mustafa güder
remzi eren
sinan Çankaya
erman sever
sinan zorsu
en yakın tarihte bu drlara var sizce hangisini tercih edeyim
tamam canım,çok sağol,şimdilik yazdıkların beni rahatlattı.Bir de haftaya ayrıntılı ultrasona girelim de inşallah bir şey çıkmaz.
yani kafa yukarıda oluyo makat gelişinde ama seninki baş aşağıymış.merak etme karnının içini her ne kadar drlar biz biliyoruz deselerde Allahtan başkası bilemez.ayrıntılıdada dolikosefal deseler üzülecek bişey değil bu hiç şüphen olmasınmakat gelişimi derken? o konuda bir şey söylemedi hiç bilmiyorum ama bebeğin başı aşağıda hep.Belki duruşuyla ilgili olabilir,bilmem ki...
canım kilo olayına hiç takılma bak bizimkiler dünyaya geldi hala almıyolar
sami bey bana da derdi hep iri kıyım bi bebeğin olmayacak diye gerçektnde 2.940 doğdu önemli olan sağlıklı olması canım ya sen içini ferah tut.inşallah hayırlı haberlerle geleceksin ALLAH'ın izniye
evet sami bey gerçekten rahat kendine güveni olan bi doktor.bana hamileliğim boyunca herşeyin normal olduğunu ve yolunda gittiğini söyledi.hatta her gidişimde kilolu bir bebek olmayacağını söylüyodu bir keresinde dedimki amaaaan zaten çok kilolu olmasında rahat doğum yapayım (dikişlerimin açıldığını biliyodu).
doğru söylüyosun dedi ben bazı bayanlara bebek şu kiloda dediğim zaman aaa o kadarcıkmı diyo bende sen onu bi doğur bakayım diyorum demişti
Buzdevri cnm senin detaylodada boyle bir sorum cikmisti degilmi
Bence simdiden sonra yerinde degisme.olmaz
Hayirlisi ile.ssezeryan.ile.yavrunu kucagina.alicaksin
mrh bende bugun konturle gittim dr bebeğin baş çevresi ve boyunun haftasına uygun olduğunu fakat kilosunun düşük olduğunu söyledi
aslında o kadar da düşük değil normalde 1100 gr ve üstü olması gerekirken bizimki 990 gr çıktı boyu 37cm
ama dr herhangi bir problem olup olmadığını öğrenmek için araştırma hastanesinde doppler çektirmemizi söyledi umarım bişey çıkmaz
Çok ilginç 29. hafta için 990 gr çok normal aslında standartlarda....
Bir ay sonra 1700-1800 leri görecek inşallah... Hiç can sıkmaya gerek yok Allah'ın izniyle...
Ama tabi Seni çok iyi anlıyorum...
Ben de az kilo aldı, ya düşük kilolayla doğarsa diye düşünüp duruyorum.. Artık hayırlısı biz elimizden geleni yapalım gerisi gelir inşallah...
öyle yapmaya çalışıyoruz tedbiri bizden takdiri ALLAH(cc) tan
kilosundan çok sağlıklı olması önemli aslında çok tombul bebekte istemiyorum birde bunu doğurması var tabi:)
dr gitmeden önce daha iyiydim insanın içine kurt düşürüyor bu drlar
bunda da vardır bir hayır diyelim yapıcak bişey yok
özledim yav sizi muhabbetinizi özledim.işyerindeki internei kapattılar yazamasam bile okuyodum evde de kocamdan fırsat kalsa nisa dan kalmıyor...
BUZDEVRİ PRİNSES RABBİM hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
YAREN arasımıza nice hayırlı mutlu seneler inşallah
Maşallah bak üzülüyordum kilosuna oğlumun ama demekki doğunca da güzel güzel büyüyebilirler inşallah...
İnşallah sağlıkla, kolaylıkla doğar bebişlerimiz çok sağol desteğin için..
Bana da Sen bebeğin kilosuna değil, bebeğin hareketlerine odaklan onun gerisi doğunca hallolur diyor hep...Gerçekten çok rahatlatıyor Sami Bey şu son 2-3 gidişimde hep endişelerime, moral oldu.
Yaren Plasenta aşağıdaydı detaylıda. Sonra yukarı çıktı. Şimdi oğlum kordonu rahim ağzına çektiği için rahmin sol yanında :)
Bana da daha o kordonun yeri değişmez gibi geliyor artık çünkü bebeğin kafası büyüyor yeri daralıyor malum.
