canım merak etme bişe çıkmaz Allahın izniyle banada son ay aynı şeyi söyledi dr dopplere kan akışıyla ilgili sorun varmı diye bakıyolar boyu filan uyumluysa bişe çıkcağını sanmıyorum bende öyle olmuştu şimdiki drlar çok korkutuyo insanı ama tabi onlarda kendilerince vazifelerini yapmya çalışıyolar sonuçta bi sorun olsa insan direk dr u suçluyo.neşe hanımdı senin dr di mi banada o çektirtmişti demekki takıntılı kilo konusunda.ama benim kız 3250 doğdu üstelik doğduktan sonrada hep önde gitti kilosu o yüzden anne karnında zayıf çıksada üzülme çok yanılabiliyo drlar bu konuda
canım bebeğin makat gelişimi?benimki hep öyle duruyodu o yüzdende kafada yanılabiliyo drlar
ya inan insanın moralini bozmaktan başka bir şey değil aslında bende biliyorum önemli olmadığını ama yine de insanın içine kurt düşmeye gör resmen sitrese girdim
evet bende neşe hanıma gidiyorum
ya şimdi bizi araştırmaya yönlendirdi nasıl olucakta doopler için gün alıcam anlamadım randevu alayım dedim ama maalesef yakın bir zamanda bulamadım acaba randevusuz gitsek halledemezmiyiz senin bir fikrin var mı?
Bak taze anne burada cnm.o.seni yonlendirir
Ama bence gereksiz.stres hadi 11oo degilde 6oo.7oo gr olsa tamamdir ama 11o hr fark. Endise edip.doopler e girilcek bir fark degil fikrimce
Her bebek kg li yada haftasinda olmak.zorunda degil bence
ikinci hamileliğimde drum sevgi hanımdı o da hep derdiki ne yapcaksın kilolu bebeği doğumda anneyi çok yıpratır doğumdan sonra alsın kilo işi ne derdi
her dr aynı görüşte değil demek ki
umarım bizde de sorun çıkmaz
canım bence doğum evine git banada ya araştırmaya ya d.evine git demişti ama araştırma yoğun oluyo demişti ki oraya randevu almak çok zor gerçekten.sen d.evine herhangi bi dra al zaten sana yazılı bi kağıt vermiştir onu verirsin dra gönderir seni dopplere alırsın gün
Aslaaa ay unuturmuyum.o gunleri.hic sana.destek vermistim.haha
ikinci hamileliğimde drum sevgi hanımdı o da hep derdiki ne yapcaksın kilolu bebeği doğumda anneyi çok yıpratır doğumdan sonra alsın kilo işi ne derdi
her dr aynı görüşte değil demek ki
umarım bizde de sorun çıkmaz
aynen hem daha 12 hafta var doğuma karnı küçükmüş belki benim kızımın göbüşü olmayacak demi ama:))
ayy allah razı olsun gerçekten çok destek verdin herkese verdiğin gibi:)
ya şimdi demek neşe hanım bu konuyla ilgili bi sorun yaşadı ya da şahit oldu böyle bi olaya.şimdi insanlar çok bilinçli bi sorun olsa drun hastanenin yakasını bırakmıyolar neşe hanımda kendini riske atmak istemiyo heralde.ama bendede çok komik bi fark yüzünden yollamıştı üstelik beni azarlamıştı bebeğim hep makat gelişiydi son aylarda döndü doğum pozisyonuna sonra her hafta kontrole gitmeye başladığımızda yine makat gelişiydi ben dra dönermi yine sordum o da kızdı bana şuan ona ben hiç takılmıyorum bebeğin 1 haftada 30 gram almış normalde 60-100 gr arası alırmş filan dedi .çok moralim bozulmuştu o zaman ama bişe çıkmadı boyu filanda hep öndeydi zaten bebek gelişmiycek olsa boyda uzamazki sen hiç takma kafana gör bak bişe çıkmıycak Allahın izniyle
Bak taze anne burada cnm.o.seni yonlendirir
Ama bence gereksiz.stres hadi 11oo degilde 6oo.7oo gr olsa tamamdir ama 11o hr fark. Endise edip.doopler e girilcek bir fark degil fikrimce
Her bebek kg li yada haftasinda olmak.zorunda degil bence
