Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

zamana bıraktık ıste cnm ne yaparsın kafa karsık

yarın mutlaka yaz cnm bakalım neler dıcek zaman azalıyor heyecan artıyor dıger kontrol ne zman ay baan hergun ge deseler gıderdım valla:)

Diğer kontrl iiçin gün almadık canm yha randevusuzda giderim olmazsa ona die düşünüorum ama bakalım hayırlısı yarın gelince kesin yazarım dün tahlillerimi yaptı eşim idrar ve kanda enfeksiyon var proteinm düşük bnmde et yiyemedim çok fazla bakalım doumu etkilemez inş bu enfeksiyon hiç kurtulamadım hamilelik sürecince eşim etkilemez dio ama bnm içim rahat etmio bişi olur die korkuorm

he bu arada kendinide takip et tansiyonn fln yükseliomu kötüleşiomusn

aslında iyi fikir bunuda göz ardı etmemek lazım tansiyon sorunum hiç olmadı ama olsun tedbirli olmada fayda var tabi

pekmezı yada sutu ıc yat canım benım :)
duzenlı uykuda oınemlı canım ve mutlaka hep sol tarafa yataya dıkkat et
ıyı uykular

evet sol tarafa yatmaya dikkat ediyorum
mamamı yedim yatıyorum :)))
tekrar iyi geceler

aslında iyi fikir bunuda göz ardı etmemek lazım tansiyon sorunum hiç olmadı ama olsun tedbirli olmada fayda var tabi

tekrar iyi geceler

iyi geceler cnm inş verimli bi kamp süreci olur senn için

aa hadı bakalım bakalım dr ne dıcek gebelıkte sık rastlanan durumlar aslında
cnm bende kacatım haydı sende yat uyu aras ta 8 de yattı ozledım oğlumu:)
bende on da yattım 12 de kaltım erken yatmayı beceremeddım:)

tekrar iyi geceler

ıyı geceler cnm brenım artık rüyalarına grer yedıklerın:)

bnde kaçıcam eşim nöbettn gelicek sabah zaten iyi geceler
ahh ahh insan uyurken bile özlüo dimi

Gecmis olsun canim. Ameliyat çözüm olacaksa biran önce kurtulur ınş cinar.

Sevgi bebeğin kendini kurtaracak kiloya gelecektir Allah'ın izniyle daha 29. haftada. Aslında her bebeğin kendi yapısı belli, alacağı kilo belli 2700 doğanda sağlıklı ,4000 gr doğanda inşallah... Sen beslenme ve istirahat açısından elinden geleni yap, gerisi Allah Kerim zaten daha vaktin var bol bol dua et...

Herkese günaydın.
Hasta yavulara acil şifalar olsun inşallah.
Bugün 36. hafta bitti. 37. haftaya girdik hayırlısıyla...
İçimde bir korku, heyecan ,bedenimde uyku isteği var.
Kapının girişindeki çantalara, kıyafetlerine bakıp duruyorum.
Hep bir şey eksik gibi geliyor.
Çok erken doğmasın istiyorum bebişlerimiz ama sağlıkla hayırlı zamanda inşallah kolaylıkla olsun...

Princess güzel haberle dön inşallah canım.. Sen doktora gidince ben burda heyecanlanıyorum...

Ay canım bnm yha bu gün bnmde doluo 36. hafta aynen banada hep bişiler eksik gibi gelio çantada sanki ona buna bişiler soruorum hep eşime diorum giderken yanımıza mı alsak acaba cantaları=) artık rüyalarıma gidio bu gece rüyamda kanamam oluodu

Allah hayır etsin inşallah canım.. Şu hormonlar, psikolojik değişkenlik bizi ne hallere düşürüyor..
Daha alma çantanı dur bakalım annesi senin her şey normal inşallah.

