haha valla okadar kolay doguracagımı bılsem hop doğururdum ondan dolayı sevgı hanım ablama ıkıncıyıde normal dıgum yapması konsunda ısrar etsede ablam esımın ısı dolayısıyla sezeryan ıstedı
sorulara gelınce sancı çekerken onların verdıgı onluğu gıyıyorsun cnm kı ebe ecılma kontrolü yapabılmesı acısından hasta bezı koyuyor cunku altına
ben ve annem ablamın hep yanındaydık odada refaketcı kalabılıyır
sevgı hanım 7/24 doğumuna kendısı gırıyor cnm yalnız sunu belırteyım atıyorum senın on saat sancın oldu tabıkı yanında olmuyor sen normal dıgum yaptın daha ıyı bılırsın doğumun bellı evresinden sonra dahıl oluyor kırkpınardan geliyor
ıstedıgın soruları sorabılırsın cnm bıre bır yasadım gordum :)
tamam anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için
en azından aklımdaki sorulara cvp buldum sayende
tekrar teşekkürler iyi geceler canım sana
Sorma cnm.benim annesinin kokusuna hemen kavusmak icin hep plan prije yapmis minigim
Buzdevri saka maka az kaldi dogumuna hazirmi hersey
Princess tahmini doğum tarihin hangi gün çıkmıştı da doğum evindeki doktor Kasım sonu gibi doğar dedi ?
Tahmini doğum tarihiyle alakalı bişi demedi ya bana ne zaman die sordu bende arlığın dördü gözüküo dedim oda kasım sonu gibi gelebilir hazırlıklı ol dedi ama ben daha ççok sevdim erdal çil i ya kadın doumun drlarınn yarına gittim nerdeyse =)
Ha bu arada ayın 6sında Sami hocaya gidiorum senin ne zaman randewn
tazeanne naber erkencisin busabah
ceyda kizimiz uyuyor mu
hurmayı bende nette gezinirken okumuştun gebeler üzerindeki etkisini
süt ürünleriyle pek aram yok yemeyle birebir etkili değil diyo neşe hanım bebekle alakalı demişti :44:
şu ultrasonu bir çekilseydim ne olup olmadığı çıkardı ortaya
Rabbim seninde yardımcın olsun umarım çok kolay geçer de burda anlatırsın
Canim randavu persembeydi degilmi
Ayni gundooplerde hallolucakmi acaba
Amin cnm.benim cumlemize nasil.topigimizin ufakligi huzuru keyfi nasil
Ultrason kağıdında yazıyordur ölçümlere göre diye sordum ama belki kağıt vermezler doğum evinde düşünemedim...
Sami Bey'in cihazıyla , doğum evi farklı tarih, kilo, hafta verebiliyor. Kasım sonu gelir deyince öne mi attı tarih dedim. Hayırlısı inşallah Allah'tan.Demek ki çoğu bebek vaktini beklemiyor Princess ...
Çok sevindim doktoru sevdiğine, en azından 2 doktor alternatifin oldu aklında için rahat eder.
Ben de kadın doğumda düşünseydim doğumu Musa Bey ile gerçekleştirmek isteyecektim. Senin gibi ben de onu çok rahatlatıcı ve yakın buldum.
Sami beyden randevum ayın 8'inde kısmetse bakalım daha önce bir şey çıkmazsa :)
Bu arada Altınovada sezeryan fiyatı 1020 Lira imiş. 2 gece yatış, çeşitli şeyler var içinde..
Hazırlıklarım tamam. Bu hafta park yatağı yatak odamıza alacağız artık bir o kaldı inşallah...
