Canim.nasil gecti kontrol
Oh harika.ozetlemissin canim.durumu
Bence o seyirmelre bebisin pitpitlari bende 14.hafta icinde hissettim.yani farki anlayabildim
Demek.sevvdigin seylerden tiskindin acaba baslarda xok.mu.tukettin
Bende.bir eksi yedim.ki sorma.omrumde o madar ekso yememistim
Yazdiklarinin arasindan ben cd yee takildim.demek.dr cd veriyor.benim.neden bir cd yok.tu yahu burda kimsedw duymadim.ben hemen dr a arti puan yaziyoriz:)
Bize gelince durumlar iyi sukue oglum yasimda tam.hareketli zamanlari ama.sukir bizi uzmeden buyudu :)
Birde kizim.var yaren 7 yasina giricek gecinip gidiyoruz iste
Benim.dr um.adatipta sevgi damar kucukazaydi cnm
geldim geldim burdayim
buz birayda 800gr.almisiz ama dr.umuz doymadigini dusunuyor devanli emmek istemesinden.eger doymadigini hissediyorsan mamayi 3 e cikar 45 yada 70 lil dedi.bende tiroid oldugu icin oglumafa bakildi kan verdik ama sonucu yarin akacagiz
birkac kabariklik vardi alerjik bisey olabilr dedi.ana benim 5 yasinda yegen var gecenlerde sucicegi cikardi bende ondan suphelendim anlattim durumu o zaman bagisikligi direncte saglayabilir hafif su cicefgine benzer biseyde cijarabimir dedi cogalirsa getir dedo.sanirin cogaldi ve bildigin su cicegi goruntussunde.cok uzuluyorum ins.rahat ve hafif atlatiriz
kusmasi icin ilaclariba devam dedi buzde durumlsr boyle yani
hehe di mi aynı şehirde olmak bile insanı rahatlatıyo :)gitcez ümit beye götüren bulursak inşallahBak huzur geldi icime:)
Iyi olmasina sevindim.cnm siz yinede gorunun dr a gem rutin olur
Savasta yazmado ya
geldim geldim burdayim
buz birayda 800gr.almisiz ama dr.umuz doymadigini dusunuyor devanli emmek istemesinden.eger doymadigini hissediyorsan mamayi 3 e cikar 45 yada 70 lil dedi.bende tiroid oldugu icin oglumafa bakildi kan verdik ama sonucu yarin akacagiz
birkac kabariklik vardi alerjik bisey olabilr dedi.ana benim 5 yasinda yegen var gecenlerde sucicegi cikardi bende ondan suphelendim anlattim durumu o zaman bagisikligi direncte saglayabilir hafif su cicefgine benzer biseyde cijarabimir dedi cogalirsa getir dedo.sanirin cogaldi ve bildigin su cicegi goruntussunde.cok uzuluyorum ins.rahat ve hafif atlatiriz
kusmasi icin ilaclariba devam dedi buzde durumlsr boyle yani
Sevgi hanımın isminide duymuştum iyi manada.Cd sadece beyhekimde Metin Mutlu veriyor diye biliyorum :)) Biz son kontrolümüzde kuzenim ve eşimin yeğeni ile gittik çok özeldir ikiside benim için kız kardeşim yok onlar sağolsunlar aratmıyorlarda,kuzenim videoya çekmiş kıpır kıpır,yeğende fotoğrafları çekmiş :) Bebişin pıtpıtları için bilen biri tarafından desteklendiğime sevindim :) O yazdıklarımı hayatım boyunca çok fazla tükettim sanırım ihtiyacım kalmamış hiç :) Tat olarak tuzlu ve ekşi seviyorum artık.
Şimdilik bizde böyle geçinip gidiyoruz işte,hiçbirşey almadım çok erken diye,araştırıyorum sadece kullanım kolaylıkları,çok amaçlıları fln :)
Yanlış hatırlamıyorsam geçtiğim sayfalarda doğum günü fotoğrafları vardı o sizin oğlunuz :) Çok tatlı maşallah.Rabbim birbirinizden mahrum etmesin sizleri.
