Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

kızlar doğum evinde hangi dr alayı randevuyu öneriniz var mı gerçi dr pek işim yok ama en azın fikir sahibi olurum

mustafa güder
remzi eren
sinan Çankaya
erman sever
sinan zorsu

en yakın tarihte bu drlara var sizce hangisini tercih edeyim

oh cnm en ıyısını yaptın ama samı beyde rahat bır dr degılmı
mesela doopler falan ıstememıstı
bence dr un usg gozude cok onemlı

evet sami bey gerçekten rahat kendine güveni olan bi doktor.bana hamileliğim boyunca herşeyin normal olduğunu ve yolunda gittiğini söyledi.hatta her gidişimde kilolu bir bebek olmayacağını söylüyodu bir keresinde dedimki amaaaan zaten çok kilolu olmasında rahat doğum yapayım (dikişlerimin açıldığını biliyodu).
doğru söylüyosun dedi ben bazı bayanlara bebek şu kiloda dediğim zaman aaa o kadarcıkmı diyo bende sen onu bi doğur bakayım diyorum demişti

kızlar doğum evinde hangi dr alayı randevuyu öneriniz var mı gerçi dr pek işim yok ama en azın fikir sahibi olurum

mustafa güdere iyi diyorlar ama randevuları çok doluydu ben özgür çot a bir kere muayene oldum hemen baktı geçti okadar detaylı bakmadı birde mehmet küçükbaşa gittim ayrınlı ultrason için detaylı bilgi verdi bebek hakkında

cnm kevser Erdal çil e gıtmıstı yanlus hatırlamıyorsam ılgılıde bır dr u sanırım
bence ona bal derım hem onada muayne olursun

oh harıka canım gerçekten cok onemlı helekı gebelik gıbı hassas bır durumda hem her bebek kg lı olmak zorunda degılkı yahu

a bu arada sen zayıf buluyorsun ya ecrını umıt bey ne dedı

oh harıka canım gerçekten cok onemlı helekı gebelik gıbı hassas bır durumda hem her bebek kg lı olmak zorunda degılkı yahu

a bu arada sen zayıf buluyorsun ya ecrını umıt bey ne dedı

standartlara göre iyi kilosu dedi.bende işe başladıktan sonra kilo alması yavaşladı dedim.ilk ay 900 gr aldı 2.ay da 900 gr aldı sonra 200-180 falan gibi aldı.
ümit beyde ben şuan standartlara göre değerlendiriyorum bundan sonraki kont.de bakarız kilo takibine dedi şu ana kadar kilosuna o bakmadığı için
bazende düşünüyorum işe başlamamla alakası olabilirmi diye.bazı bebekler hissedip bunalıma giriyomuş

Son düzenleme:

bencede ecrın zayıf degıl cnm normal ne az ne cok standart masalla
yıne ole uslumu

cnm kasım annelerinden brının bebegı aynısını yasmıştı ama ıse basladıgunda degılde kardesı hastanedeyken yegenı baktığında oabılır de bılemedım bak sımdı

çok sağolun kızlar bilgi ve destekleriniz için
yaren aldım perşembe gününe mustafa güdere bakalım hayırlısı
iyi geceler kızlar size

evet canım yaramaz bi bebek deği çok şükür.ALLAH dağına göre kar veriyo hem çocuklar hem iş mahvolurdum yoksa.yinede dün gazımı vardı bilmiyorum baya ağladı çok zor uykuya daldı bende o yorgunluk ve uykusuzlukla işe gittim tabi

oh cok sukur canm
ay zaten yaramaz olsa nısa onu yola getırır:)
ah cnm neden agladıkı aksam gaz sancısıda cok uzuyor yavruckları
senınde ısın zor cnm ev ıs çocuklar rabbım guc kuvvet versın

oh cok sukur canm
ay zaten yaramaz olsa nısa onu yola getırır:)
ah cnm neden agladıkı aksam gaz sancısıda cok uzuyor yavruckları
senınde ısın zor cnm ev ıs çocuklar rabbım guc kuvvet versın

amin canım hepimize inşallah.
hayırlı geceler kuzucukları öp benim yerime

tamam canım,çok sağol,şimdilik yazdıkların beni rahatlattı.Bir de haftaya ayrıntılı ultrasona girelim de inşallah bir şey çıkmaz.

makat gelişimi derken? o konuda bir şey söylemedi hiç bilmiyorum ama bebeğin başı aşağıda hep.Belki duruşuyla ilgili olabilir,bilmem ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…