Sezeryanda olsam eğer daha erken doğum başlangıcı belirtisi yaşamazsam 39. hafta isteyeceğim. 10 gr alsa bebeğime kardır diye düşünüyorum ama bakalım her gün aklımdan bin bir olasılık geçiyor. İnşallah dediğin gibi olur yavrumuza kavuşuruz bizde sağlıkla, hayırlısıyla..
Bu arada oğluşun çok tatlı ve yakışıklı, Sen çok güzelsin. Allah bir ömür hep güldürsün Siz sevdiklerinle inşallah..Kaç kere bakım resimlere maşallah subhanallah..
Haha nedir bizim bu oglanlarin plesenta ile alip veremedikleri bilemedim baksana ordan oraya:)
Arasinda dolandigi ve ayagi ile ezdigi icin oksijende ve kalp atisinda slklnti olmustu
Bencede son hafta yapilmali sezeryan saglik.problemi yoksa
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederiZ CNM
Insalla senin miniginidengirmek nasip.olur
Afacan Aras' da durmamış baksana annesinin karnında muzurluklar yapmış :)
hiç üzme kendini canım bebeğin kilosu az diye eğer biraz toparlansın istiosanda tahin ye pekmez ye süt iç yoğurt peynir ye muz ye bol bol ceviz fındık fıstık ye ve vitaminlerini falan kullan he bide günde bi iki tane hurma ye hurma bebeğe çok faydalıymış ama sakın çok yeme erken doumu tetikliomuş ben son ayıma girdim artık canım istediinde beştane falan yiorum gün yaklaştıkça da artırıcam bunu doum daha kolay oluomuş
hurmayı bende nette gezinirken okumuştun gebeler üzerindeki etkisini
süt ürünleriyle pek aram yok yemeyle birebir etkili değil diyo neşe hanım bebekle alakalı demişti :44:
şu ultrasonu bir çekilseydim ne olup olmadığı çıkardı ortaya
Rabbim seninde yardımcın olsun umarım çok kolay geçer de burda anlatırsın
gunaydin bayanlar iyi pZarlar.biZ malesef oglumla yalniziz babamiz ise gitti.
sabah 7 de kalktik hala uyumadik
yaren arasa masallah mevlam o gulen yuzunu hep guldursun
Canim randavu persembeydi degilmi
Ayni gundooplerde hallolucakmi acaba
ya kızlar tam karar veremedim ama şimdilik adatıpta düşünüyorum doğumu
nasıl oluyo doğum bölümü nerde sancı odası var mı?
kendi kıyafetlerimizle mi kalıyoruz yoksa çıkartırıyolarmı doğum evinde hiçbişey bırakmıyolar üzerinde ordan bi kıyafet veriyolar onu giyiniyosun burası da böyle mi ona göre hazırlık yaparım şimdiden kafama takıldı:44:
adatıpta doğum yapanlar beni bu konuda aydınlatırmısınız
Canim.ben sezeryan yaptim ama ablam normal.dogum yapti adatipta ben tum ayrintulari ile anlatayim
Ablam.34 haftalikken saat 3 gibisuyu gekiyor hastaneyi ariyor ebeler hemen helmesininsoyluyor o sirada onlarda sevgo hanimi ariyor bu arada ablam.kefkenden geliyot 1 saat sonra sevgi hanim ben gelene kadar ikinma yok nefes al ver gibi yonlendirme yapiyor
Dogum kati zemin katta sanci odasi tek kisilik.nst ye bagkiyorlar rbe acilma kontrol ediyor az bi zaman sonra sevgi hanim geliyir sabaha karsi 4 ten sonra hemen dogumhane aliuorlar uc ikinmada bebis cikiyor anneyi vebebegi giydirip tekerlekli sandalye ile.cikariyorlar dr odasina uyumaya ablam odasina
Ve Iste mutlu son :)
valla ne güzel yazmışsın hemen doğurasım geldi
sancı çekerken kendi kıyafetlerim mi üzerimde kalıcak refakatçi serbest mi sancı odasınada iken
birde sevgi hanım mesai saatlari dışında geliyor mu
çok soru sordum kusura bakma ama o gün geldiğinde acemilik çekmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?