Kızlar ve kuzuları öncelikle hepinize merhabalar....
Sizlere çok güzel haberlerim var bu gün kontrole gittim kadın doğuma...
Nerdeyse sekiz aydır ilk defa bebeğimiz baş gelişli oldunu duydum ve bu beni çok sevindirdi
Bebeğin gelişimi iyi dedi dr kilosu 2 900 olmuş 3 buçuk civarında kasım sonunda gelir inş dedi çok kasılmam oldu hareketleri azaldı gibi geldi bana dedim gayet hareketli ve sıkıntı yapmayacak bi bebeğe benzio bebeğin hiç korkma dedi beni çok ferahlattı bu çok mutlu oldum bundan sonra her hafta kontrole gel dedi veee bu saatten sonra kasılmalar ın ağrıların olması normal dedi çok ağrı yapabilir korkutmasın seni dedi bebek yerleşmeye çalışiodur dedi böyle işte kızlar mutluyum yani=)
bende neşe aşıcıya gittim doğumumu onda yaptım.normal doğum yapıcaktım suyum geldi kanamayla beraber 2 gün geçmişti 40 haftayı ctesiyi pazara bağlayan geceydi tabi hastanede hiçbi dr yoktu nöbetçi dr şansıma neşe hanımdı ama ebeler muayene ettiler neşe hanıma bilgi verdiler daha doğumun başlamasına var diye neşe hanım gelmedi arada ebe alttan muayene ediyodu ama açıklığım gittiğimde 1 parmaktı 6 saat sonra ise 2-3 santime çıkmıştı anca.bu sırada çok sancım vardı ama nst de çok az çıkıyodu ayrıca devamlı kanamam vardı ama ebe bu konuda hiçbişe demedi ki yatağımı değiştirecek kadar kan bulaşıyodu yatağa.annem kanı gördükçe rengi kaçıyodu ama ebe bişe olsa muhakkak söyler diye sesimizi çıkarmadık sonra sabah neşe hanım geldi kanı gördü ebeyi azarladı bu hastanın kanaması var diye neden beni çağırmadınız dedi .artık karnımın şekli bi tuhaf hal almıştı resmen bebeğim karnımın sağ tarafında toplandı annemler çok korktular karnımı görünce ama ebeniin umrunda değil herşey çok normal deyip durdu sonra ameliyatı olmasına rağmen beni acilen ameliyata aldılar neşe hanım ben riske giremem kanaman var bu normal bi durum değil dedi eşimi filan çağırdı herneyse çok şükür bebeğimdede bendede bi sorun çıkmadı ama ameliyat sonrasında ameliyata giren ebeye sorduk neden böyle oldu diye o ikinizinde hayatı tehlikedeydi iyiki sezeryan oldun bebeğin eşi öndeydi dedi ama neşe hanım bişe demedi daha sonra kontorole gittiğimde neşe hanıma sordum neden oldu kanama diye o da bilmiyorum açılma kanaması olabilir birdaha hamile kalırsan yine kanaman olabilir haberin olsun dedi.ben hamileliğim boyunca neşe hanımdan çok memnun kaldım drluğundan özeliikle ama doğumda kimin doğru söylediğini bilmiyorum acaba neşe hanım bu durumu hamileliğimde farketmediği için mi açılma kanaması diyip işin içinden sıyrıldı hala kuşkularım var bu konuda o yüzden.adatıpada böyle ebeleri çalıştırdığı için hiç ama hiç güvenmiyorum bizim orda duarla hayatımız kurtuldu diyorum ben yoksa ebenin aptallığı kızımında benimde ölümüme sebep olabilirdi veya rahmim filan alınabilrdi allah korusun
evet canım baya oldu yazmayalı hala neşe aşıcıya gidyorum şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadık çok şükür inşallah kalan 3 ayımıda sorunsuz geçiririm
