Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kizlar banada ilk ayvayi yerken cicekli kismini yamagina sur sonra isir dediler ole yaptim iki cukurumiz var tesaduf mu bilemwm onu

Bu arada eltim inamilmaz ayva yerdi ole yaramaz cocuk gormefim

Demekki o ayvayı tam yemiş=) çok severim gamzeyi ama bnde yok belki kızımda olur

Meyveleri niye kaynatiyorsunuz... Ben ilk gunler sularini verdim. Sonra cig purelerini.

Kizlar banada ilk ayvayi yerken cicekli kismini yamagina sur sonra isir dediler ole yaptim iki cukurumiz var tesaduf mu bilemwm onu

Bu arada eltim inamilmaz ayva yerdi ole yaramaz cocuk gormefim

Bende cok ayva yedim. Elanin elmacik kemigi uzerinde gamzesi var :)
Ama sakin bir cocuk degil malesef

Merhaba
Paylaşımlarınızı okumaya çalıştım biraz,ne kadar uzaaaak geliyor şimdilik,zaman çabuk geçiyor gb de randevu araları zor geçiyor :) Daha yolun başındayız.Rabbim miniklerinize sağlık sıhhat versin,doğuma yaklaşanlarada kolaylık versin.Sakarya başlığını görünce kan çekti :) 2014 Mayıs anneleri topiğindeyim hiç Sakarya'lı yok şansıma :) Benim doktorumda Şenol Şafak.Paylaşımlarınıza bakıyorum ama öneriniz olursa sevinirim :)
Rabbim kolaylıklar versin

Son düzenleme:

Merhaba plojovic topigimize hosgeldin
Taze gebesin doguma oldukca zamanin var bizimde burda gebelerimiz var hepimiz gebelik sureclerimizi burada gecirdik kucaklarimiza aldik.cok.sukir.en buyugu benim.oglim.oda bir yasimi gecti
Insalla.seninlede ayni surecleri beraber yasariz
Nasil gidiyor gebeligin kac haftaliksin telden giriyorum takvim.varsada gorwmiyorum
Dr un nasol.memnunmusun isteklerini karsiliyormu
Bildigim.kadariyla.cok yasaklari olmayan bir dr
Cevremde tek bir kisi gitmisti onlaarin dogum zamani slklnti.olmustu gelisimi onde diye 37 hafta civari bebegi almak.icin israrci olmus ben olmassam bilmedigun bir dr mu yapicak nasol guveniceksin diyip.etki altinda birakmis dedigi gibide dogim.sonrasi yurtdisina gitmis bebekte dedigi kg nin altinda oldukca zayif dogmus 3 hafta erken olmasinin etkisi ile oldukca kizmislardi bu duruma
Ama rutin kontrollerinde memnun olduklarini biliyorum

Muzaffer beyin kızının intihar haberini yeni duydum. Çok güvendiğimiz,iyi bir hekim ve çok iyi bir insandı. Eşi de çok iyi bir hanımdı eczanesinden tanıyordum. Okuyunca çok üzüldüm haberi.

Muzaffer beyin kızının intihar haberini yeni duydum. Çok güvendiğimiz,iyi bir hekim ve çok iyi bir insandı. Eşi de çok iyi bir hanımdı eczanesinden tanıyordum. Okuyunca çok üzüldüm haberi.

Aa ben duymadim.cnm.muzeffer bey ne dr uydu ismi tanidik.ama.soyadi olamadan toparlayamiyorum.esi.hangi eczane

Genel cerrah yarencim. Eczanede özdenoğlu eczanesi, bulvar üzerinde eski aykar otelin oralarda. Çokkıymetli insanlar. Allah sabır versin.

Sen diyince baktim.habere inan cok uzuldum.piril.piril yavrucak.nasil.kiyar canina ne yasadk icinde
Rabbim.kimseye evlat acisi vermesin bizdevri biryerleri i carpsalar varya icim yaniyor yurek nasil.dayanir rabbim. Sabir vwrsin ailesine

Allah rahmet eylesin eşine ve kendisine sabretme gücü versin çok zor bir imtihan...

