Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kızlar ve kuzuları öncelikle hepinize merhabalar....
Sizlere çok güzel haberlerim var bu gün kontrole gittim kadın doğuma...
Nerdeyse sekiz aydır ilk defa bebeğimiz baş gelişli oldunu duydum ve bu beni çok sevindirdi
Bebeğin gelişimi iyi dedi dr kilosu 2 900 olmuş 3 buçuk civarında kasım sonunda gelir inş dedi çok kasılmam oldu hareketleri azaldı gibi geldi bana dedim gayet hareketli ve sıkıntı yapmayacak bi bebeğe benzio bebeğin hiç korkma dedi beni çok ferahlattı bu çok mutlu oldum bundan sonra her hafta kontrole gel dedi veee bu saatten sonra kasılmalar ın ağrıların olması normal dedi çok ağrı yapabilir korkutmasın seni dedi bebek yerleşmeye çalışiodur dedi böyle işte kızlar mutluyum yani=)

aaa cnm ne kadar güzel haberler bunlar böyle cok cok sevındım bebegın kg durumuda süper gözüküyor
her hafta kontrol olmasına cok cok sevındım cnm ben yasadıgımdan sonra cok onemlı olduğuna ınaanır oldum

cnm rabbım sızı korumuş gerçekten
ben açılma kanamasının bu denlı fazla olacağını düşünmüyorum beyınszı ebe yüzünden canınızdan olabılırdınız

aaa ne kadar hos cnm bızde uc kız kardesız ve gerçekten cok keyıflı
bu aksam heğpımız bır aradaysık boy boy:)
ınsalla hayırlı bır dıgum gecıcırırsın cnm benım
ara ara yaz ıhmal etme bızlerı

ınsalla hayırlı sonuçlarla gelırsınız hayatım
bu arada cok teşekkür ederım cnm cok güzel bır dogumgunu oldu sevdıklerımızle mutluca rabbım szede nasıp etsın nıce yaslarını gormeyı

Canım sorma bende ne kadar çok sevindim sevincimden uyku tutmadı altıya çeyrek vardı kalktım hala geziniorum evin içinde:)

Günaydın kızlar.
Princess canim gözün aydın. Ama bu kadar erken kalkma. Bana bunu hamileyken söylediklerinde sinir oluyordum ama doğruymuş. Iyice uyu. Seni sabahın köründe kaldıran olacak yakında zaten. Bak örnek karşında. Neyse uyuttum yeniden bende biraZ uyuyayim..
Yaren dogum günümüzün guzel geçmesine sevindim. Darisi başımıza..
Taze anne sözde dün Suluk alacaktım ben

Hadi ben yatayim.

canım çok sevindim bebeğinin dönmesine benimkide son zamanlarda dönmüştü.bebeğinle ilgili hep böyle güzel haberler alırsın inşallah vakitte çok azalmış sen bol bol dinlenmeye bak artık.bebişin hareketleride azalıyo son zamanlarda malum yeri daralıyo yavrucağızın büyüdükçe sen korkutma kendini.inş doğumundada böyle güzel haberler alırız

cnm rabbım sızı korumuş gerçekten
ben açılma kanamasının bu denlı fazla olacağını düşünmüyorum beyınszı ebe yüzünden canınızdan olabılırdınız

aynen bende öyle düşünüyorum yerlere damlayacak kadar kıpkırmızı kan olmaz heralde açılma kanaması.neyse allah kimseye yaşatmasın böyle tatsız şeyleri sen asıl doğumgününden haber ver:)nasıl geçti gününüz arasın keyfi nasıldı?