üçüncü kızım geliyor canım
ah canım ya sorma ilk üç ay yorgunluk halsizlik uyuklamayla geçti 2.üç ayım gayet iyiydim ama son 3.ayım ilk aylarımı aratmıyor valla bıraksalar gece gündüz uyuyarak geçiricem
hastane konusu her seferinde sorun oldu nerde nasıl sorularıları hep beynimi meşgul etti
ben sıfır sancı ile hastane giriş yaptım hep suni sancılarla doğum yaptım dr doğumum ile ilgili konuşması benim fikrimi netleştiricek
hayırlısı bakalım
canım sakıncası yoksa nasıl bir sorunla karşılaştın
dediğin gibi biraz şans işi ben iki doğumumuda devlet kurumlarında doğurdum ama birinci doğumum kabus gibiydi ikincisi ise ona göre çok çok iyiydi
ilk neşe çakmakçıya gittim memnun kalmadım şimdi ise neşe aşıcıya gidiyorum
evet evde doğum iyi ama riskleri çok fazla zaten cesaret de edemezdim
çok teşekküler canım Rabbim bütün bebek bekleyenlere sorunsuz doğumlar nasip etsin
saglik ocaginin guvenilirliginden bende emin degilim ama gercege yakin olmasini umit ediyorum.ins. dr. umit amcamiza gittigimizde de guzel sonuclar aliriz
kimsecikler yok su ara topikte
yarende bugun arasa dogum gunu yapacaklardi galiba nice mutlu yillara arascigimizada
aaa cnm ne kadar güzel haberler bunlar böyle cok cok sevındım bebegın kg durumuda süper gözüküyor
her hafta kontrol olmasına cok cok sevındım cnm ben yasadıgımdan sonra cok onemlı olduğuna ınaanır oldum
Kızlar ve kuzuları öncelikle hepinize merhabalar....
Sizlere çok güzel haberlerim var bu gün kontrole gittim kadın doğuma...
Nerdeyse sekiz aydır ilk defa bebeğimiz baş gelişli oldunu duydum ve bu beni çok sevindirdi
Bebeğin gelişimi iyi dedi dr kilosu 2 900 olmuş 3 buçuk civarında kasım sonunda gelir inş dedi çok kasılmam oldu hareketleri azaldı gibi geldi bana dedim gayet hareketli ve sıkıntı yapmayacak bi bebeğe benzio bebeğin hiç korkma dedi beni çok ferahlattı bu çok mutlu oldum bundan sonra her hafta kontrole gel dedi veee bu saatten sonra kasılmalar ın ağrıların olması normal dedi çok ağrı yapabilir korkutmasın seni dedi bebek yerleşmeye çalışiodur dedi böyle işte kızlar mutluyum yani=)
cnm rabbım sızı korumuş gerçekten
ben açılma kanamasının bu denlı fazla olacağını düşünmüyorum beyınszı ebe yüzünden canınızdan olabılırdınız
Günaydın kızlar.
Princess canim gözün aydın. Ama bu kadar erken kalkma. Bana bunu hamileyken söylediklerinde sinir oluyordum ama doğruymuş. Iyice uyu. Seni sabahın köründe kaldıran olacak yakında zaten. Bak örnek karşında. Neyse uyuttum yeniden bende biraZ uyuyayim..
Yaren dogum günümüzün guzel geçmesine sevindim. Darisi başımıza..
Taze anne sözde dün Suluk alacaktım ben
Hadi ben yatayim.
Günaydın kızlar.
Princess canim gözün aydın. Ama bu kadar erken kalkma. Bana bunu hamileyken söylediklerinde sinir oluyordum ama doğruymuş. Iyice uyu. Seni sabahın köründe kaldıran olacak yakında zaten. Bak örnek karşında. Neyse uyuttum yeniden bende biraZ uyuyayim..
Hadi ben yatayim.
