Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet aynen öyle o günlerim çok stresli geçti ama mükafatından şüphem yok hep Allaha sığındım

bana ilk doğumunda çok sorun yaşamışsın bunu da sezaryan ol ne o kadar çekiyosun demesi dr dan çok arkadaş tavsiyesini anımsatmıştı bana:))

haha benım ılkı sezeryandı ıkıncı maöum sezeryan olucaktı cok ıcten zaman zaman bır gun boyunca sancı cdeken hastaların cok cok uzuldugunden bahsetmıstı saamımı gelmıstı

oh cnm en ıyısını yaptın ama samı beyde rahat bır dr degılmı
mesela doopler falan ıstememıstı
bence dr un usg gozude cok onemlı

Ilmasin hayatim annesi ona disaridada iyi bakar
Ablamin kizi 28oo digdu sonra bir topladiki sorma
Saglikli.olsun o yeter

benimde ablamın kızı 2800 filan doğdu sonra da bir görsen çocuğun sanki pompayla şişirmişler o kadar kiloluydu şimdi 13 yaşında hala kilolu :))

valla ben pek takmadım da dr çok taktı anlamadım gitti ben acaba başka bir sorun farkettide onun için mi gönderiyo diye endişe ettim aslında yoksa sağlıklı olsunda kilo alır dışarda da ne olucak

yaren oğlun çok yakışıklıymış izninle oğluna talibiz :))
maşallah diyeyim yakışıklıya nazar değmesin nazar boncuğu da ekleyecektim eklenmedi bi türlü

gulenmoyel sen nasılsıun cnm
rapor ısını arastırdınmı

yok henüz araştıramadım sami beye gidince sorucam ilk gittiğimde hemen gider gitmez rapor demeyeyim dedim 15 gün dahi verse benim için önemli aslında belki 16 haftadan 18 haftaya çıkar bana yetişirse doğum izinleri fazla kalmadı zaten en fazla 4 5 kere daha doktora gidicem sonra doğum olacak gibi ama hayırlısı bakalım

uzatılan surede aslında beklentının cok altında ıkı hafta yanı
ınsalla bu gorusmenızde olumlu sonuç alırsınız
doğum ıznıne ne zaman ayrılıyorsunuz

uzatılan surede aslında beklentının cok altında ıkı hafta yanı
ınsalla bu gorusmenızde olumlu sonuç alırsınız
doğum ıznıne ne zaman ayrılıyorsunuz

37. haftam 28 aralığa denk geliyor daha önceden doğum olmazsa şayet 28 aralık gibi düşünüyorum doğum öncesini doğum sonrasına aktarmak için

haha olur mu olur :)
ne zaman gıdıceksın cnm bence bır an evvel gıt cıddı anlamda sırtında yuk olucak ama ben ınanıyorum sorunn yok
gecen ay durum nasıldı

önümüzdeki hafta halletmye çalışıcam bakalım inşallah canımya sorun çıkmaz
geçen ay haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi

37. haftam 28 aralığa denk geliyor daha önceden doğum olmazsa şayet 28 aralık gibi düşünüyorum doğum öncesini doğum sonrasına aktarmak için

en azından doğum sonrası daha uzun surelı br ızın olmuş olur mntıklı
ınsalla zamanlı vakıtlı bır doğum olur aras 36+5 te oldu

önümüzdeki hafta halletmye çalışıcam bakalım inşallah canımya sorun çıkmaz
geçen ay haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi

aaa sımdı farkeettım asagıdakı tabloda 1050 gr yazıyor bak 50 gr daha kurtardık
gıt cnm bakalım ıns bırsey cıkmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…