oh ne güzel cnmCanım sorma bende ne kadar çok sevindim sevincimden uyku tutmadı altıya çeyrek vardı kalktım hala geziniorum evin içinde:)
Günaydın herkese, hayırlı cumalar....
Ben geldim doktorumdan çok şükür iyi haberlerle.
Plesanta da eskime yok, suyu bol bol varmış.
2900 gr, 48 cm olmuş. Bunlara da normal dedi.
Kordonu almış kafasının yanına oynayıp duruyordu.
Yapabilirsen bol bol yürü, hareket et ki kanala girme ihtimali artsın dedi.
Erken doğum öngörmüyoruz şu an için rahat olmaya çalış dedi.
Suyun, kanaman, sancın olursa sakın evde bekleme, bebeği tehlikeye atma dedi.
Haftaya bir daha gideceğiz inşallah...
oh ne güzel cnm
samı beye gıdıcekmısın artık yoksa buraya devammı
oh cnm benum ne güzel haberler böyle hersey yolunda masalla artı kurtarmış kendısnı
senın sezeryan olacağını dusunmusum nedense hep
ınsalla gönlünde olur cnm hersey
Yaren benim sezeryan riskim aslında var kimseye anlatmıyorum endişe etmesinler diye ama 37.haftada durumum netleşecek. Bebeğim kafasının yanına kordonu almış tam rahim ağzına. Bu çok tehlikeli bir durum normal doğum başlarsa yani kordon sarkması ihtimali . Sami bey şuan kontrollü, sık takiple ve sakin gidelim diyor ama ihtimal var. Artık ısrar etmiyorum normal diye zaten hayırlısı...
Neden olmasın, aynı gün doğurursak tesadüfün böylesi olur.
Sami bey dedi çok iri kıyım bir şey olmayacak herhalde bende korkuyorum şimdi düşük doğum ağırlığı olmasın diye . Adam normal doğum için söyledi, rahat olurum diye yine de yaranamadı : )takacak bir şey buldum...
İnşallah sağlıkla tamamına erer şu sürecimiz.. Bugün böyle iş ciddiye bindi resmen, çok garip duygular...
Canim.ufacik bir risk bile varsa normal dogumdan uzaklas canim
Su an seni ve bebegini etkilicek bir durum yok ama degilmi
Ben bile isteye sezeryan oldum ilk dogumumda ikinci zatem mevburi inan birkez bile pisman olmadim
Bence sende yavastan hazirla kendini:)
Simdi.kac haftalil.oldu oglun
Yaren benim sezeryan riskim aslında var kimseye anlatmıyorum endişe etmesinler diye ama 37.haftada durumum netleşecek. Bebeğim kafasının yanına kordonu almış tam rahim ağzına. Bu çok tehlikeli bir durum normal doğum başlarsa yani kordon sarkması ihtimali . Sami bey şuan kontrollü, sık takiple ve sakin gidelim diyor ama ihtimal var. Artık ısrar etmiyorum normal diye zaten hayırlısı...
