Kızlar ınş. Gaz sıkıntısı olmayan bebisleriniz olur. Bebek doğduğunda emmeden agzina birkac damla nar damlatirsaniz gazi olmaz derler. Gerci benim kizimda Ise yaramadı. Ama kuzenimin kızında yaradi
Zemzem hurma ve nar suyu verdik bizaa hiç duymamıştım böyle bişi ben bebeğe vermek için zemzem suyu koydum çantama
Zemzem hurma ve nar suyu verdik biz
Arkadaşlar iyi geceler herkese. Uzun bir süredir vakit ayırıp bakamamıştım buraya. Herkea iyidir umarım.
Bize gelince; çınar bilmem kaçıncı kez bogaz enfeksiyonu geçirdi ve dr artık ameliyat dedi. Annemlere geldik. Burada bir kbb uzmanı var. uzun zamandır aile dr ve güvendigimiz biri. Ameliyatı ona yaptıracağız inşallah. Hala iyileşme sürecinde çınar, antibiyotikleri bitmedi. Yarın dr'la görüşecegiz, bakalım neler söyleyecek bize.
Velhasıl hamileligimden bir halt anlamadan geçip gidiyor zaman. Bizim için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Zira çok ihtiyacımız var. Zorlu bir dönem geçiriyoruz. Çınar fena halde huysuzlaştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Allah'tan bu hafta kv'lerdeyim, haftaya da annemlerdeyim de az biraz rahat ediyorum. Çınar her daim tepemde ama evle ilgili dertler olmayınca rahat oluyor insan.
İşte böyle arkadaşlar, bizde durum bu.
savas artık biz 8 de iş başı yapıyoruz :) 11e kadar uykular çok geride kaldı.kızım gündüzde hiç uyumayınca çok daha zor geldi erken kalkma durumu bana ama inat ettim artık kollarını filan sarıp uyutuyorum(bunuda boswerden gördüm deneyeyim dedim:) ) ve uyuyo gündüzleride(maşallah).sende inat et uyumuyo diye uyutmaktan vazgeçme benim gibi.gündüz uyuyunca hem gece daha güzel uyuyolar hemde daha huzurlu oluyolar çünkü
neşe hanım benim kızada zayıf deyince bende sormuştum benim beslenmemle alakalı bi durum mu yoksa bebeklemi alakalı diye banada senle alakası yok demişti ama ben buna inanmıyorum çünkü o günden beri çok dikkat etmiştim beslenmeme ve daha fazla kilo almıştı o zamanlar
aynı gün zor genelde 1-2 haftaya anca veriyolar gün
bende pek inanmıyorum beslenmeyle alakası olmadığına bende biraz daha özen göstericem çünkü elimden başka bir şey gelmiyor malesef
bugün araştırm hastanesine gittik sabah girdiğimiz hastaneden akşam 6 da çıkabildik
inanın ben hayatımda bu kadar rezil bir durum görmedim karnı burnunda onca gebe ayakta saatlerce sıra bekledik tansiyonu yükselen mi derisn benim gibi enerjisi tükenen mi ne ararsan var
kimin ne yaptığı belli değil starjerlere tansiyon ölçtürüyolar o da sırada bekliyoruz bir hastanın girip çıkması en az 10 dkk var gerisini siz düşünün
3:30 da serkan kumbasara yönlendirdiler ki o saate dek porf Selçuk beyi bekledik beyefendi saat 2:10 gibi geldi 3:10 gibi gitti kendi hastalarına sadece baktı o kadar zaman boşuna bekledik
neyse serkan bey önce ultrsonda baktı sonra dopplerde baktı bebeğim 2 hafta geriden geldiğini söyledi
2 hafta sonra daha önce çekilmiş utrason resimlerini istedi konturol altında bulunmam gerekiyomuş(
kan tahli istediler tam 5 tüp kan idrar testleri yaptırdık
neşe hanımı aradık sonuçları gösterdik 2 hafta geriden geliyor dedim konturle çağırdılar dedim o da git konturollere dedi
hem onlar takipte olur hemde biz dedi 10 gün sonra neşeye 15 gün sonra araştırmaya gidicez
inanın moralim çok bozuk insan ister istemez kendini suçluyo benim hatamış gibi suçluluk duyuyorum
kızlar şimdi araştırmada serkan beye devam mı etsem
sizin oranın dr hakkında bir bilginiz var mı?
