Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

demek kucuk bey poz vermemıs annesı arasın bu pozuna bakar bakar severdik

canım bak amerıkan bezı bu kasım annelerıde merak etmıstı cekmıstım buldum senın ıcın resımı

Amanin bir songul daha var burada haha
Ay ben son zaman aklimi yedim ama ben gibi olmas canim.cagirdim.ben geldi
Hep icime.dogmuatu sorun oluo erken olacagi
Pozituf dusun uyuyo keyif yapiyo kordonla oynuyonkordonuna kustu de:)

Benim de içime öyle doğuyor ama içimi dinlememeye çalışıyorum :/
Bak hemen anladın halimi :)
Oyy oyy annelik zormuş...

demek kucuk bey poz vermemıs annesı arasın bu pozuna bakar bakar severdik
Eki Görüntüle 852128

Maşallah :) ne huzurlu yatmış orda öyle o...Şimdi de çok güzel bir bebek annesi... Hem de 1 yaşında olmuş bile.
Nasıl konuşma egzersizleri, sevimli sevimli neler anlatmaya çalışıyordur o şimdi.

Son düzenleme:
Elayla uğraşıyorum canim. Uyanıkken emmiyor. Uyurkende az emiyor. Gece uykudan cok uyanıyor ve dalamiyor. Arastiriyorum. Nette gezip bakıyorum

elosa nooldu yine yaa acaba distenmi bu skntilar istahsizpik olabiliyomusw bu donemde ins gecet kisa zamanda.yaren bizde kizimla istanbulda gezmelerdeyiz ama keyfi yok pek burnu akio yine bikac gundur

Allah razı olsun. Yarın anneme göstereyim resmide araştırsın bulsun benim için. Çok teşekkür ederim gerçekten uğraşmışsın.

Rica ederim cnm
Canim uzun carsida kunascilara amerikan bezi dedimmi tamamdir
Tek ameliyat yerini o hava aldiriyormus

Son düzenleme:
elosa nooldu yine yaa acaba distenmi bu skntilar istahsizpik olabiliyomusw bu donemde ins gecet kisa zamanda.yaren bizde kizimla istanbulda gezmelerdeyiz ama keyfi yok pek burnu akio yine bikac gundur

Anaa ne ara gittin bakayim.iyi etmissin ama fistigin butnu akmasi kotu.olmus.bence hava degisimi yaramiyir yada durumu alerjik

sorma cnm bir tatliki sorma iki gindurde biy diyo bitiyirum 1 demeye calisiyo
Elayla uğraşıyorum canim. Uyanıkken emmiyor. Uyurkende az emiyor. Gece uykudan cok uyanıyor ve dalamiyor. Arastiriyorum. Nette gezip bakıyorum

Cnm donemsel birseydir bizde cigumuz yasasdik.kasim annelerinde baj yaslarina geldi sipalar emiyorkar
Ecrinde aynisini yapiyormus nisanisa da birakcak galiba diyor
Uykuda emiyirmus sadece
Ama eger aklina takiksa bebeloc mulipa hatlatindan destek alabilirsin guzek yonlendiriyorlar

Son düzenleme:

İnşallah donemseldir. Sanırım sadece emme isteksizliği degil istahsiz. Cunku manasını gunde 1 ogün veriyordum. Öğlen zar zor yedirdim. Emmeyince birazda aksam mama vereyim dedim ama istemedi...

aa hiç duymamıştım böyle bişi ben bebeğe vermek için zemzem suyu koydum çantama
hurmq ile zemzem suyunu bende verdim dogunca

canom cok gevmis olsin cinarcoga.ins.biran omce kavusur sagligina

Nasilsin savas
Kizlae yuvaya donsun haftaya sizi cagiricam psikolojikman haZir ol bak sevelim ufakligi biraz

Günaydın kızar kusura bakmayın dün geldim ama yazamadım netim çok kötüydü birazda moralim tabi
Sami beye gittik yine küçük dedi bebeime 33-34 haftalarda falan çıkıo oda sakın üzülme bebekde bi gerilik yok bundan sonra fiziki özelliklerinden dolayı böyle çıkar oda zatn sen belli baba belli yani malzeme belli dedi kısacası =) aman üzülmücem bnde 1 900 kg doğmuşum annm bana tek başına nasıl bakmış demekki bakılıomuş
kgsinide 2400 civarında dedi bu cihazların azizline uğradıımı düşünüorum onuda anlamış deilim bu kadr fark olmaması lzm bnce bidr daha gidicem ddm eşime boşver uzattıkça kendine dert ediosn dedi hak verdim ben elimden geleni yapmaya çalışıorum kızım minnaksa bn nabiim içim rahat o konuda da=)
Suyu bol bol var dedi kireçlenme yok sıkıntı gözükmüo dedi kızımız dönmüş kafa aşşağıda bundan sonra başını yerleştirmeye çalışıcak ağrıların olur yalancı doğum sancıların olur dedi korkutmasın seni bunlar kanaman olursa yada aniden suyun gelirse gelin dedi gününü doldurmadan doğurmadığın sürece sıkıntı yok dedi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…