Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kızalr hepınız ınşalla teker eker sağlıcakla bebışlerınızı kucagınza alıcaksınız bu seerde bebışe dr teleşı başlıcak ben 3 dr dan sonra ümit numanoğlunda karar kıldım adatıp hastanesınde bılgılerıne sunarım

evet canım aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

evet zaten neşede doğurmam kesinlikle.ama doğumevinde hala ısrarcıyım hakkımda hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek

bu anlattıkların bile yetti canım..Kardiyologla doğuma girilmesi ayrıca hoşuma gitti...Pazartesi doğumevinde musa yılmazda randevum var..İkili test isteyecem...2 hafta sonrada adatıptaki ertan çeliğe gidecem...

yaşadıkların güzel şeyler..İnşallah bende senin gibi şanslı olurum..Ücrette uygun geldi..Bakalım ilerki günler ne gösterecek..

Bu arada bebişin nasıl? alıştınızmı birbirinize

Yeğenim şuan 8 yaşında bugün öğrendimki doğumevinde sezeryana giren doktor neşe çakmakçıymış...Yeğenim 2.400 gr. doğdu..Suni sancı falan verildi açılma az oldu..Sezeryana alındılar...Sonuç olarak doktor abimin eşini bu kadarcık şeyimi doğuramadın diye azarladı..Tabiki özelde olmaz bu durum ama çok can sıkıcıydı..

eevt cnm bende öyle performans beklemıyodum acıkcası
ay ı doğum orada yapıcaksan ınşalla yenı bınaya yetışırsın cnm 80 yatklı odalar daha genışmış
dr um uzuldu yetışemedın dedı
bebışımle alıştık cnm bugun 44 gunluk oldu
maşalla uslu bı bebegım var daha hıc uykusuz gece yaşatmadı
bılıyomusun sevgı hanım yaramaz bı bebk beklemyın demıştı 2 3 kere
cnm hastane ucretı uygun bıde yapılan tahlıl ucretlerıde yuksek olmuyo
ayrıyetten 2.ayımda 12 tahlıl vardı sağlık ocagında yaptırdık kabul ettı

tabiki doğumevine gidince aman valla doğurtmam demiyorlar..Muhakkak doğurtuyorlar..Ama ben doğumumda huzurlu olmak istiyorum.Özel olmak istiyorum..Doğumevindede bu malesef yok..Tabiki herkesin kendi düşüncesi..Mesela bugün doğumevinde muayyenedeydim..Evet doktor yumuşak yüzlüydü soru sormakta çekinmedim ama iyisi bile birkaç dakika tutuyor içerde.Ben bu güzel günlerimi sonuna kadar özel olarak yaşamak istiyorum. 1000 lirada bu yüzden uygun benim için..

Doğum sırasında acaba beni azarlıyacakmı diye düşüneceğimiz ebe yada doktorlar yok mesela..Özele gider 1000 liramı verip paşalar gibi doğururum kendi şahsi fikrim

evet canım sen de kendince haklısın.herkesin görüşü farklı olabilir .benim için nihai son önemli, senin için bu geçirdiğin dönem önemli ,bu gayet normal.beni sezeryan yapmıyacağından %100 emin olsam,işi bu kadar ticarete dökmemiş olsalar özeller,benimde maddi durumum elverişli ben de özelde yaptırırım.ama güvenemiyorum işte.o sebepten para verip bıçak altına yatmaktansa doğum evini tercih ediyorum canım malesef.doğum evindeki o sıkışıklık o kargaşa beni de bunaltıyor .fakat katlanmak mecburiyetindeyim .9 aydır özelegidiyorum ama iş doğum konusuna gelince neşe hanım sezeryancı.bunu ancak anladım.benim için de tecrübe oldu.bir dahaki hamileliğimde özelde sevgi hanım varmış sezeryancı değilmiş ona gitmeyi düşünüyorum ama bu saatten sonra doktor değiştiremem zaten değiştirsem de bu bir süreç ve çok az bir zamanım kaldı hemen ona da güvenemem .onun için işi baştan iyi ayarlamak lazım.neyse benim içinde deneyim oldu sonuçta denemeden başkasının demesiyle doktor seçmek imkansız çünkü doktorların da bir anı bir anını tutmuyor

cnm merhaba nasılsın ne yaptın merak ettım kontrol nasıl gectı
dun bı arkadaşım vardı bende oda neşe hanımın hastası oda gıttıgınde senın suyun bıtmış hemen alalım deış tabı doğumeve gıttgınde su sıkıntı olmadını ögrenmış
22 saat suren bı doğumu oldu doğumevınde başına talıhsız olaylar geldı gecende bahsetmıştım ama ınşalla o bı ıstısnadır cnm ınşalla sen sağlıcakla normal bı dooğumla alıcaksın yavrunu kucagına

tatlım benım adatıpa gıdıcktın ne yaptın nasıl gectı

Sende haklısın canım..Bende hem doğum evine hemde özele gitmeye başladım kontrollere duruma göre doğum için hastane seçecektim..Ama ne zaman doğumevine gitsem illallah geldi...

