Günaydın kızar kusura bakmayın dün geldim ama yazamadım netim çok kötüydü birazda moralim tabi
Sami beye gittik yine küçük dedi bebeime 33-34 haftalarda falan çıkıo oda sakın üzülme bebekde bi gerilik yok bundan sonra fiziki özelliklerinden dolayı böyle çıkar oda zatn sen belli baba belli yani malzeme belli dedi kısacası =) aman üzülmücem bnde 1 900 kg doğmuşum annm bana tek başına nasıl bakmış demekki bakılıomuş
kgsinide 2400 civarında dedi bu cihazların azizline uğradıımı düşünüorum onuda anlamış deilim bu kadr fark olmaması lzm bnce bidr daha gidicem ddm eşime boşver uzattıkça kendine dert ediosn dedi hak verdim ben elimden geleni yapmaya çalışıorum kızım minnaksa bn nabiim içim rahat o konuda da=)
Suyu bol bol var dedi kireçlenme yok sıkıntı gözükmüo dedi kızımız dönmüş kafa aşşağıda bundan sonra başını yerleştirmeye çalışıcak ağrıların olur yalancı doğum sancıların olur dedi korkutmasın seni bunlar kanaman olursa yada aniden suyun gelirse gelin dedi gününü doldurmadan doğurmadığın sürece sıkıntı yok dedi bu
Haklısın canım sende sıkma kendini üzme
Yazmayınca hissettim canının sıkkın olduğunu...
Canım ölçümler cihazdan cihaza çok değişiyor, Sami Bey in cihazı da ortalama bir ölçüm veriyor, Erdal Bey'in cihazı da...
Doğmadan önce iri bebek 4,5 kg denilip 3 kg doğum yapan arkadaşım da var benim.
Sen kendini iyi hissedeceğin sözleri dinle. Erdal Bey 2900 kg dedi. Sen öyle bil. Yemene içmene aynı tempoda devam et.
Hem bebeğin iyi, hem Sen iyisin, her şey yolunda. Gerisi Allah kerim.
Senin güzel kızın kendini kurtaracak kiloya zaten ulaşmış. Doğuma kadarda artacak kilosu. Daha ne olsun.
Bak bana kordon sarkması riski, eşin önce gelmesi riski gibi şeylerle uğraşıyorum.
Ben de kontrolden geldiğim gün senin gibi taktım kilosunu kafama ama nelerle uğraşanlar var hiç üzülmeyelim.
Haftaya sıranı aldın mı?
Ben ayın 15 ine ve 22 sine sıra aldım ne olur ne olmaz diye.
Günaydın kızar kusura bakmayın dün geldim ama yazamadım netim çok kötüydü birazda moralim tabi
Sami beye gittik yine küçük dedi bebeime 33-34 haftalarda falan çıkıo oda sakın üzülme bebekde bi gerilik yok bundan sonra fiziki özelliklerinden dolayı böyle çıkar oda zatn sen belli baba belli yani malzeme belli dedi kısacası =) aman üzülmücem bnde 1 900 kg doğmuşum annm bana tek başına nasıl bakmış demekki bakılıomuş
kgsinide 2400 civarında dedi bu cihazların azizline uğradıımı düşünüorum onuda anlamış deilim bu kadr fark olmaması lzm bnce bidr daha gidicem ddm eşime boşver uzattıkça kendine dert ediosn dedi hak verdim ben elimden geleni yapmaya çalışıorum kızım minnaksa bn nabiim içim rahat o konuda da=)
Suyu bol bol var dedi kireçlenme yok sıkıntı gözükmüo dedi kızımız dönmüş kafa aşşağıda bundan sonra başını yerleştirmeye çalışıcak ağrıların olur yalancı doğum sancıların olur dedi korkutmasın seni bunlar kanaman olursa yada aniden suyun gelirse gelin dedi gününü doldurmadan doğurmadığın sürece sıkıntı yok dedi bu
Haklısın canım sende sıkma kendini üzme
Doğuma kadar ne büyürse artık bnm kızımda
HAftaya gelmenize gerek yok dedi daha douramaz gözüyle bakio sanırım bana hehehe=) 22sine sıra aldık bizde bakalım hayırlısı
Geldik valla bi ara:)ya daha evdeyken baslamıştı neden bilmiyorum afedersiniz iltihaplı akıo bide burnu geçen ftadan beri ara ara akıo gecmedi bi inatla ilaçta vermiyorum ıhlamur demliyorum iki gez günde balgamlı filan kusuyo ama halsizlik filan yok keyfide yerinde cok şükür yinede allah dermansız dert vermesinAnaa ne ara gittin bakayim.iyi etmissin ama fistigin butnu akmasi kotu.olmus.bence hava degisimi yaramiyir yada durumu alerjik
İnşallah donemseldir. Sanırım sadece emme isteksizliği degil istahsiz. Cunku manasını gunde 1 ogün veriyordum. Öğlen zar zor yedirdim. Emmeyince birazda aksam mama vereyim dedim ama istemedi...