Hoşbuldum :) Allah sağlıklı uzun ömür versin miniğinle size.Sizin deneyimlerinizi okumak yararlı olacaktır,takipteyim bundan sonra.
13+5'iz,tahmini doğum Mayıs 12.Çok şükür iyi geçiyor hiç şikayetim olmadı desem yeridir,kontrollere gidene kadar endişeleniyorum bu yüzden :) Ben ilk doğumevine gittim,hiç memnun değildim.Önce araştırdım,Şenol bey'e tavsiye üzerine gittim,son 2 kontrolümüzde. Şimdilik kontrollerde beklediğim ilgiyi,bilgiyi alıyorum beklentimi karşılıyor.Bir sorun olduğunda tek doktorla kalmayacağımı biliyorum şimdilik :) Danışırım sizlerede.Paylaşımın içinde teşekkür ederim aklımda olacak..

Son düzenleme:

Tesekkur ederiz
Dr unuzun icinize sinmesi harika onemli olan o sorulariniz cevapsiz kalmiyorsa size guven veriyorsa o dr a devam
Cinsiyetinizi ogrendinizmi bir anda nedense kiz gecti icimden:)
Kontrol zamani geelmek bilmiyor degilmi hareket etmeye basladiginda bu slklnti biras azaliyor evet bebegim.benimle diyorsun ama pit pitlar baslayana kadar endise oldukca fazla oluyor
Insan gormelerede doyamiyorki
Bu arada gebelik nasik.gidiyor bulanti vb

:) 21 Kasım'da kontrolümüz var inşallah o zaman öğreneceğiz.Çevremdekiler erkek diyor hep çok az kişi kız dedi.Ben sadece iyi olduğunu duymak istiyorum hep.Kontrolleri hep geri çekiyorum 1 hafta :) Ben her zaman gaz problemi yaşayan biriydim o yüzden gazın her haini bilirim desem yeridir.Ama buara hissettiğim farklı bi hareket var çok az dokunur gb ya da bi yerimiz seyirir gb,ben hareketsiz olduğumda nadir zamanlarda hissediyorum.Son kontrolün videosu var onu izleyip izleyip duruyorum :) Hiç sıkıntım olmadı çok şükür,bulantı hiç yaşamadım.Normal zamanlarımdan farkım tutkunu olduğum 3 şey artık hayatımda yok,çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi :) Hayranıydım,tiksiniriyorum.Bir de çalışmıyorum artık.1 kilo verdim ve karnım şu son haftada biraz büyüdü ama genel olarak çok dar giyinmediğim için belli olmuyor.Şimdilik bööyle :)
Sizde durumlar nasıl?Artık farklı güzellikler farklı sıkıntılar yaşıyorsunuzdur.. Rabbim onun iyi haberleriyle doldursun ömrünüzü..Doktorunuz kimdi?

Meyveleri niye kaynatiyorsunuz... Ben ilk gunler sularini verdim. Sonra cig purelerini.

bizde cam rendede rendeleyip süzgeçten geçirip suyunu veriyoruz canım geçen gün tv de vermişler tarifini bebeklere verin diye denemek için yaptık güzelde oldu.küçük kavanoz mamaları oluyo ya onlara benzedi tadı

Oh harika.ozetlemissin canim.durumu
Bence o seyirmelre bebisin pitpitlari bende 14.hafta icinde hissettim.yani farki anlayabildim
Demek.sevvdigin seylerden tiskindin acaba baslarda xok.mu.tukettin
Bende.bir eksi yedim.ki sorma.omrumde o madar ekso yememistim
Yazdiklarinin arasindan ben cd yee takildim.demek.dr cd veriyor.benim.neden bir cd yok.tu yahu burda kimsedw duymadim.ben hemen dr a arti puan yaziyoriz:)

Bize gelince durumlar iyi sukue oglum yasimda tam.hareketli zamanlari ama.sukir bizi uzmeden buyudu :)
Birde kizim.var yaren 7 yasina giricek gecinip gidiyoruz iste
Benim.dr um.adatipta sevgi damar kucukazaydi cnm

Ozellikle elmayi kaynatip puresini suyunu nisasta ike psirmek cok faydaliymis.aras hastaylen yapmistim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…