Canım çok geçmiş olsun çınarımıza inş kökünden kurtulur çocuk devamlı hasta olup duruyodu yavrucak
Canım kendini suçlama sen moralini yüksek tut eğer bebeğin gelişimi sadece beslenmeye bağlı olsaydı bütün fakirlerin çocukları zayıf doğardı sen çok yorma kendini azcıkta sağlıklı beslen bişe olmaz allahın izniyle hem arkadaşların dediği gibi bebiş minyonda olabilir bana neşe hanım bişe çıkmayınca demekki minyon olcak bebeğin dedi 3250 doğdu bizimki hiçte minyon değil bence sonrada kilosu ve boyu hep önde gitti 1 aylık olmamıştı 4650 olmuştu kilosu boyu 50 cmden 55 e çıkmıştı
Canım ben vitamin olarak decavit kullandım hep devlette karşılıyo istersen aile hekimine onu yazdır

bu arada randevumu iptal etmedim perşembe günü gidicektim nasıl iptal ediliyor kızlar

Canim.randavu iptak ettin mi bence git git:)

Kizlar bu arada digum yaklastikca heyecan cok normal brn ruyamda kac kez dogum yaptim kac kez dusuk yaptim.kac kez cantami evde unuttum.emzirdim vb
Dusunup yatinca hep ruyalar o sekilde oluyor
Insalla burda yakin zamanda bebislerinizdeb konusucaz
Dr nuz bebeklr ilgili yorumlar yapiyormu
Mesela son 2 yada 3 kontrolde sevgi hanim sakin bir bebek gelicek yaramaz bebek beklemeyin diyordu gercekten ole oldu
Bagirsaklarinda gaz olmadigini gosterirsi tutan yapisi yok diye
Eller ayaklar buyik derdi ay hepsi cikti

etmezmiyim canım ya Rabbimden tüm bebişlere içinde benim küçüğüme bol bol dua ediyorum
haklısın aslında kilodan geçtim sağlık sorunu olmasında başka bişey istemem
varsın zayıf olsun ne yapalım beslenmem elbet dikkat edicem en azından suçluluk duymam

doğru diyosun hiç bu yönünden düşünmedim
umarım canım bizde sağlıcakla alırız kızımızı kucağımıza
sağlık ocağına tetenoz için gidicem olmazsa aile hekimine yazdırırım bilgi için tşkler

rendevuyu iptal etmedim ama gitmiycez galiba eşim bu aralar baya izin kullanıcak çünkü bu ay hem neşe hanıma hemde araştırmaya kontrole gidicez
bana kalsa ben giderdim

yaren sevgi hanımda bana ablasına benziyor demişti gerçektende bebeklikleri birbirine benziyodu

Canim ozamab iptal et hemen ilac akirken ej ucret ilave ediyorlar kendi sayfana gir ordanrandavuna tikla secenek cikiyor zaten

Aaa demek .kizlar benziyordu he.
Aa bu arada ismi nedir benik songul haha son olsun demisler bende surpriz bir bebekmisim
Ay bu usg de kahve fali gibi kadin anlatiuorda anlatiyor:)

bir deneyeyim bakalım iptal edebilecekmiyim
yok biz yeter koyacağız
ismine daha karar veremedik
evet ya ben baktığımda birşeye benzetemiyodum ama neşe hanmım baya detaylı gösteriyoda öyle farkediyorum hatta ultrason resimlerinde göz ve ağız kısımını kalemle çiziyor bak şurası gözleri ağzı burnu diye

:)) Çok güldürdün beni Allah'ta Seni güldürsün inşallah....

Neşe hanıma maşallah
Ne güzel ağzını falanda mı işaretliyor demek...
Ben artık hiç bir yerini anlamıyorum alan daralmış herhalde..
Eski görüntülerinden de hiç anlamazdık kime benziyor.

Son düzenleme:
Bu arada benim oğluşum 2 gündür pek bir kibarlaştı.
Hareketleri değişti.
Alışmışım devamlı karnımın titremesine,gümlemesine garip geliyor.
Bir ayağıyla kaburgamı kuvetlice itiyor. Sonra yavaşçaaa çekiyor, sakince geriniyor ama hep geçen haftaya göre daha sakin.
Hareketlerini saymaktan gecem gündüzüme karıştı..

Amanin bir songul daha var burada haha
Ay ben son zaman aklimi yedim ama ben gibi olmas canim.cagirdim.ben geldi
Hep icime.dogmuatu sorun oluo erken olacagi
Pozituf dusun uyuyo keyif yapiyo kordonla oynuyonkordonuna kustu de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…