Kizlar dogumgunu harika gecti cok eglendik
Bu arada hangi suluk alniyor.ucuzcu aras hine wee nin damlatmayan sulugunu sevdi
Baslarda.su hic icmezdi.inanin simdilwrde.iciyor
Bir ara tupper.suluk.kullandik simdi.yine.wee ye donus yasandi
aaa ne kadar hos cnm bızde uc kız kardesız ve gerçekten cok keyıflı
bu aksam heğpımız bır aradaysık boy boy:)
ınsalla hayırlı bır dıgum gecıcırırsın cnm benım
ara ara yaz ıhmal etme bızlerı
bende neşe aşıcıya gittim doğumumu onda yaptım.normal doğum yapıcaktım suyum geldi kanamayla beraber 2 gün geçmişti 40 haftayı ctesiyi pazara bağlayan geceydi tabi hastanede hiçbi dr yoktu nöbetçi dr şansıma neşe hanımdı ama ebeler muayene ettiler neşe hanıma bilgi verdiler daha doğumun başlamasına var diye neşe hanım gelmedi arada ebe alttan muayene ediyodu ama açıklığım gittiğimde 1 parmaktı 6 saat sonra ise 2-3 santime çıkmıştı anca.bu sırada çok sancım vardı ama nst de çok az çıkıyodu ayrıca devamlı kanamam vardı ama ebe bu konuda hiçbişe demedi ki yatağımı değiştirecek kadar kan bulaşıyodu yatağa.annem kanı gördükçe rengi kaçıyodu ama ebe bişe olsa muhakkak söyler diye sesimizi çıkarmadık sonra sabah neşe hanım geldi kanı gördü ebeyi azarladı bu hastanın kanaması var diye neden beni çağırmadınız dedi .artık karnımın şekli bi tuhaf hal almıştı resmen bebeğim karnımın sağ tarafında toplandı annemler çok korktular karnımı görünce ama ebeniin umrunda değil herşey çok normal deyip durdu sonra ameliyatı olmasına rağmen beni acilen ameliyata aldılar neşe hanım ben riske giremem kanaman var bu normal bi durum değil dedi eşimi filan çağırdı herneyse çok şükür bebeğimdede bendede bi sorun çıkmadı ama ameliyat sonrasında ameliyata giren ebeye sorduk neden böyle oldu diye o ikinizinde hayatı tehlikedeydi iyiki sezeryan oldun bebeğin eşi öndeydi dedi ama neşe hanım bişe demedi daha sonra kontorole gittiğimde neşe hanıma sordum neden oldu kanama diye o da bilmiyorum açılma kanaması olabilir birdaha hamile kalırsan yine kanaman olabilir haberin olsun dedi.ben hamileliğim boyunca neşe hanımdan çok memnun kaldım drluğundan özeliikle ama doğumda kimin doğru söylediğini bilmiyorum acaba neşe hanım bu durumu hamileliğimde farketmediği için mi açılma kanaması diyip işin içinden sıyrıldı hala kuşkularım var bu konuda o yüzden.adatıpada böyle ebeleri çalıştırdığı için hiç ama hiç güvenmiyorum bizim orda duarla hayatımız kurtuldu diyorum ben yoksa ebenin aptallığı kızımında benimde ölümüme sebep olabilirdi veya rahmim filan alınabilrdi allah korusun
Princess çok sevindim, bebeğin dönmüş. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah kolaylıkla...
Günaydın kızlar.
Hadi ben yatayim.
Günaydın herkese, hayırlı cumalar....
Ben geldim doktorumdan çok şükür iyi haberlerle.
Plesanta da eskime yok, suyu bol bol varmış.
2900 gr, 48 cm olmuş. Bunlara da normal dedi.
Kordonu almış kafasının yanına oynayıp duruyordu.
Yapabilirsen bol bol yürü, hareket et ki kanala girme ihtimali artsın dedi.
Erken doğum öngörmüyoruz şu an için rahat olmaya çalış dedi.
Suyun, kanaman, sancın olursa sakın evde bekleme, bebeği tehlikeye atma dedi.
Haftaya bir daha gideceğiz inşallah...
Princess çok sevindim, bebeğin dönmüş. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah kolaylıkla...
çok sevindim canım adına inşallah hayırlı doğumlar nasip eder.
taze anne neler çekmişsin canım sen ya içim acıdı Allah korumuş resmen meleginide senide
songülüm senin doğum günün güzel geçti bakalım benim ki nasıl olacak :)
kızlar özledim sizi şu doğum gününü atlatıyım bende çağırmak istiyorum sizi inşallah gelebilirsiniz
Bende sizin iyi olmanıza sevindim canım kiloları aynı gidio bizim bebişlerin doumlarıda aynı olur mu dersin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?