Erken alınması gerekirse bebeğim çok güçsüz olmaz di mi? Neler yemeliyim bu son haftalarda ki :44:
Başkasına diyoruz ama aklım fikrim bir kaç gram daha alsında küveze falan gerek kalmasın gibi düşüncelerde..
giderek citayi erkene aliyoruz bu sabah 6 da kalktik.altimizi aldik babamiza kendi capimizda kurlar yaptik tepistik ise ginderdik ama hala uyumadik emiyoruz gece de 11 de yatti sabaha kadar 4 sefer kalkti
migrenim tuttu iki gundur cok bqsim agriyor ins daha siddetlenmeden gecer
Kağıt vermiolar bütün cihazların farklıdır ya o bilgiler tahmini zaten sami beyinde öyle ben sormuştum çok takılma sen doğum tarihine onlar tahmini bilgiler demişti sami bey o gelicei zaman gelir ama çogu bebek vaktinden önce geliomuş=) ama tabi bide vaktini geçirip gelemeyen ağır abiler ablalarda var=) kasım sonu deince benm belki doum günüme gelir die geldi aklıma hoş aralığın başında olursada babasının doum gününe gelebilir=) bi evde üç yay çok fazla dimi kızlar=)=)
Ne güzel annesi ya senin doğuma gününde ya da babasının doğum gününde doğma ihtimali var.. Size en güzel hediye olur :)
İsim düşündünüz mü? Bahsetmiş miydin bilmiyorum ama daha önce...
Yarın hayırlı, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
Bizimkide 6 da basladi hareketlenmeye. Yalnız gözler kapalı. Arada emzigi ağzına vererek 7 ye kadar oyaladim. 7 de kendi kendine konuşmaya basladi. 7.20 de babasını gulycuklerle yolcu etti. Tabi biri laf atınca bağırmaya basladi aldim yanıma. 8 e kadar oyaladim. Kan ilacını verip uyuttum 8.30 du. 8.50 de uyandi....
Saka gibi Dimi
ahh canim yaavnapcaz bu yaramazlari evde ve kendomde duzen muzen hak getire.artik dizensizlik migrenime vuruyor ons duzelecek hersey
Doğum günümüzde olsada olmasada hayatımızdaki en güzel hediye o olacak bize gerçekten...
Daha önce bahsetmemiştim isim düşünüo babası o beğenecek ortak karar vericez seçenekler arasından inş Elif Erva Yağmur Tuğçe seçeneklerimiz arasında şu anda Yağmur Erva istiorum bn ama babasıda Tuğçe olsun senn adına yakın olsun dio o zaman ne olur nasıl olur bilemem=) yarın bi gideyim hemen haberleri yazarım inş
Siz düşündünüz mü canım erkek olsaydı Yusuf Arda ismi çok hoşuma gidiodu bnm
buzdevriyle banada sıra gelio sanırım biz napıcaz bakalım
Artik 4.5 aylik uyku eğitimini vereyim diyorum kiyamiyorumahh canim yaavnapcaz bu yaramazlari evde ve kendomde duzen muzen hak getire.artik dizensizlik migrenime vuruyor ons duzelecek hersey
Elif ve yağmur isimleri çok güzelmiş. Tam narin, sevimli kız çocukları için....
Biz Ali Mete koyacağız inşallah. 22.haftadan beri belli adı oğlumuzun. İnşallah kucaklarımızda onları isimlrriyle sevmekte nasip olur hayırlısıyla bir ömür...
: ) ben küçük bebekli anneleri okudukça burada gidip yatıyorum gündüz. Şekerleme yapıyorum bol bol. Uyuya uyuya doğuracağız herhalde
Ama uykuda birikmiyor ki :/
Elif ve yağmur isimleri çok güzelmiş. Tam narin, sevimli kız çocukları için....
Biz Ali Mete koyacağız inşallah. 22.haftadan beri belli adı oğlumuzun. İnşallah kucaklarımızda onları isimlrriyle sevmekte nasip olur hayırlısıyla bir ömür...
: ) ben küçük bebekli anneleri okudukça burada gidip yatıyorum gündüz. Şekerleme yapıyorum bol bol. Uyuya uyuya doğuracağız herhalde
Ama uykuda birikmiyor ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?