Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

öyle mi diyosun o zaman buraya karasuya giderim suyuna felan baktırırım bir durumuna baktırırım nst girerim gerekirse eğer adaya giderim

öyle mi diyosun o zaman buraya karasuya giderim suyuna felan baktırırım bir durumuna baktırırım nst girerim gerekirse eğer adaya giderim

aynen tatlım benım
ınan 1 hafta o kadar cok seyın sonucunu degıştırebılıyokı
cunku bebegın hazırlıkları başlıyo kordon dolanır kaka yapar
bunlar hep kontrellerde anlasılacak şeyler

aynen tatlım benım
ınan 1 hafta o kadar cok seyın sonucunu degıştırebılıyokı
cunku bebegın hazırlıkları başlıyo kordon dolanır kaka yapar
bunlar hep kontrellerde anlasılacak şeyler
tamam canım sağol.pazartesi karasu devlete sıra aldım.bir kontrol etsin bakalım herşey yolundaysa zaten o yönlendirir.çünkü pazartesison 2 gün kalmış olacak

tamam canım sağol.pazartesi karasu devlete sıra aldım.bir kontrol etsin bakalım herşey yolundaysa zaten o yönlendirir.çünkü pazartesison 2 gün kalmış olacak

ay cnm en gec carşambamı dıyosun yanı gercekten cok azkalmış
eger gunun dolduysa 3 gunde bır cagııyolar cnm
bencede ordakı hastaneye gıt cnm ıne baya bı mesafe varr
ay doğum sancısı geldıgınde ne kadar heyecanlı olursun yetışebılcezmı falan dıye
ay neşede bekler durur artık senı

neşecim avcunu yalasın ben korkuyorum o kadından normale bile alsa beni son anda sıkıntı oluştu der yine sezeryana alır o beni. gerçi alnımıza yazıldıysa yine o olur.ama insallah olmaz hakkımızda hayırlısı diyelim evet canım ama zaten sancılar çok hızlı ilerlemiyormuş.yani bir keresinde adaya 20 dk da varmıştık özel arabamızla onun için korkmuyorum öyle bir durumda zaman daha iyi.en azından açılma felan olur gidene kadar sancı çekmekten korkmuyorum kız ben.cahil cesareti var bende

selam hanımlar oo sohbet ilerlemis
her hastane her doktorla ilgili iyi söylemlerde var kötülerde tecrübelerin her türlüsü yasanmıs aslında kendimiz denemeliyiz doktorla uyum önemli onun yanında rahat olman önemli ondan sonra cözülüyor zaten :::))

dogumevindeki doktorumu cok seviyorum cok iyi anlasıyoruz her istedigimi sorumu rahatca söylüyorum cok detaylı anlatıyor sormak aklıma gelmeyen seyleri de anlatıyor beni tanıyor artık herseyimi biliyor o yüzden sorularıma yada sikayetlerime tam cevaplar verebiliyor birde seker adam bence:) malesef doguma giremiyor o doktora rastlasam dogum olacagı zaman dogumevinde bile yaparım ama gelemiyormus fakat hastanede baska yerde olsamda bana ulas ayarlarım kacarım yanına ama bes dakika diyor :)

altınovayı tercih ettim hem doktorum hemde hastanede daha rahat oldugum icin dogumumu da orada yapacam adatıp la evimin arasında neredeyse bir sokak var ama o hastaneyi sevmiyorum hem kötü tecrübeler hemde kalabalık ve soguk calısanlar var gibi geliyor bana :)

bu arada kızım sürekli yön degistirdiginden normalmi sezeryanmı olacagı hala belli olmadı::)

canım sen doğumevinde kime gidiyordun.altınovada kime gidiyorsun şimdi

hayırlısı olsun canım ya sami beye ve altınovaya kesinlikle kefilim harika bir doğum geçirdim Allaha şükürler olsun çok ilgililerdi hastane çok temiz doktorlar ve hemşireler de ilgili hiiç sıkıntı yaşamadım çok şükür umarım kızın sağlıkla zamanında gelir tatlım...

kızlar eğitim araştırma şu merkezdeki olan demi.nasıl hiç doğum yapan var mı orada koşulları nasıl hastanenin

canım ben orası temiz ve rahat diye duydum ama ordan hiç bir doktor tanımadığım için doğum evinde yapmayı düşünüyorum doğumu

Süha bey'i tavsiye ederim..Burdan çoğu arkadaş yazmıştı adını..Bende geçen test sonucumu göstermek için gittim kendisine..Yumuşak yüzlü ilgili bir doktor..İkili testimin yapılacağı gün öğleden sonra süha beyin ameliyatı olduğu için Erdal Çil vardı yerinde..Çok ilgilendi çok beğendim o doktoruda

erdal çil doğumevinde de görev alıyor iyi bir doktor onu biliyorum.oraya gitmek için internetten sıra alıyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…