Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

en azından senin bebişin 2 küsür doğacak
ben de yavaş yavaş kabullendim bebeğimin zayıf doğacağı fikrine sağlık yönünden bir sorun olmasında varsın zayıf olsunlar
işte bizde iyi bakımla aradaki farkı kapatırız tıbkı senin arayı kapattığın gibi :))

Ah o kız bebekler ahh.
Altınova hastanesinin sitesinde yeni doğan bebeklerin resimlerine bakıyorum. " Ayy çok tatlı" dediğim bütün bebekler kız çıkıyor. Hepsi kalemle çizilmiş gibi, muntazam hatlarla maşallah...
Sizin narin kızlarınıza da bakmaya doyulmaz herhalde...Çok şanslınız.

Annen Sana iyi bakmış maşallah :)

Güle güle kullanın yatağınızı. İçine sinmiştir inşallah.
Biz bu hafta sonu yatak odasına geçireceğiz inşallah. Cibinliği yıkadık, ütüledik. Nevresimide yıkadım, ütüledim. Onu da yerleştirip bekleyeceğiz artık bakalım...

kapanır ya bn sadece çok minnak olursa nasıl bakarım die korkuodum çok acemiyim çünkü arakadaşımn biride doğduktan sonra sanki bütün hayatn boyunca sennleymiş gibi gelir hiç zorluk çekmezsn o senn parçan çünkü dedi

Bebekler hep tatlıdır canım ya kız erkek fark etmez çok masum hepside sedece kız bebekleri erkek bebeklerine göre daha süsleyebiliosun
İçime çok sinerek almadığım bi gerçekde ewe getirip kurunca içinide süsleyip doldurunca hoşuma gitmedi değil inş kızım severde güzel güzel uyur onn içinde

Tazeanne minik kus insalla.toparlanir hemncok neyseki sadece burmu akiyomus
Kevser gelsin haftaya bendeyizs
Bugun serum fizyolojik aldım iyi geldi tıkanıklığına çok şükür.burdada yeni yeni huylar edindik artık yabancılara bakıp dudak büküp ağlıyo bizim kız birde çağırdığında kucağına atlıyo maşallah kızıma büyüyo yavrucuğum:) ya bu arada dün çok tuhaf bişe yaşadım peluş oyuncağıyla güldürüyodum bunu o kadar güzel kahkahalar atıyoduki bi yandan videoya çekiyoduk sonra bi baktık boşuna çekiyomuşuz telefonun şarjı bitmiş kapanmış neler kaçırdık çok üzüldüm sonra aradan zaman geçti teyzem bizim kızın yüzüne yastıkla vurdu hafifçe oyun amaçlı gülgü bu sonra 2.ye vurduğunda bu kesintisiz uzun bi süre kahkaha atmaya başladı ama katıldı filan ağlamayla karışık gibi çok korktum hemen kucağıma aldım susturdum ay bişe olcak diye nasıl korktum güldürmeye korkarım artık
Evet boswer grip olmuş gibi geleyim gidicem inş ümit beye valla bu dönem biraz sıkıntılı ama geçiyo işte en azından çektikleri sıkıntıları hatırlamıycaklar.
Kim bilir neye söylenmiştir o bıdı bıdı :)

Hayırlı cumalar hepinize,
Ben doktora gittim geldim.
Oğluşum kordonuna takmış durumda, hala kordon sarkması riskimiz devam ediyor. Plesanta da gene yanda duruyor birde eşin önce gelmesi riskimiz var tabi...
Haftaya cuma inşallah ak koyun kara koyun belli olacak.
Hala risk varsa sezeryan tarihi alacağım inşallah.
Bol bol yatmam gerekiyormuş. Suyun bu hafta gelmesi riskine karşı ev işi vs yasak.
Artık sadece yatacağım karar verdim inş.
Oğluşum Kasım'ın 27 -29'u na kadar dursa kardır.
Kalp atışları, suyu, eşi iyiymiş.
Hatta suyu biraz fazlaymış. Oda kordon sarkamasını tetikliyormuş aslında.
Gelişimide iyi şükür. Ama sezeryan psikolojisine hiç hazırlamamışım kendimi bir garip oldum...
Allah hayırlısını versin kolaylıkla hepimiz için inşallah...

Rabbim yardımcın olsun
çok kolay sorunsuz bir doğum olur inşallah

Canımm inşallah hayırlısı olur hakkımızda bnm gördüğün bu yaramazlar son anda bile herşeyi değiştirebiliolar üzme kendini hiç yat dinlen uyu onunla geçirecein vakitleri düşün sen bnden önce alıcaksın kucaına bebişini gibi gözüküo baksana

Oyyyy yerim onu ben ya.valla gıunden gune degişiyolar ecrinde büyüyünce ne yapıcam ben ya insan evde hep bi bebek olsun istiyo artık sizin ikincileri severiz inşallah.