Arkadaşlar iyi geceler herkese. Uzun bir süredir vakit ayırıp bakamamıştım buraya. Herkea iyidir umarım.
Bize gelince; çınar bilmem kaçıncı kez bogaz enfeksiyonu geçirdi ve dr artık ameliyat dedi. Annemlere geldik. Burada bir kbb uzmanı var. uzun zamandır aile dr ve güvendigimiz biri. Ameliyatı ona yaptıracağız inşallah. Hala iyileşme sürecinde çınar, antibiyotikleri bitmedi. Yarın dr'la görüşecegiz, bakalım neler söyleyecek bize.
Velhasıl hamileligimden bir halt anlamadan geçip gidiyor zaman. Bizim için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Zira çok ihtiyacımız var. Zorlu bir dönem geçiriyoruz. Çınar fena halde huysuzlaştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Allah'tan bu hafta kv'lerdeyim, haftaya da annemlerdeyim de az biraz rahat ediyorum. Çınar her daim tepemde ama evle ilgili dertler olmayınca rahat oluyor insan.
İşte böyle arkadaşlar, bizde durum bu.
Canım kendini o kadar üzme geriden gelebilir önde çıkabilir belki geç döllenmedir ayrıntılı usgde bnmde geriden gleio ddedi kadın doumun teknisyeni bnde ee yani ddm ne olacak oda belki geç döllenmedir toparlar son aylarda demiştibugün araştırm hastanesine gittik sabah girdiğimiz hastaneden akşam 6 da çıkabildik
inanın ben hayatımda bu kadar rezil bir durum görmedim karnı burnunda onca gebe ayakta saatlerce sıra bekledik tansiyonu yükselen mi derisn benim gibi enerjisi tükenen mi ne ararsan var
kimin ne yaptığı belli değil starjerlere tansiyon ölçtürüyolar o da sırada bekliyoruz bir hastanın girip çıkması en az 10 dkk var gerisini siz düşünün
3:30 da serkan kumbasara yönlendirdiler ki o saate dek porf Selçuk beyi bekledik beyefendi saat 2:10 gibi geldi 3:10 gibi gitti kendi hastalarına sadece baktı o kadar zaman boşuna bekledik
neyse serkan bey önce ultrsonda baktı sonra dopplerde baktı bebeğim 2 hafta geriden geldiğini söyledi
2 hafta sonra daha önce çekilmiş utrason resimlerini istedi konturol altında bulunmam gerekiyomuş(
kan tahli istediler tam 5 tüp kan idrar testleri yaptırdık
neşe hanımı aradık sonuçları gösterdik 2 hafta geriden geliyor dedim konturle çağırdılar dedim o da git konturollere dedi
hem onlar takipte olur hemde biz dedi 10 gün sonra neşeye 15 gün sonra araştırmaya gidicez
inanın moralim çok bozuk insan ister istemez kendini suçluyo benim hatamış gibi suçluluk duyuyorum
kızlar şimdi araştırmada serkan beye devam mı etsem
sizin oranın dr hakkında bir bilginiz var mı?
