iyiler canım çok şükür
oh cnm en ıyısını yaptın ama samı beyde rahat bır dr degılmı
mesela doopler falan ıstememıstı
bence dr un usg gozude cok onemlı
kızlar doğum evinde hangi dr alayı randevuyu öneriniz var mı gerçi dr pek işim yok ama en azın fikir sahibi olurum
kızlar doğum evinde hangi dr alayı randevuyu öneriniz var mı gerçi dr pek işim yok ama en azın fikir sahibi olurum
evet sami bey gerçekten rahat kendine güveni olan bi doktor.bana hamileliğim boyunca herşeyin normal olduğunu ve yolunda gittiğini söyledi.hatta her gidişimde kilolu bir bebek olmayacağını söylüyodu bir keresinde dedimki amaaaan zaten çok kilolu olmasında rahat doğum yapayım (dikişlerimin açıldığını biliyodu).
doğru söylüyosun dedi ben bazı bayanlara bebek şu kiloda dediğim zaman aaa o kadarcıkmı diyo bende sen onu bi doğur bakayım diyorum demişti
cnm kevser Erdal çil e gıtmıstı yanlus hatırlamıyorsam ılgılıde bır dr u sanırım
bence ona bal derım hem onada muayne olursun
baktım ama saati uygun değil ileriki tarihe vermiyor
oh harıka canım gerçekten cok onemlı helekı gebelik gıbı hassas bır durumda hem her bebek kg lı olmak zorunda degılkı yahu
a bu arada sen zayıf buluyorsun ya ecrını umıt bey ne dedı
standartlara göre iyi kilosu dedi.bende işe başladıktan sonra kilo alması yavaşladı dedim.ilk ay 900 gr aldı 2.ay da 900 gr aldı sonra 200-180 falan gibi aldı.
ümit beyde ben şuan standartlara göre değerlendiriyorum bundan sonraki kont.de bakarız kilo takibine dedi şu ana kadar kilosuna o bakmadığı için
standartlara göre iyi kilosu dedi.bende işe başladıktan sonra kilo alması yavaşladı dedim.ilk ay 900 gr aldı 2.ay da 900 gr aldı sonra 200-180 falan gibi aldı.
ümit beyde ben şuan standartlara göre değerlendiriyorum bundan sonraki kont.de bakarız kilo takibine dedi şu ana kadar kilosuna o bakmadığı için
bazende düşünüyorum işe başlamamla alakası olabilirmi diye.bazı bebekler hissedip bunalıma giriyomuş
çok sağolun kızlar bilgi ve destekleriniz için
yaren aldım perşembe gününe mustafa güdere bakalım hayırlısı
iyi geceler kızlar size
evet canım yaramaz bi bebek deği çok şükür.ALLAH dağına göre kar veriyo hem çocuklar hem iş mahvolurdum yoksa.yinede dün gazımı vardı bilmiyorum baya ağladı çok zor uykuya daldı bende o yorgunluk ve uykusuzlukla işe gittim tabi
oh cok sukur canm
ay zaten yaramaz olsa nısa onu yola getırır:)
ah cnm neden agladıkı aksam gaz sancısıda cok uzuyor yavruckları
senınde ısın zor cnm ev ıs çocuklar rabbım guc kuvvet versın
amin canım hepimize inşallah.
hayırlı geceler kuzucukları öp benim yerime
ya canım hiç kafaya takılcak bişedeğil kafası arkaya doğru hafif uzun oluyo ve aslında güzel bi kafa yapısı bile denilebilir sadece banaayrıntılıu ultrason çeken dr bıngıldağını takip ettirdemişti kafa dar olduğu için erken kapanabilir diye ben takip ettiriyorum hiçbi sorun yok zaten drların hiçbiri kabul etmedi doğduktan sonra dolikosefali olduğunu amahamileliğimin 6.ayından beri kafa çapı küçük çıkıyodu 3 hafta kadar sadece dr kafa yapısından dolayı kanala yerleşemeyebilir dedi ki ondan mı bilmiyorum ama öylede oldu.dolikosefal bi hastalık değil asla endişeye kapılma hiç belli bile olmuyo fark
canım merak etme bişe çıkmaz Allahın izniyle banada son ay aynı şeyi söyledi dr dopplere kan akışıyla ilgili sorun varmı diye bakıyolar boyu filan uyumluysa bişe çıkcağını sanmıyorum bende öyle olmuştu şimdiki drlar çok korkutuyo insanı ama tabi onlarda kendilerince vazifelerini yapmya çalışıyolar sonuçta bi sorun olsa insan direk dr u suçluyo.neşe hanımdı senin dr di mi banada o çektirtmişti demekki takıntılı kilo konusunda.ama benim kız 3250 doğdu üstelik doğduktan sonrada hep önde gitti kilosu o yüzden anne karnında zayıf çıksada üzülme çok yanılabiliyo drlar bu konuda
canım bebeğin makat gelişimi?benimki hep öyle duruyodu o yüzdende kafada yanılabiliyo drlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?