msjnı yeni farkettim çok sevindim canım ne güzel umarım benim kızımda normal kilosuna ulaşır
neler yedin genelde muz,kaşar peyniri,pekmezi çok duydum kk da
Canim benim.alinan kg le ilgili degil dbebek kg si
Ben yarende 3o kg aldim 12 gun ince alindi 348o dogdu
Arasta 21 kg aldim 23 gun once alindi 378o oldu
Ona baglamamali
Belliki.bu ufajlik minyon olucak 3 kg yi bulmucak ne kadar desselerde aorun cikmicakki bak dooplerde sorun yok mus yoksa bilgin olurdu mutlaka
Ben olsam.iptal etmem:)
şimdi bilmiorum uyumlumudur yarın gidicem kontrole söylerim sana ama bu tarihler haftalar tahmini yani makinanın verdiği tahmini günler haftalar ve yani her çocuk aynı olmaz her hamilelikde aynı olmaz o zaman büttün bebeklerin hepsi standart doğar ve büyürdü hamur işini tatlıyı tuzluyu fazla kaçırırsan kendine kilo alırsın bebekten çok kan tahlilinde hormonlarında idrarında ve tansiyonunda sorun yoksa kendini çok üzme
bnde sen gibi neten araştırdım önce ne yesem die aynen senn duyduklarını duydum bn hamileliğim boyunca sütü çok içtim ama daha sonra bu ay kan ilacımla vitaminimi düzenl kullandım künkü kanmda düşüktü daha sonra yoğurdumu kendim mayaladım hergün bi kase yemeye çalıştım sabah kahvaltılarımdan elimden glediğince yumurta haşladım sütü hiç eksik etmedim kaşarıda muzlu süt kakaolu süt ballı süt elimden geldiince çeşitlendirip içiodum muzuda bol tükettim tahinli pekmezide pekmezi annem yaptı taze taze daha güzel gitti başka aklıma gelirse yazarım sana
araştırmadaki dr da öyle dedi belki minyon olucak dedi :))
valla ne düşüneceğimi şaşırdım
millet kız erkek çocuk ayrımı yapıyor 2 kız olunca aa buda mı kız der gibi acınacak bir durum varmış gibi muameleyle karşılaştım benim tek derdim bebeğimin sağlık olması en başından beri hep bunu düşledim sağlıklı doğmasını kızımın(
niye öyle dedin yaren
umarım herşey yolundadır canım
evet haklısın ama annelik böyle bir şey değil mi zaten hep en iyisini en güzelini ister yavrusu için
destekleriniz için çok sağolun kızlar
bende vitamini bıraktıktan sonra bebğimin kilosu yavaşladı öyleki karnımın büyümediğini htta küçüldüğünü bile farkettim eşime söyledim oda evet sanki bu aralar büyümesi geriledi dedi hem benim kilo alışım yavaşladı hemde kızımın
vitamine devam edicemde bu elvitte domuz jelatini varmış dr bana başka bir vitamin yazmasını istedim başka vitamin yok dedi birde bir faydası olmaz dedi
bu hamileliğimde süt yoğurt nerdeyse tüketmedim hoşlanmıyorum ama bebiş için fazla fazla tüketicem artık ne yapalım
çok sağol bende de işe yarasa gerçeklik payı var diycem bu besinlerin yaralılığına
bende vitamini bıraktıktan sonra bebğimin kilosu yavaşladı öyleki karnımın büyümediğini htta küçüldüğünü bile farkettim eşime söyledim oda evet sanki bu aralar büyümesi geriledi dedi hem benim kilo alışım yavaşladı hemde kızımın
vitamine devam edicemde bu elvitte domuz jelatini varmış dr bana başka bir vitamin yazmasını istedim başka vitamin yok dedi birde bir faydası olmaz dedi
bu hamileliğimde süt yoğurt nerdeyse tüketmedim hoşlanmıyorum ama bebiş için fazla fazla tüketicem artık ne yapalım
çok sağol bende de işe yarasa gerçeklik payı var diycem bu besinlerin yaralılığına
yok canım şimdiye dek yaptırdığım bütün teslerim tansiyon ölçümlerimin hepsi normal çıktı çok şükür
benim korkum erken doğum riski olurmu diye formda 2,3hafta geriden gelen bebeklerin erken doğduğunu farkettim
büyük kızım 3,150
küçük kızım 3,350
svg bundan once gıttıgınde kac gr dı ve kac haftalıktı hatırlıyormusun
Sn nasılsın arkadaşım nasıl dio yarenin okuluyla ilgili sorunu hallettiniz mi?