aynen hem daha 12 hafta var doğuma karnı küçükmüş belki benim kızımın göbüşü olmayacak demi ama:))
canım banada gitme diyem çok oldu aslında bende istemedim gitmek ama şimdi gitmese dr sorcak noldu diye bide neşe hanım terstir biraz kesin bi laf eder neden gitmedin sen bilirsin sorun çıkarsa ben karışmam filan gibi.dra devam edicekse mecbur gidicek bu zamandan sonrada değiştirmek zor olur.ama evet haklısın her bebek aynı değil birde beslenmede çok önemli eğer o dönemlerde dikkat etmediysen yorulduysan kafana bişe taktıysan o dönemdede bebeğin az kilo almış olabilir.ben sonra çok dikkat etmiştim hergece süt muz sabahları pekmez yemiştim o hafta 300 gr dan fazla almıştı
aynen öyle :) iştahı yoktur bu hafta az yemiştir bizim bile günümüz günümüze uymuyo Allah Allah
Tabikide
Mesela bir arkadasim.nese hanuma gidiyordu suyu cok az 34 gibi almaliyiz dedi sevgi hanim.yeterli dedi sorun olmadgini soyledi 4o hafta doldu bebek ole.dogdu
Iste dr gorusleri farkli benim suyumda sinirdaymis ama sevgi hanim.stres olmayim.diye soylememis takibini yapmis hep not almis
Hastaye oldukca destek veren bir dr rahatlatici
detaylı usg yi orda çektirmiştim zaten
en iyisi doğum evi haklısın nasıl olsa orda çekiliyo sen doğum evine mi gittin
Ah cnm bak gecti gitti gunler dimi
Demek birde azarda yedin he yok anam.yok ole dr bana gelmez kavga eder cikarim.ciddi anlamda
Ben dr ma sormucamda kime.sorucam
ayy allah razı olsun gerçekten çok destek verdin herkese verdiğin gibi:)
ya şimdi demek neşe hanım bu konuyla ilgili bi sorun yaşadı ya da şahit oldu böyle bi olaya.şimdi insanlar çok bilinçli bi sorun olsa drun hastanenin yakasını bırakmıyolar neşe hanımda kendini riske atmak istemiyo heralde.ama bendede çok komik bi fark yüzünden yollamıştı üstelik beni azarlamıştı bebeğim hep makat gelişiydi son aylarda döndü doğum pozisyonuna sonra her hafta kontrole gitmeye başladığımızda yine makat gelişiydi ben dra dönermi yine sordum o da kızdı bana şuan ona ben hiç takılmıyorum bebeğin 1 haftada 30 gram almış normalde 60-100 gr arası alırmş filan dedi .çok moralim bozulmuştu o zaman ama bişe çıkmadı boyu filanda hep öndeydi zaten bebek gelişmiycek olsa boyda uzamazki sen hiç takma kafana gör bak bişe çıkmıycak Allahın izniyle
tabı tabı ıstenıldıyse cektırmek en mntıklısı
sonra akılda kalırsa yer bıtırır ınsanı ama ıste ıster ıstemez stres oldun sende
mrh bende bugun konturle gittim dr bebeğin baş çevresi ve boyunun haftasına uygun olduğunu fakat kilosunun düşük olduğunu söyledi
aslında o kadar da düşük değil normalde 1100 gr ve üstü olması gerekirken bizimki 990 gr çıktı boyu 37cm
ama dr herhangi bir problem olup olmadığını öğrenmek için araştırma hastanesinde doppler çektirmemizi söyledi umarım bişey çıkmaz
ya tabi bana her ay yeni bi sorun çıkarıyodu drlar nasıl bişe doğcak diye çok endişeliydim artık son zamanlarda ama böyle bişe doğcağını bilsem hiç dert edermiydim :) ya sinek küçük ama mide bulandırır derlerya aynı o misal.çektirmesede acaba bi sorun varmıydı diycek çünkü eğer drun korktuğu gibi bi sorun varsa bebeğin beslenemesi demek çok tehlikeli bi durum acil sezeryanla alıyolar bebeği öyle bişe varsa ama ben bişe çıkcağını sanmıyorum Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?