Kızlar aklınızda olsun hamileyken ayva yenildiğinde bebek sakin huylu olurmuş bende çok yemiştim ya ayvayı çok severim zaten :)

Geçmiş olsun hepinize.kiyamam ben onlara ya küçücük bedenleriyle aşıyla diş çıkarmayla hastalıkla baş etmeye çalışıyolar.
Kevsercim ALLAH yardımcın olsun inşalllah hayırlısıyla atlatırsın bu zamanları bide hamileyken daha çok etkilenmişsindir RABBiM acil şifalar versin..
bizimde dişlerimiz kaşınmaya başladı artık salayalar akıyo devamlı her bulduğunu ağzına sokuyo.
birkaç gün önce aşımızı da olduk. Biberonu büyüttük mama kaşıkları önlükler alınmaya başlandı RABBiM yavrularımıza sağlik sıhhat versin insallah

Rabbim yardımcın olsun
çok kolay sorunsuz bir doğum olur inşallah

İnşallah Sevgi, hepimiz için öyle olur inşallah. Çok teşekkür ederim

Doğum işi ciddiye binince insanın duyguları karışıyor birbirine.
Ziyarete gelirsin beni artık kontrole geldiğinde :)
Ne kadar çirkinleşsemde ben oğlumla böylede çok mutluyum Princess en iyi Sen anlarsın. Bir yanda kavuşma isteği, bir yanda onu içinde hissetmenin tadı..... İnşallah yüzdük kuyruğuna geldik. Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Kızlar aklınızda olsun hamileyken ayva yenildiğinde bebek sakin huylu olurmuş bende çok yemiştim ya ayvayı çok severim zaten :)

Ben de ayvayı çok seviyorum nisa. Ama sakin huylu olur diye duymamıştım. Hamileliğim boyunca ayvayı canım çekiyordu zaten şimdi o niyetle de yerim.
Gerçi ablamın küçük oğluşu 1,5 yaşında ablam deli gibi ayva yedi. Bizim oğlan çok zıpır oldu :)

Oyyyy yerim onu ben ya.valla gıunden gune degişiyolar ecrinde büyüyünce ne yapıcam ben ya insan evde hep bi bebek olsun istiyo artık sizin ikincileri severiz inşallah.
Aman nisa bi dur ne 2.si :) suan için çok uzak bana ama ne kadar zor olursa olsun bebekler çok seviliyo rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet yaa çok zor işleri zavallıların bi derdi bitiyo ötekileri başlıyo .sizin aşıya tepkiniz nasıl oldu bizimkinin 2 gün ateşi oldu.demek sizde başladınız eklere biz inatla 1 ay daha bekliycek gibiyiz ama yemek görünce ağzını şapırdatıyo resmen insanın içi gidiyo

selam kizlar
bende 2 aksandir kayinpederdeyim oglum kucaktan kucaga geziyor
yarin umit amcamizla randevumuz var bakalim kac gr.akmisiz ne diyecek bize umit amcamiz

bu arada bu sabah yine cok kustuk kac saat boyunca devamli en sonunda biraz nanelimon kaynatip biberonla icirdim biraz hafifletti sanki

İnşallah öyle olur bnde gamzeli olur ayva yeynce die duymştm
bide bana sor sen o duygu karmaşasını çok hassas oldum hemen koyveriorm çeşmeleri
Ziyaretine nasip olursa gelmek isterim tabiki
Kendine çiirkin deme oğluşunun güzel annesi olacaksın sen dünyada görüp tanıdığı ilk ve en güzel kadın...
Seni anliorum bazen kızım hareket ederken bnde onu seviorum gözlerimi kapatıp hareketlerini gözümde canlandırmaya çalışıorum gelsin istiorum artık
Ya millete bakiorum günü gelen gidio douruo gelio sıkıntı yok sitres yok dert yok tasa yok bnde sallamicam artık herşey olacağına varır en iyisini Rabbim bilir

Ecrininde çok az ateşi biraz huysuzluğu oldu.bingildağimiz biraz geç kapaniyo deviti 5 damla vermeye başladik.
demir damlamiza başladik.
Aptamilin sütlü pirinçlisini aldik.ama pek yemiyo onu.babannesi elma armut havuç kaynatıp püre haline getirdi ondan yedi biraz azar azar Vermeye başladik böyle
Ay evet yemek yerken bizimkide öyle ağzimiza bakiyo sofraya oturmak istiyo yemeyen çocuk çok zor oluyo inşallah iştahli olurlar

Son düzenleme:
selam kizlar
bende 2 aksandir kayinpederdeyim oglum kucaktan kucaga geziyor
yarin umit amcamizla randevumuz var bakalim kac gr.akmisiz ne diyecek bize umit amcamiz
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah
yok canım ya ben ikisindede yedim ikiside gamzeli olmadi benim ablamin iki kizi gamzeli olacaği varsa oluyo

Kizlar banada ilk ayvayi yerken cicekli kismini yamagina sur sonra isir dediler ole yaptim iki cukurumiz var tesaduf mu bilemwm onu

Bu arada eltim inamilmaz ayva yerdi ole yaramaz cocuk gormefim

Buzdevru hersey yolunda masalla olede gidicek dogumun hayirlisi ike gerceklesicek
Sezeryana hazirla cnm kendini yavastan
Haftaici kizlari cagorcam yakin sayiliriz dogum oncesi gelsene sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…