Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canım sorma bende ne kadar çok sevindim sevincimden uyku tutmadı altıya çeyrek vardı kalktım hala geziniorum evin içinde:)
oh ne güzel cnm
samı beye gıdıcekmısın artık yoksa buraya devammı

oh cnm benum ne güzel haberler böyle hersey yolunda masalla artı kurtarmış kendısnı
senın sezeryan olacağını dusunmusum nedense hep
ınsalla gönlünde olur cnm hersey

Yaren benim sezeryan riskim aslında var kimseye anlatmıyorum endişe etmesinler diye ama 37.haftada durumum netleşecek. Bebeğim kafasının yanına kordonu almış tam rahim ağzına. Bu çok tehlikeli bir durum normal doğum başlarsa yani kordon sarkması ihtimali . Sami bey şuan kontrollü, sık takiple ve sakin gidelim diyor ama ihtimal var. Artık ısrar etmiyorum normal diye zaten hayırlısı...

Canim.ufacik bir risk bile varsa normal dogumdan uzaklas canim
Su an seni ve bebegini etkilicek bir durum yok ama degilmi
Ben bile isteye sezeryan oldum ilk dogumumda ikinci zatem mevburi inan birkez bile pisman olmadim
Bence sende yavastan hazirla kendini:)
Simdi.kac haftalil.oldu oglun

Yarencim bi dahaki haftaya sami beye gidicem çünkü normal olacağı kesin olana kadar böyle devam edicem sanrım hala çok kararsızım hastane konusunda normal olursa zaten fark etmez bnm içinde ne zmn olacağı belli olmayacağı için altınovayada gitsem sami hoca nöbetçi değilse doğumumda o olmaz gerisininde önemi yok

Son düzenleme:

Heheh çok merak ediorum zaten burdakileri beraber dourur birbirimize destek oluruz belki ben çok küçük olacak die üzülüodum bi arkadaşın iki buçuk kilo doğmuşdu ilk gördüğümde kucaıma almaya korktum doğrusu bnnmkide küçük olursa die de korkuodum nasıl bakarım bn ona die iş ciddiye bindi hemde ne ciddiyet bişi kalmadı bana doum günümde douracakmışım gibi gelio sanki 27 kasım doum günüm nasip artık

Son düzenleme:

Şu an bir risk yok şükür. Gebelik sürecini etkilemiyor.
Ama suyum gelirse, kanamam olursa, sancım olursa da hastaneye yetişmem ya da müdahale gecikirse sonuç çok kötü olabilirmiş Allah korusun.
Farklı bir doktorun görüşünü daha aldım. O kesinlikle sezeryan dedi. Kordon sarkması sebebiyle yapılan sezeryanlar bile daha detaylıymış. Tabi ben bunları düşünmüyorum şimdilik. Sami Bey yinede 37. haftaya kadar umutlu rahim ağzına kafasını yerleştireceğinden :)
Ben daha bunları düşünmüyorum oğlum büyüsün inş sağlıkla biraz daha. Bir de dikkat ediyorum doğum başlamasın, suyum gelmesin diye hareketlerime...
36. haftadab gidiyorum 35+2 bitti Yarencim bu arada..

Canım bol bol dua edelim kendimize ve birbirimize Allah kurtarssın hepimizide kordon sarkması durumunda hemen secde pozisyonu alıp ambulansı araman gerekiomuş die okumuştum bi yazıda sende biliosundur belki zamanı doldumu tutamayız artık onları normal yada sezaryan olacak kazasız belasız sağlıklı sıhhatli olsunlarda

merhaba,benim bebeğim de şu an 32haftalık ve doktor son zamanlarda ultrason ölçümlerine göre dolikosefal bir kafa yapısı olduğunu söylemeye başladı. Sizin bebeğiniz doğduğunda kafası öyle değil miydi? Yani doktorun söylediği gibi olmayabilir mi?

Evet canım dua edelim bol birbirimize de inşallah. Çok sağol.
Sami Bey' de söyledi ani su gelmesi yaşarsan hemen secde pozisyonu al diye ama 37. hafta bittiğinde hala kordon, rahim ağzındaysa ben sezeryan isterim zaten. O haddeye gelmesini beklemem. Çünkü çok çok ciddi olumsuzluklar varmış. Dediğin gibi zamanı gelince doğacaklar inşallah sağlıkla, kolaylıkla olsun.