:)benimde eve gelince aklıma geldi ama bize sağdığımız sütü evde unutturacak kadar yaramaz olan bebeklerimizin suluk almaya çarşıya çıkıpta elimizi boş döndürmeleri gayet normal.bişeye bakmamız için malum durmamız gerekiyo ama duruncada ağlıyo bu cadılar iyiki onları unutmadık çarşıda sen ona dua et :)

Kizlar dogumgunu harika gecti cok eglendik
Bu arada hangi suluk alniyor.ucuzcu aras hine wee nin damlatmayan sulugunu sevdi
Baslarda.su hic icmezdi.inanin simdilwrde.iciyor
Bir ara tupper.suluk.kullandik simdi.yine.wee ye donus yasandi

Gunaydin cnm.benim
Odanizdq kara perde varmi

Kizlar dogumgunu harika gecti cok eglendik
Bu arada hangi suluk alniyor.ucuzcu aras hine wee nin damlatmayan sulugunu sevdi
Baslarda.su hic icmezdi.inanin simdilwrde.iciyor
Bir ara tupper.suluk.kullandik simdi.yine.wee ye donus yasandi

bende diğerlerine para dökmeden direk wee alayım bari.malum bizim kızada chicco avent emzikler alındı hanım bambino emiyo 4 liralık emzik

yaren bu arada doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim Alah nice hayırlı seneler nasip etsin inşallah

Günaydın herkese, hayırlı cumalar....
Ben geldim doktorumdan çok şükür iyi haberlerle.
Plesanta da eskime yok, suyu bol bol varmış.
2900 gr, 48 cm olmuş. Bunlara da normal dedi.

Kordonu almış kafasının yanına oynayıp duruyordu.
Yapabilirsen bol bol yürü, hareket et ki kanala girme ihtimali artsın dedi.
Erken doğum öngörmüyoruz şu an için rahat olmaya çalış dedi.
Suyun, kanaman, sancın olursa sakın evde bekleme, bebeği tehlikeye atma dedi.
Haftaya bir daha gideceğiz inşallah...

Princess çok sevindim, bebeğin dönmüş. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah kolaylıkla...

inşallah benim kızlarım birbirlerine bağlı olurlar bir ömür
teşekkürler iyi dileklerin için için
bu arada oğluşunun doğum günü kutlu olsun

inan okurken tüylerim ürperdi ama o ebelerden heryerde var maalesef Rabbim böylelerinden korusun bizleri
benim de ilk değilde ikinci ebe çok iyiydi her zaman dua ederim ona çok iyliğini gördüm bebeğimi ilk o giydirdi altını değiştirdi bana teslim etti ki doğum yaptığım hastane özel değil sakarya doğum eviydi seninde dediğin gibi biraz şans işi
Rabbim sana ve kızına hayırlı uzun ömürler versin neyseki kazasız belasız atlatmışsınız çok geçmiş olsun

Princess çok sevindim, bebeğin dönmüş. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah kolaylıkla...

çok sevindim canım adına inşallah hayırlı doğumlar nasip eder.
taze anne neler çekmişsin canım sen ya içim acıdı Allah korumuş resmen meleginide senide
songülüm senin doğum günün güzel geçti bakalım benim ki nasıl olacak :)
kızlar özledim sizi şu doğum gününü atlatıyım bende çağırmak istiyorum sizi inşallah gelebilirsiniz

Saol canım inş yerleşirde bi daha dönmez bende sen gibi düşünüorum erken kalkma taraftarı değilim aslında ama uyuyamadım uyku dengem kaçtı ya geçenlerde resmen oturduğum yerde uyuodum heheh

Bende sizin iyi olmanıza sevindim canım kiloları aynı gidio bizim bebişlerin doumlarıda aynı olur mu dersin =)

çok şükür sonumuz güzel oldu herhangi bi sorun yaşamadık doğum sonrasında beysalcım:)
valla bende özledim sizleri .senin kuzununda mı doğum gününe az kaldı darısı bizimkilerin başına inşallah

Bende sizin iyi olmanıza sevindim canım kiloları aynı gidio bizim bebişlerin doumlarıda aynı olur mu dersin =)

Neden olmasın, aynı gün doğurursak tesadüfün böylesi olur.
Sami bey dedi çok iri kıyım bir şey olmayacak herhalde bende korkuyorum şimdi düşük doğum ağırlığı olmasın diye . Adam normal doğum için söyledi, rahat olurum diye yine de yaranamadı : )takacak bir şey buldum...
İnşallah sağlıkla tamamına erer şu sürecimiz.. Bugün böyle iş ciddiye bindi resmen, çok garip duygular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…