2 lob için ayrı değerler çıktı aynı mı olması gerekiyodu bilmiyorum inşallah bi sorun yoktur.canım hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bizide bilgilendirirsen seviniriz.kafa yapısı için ümit bey dedikleri gibi olmadığını söyledi kızdı hatta öyle dedikleri için ama bıngıldağı çok az önde gidiyo dedi.kafa yapısı için araştırmada bi tanıdığımıza gidiyoruz zaten bahri ermiş yeni doğan başkanı prof. çok iyi bi doktor o takip ediyo kafasını herşeyinin çok normal olduğunu söyledi o da hatta gelişimi ileride bile dedi kafasıyla ilgili korkulcak bişey yok çok şükür ama ne olur ne olmaz diye takip ettiricem yinede yoksa her ay yok yere doktora gitmeyi düşünmüyodum
sizinkinde ne gibi sorun varki bıngıldağında filan sorun olmasında kafa yapısı kişisel bişe herkesin değişiyo hiç sıkıntı yapma derim bizimkine dolikosefali dediler hamileyken ilk defa duyduğum bişey olunca birde biraz korkutarak söyleyince dünya başıma yıkılmıştı ama sonra araştırınca sadece kafa şekli olduğunu ve kötü bi görüntüde olmadığını öğrenince rahatladım sadece Allah korusun bıngıldağın önceden kapanmasına karşın kontrol edilmesi gerekiyomuş çok şükür zaten doğuncada kafa yapısnın öyle olmadığı anlaşıldı ama içime kurt düştüya tedbiri elden bırakmıyorum o yüzden
Canım bol bol dua edelim kendimize ve birbirimize Allah kurtarssın hepimizide kordon sarkması durumunda hemen secde pozisyonu alıp ambulansı araman gerekiomuş die okumuştum bi yazıda sende biliosundur belki zamanı doldumu tutamayız artık onları normal yada sezaryan olacak kazasız belasız sağlıklı sıhhatli olsunlarda
merhaba,benim bebeğim de şu an 32haftalık ve doktor son zamanlarda ultrason ölçümlerine göre dolikosefal bir kafa yapısı olduğunu söylemeye başladı. Sizin bebeğiniz doğduğunda kafası öyle değil miydi? Yani doktorun söylediği gibi olmayabilir mi?
merhaba,benim bebeğim de şu an 32haftalık ve doktor son zamanlarda ultrason ölçümlerine göre dolikosefal bir kafa yapısı olduğunu söylemeye başladı. Sizin bebeğiniz doğduğunda kafası öyle değil miydi? Yani doktorun söylediği gibi olmayabilir mi?
mrh bende bugun konturle gittim dr bebeğin baş çevresi ve boyunun haftasına uygun olduğunu fakat kilosunun düşük olduğunu söyledi
aslında o kadar da düşük değil normalde 1100 gr ve üstü olması gerekirken bizimki 990 gr çıktı boyu 37cm
ama dr herhangi bir problem olup olmadığını öğrenmek için araştırma hastanesinde doppler çektirmemizi söyledi umarım bişey çıkmaz
mrh bende bugun konturle gittim dr bebeğin baş çevresi ve boyunun haftasına uygun olduğunu fakat kilosunun düşük olduğunu söyledi
aslında o kadar da düşük değil normalde 1100 gr ve üstü olması gerekirken bizimki 990 gr çıktı boyu 37cm
ama dr herhangi bir problem olup olmadığını öğrenmek için araştırma hastanesinde doppler çektirmemizi söyledi umarım bişey çıkmaz
Canim 11o gr icinmi.doopler istedi bence arada cok buyik.fark yok her bebek standartlara uymak.zorunda degil.bence
Sendemi.nese hanima.gidiyordun taze anne de aynisini yasadi biliyormusun hic bir sorun yokmis.hatta fistik 35oo gr dogdu
Canim 11o gr icinmi.doopler istedi bence arada cok buyik.fark yok her bebek standartlara uymak.zorunda degil.bence
Sendemi.nese hanima.gidiyordun taze anne de aynisini yasadi biliyormusun hic bir sorun yokmis.hatta fistik 35oo gr dogdu
özledim yav sizi muhabbetinizi özledim.işyerindeki internei kapattılar yazamasam bile okuyodum evde de kocamdan fırsat kalsa nisa dan kalmıyor...
BUZDEVRİ PRİNSES RABBİM hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
YAREN arasımıza nice hayırlı mutlu seneler inşallah
ya inan insanın moralini bozmaktan başka bir şey değil aslında bende biliyorum önemli olmadığını ama yine de insanın içine kurt düşmeye gör resmen sitrese girdim
evet bende neşe hanıma gidiyorum
ya şimdi bizi araştırmaya yönlendirdi nasıl olucakta doopler için gün alıcam anlamadım randevu alayım dedim ama maalesef yakın bir zamanda bulamadım acaba randevusuz gitsek halledemezmiyiz senin bir fikrin var mı?
hafızana hayranım :)hiçbişeyide unutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?