Ne anlama geliyormuş bu kafa yapısı.
Detaylı ultrason yaptırmış mıydınız?

ya canım hiç kafaya takılcak bişedeğil kafası arkaya doğru hafif uzun oluyo ve aslında güzel bi kafa yapısı bile denilebilir sadece banaayrıntılıu ultrason çeken dr bıngıldağını takip ettirdemişti kafa dar olduğu için erken kapanabilir diye ben takip ettiriyorum hiçbi sorun yok zaten drların hiçbiri kabul etmedi doğduktan sonra dolikosefali olduğunu amahamileliğimin 6.ayından beri kafa çapı küçük çıkıyodu 3 hafta kadar sadece dr kafa yapısından dolayı kanala yerleşemeyebilir dedi ki ondan mı bilmiyorum ama öylede oldu.dolikosefal bi hastalık değil asla endişeye kapılma hiç belli bile olmuyo fark

özledim yav sizi muhabbetinizi özledim.işyerindeki internei kapattılar yazamasam bile okuyodum evde de kocamdan fırsat kalsa nisa dan kalmıyor...
BUZDEVRİ PRİNSES RABBİM hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
YAREN arasımıza nice hayırlı mutlu seneler inşallah

mrh bende bugun konturle gittim dr bebeğin baş çevresi ve boyunun haftasına uygun olduğunu fakat kilosunun düşük olduğunu söyledi
aslında o kadar da düşük değil normalde 1100 gr ve üstü olması gerekirken bizimki 990 gr çıktı boyu 37cm
ama dr herhangi bir problem olup olmadığını öğrenmek için araştırma hastanesinde doppler çektirmemizi söyledi umarım bişey çıkmaz

Canim 11o gr icinmi.doopler istedi bence arada cok buyik.fark yok her bebek standartlara uymak.zorunda degil.bence
Sendemi.nese hanima.gidiyordun taze anne de aynisini yasadi biliyormusun hic bir sorun yokmis.hatta fistik 35oo gr dogdu

canım merak etme bişe çıkmaz Allahın izniyle banada son ay aynı şeyi söyledi dr dopplere kan akışıyla ilgili sorun varmı diye bakıyolar boyu filan uyumluysa bişe çıkcağını sanmıyorum bende öyle olmuştu şimdiki drlar çok korkutuyo insanı ama tabi onlarda kendilerince vazifelerini yapmya çalışıyolar sonuçta bi sorun olsa insan direk dr u suçluyo.neşe hanımdı senin dr di mi banada o çektirtmişti demekki takıntılı kilo konusunda.ama benim kız 3250 doğdu üstelik doğduktan sonrada hep önde gitti kilosu o yüzden anne karnında zayıf çıksada üzülme çok yanılabiliyo drlar bu konuda

canım bebeğin makat gelişimi?benimki hep öyle duruyodu o yüzdende kafada yanılabiliyo drlar

Canim 11o gr icinmi.doopler istedi bence arada cok buyik.fark yok her bebek standartlara uymak.zorunda degil.bence
Sendemi.nese hanima.gidiyordun taze anne de aynisini yasadi biliyormusun hic bir sorun yokmis.hatta fistik 35oo gr dogdu

ya inan insanın moralini bozmaktan başka bir şey değil aslında bende biliyorum önemli olmadığını ama yine de insanın içine kurt düşmeye gör resmen sitrese girdim
evet bende neşe hanıma gidiyorum

ya şimdi bizi araştırmaya yönlendirdi nasıl olucakta doopler için gün alıcam anlamadım randevu alayım dedim ama maalesef yakın bir zamanda bulamadım acaba randevusuz gitsek halledemezmiyiz senin bir fikrin var mı?

Tesekkur ederiz teyzesi
Canim.bende nerelerde diyorum.nisa ozlettin.kendimi.
Fistik nasil.oldi

Bak taze anne burada cnm.o.seni yonlendirir
Ama bence gereksiz.stres hadi 11oo degilde 6oo.7oo gr olsa tamamdir ama 11o hr fark. Endise edip.doopler e girilcek bir fark degil fikrimce
Her bebek kg li yada haftasinda olmak.zorunda degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…