sormam tatlım benım bızım toplumumuzda bu konuda cok baskın bız uc kızkardesız cok sukur annemızı babamızı hıc uzmedık ınan son numara erkek olsa aynı uyum olmazdı
banada ıkıncı erkek denıldıgınde oo süper güzel tarzı konuşmalar olduğunda ben bırazda bozuluyordum bır kız annesı olarak
sen yavrunun sağlığına bak kız evlat has evlat derler benım esım ıkıncıyıde kız ıstedı hatta bır kızı daha olsun dıoye ısrarla bır bebek daha olsun ıstıyor
benımde ogşum var amacım erkek evlatların hayırsız vb olavcagı degılde kendı aıleme duskunlugumu goz onunde bulundurunca erkek evlatların daha koptuğunun farkındayım bır erkek annesıde oklarak cok umut bağlamıyorum
randavuya gelınce ben herzaman farklı bır gorus daha almak ısterım helekı araştırma hastanenın yoğunluğu kafa karıştırıcıyken ben olsm onada gıderım
bence gerçeklik payı var çünkü o senn bedennde ve sen bedenine ne veriosan ondan etkilenio iide kötüde mesela nasıl sigara içmek hamilelikte düşük riskini artırıosa süt içmekde bebeğe yarar sağlio gibi bnm mantığım bu yani =)
kecı boynuzu pekmezını de ıhmal etme cnm benım ac karnına kasıkla
ama cnm onlar hem tansıyon hemde proteın kaçağı problemı olduğu ıcın erken sonlandırılan gebelıkler adatıp ta karsılasmıstım bır bayanla bır ayda bebek hıc kg almamış tansıyonda yuksekmıks sonlandırmışlar mesala
hem bır ayda bebegıun almışta kg ben sorun olmadığına ınanıyorum
ay bende onu dıyordun bır prensese yazamadım kus gıbu hha
ıyı cnm benım ya sorun hallolmadı meb e kadar gıttık degısmıyorlar sınıfı ancak dılekce verıp buyuk sucu olmalıymış okulda evımın dıbıncde servıste sıkıntı cekmesını ıstemıyorum
ogretmen yarene karsı hassas davranıyor konuşmamızdan sonra ama yıne de ıcıme sınmış bır ogretmen degıl akısına bıraktık artık
sen nasılsın yarınıcın heyecan varmı
svg bundan once gıttıgınde kac gr dı ve kac haftalıktı hatırlıyormusun
ben rabbimden hep hayırlısını istedim eşim için içimden geçirdim yalan yok eşimin kardeşlerinin hepsininde erkek çocukları var hatta 2 ,3 oğlu alan bile var eşim bunun eksikliğini duymasın istedim yoksa ben hiç doymadım kız evladına inana
senin dediğin kız evlat çok düşkün olur aileye babam bile diyomuş kızlarım arayıp soruyoda oğlum bir arayıp sormuyo diye
Rabbim hayırlı evlat versin gerisi boş
bencede bak 10 gün kanpa sokuyorum kendi mi bakalım dr kontürolünde sonuç ne olucak :44:
evde ev yapımı dut pekmezim var en doğalından kayınvalide sağolsun
işte endişe duyduğum şey bu zaten umarım korktuğum başıma gelmez
bir önceki ay 24 hafta 644gr son ay işte 990gr dı
Olsun canım muhabbettn fırsat olmadı=)
Haklısın okulu değiştirip servisle çocuğa daha zor olur in bin eziyt inş emekli olurda seneye kurtulursunuz
Yarın için heyecan olmaz mı inş tekrar ters dönmemiştir die dua ediorum ama bu akşam karnm dha rahatsız sağ kaburgamı hissetmiorum artık çürüttü yani resmen az kaldı ama sabır biticek
bir önceki ay 24 hafta 644gr son ay işte 990gr dı
kızlar hayırlı geceler ben yatayım çok geç oldu eşim birazdan kızıcak bana
dedıgın gıbı rabbım hayırlısını sağlıklısını versın basta o hem damatlar hazır gelcek bak:)
valla bızımkılerın damatlarla arası cok ıyı hazır buyumus hem saygı sevgı daha farklı oluyor
bugun ıtıvbarı ıle on günlük kamp başlamıştır
yatmadan hemen pekmez
uyku arasındada sut:)
bır ay ıcerınde kg almış cnm ya bak masalla
ay bugun kac cıktıkı usg de söylemezlerde gramını dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?