez neşe çakmakcıya gidicem.ondan sonra herhangi bir belirtim olunca doğru doğum evine .çünkü bende fobi haline geldi sezeryan.inşallah normal olurum :18::26:
bu anlattıkların bile yetti canım..Kardiyologla doğuma girilmesi ayrıca hoşuma gitti...Pazartesi doğumevinde musa yılmazda randevum var..İkili test isteyecem...2 hafta sonrada adatıptaki ertan çeliğe gidecem...
yaşadıkların güzel şeyler..İnşallah bende senin gibi şanslı olurum..Ücrette uygun geldi..Bakalım ilerki günler ne gösterecek..
Bu arada bebişin nasıl? alıştınızmı birbirinize
sen de benim kafadansın canım.serkan kumbasar çok iyi bir doktor.ben sezeryan zaten istemiyorum ama yakın zamandaa beyhekim hastanesinde sezeryan olmuş bir tanıdığım var indirim yapıyorlarmış onlar 750 vermiş hastane de kabul etmiş.sen de orda düşünürsen indirim yaptır.yapıyorlar dedi bana.ben orada düşünmüyorum.doğum evinde istiyorum ne olursa olsun doğum evinde kendimi tecrübeli ellere teslim etmek daha mantıklı geliyor bana
canım o zamanlar anladığım kadarıyla doğum evinden baya şikayet varmış.neşe hanım zaten sopalık.kim ne söylerse söylesin doğum evinde ister ebe azarlasın ister doktor elleri mahkum doğurtacaklar ve ben elim mahkum evime dönmücemmi er ya da geç .onun için doğum evinden şaşmam
benim siğortam var..devlete bu kadar vergi verdim..verdiğim vergilerin hizmetini bekliyorum..dolayısıyla bir sezaryen ameliyatına bir milyar vermek..normal gelmiyor bana..doğum evinde her güm sezaryen ameliyatı oluyor..gidip özel oda ayarlayabilirsem..ameliyatı doğğum evinde olurum..özelin otelcilik hizmetinin dışınfda neyi iyi allah allahaşkına
evet canım sen de kendince haklısın.herkesin görüşü farklı olabilir .benim için nihai son önemli, senin için bu geçirdiğin dönem önemli ,bu gayet normal.beni sezeryan yapmıyacağından %100 emin olsam,işi bu kadar ticarete dökmemiş olsalar özeller,benimde maddi durumum elverişli ben de özelde yaptırırım.ama güvenemiyorum işte.o sebepten para verip bıçak altına yatmaktansa doğum evini tercih ediyorum canım malesef.doğum evindeki o sıkışıklık o kargaşa beni de bunaltıyor .fakat katlanmak mecburiyetindeyim .9 aydır özelegidiyorum ama iş doğum konusuna gelince neşe hanım sezeryancı.bunu ancak anladım.benim için de tecrübe oldu.bir dahaki hamileliğimde özelde sevgi hanım varmış sezeryancı değilmiş ona gitmeyi düşünüyorum ama bu saatten sonra doktor değiştiremem zaten değiştirsem de bu bir süreç ve çok az bir zamanım kaldı hemen ona da güvenemem .onun için işi baştan iyi ayarlamak lazım.neyse benim içinde deneyim oldu sonuçta denemeden başkasının demesiyle doktor seçmek imkansız çünkü doktorların da bir anı bir anını tutmuyor
tabiki doğumevine gidince aman valla doğurtmam demiyorlar..Muhakkak doğurtuyorlar..Ama ben doğumumda huzurlu olmak istiyorum.Özel olmak istiyorum..Doğumevindede bu malesef yok..Tabiki herkesin kendi düşüncesi..Mesela bugün doğumevinde muayyenedeydim..Evet doktor yumuşak yüzlüydü soru sormakta çekinmedim ama iyisi bile birkaç dakika tutuyor içerde.Ben bu güzel günlerimi sonuna kadar özel olarak yaşamak istiyorum. 1000 lirada bu yüzden uygun benim için..
evet canım sen de kendince haklısın.herkesin görüşü farklı olabilir .benim için nihai son önemli, senin için bu geçirdiğin dönem önemli ,bu gayet normal.beni sezeryan yapmıyacağından %100 emin olsam,işi bu kadar ticarete dökmemiş olsalar özeller,benimde maddi durumum elverişli ben de özelde yaptırırım.ama güvenemiyorum işte.o sebepten para verip bıçak altına yatmaktansa doğum evini tercih ediyorum canım malesef.doğum evindeki o sıkışıklık o kargaşa beni de bunaltıyor .fakat katlanmak mecburiyetindeyim .9 aydır özelegidiyorum ama iş doğum konusuna gelince neşe hanım sezeryancı.bunu ancak anladım.benim için de tecrübe oldu.bir dahaki hamileliğimde özelde sevgi hanım varmış sezeryancı değilmiş ona gitmeyi düşünüyorum ama bu saatten sonra doktor değiştiremem zaten değiştirsem de bu bir süreç ve çok az bir zamanım kaldı hemen ona da güvenemem .onun için işi baştan iyi ayarlamak lazım.neyse benim içinde deneyim oldu sonuçta denemeden başkasının demesiyle doktor seçmek imkansız çünkü doktorların da bir anı bir anını tutmuyor
tabiki doğumevine gidince aman valla doğurtmam demiyorlar..Muhakkak doğurtuyorlar..Ama ben doğumumda huzurlu olmak istiyorum.Özel olmak istiyorum..Doğumevindede bu malesef yok..Tabiki herkesin kendi düşüncesi..Mesela bugün doğumevinde muayyenedeydim..Evet doktor yumuşak yüzlüydü soru sormakta çekinmedim ama iyisi bile birkaç dakika tutuyor içerde.Ben bu güzel günlerimi sonuna kadar özel olarak yaşamak istiyorum. 1000 lirada bu yüzden uygun benim için..