Şu an bir riskin olmadığı için, çağırmamıştır. Ve dediğin gibi anlıyor Sami Bey maşallah... Tansiyonu bile anlıyor gözünden :)
Canim simdi.risk olmaz ama bir an da hersey degisebilir yasadigimdan tecrube ettim
Ondan son zamanlarda haftada bir gidilmeli fikrimce
Evet canım.Ben de öyle düşündüğüm için zaten her hafta sıramı aldım Yaren. Ne olur ne olmaz.
Dediğin gibi ablamdan da biliyorum, değil bir hafta bir günde ablamın büyük oğlunun kordon dolanmasından dolayı kalp atışları zayıfladı ve acil sezeryana alındı Sami Bey tarafından.Allah korusun yavrularımızı şu son haftalarda sorunsuz geçsin kolayca inşallah.
Geldik valla bi ara:)ya daha evdeyken baslamıştı neden bilmiyorum afedersiniz iltihaplı akıo bide burnu geçen ftadan beri ara ara akıo gecmedi bi inatla ilaçta vermiyorum ıhlamur demliyorum iki gez günde balgamlı filan kusuyo ama halsizlik filan yok keyfide yerinde cok şükür yinede allah dermansız dert vermesin
Ya senin eloş çok fena yaa bakışları bile bi bilmiş bilmiş canı yemek istemiyodur onun :)yerim ben onun havalarını merak etme annesi dişi çıkcak diye iştahı yoktur baksana mama bile yemediğine göre.ishal iştahsızlık huzursuzluk oluyomuş bu dönemde bizimkide çok kaka yapıyo bu sıralar mesela iştahta çok yok ama ela kadar değil
bır ayı bulur cnm arada tıklat cay kasıgını
Suyu özledim sizleri ve kuzucuklarinizi. Iyi olacak :)Tazeanne minik kus insalla.toparlanir hemncok neyseki sadece burmu akiyomus
Kevser gelsin haftaya bendeyizs
Hissettim cnm zaten yazmadmyinca
Ablamda bebegi 28oo gr ken dogum yaptii cnm canini slkma.disaridada buyur melegin usg 5oo gr a kadar fark verebiliyor
Benim onaylamadigim.tek sey muayne zamanini okadar uzatma artil sen sona geldin ayin 22 si iki hafta sonraa demek sami beye gitmesende haftaya dogumevinde gittigin dr a giy cnm mutlaka
Ben birhafta once gityigimde hersey normalken bir anda tersine dondu
Bunu dikkate al cnm
Gidicm cnm aklımda o ama merkeze gelip gitmekte yoruo beni buraya gelio kadn doumdan dr ona giderm heralde
Bana da evden çıkmak bile çok zor geliyor.
Montta almadım 2-3 hafta. Olanların önü kapanmıyor.
Sen Pamukovadaydın di imi Princess? Çok mantıklı orada doktora gitmen, zaten aynı doktorlar döngü yapıyormuş.
Ayvası da pek güzeldir Pamukova' nın benim yerime de ye bol bol :)
Bende çok zorlaniorum hele böyle kapalı havalarda yataktan kalkasım yok yani
Pamkovadaym cnm burda bol ya meyve sebze ayvayla pek aram yoktu aslında da geçen eşimn arkadaşı yollamış bizede biraz yiorum istersen sanada yollayayım
Çarşamba pazarında Pamukova dan gelen bir amca var küçücük bir tezgahı var. Her hafta 1,5 kg ayva alıyorlar bana sağolsunlar ya annem ya eşim.
Her gün 1-2tane yiyorum ben çok severim.
Allah razı olsun, göndermiş oldun zaten. Çok teşekkür ederim.
Park yatağa bakabildin mi? Hep unutuyorum sormayı.
canım şunun şurasında doğuma ne kalmış boşver en azından bebeğin gününde doğacak bu bile yeter
ne bebeğini nede kendini sitrese sokma ne yapalım bizim kızlarda minyon olucak demek ki sağlıklı doğsunlarda varsın zayıf olsunlar bizde bol bol emzirir arayı kapatırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?