Bende hamilelik sıkıntılarımdan şikayet etmedim şimdiye kadar hiç ama işte korkularıma yenik düşüorum bazen...
Bu kontrolümüzde bakalım normal doğuma uygun mı gidişat belli olabilir Princess..Çok heyecanlı..
Canim bu korkular hamileligimin sonuna dogru bende de olnustu.iyo dusun iyiolsun hersey mevlanin.izniyle guzel olacak saglikls alacaksin yavrunu kucagiba bunlari dusun iyi geliyor.
Mevlam bir avazda kurtarsinsizleride ins.saglij
kla kavusun ya
nvrulariniza
Sizlerde çok sağolun kızlar desteklerinizden dolayı moral oluosunuz bana=)Kızlar o korkulari bizde yaşadık.şimdi kuzularimiz kucaklarimizda. Allahın izniyle sizde bugünleri yadiyacaksiniz. Hayırlı doğumlar yaşarsınız ins
Benim için bi bilsen ne kadar heyecanlı dönmüş müdür die çok merak ediorum moralimide bozmak istemiorum dönmemişsede yapıcak bişi yok son güne kadar bekliyeceğim ama bi sorun sıkıntı çıkmazsa
36. haftanız hayırlı olsun Princess :)
İnşallah dönmüştür kızın. En azından daha rahat taşırsın canım.
Gerçi benim dönmüş olmasına rağmen normal doğum garanti değil ki.
O yüzden hiç moralini bozma.
Suları iyi , plesentada kireçlenme falan olmasında yavrular büyüsün içerde sağlıkla yeter.
Artık hayırlısı, kolayı hangisi olacaksa o olsun hepimiz için doğumda.
Seninde hayırlı olsun =) İnşallah inşallah... Hayırlısı canm artık ya dün akşam çok kasılmam vardı bnm yine heyecan yaptık biraz magnezyum aldım bitane hafifler gibi oldu ama hayırlısı artık dönmeye çalışıo heralde
Geçmiş olsun inşallah. Bol bol uzan sol tarafa..
Alıştırma mı yapıyor rahim dersin doğuma ?
Hiç magnezyum içmedim ben:26: gerçi kasılmam varsada anlamıyorum ki.
Tarif edebilir misin kasılmayı?
Artık her gece eşime diyorum ki Seni gece aniden uyandırabilirim, kendini hazırla psikolojik olarak yatarken.
bugun 3lu asimiz vardi yavrum ilk defa gozunden yas gekerek aglafi
slm kızlar
doğumu yaklaşan arkadaşlarmıza rabbim yardım etsin
benim kafam çok karışık doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum kara kara
aslında adatıpı düşünüyodum ama geçen nette adatıp ile ilgili yazan bazı yazıları görünce moralim bozuldu
offf ne zormuş ya her seferinde ayrı bir dert nerde nasıl olucak diye düşünmekten helak oldum
en iyi eskilerin usuluymuş evde doğum nerde nasıl olucak kaygısı taşımadan doğuruyolarmış
misal ben evde doğmuşum annem ebe ters geliyor doğuramazsın demiş ama aile büyükleri pek aldırış etmemiş
Rabbim yardım etmiş annemede kolay bir doğum olmuş
Rabbim bizlerinde yardımcısı olsun...
bugun 3lu asimiz vardi yavrum ilk defa gozunden yas gekerek aglafi
slm kızlar
doğumu yaklaşan arkadaşlarmıza rabbim yardım etsin
benim kafam çok karışık doğumu nerde yapsam diye düşünüyorum kara kara
aslında adatıpı düşünüyodum ama geçen nette adatıp ile ilgili yazan bazı yazıları görünce moralim bozuldu
offf ne zormuş ya her seferinde ayrı bir dert nerde nasıl olucak diye düşünmekten helak oldum
en iyi eskilerin usuluymuş evde doğum nerde nasıl olucak kaygısı taşımadan doğuruyolarmış
misal ben evde doğmuşum annem ebe ters geliyor doğuramazsın demiş ama aile büyükleri pek aldırış etmemiş
Rabbim yardım etmiş annemede kolay bir doğum olmuş
Rabbim bizlerinde yardımcısı olsun...
Taze anne nasiosin sekerimm
kuzlar bebeklerinizin boylari ne kadar uzadi.benumki 2,5 ayda 7-8 cm falan uzamis iyimi acaba
hee bu arada sag.ocagi veriletine gore 40 gunde 800 gr.a yakun almisiz ebe normal sikinti yok dedi
gayet iyi canım benimkide genelde her ay ortalama olarak 4 cm uzadı.sağlık ocağında kilo ne kadar doğru çıkabilir bilmiyorum ama çok iyi kilo alımı maşallah ömerciğe bu ay atak yapacak heralde
Svg24 nerelerdesin sen bakalim cok uzun sure oldu girmedigin nese hanima.gidicektinen son nasil.gecti
Bu arada bebisin cinsiyet nedir
Nasil gidiuor gebelik
Ben ve kizlar adatip ta digim.yaptik canim.sukur slklntimiz.olmadi
Ama tedirgin giriceksen doguma orda yapma.canim guvenmedigin icin kendini.guvende hissetmeyebilirsin
merhaba svg24 karar verme kısmı en zor olanı zaten.adatıpta doğum yapanlar çoğunluktayız ama şahsen benim birdaha tercih edeceğim biryer olmaz çok memnun kalmadım aMa şans işi bunlar Allah iyilerle karşılaştırsın.
sen şimdiye kadar kime muayene oldun?
ahh keşke evde olsa o işler ama şunuda düşünmek lazım eskidende anne ve bebek ölümleride çok fazlaymış evde doğumunda öyle riskleri var.bende aynı senin gibi düşünürdüm keşke evde ebe doğum yaptırsa diye ama son anda doğumumda sıkıntı çıkınca ne kadarda yanlış bi düşünceymiş dedim.inşallah sen sorunsuz sağğlıcakla alırsın bebeğini kucağına
evet canım baya oldu yazmayalı hala neşe aşıcıya gidyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık çok şükür inşallah kalan 3 ayımıda sorunsuz geçiririm
üçüncü kızım geliyor canım
ah canım ya sorma ilk üç ay yorgunluk halsizlik uyuklamayla geçti 2.üç ayım gayet iyiydim ama son 3.ayım ilk aylarımı aratmıyor valla bıraksalar gece gündüz uyuyarak geçiricem
hastane konusu her seferinde sorun oldu nerde nasıl sorularıları hep beynimi meşgul etti
ben sıfır sancı ile hastane giriş yaptım hep suni sancılarla doğum yaptım dr doğumum ile ilgili konuşması benim fikrimi netleştiricek
hayırlısı bakalım
canım sakıncası yoksa nasıl bir sorunla karşılaştın
dediğin gibi biraz şans işi ben iki doğumumuda devlet kurumlarında doğurdum ama birinci doğumum kabus gibiydi ikincisi ise ona göre çok çok iyiydi
ilk neşe çakmakçıya gittim memnun kalmadım şimdi ise neşe aşıcıya gidiyorum
evet evde doğum iyi ama riskleri çok fazla zaten cesaret de edemezdim
çok teşekküler canım Rabbim bütün bebek bekleyenlere sorunsuz doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?