:)) Çok güldürdün beni Allah'ta Seni güldürsün inşallah....
Neşe hanıma maşallah
Ne güzel ağzını falanda mı işaretliyor demek...
Ben artık hiç bir yerini anlamıyorum alan daralmış herhalde..
Eski görüntülerinden de hiç anlamazdık kime benziyor.
Amanin bir songul daha var burada haha
Ay ben son zaman aklimi yedim ama ben gibi olmas canim.cagirdim.ben geldi
Hep icime.dogmuatu sorun oluo erken olacagi
Pozituf dusun uyuyo keyif yapiyo kordonla oynuyonkordonuna kustu de:)
demek kucuk bey poz vermemıs annesı arasın bu pozuna bakar bakar severdik
Eki Görüntüle 852128
boswer rukıye nasılsınz diyemeden gıt mıssınız ya
canım bak amerıkan bezı bu kasım annelerıde merak etmıstı cekmıstım buldum senın ıcın resımı
Eki Görüntüle 852130
Elayla uğraşıyorum canim. Uyanıkken emmiyor. Uyurkende az emiyor. Gece uykudan cok uyanıyor ve dalamiyor. Arastiriyorum. Nette gezip bakıyorum
Allah razı olsun. Yarın anneme göstereyim resmide araştırsın bulsun benim için. Çok teşekkür ederim gerçekten uğraşmışsın.
elosa nooldu yine yaa acaba distenmi bu skntilar istahsizpik olabiliyomusw bu donemde ins gecet kisa zamanda.yaren bizde kizimla istanbulda gezmelerdeyiz ama keyfi yok pek burnu akio yine bikac gundur
sorma cnm bir tatliki sorma iki gindurde biy diyo bitiyirum 1 demeye calisiyoBenim de içime öyle doğuyor ama içimi dinlememeye çalışıyorum :/
Bak hemen anladın halimi :)
Oyy oyy annelik zormuş...
Maşallah :) ne huzurlu yatmış orda öyle o...Şimdi de çok güzel bir bebek annesi... Hem de 1 yaşında olmuş bile.
Nasıl konuşma egzersizleri, sevimli sevimli neler anlatmaya çalışıyordur o şimdi.
Elayla uğraşıyorum canim. Uyanıkken emmiyor. Uyurkende az emiyor. Gece uykudan cok uyanıyor ve dalamiyor. Arastiriyorum. Nette gezip bakıyorum
elosa nooldu yine yaa acaba distenmi bu skntilar istahsizpik olabiliyomusw bu donemde ins gecet kisa zamanda.yaren bizde kizimla istanbulda gezmelerdeyiz ama keyfi yok pek burnu akio yine bikac gundur
sorma cnm bir tatliki sorma iki gindurde biy diyo bitiyirum 1 demeye calisiyo
Cnm donemsel birseydir bizde cigumuz yasasdik.kasim annelerinde baj yaslarina geldi sipalar emiyorkar
Ecrinde aynisini yapiyormus nisanisa da birakcak galiba diyor
Uykuda emiyirmus sadece
Ama eger aklina takiksa bebeloc mulipa hatlatindan destek alabilirsin guzek yonlendiriyorlar
hurmq ile zemzem suyunu bende verdim doguncaaa hiç duymamıştım böyle bişi ben bebeğe vermek için zemzem suyu koydum çantama
Arkadaşlar iyi geceler herkese. Uzun bir süredir vakit ayırıp bakamamıştım buraya. Herkea iyidir umarım.
Bize gelince; çınar bilmem kaçıncı kez bogaz enfeksiyonu geçirdi ve dr artık ameliyat dedi. Annemlere geldik. Burada bir kbb uzmanı var. uzun zamandır aile dr ve güvendigimiz biri. Ameliyatı ona yaptıracağız inşallah. Hala iyileşme sürecinde çınar, antibiyotikleri bitmedi. Yarın dr'la görüşecegiz, bakalım neler söyleyecek bize.
Velhasıl hamileligimden bir halt anlamadan geçip gidiyor zaman. Bizim için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Zira çok ihtiyacımız var. Zorlu bir dönem geçiriyoruz. Çınar fena halde huysuzlaştı. Ne yapacağımı şaşırdım. Allah'tan bu hafta kv'lerdeyim, haftaya da annemlerdeyim de az biraz rahat ediyorum. Çınar her daim tepemde ama evle ilgili dertler olmayınca rahat oluyor insan.
İşte böyle arkadaşlar, bizde durum bu.
İnşallah donemseldir. Sanırım sadece emme isteksizliği degil istahsiz. Cunku manasını gunde 1 ogün veriyordum. Öğlen zar zor yedirdim. Emmeyince birazda aksam mama vereyim dedim ama istemedi...
cabuk ciksa bari
Cok beklettttın yahu
Nasilsin savas
Kizlae yuvaya donsun haftaya sizi cagiricam psikolojikman haZir ol bak sevelim ufakligi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?