Vanim.oranin kadin dogum.servisi oldukxa kotu yogun hatirladigim.kadatiyla sen dogumevine yarin gidicdktin planlarmi degistiki
Nese hanimda iki hafta gediden cikmamisti degilmi simdi.durumlar hepten degisti baksana
Eger aratirma hastanesine devam.ediceksenkesinlikle.sedat umur a gitmeni tavsiye ederim.dayimin esi ve kizimin.arkadasinin annesi gitti xok ta riskli.durumdaydi cok.memnun kalacagin bir dr
Doopler sonucu nasil bir beslenme.sorunu soz konusumu
Canini cok slkma.cnm bak burda tup bebek yaptiran arkadasim.dr u vardi 4o haftasi dolmus bebek 28oo dogmus demek bazi seyler kendiliginden gelisiyor
Protein kacago tansiyon yuksekligi bunla beraber olsaydi o zaman endiselenmeliydin
Sadece sisman bir bebek degil o
Belkide gec yumurtlama yasanmis bir bebek
dr araştırma deyince eşim de araştırmda şansımızı deneyelim dedi eyer muane olamasaydım doğum evine gidecektim
evet neşe hanım hiç geriden geliyor demedi haftasına uygun karın çevresi küçük demişti 10gün sonra gel bakalım kilo almış mı dedi
yok canım beslenmeyle ilgili bir sorundan bahsetmedi eşimin boyunu sordu:)
bende dr sordum geç yumurtlama olabilir mi diye olabilir dedi ama şimdiye dek hep haftasıyla uyumluydu şimdi ne oldu da geriden geliyor
Canım kendini o kadar üzme geriden gelebilir önde çıkabilir belki geç döllenmedir ayrıntılı usgde bnmde geriden gleio ddedi kadın doumun teknisyeni bnde ee yani ddm ne olacak oda belki geç döllenmedir toparlar son aylarda demişti
Ay cok karisik.isler yarin ki randavunu iptal ettin mi
Dooplerse sorun yok
Tansiyonda idrarda sorun yok ortada can slklcak birsey yok bence sevinmelisin
Bak nisa nisanin da bebegi ufakmis ben iki bucuk kgdoganda biliyorum illaki sorun olcak diye birsey yok bence
Nasil bebek ileride gidiyorsa geriden gelmeside normal.karsilanmali
Ole bir standar olsa zayif yada kg li bebek olmazdi
Kizlar kac kg dogmustu
şimdi nasıl haftasıyla uyumlumu peki
ya neye yanıyorum biliyomosunuz ben iki kızımdada hamileliğin ilk üç ayında kilo verdim 5. aya kadar hamile kaldığım kiloya ulaştım
hatta sevgi hanım neden az kilon diye vitamine boğdu ki beni ben kullanmadım iki kızım da 3 küsür doğdu hamileliklerimde ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda eski kiloma hep geri dönmüştüm
bu hamileliğimde ilk haftadan beri kilo almaya başladım daha şimdiden 11 12 kilo aldım bu nasıl iş anlamadım
ya ben hamilel kaldığımda diyetteydim yaklaşık 2,5 ayda 8,9 kilo verdim sonra öğrendim ki hamileyim hatta çok endişelendim vücud zayıf düşmüştür diye yapılan kan testlerim hepsi çok güzeldi yani bir sorun yoktu
ben bu işten hiç bişey anlamadım
bu arada randevumu iptal etmedim perşembe günü gidicektim nasıl iptal ediliyor kızlar
şimdi nasıl haftasıyla uyumlumu peki
ya neye yanıyorum biliyomosunuz ben iki kızımdada hamileliğin ilk üç ayında kilo verdim 5. aya kadar hamile kaldığım kiloya ulaştım
hatta sevgi hanım neden az kilon diye vitamine boğdu ki beni ben kullanmadım iki kızım da 3 küsür doğdu hamileliklerimde ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda eski kiloma hep geri dönmüştüm
bu hamileliğimde ilk haftadan beri kilo almaya başladım daha şimdiden 11 12 kilo aldım bu nasıl iş anlamadım
ya ben hamilel kaldığımda diyetteydim yaklaşık 2,5 ayda 8,9 kilo verdim sonra öğrendim ki hamileyim hatta çok endişelendim vücud zayıf düşmüştür diye yapılan kan testlerim hepsi çok güzeldi yani bir sorun yoktu
ben bu işten hiç bişey anlamadım
fark edio canım geçe ay gittiğimde bana bi buçuk kilo demişti çok büyük olmaz en fazla iki sekizyüz falan doğar dedi bnde üzüldüm biraz dikkat ettm geçen haftaki kontrolümde 2900 dedi üç buçuk doğar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?