tatlım benım adatıpa gıdıcktın ne yaptın nasıl gectı
Canım ben 2li test zamanımda geldiğinden doğumevine gittim dün..Ultrasonada sık sık girmek istemiyorum..Önümüzdeki ay gidecem adatıpa..
. benim için ameliyat yapan doktorun tecrübesi önemli..her gün sezaryen yapan sadece kadın hastallıklarına hitab eden bir yer..herkesin düşüncesi kendine göre..ben doktor serkan kumbasardanda memnunum..güleryüzlü iyi bir doktor..degistirmeyide düşünmüyorum..çok hasta olduğundan hastalara az zaman ayırıyorlar..bu dogru.. ona yapacak bir sey yok.
bu işler maddiyatla alakalı...doğüm evine polıklinliğe bir günde 100 hasta heliyor ..bu nedemek..bir hastaya 3 dakika zaman ayyırmması demek doktorun..doğumevinin fiziki sartlarıda malum..tıkış tıkış..dolu bir yer..koridorlar daaar..insanlar iç içe..kötü yani..devletin sakarya güzel bir doğum evi yapması lazım..bu köhne ve eskimiş yer sakaryaya yakışmıyor
Canım ben 2li test zamanımda geldiğinden doğumevine gittim dün..Ultrasonada sık sık girmek istemiyorum..Önümüzdeki ay gidecem adatıpa..
cnm meraba yzılarından anladıgım kadarıyla adatıpta doğum yapmayı duşunuysun
dr um doğum yaacagım zman yenı bınaya yetışemeyecegım ıcın uzuldugunu sölemişti
bugun bı arkadaşı geldı yenı odaların örtulerını dıkıyolarmış
gıtmış görmuş cok uzelmış odalar
şimdikıler malesef kucuk ve catı katıydı
10 suıt olmak uzere 80 oda yapılmış
2 aya acılacakmış cok şanslısın cnm
bana yetışmedı
canım dün gittim kontrole.her şey iyi bebeğim 3400 olmuş neşe çakmakcıya göre....çatı muayenesi oldum. çatın çok müsait şak diye doğurursun sen dedi. ayın 12 sine kadar bekleriz (günüm o zaman doluyor )bir daha muayene ederiz o zaman gelince. yine gelmezse bebeğin, 4 gün daha bekleriz. yani 16 aralığa kadar.yine gelmeye niyeti olmazsa oğlunun mecburen sezeryan yaparız dedi.ama benim tabi neşeye son gidişim garibimin haberi yok.cnm merhaba nasılsın ne yaptın merak ettım kontrol nasıl gectı
dun bı arkadaşım vardı bende oda neşe hanımın hastası oda gıttıgınde senın suyun bıtmış hemen alalım deış tabı doğumeve gıttgınde su sıkıntı olmadını ögrenmış
22 saat suren bı doğumu oldu doğumevınde başına talıhsız olaylar geldı gecende bahsetmıştım ama ınşalla o bı ıstısnadır cnm ınşalla sen sağlıcakla normal bı dooğumla alıcaksın yavrunu kucagına
canım dün gittim kontrole.her şey iyi bebeğim 3400 olmuş neşe çakmakcıya göre....çatı muayenesi oldum. çatın çok müsait şak diye doğurursun sen dedi. ayın 12 sine kadar bekleriz (günüm o zaman doluyor )bir daha muayene ederiz o zaman gelince. yine gelmezse bebeğin, 4 gün daha bekleriz. yani 16 aralığa kadar.yine gelmeye niyeti olmazsa oğlunun mecburen sezeryan yaparız dedi.ama benim tabi neşeye son gidişim garibimin haberi yok.
hı bu arada sabahtan doğum evine gittim mehmet küçükbaş'a muayene oldum .renkli doppler istedi.onda bebeğimin kilosu 3300 çıktı.ama neşe çakmakcı 3400 dedi.hangisi doğru bilemedim.herhalde 100 gr makinede yanılma payı.doğum evinde nst ye girdim hafif ama düzenli sancılarım çıktı.normal doğum için beklenebilir herşey normal dedi mehmet küçkbaş.pazartesi yine gel dedi ama ben sancım gelmezse veya suyum gelmezse gitmeyi düşünmüyorum artık beklemedeyiz .bizim ufaklık bakalım ne zaman gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?