Bende ertan çeliği duydum sezeyancı değilmiş.Gerçi bende acayip panik insanımdır nasıl normal doğururum tartışılır...

Hakkımızda hayırlısı canım..

. benim için ameliyat yapan doktorun tecrübesi önemli..her gün sezaryen yapan sadece kadın hastallıklarına hitab eden bir yer..herkesin düşüncesi kendine göre..ben doktor serkan kumbasardanda memnunum..güleryüzlü iyi bir doktor..degistirmeyide düşünmüyorum..çok hasta olduğundan hastalara az zaman ayırıyorlar..bu dogru.. ona yapacak bir sey yok.
bu işler maddiyatla alakalı...doğüm evine polıklinliğe bir günde 100 hasta heliyor ..bu nedemek..bir hastaya 3 dakika zaman ayyırmması demek doktorun..doğumevinin fiziki sartlarıda malum..tıkış tıkış..dolu bir yer..koridorlar daaar..insanlar iç içe..kötü yani..devletin sakarya güzel bir doğum evi yapması lazım..bu köhne ve eskimiş yer sakaryaya yakışmıyor

Canım ben 2li test zamanımda geldiğinden doğumevine gittim dün..Ultrasonada sık sık girmek istemiyorum..Önümüzdeki ay gidecem adatıpa..

doğum evinde iikili test yok canım..boşuna gitme...üniversitede var..oraya gönderiyorlar..direk sakarya egitim arastırmsya gidebilirsin

ben yakın bi zamanda yeni doğumevi yapacaklarını duydum ama sanırım bize yetişmez

Canım ben 2li test zamanımda geldiğinden doğumevine gittim dün..Ultrasonada sık sık girmek istemiyorum..Önümüzdeki ay gidecem adatıpa..

cnm meraba yzılarından anladıgım kadarıyla adatıpta doğum yapmayı duşunuysun
dr um doğum yaacagım zman yenı bınaya yetışemeyecegım ıcın uzuldugunu sölemişti
bugun bı arkadaşı geldı yenı odaların örtulerını dıkıyolarmış
gıtmış görmuş cok uzelmış odalar
şimdikıler malesef kucuk ve catı katıydı
10 suıt olmak uzere 80 oda yapılmış
2 aya acılacakmış cok şanslısın cnm
bana yetışmedı

Şimdiki düşüncem adatıp canım.Söylediğin ücret makul geldi bana...

Bugün ikili test için araştırmaya gittim.Çok güzel ilgilendiler aklım karıştı ama yinede önceliğim adatıp

selam arkadaşlar..ben ikinci bebeğimi bekliyorum..yine neşe aşıcıya gidiyorum ama bu defa durum karışık doğumum temmuz basına denk geliyor..ilk doğumum normal oldugunda buda normal olursa temmuz 15-20 sine sarkma durumu var o tarihlerde dr.um izinde olabilirmiş çok üzüldüm duyunca..çünkü nöbetçi dr. doğuma girer ben olmazsam dedi..izinlerde mayısta belli oluyormuş..haber veririm tarihini dedi..yine adatıpta doğum yapıcam ama son anda dr. değiştirmek sorun yaratır mı acaba

canım dün gittim kontrole.her şey iyi bebeğim 3400 olmuş neşe çakmakcıya göre....çatı muayenesi oldum. çatın çok müsait şak diye doğurursun sen dedi. ayın 12 sine kadar bekleriz (günüm o zaman doluyor )bir daha muayene ederiz o zaman gelince. yine gelmezse bebeğin, 4 gün daha bekleriz. yani 16 aralığa kadar.yine gelmeye niyeti olmazsa oğlunun mecburen sezeryan yaparız dedi.ama benim tabi neşeye son gidişim garibimin haberi yok.
hı bu arada sabahtan doğum evine gittim mehmet küçükbaş'a muayene oldum .renkli doppler istedi.onda bebeğimin kilosu 3300 çıktı.ama neşe çakmakcı 3400 dedi.hangisi doğru bilemedim.herhalde 100 gr makinede yanılma payı.doğum evinde nst ye girdim hafif ama düzenli sancılarım çıktı.normal doğum için beklenebilir herşey normal dedi mehmet küçkbaş.pazartesi yine gel dedi ama ben sancım gelmezse veya suyum gelmezse gitmeyi düşünmüyorum artık beklemedeyiz .bizim ufaklık bakalım ne zaman gelecek.

cnm haberlerın guzel olmasına cok sevındım
bbebışın kg de musaıt ormal doğuma
muaynede guzel gecmış
dayımın eşide mehmet kucukbaşa gıdıyodu hatta duşuk yaptıgı zman bende yanındaydım şeker bı dr
cnm benım pazartesı bı durum olmazsa gıtmıcem demışsın aman ha öle hata yapma bak ben 36 haftalık gıttım hıcbı problem yok 37 haftalık gıttım kordon dolanmış carpıntı cıktı hemen acıl sezeryana alındım temkınlı olmakta fayda var cnm
ay ınşalla brdan guzel haberlerınıde alırız cn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…