hehe di mi aynı şehirde olmak bile insanı rahatlatıyo :)gitcez ümit beye götüren bulursak inşallah
tuuhh ay neden aynı ortama girdinki su çiçeği hiç affetmez aynı ortamda bulunmak yeter geçirmesi için sende geçirebilirsin geçirmediysen .inşallah çabucak atlatırsın allah şifa versin minik kuzuna
Sen motuveyi saglarsin esinw gidersiniz :)
pazar hariç hergün yoğun çalışıyo aynı zamanda yükseklisans yaptığı için izin alma lüksü yok malesef
Inanmiyorum cnm ya nasil bir ortamdami bulundular yegenin kacinci gunundeydi temastam kac gun gecti aras 8 aylikkdn oldu mahfolduk resmen omer asaf cok kucuk bizim ablamizdi odadan cikmamasina ragmwn gecti ay simdi oni cok.kafama taktim
Mutlaka artma olursa gotur dokuntu disinda durumlarda yasaniuor
Kg ye gelonce harika kg almis nerdeyse bir kg ama senun cocuk obur masalla:)
Troidlerde sorunsuz cikar cnm
hehe di mi aynı şehirde olmak bile insanı rahatlatıyo :)gitcez ümit beye götüren bulursak inşallah
tuuhh ay neden aynı ortama girdinki su çiçeği hiç affetmez aynı ortamda bulunmak yeter geçirmesi için sende geçirebilirsin geçirmediysen .inşallah çabucak atlatırsın allah şifa versin minik kuzuna
Desene is sana dustu
ilk gunuydu.onunda anlamadik hatta gozunde cikmistida aroacik zannettik 2.gun dediler su cicegi diye.bilmeden bulunduk yani
cogaldikabariklarimiz yarin gidecegiz ins.
bu arada ates koltukaltindan olculunce kac cikarsa panik yapmaliyim ki
ilk gunuydu.onunda anlamadik hatta gozunde cikmistida aroacik zannettik 2.gun dediler su cicegi diye.bilmeden bulunduk yani
cogaldikabariklarimiz yarin gidecegiz ins.
bu arada ates koltukaltindan olculunce kac cikarsa panik yapmaliyim ki
ya bakcaz artık havalarda soğudu dayıları arıycaz artık hangisi müsaitse ona göre randevu alıcam
kısmet işte olacağı varsa oluyo aman gidin muhakkak inşallah tez zamanda iyileşir.koltuk altından 37,2 yi geçince makattan 38 i geçince ateş çıkmış oluyo
Son hazırlıklarım bitti. Hastane için terlik eksiğim vardı halletim.
Amerikan bezini halletmiş annem sağolsun. Onu da yıkayıp , ütüleyip hastane çantasına koyacağım inş.
İnşallah hemşireler sıkıntı yaratmazlar.
Artık benim hazırlıklarım bitti. Bebeğimi kucağıma almadan daha bir şey almak istemiyorum.
Ben artık bol bol yatıyorum.
Yaren Sizde toplanmayı düşünüyormuşsunuz. Benide çağırmışsın ama ben 15 dk dan fazla ayağımı sarkıtamıyorum bile.
Şu riskli dönemimi atlatayım inşallah ben de bebeğimle birlikte Sizlerle görüşüp, Sizleri ağırlarım evimde.
ewet olacagi vatmis dedik artik mevla boyle uygun gormus gelip gecsin ins.atesimiz 37,2 oldu ama gecmedi sinirda kalmisiz demekkiya bakcaz artık havalarda soğudu dayıları arıycaz artık hangisi müsaitse ona göre randevu alıcam
kısmet işte olacağı varsa oluyo aman gidin muhakkak inşallah tez zamanda iyileşir.koltuk altından 37,2 yi geçince makattan 38 i geçince ateş çıkmış oluyo
yarin oglen gidecegiz umit amcamiza ins.enazindan ne yapmamiz gerektigini bilirizcnm benım gerçekten okadar uzuldum kı anlatamam
bırde döküntüden tam ıkı gun once bulaşmaya başlıyor
yarın mutlaka gıdın cnm cunku ufak bebekte gozetım altında olmalı bız uc kez gıttık aras su cıcegı olduğunda
zorlu bır süreç sızı belıyor tkrar tekrar gecmıs olsun
ewet olacagi vatmis dedik artik mevla boyle uygun gormus gelip gecsin ins.atesimiz 37,2 oldu ama gecmedi sinirda kalmisiz demekki
yarin oglen gidecegiz umit amcamiza ins.enazindan ne yapmamiz gerektigini biliriz
Son hazırlıklarım bitti. Hastane için terlik eksiğim vardı halletim.
Amerikan bezini halletmiş annem sağolsun. Onu da yıkayıp , ütüleyip hastane çantasına koyacağım inş.
İnşallah hemşireler sıkıntı yaratmazlar.
Artık benim hazırlıklarım bitti. Bebeğimi kucağıma almadan daha bir şey almak istemiyorum.
Ben artık bol bol yatıyorum.
Yaren Sizde toplanmayı düşünüyormuşsunuz. Benide çağırmışsın ama ben 15 dk dan fazla ayağımı sarkıtamıyorum bile.
Şu riskli dönemimi atlatayım inşallah ben de bebeğimle birlikte Sizlerle görüşüp, Sizleri ağırlarım evimde.
Bütün hazırlıklarının bitmesine sevindim canım
Neler koydun hastane çantana banada söyler misin bakayım bn bişi unutmuşmuyum yada almam gereken bişeyler varmı daha
Evet cnm bize losyon ile kasinti icin ilac vermisti
Nasil.simdi.durumu huzursusmu aras sanaha kadar uyumadi iki uc gun
dun gece 3 ten beri bugun 2 saat falan uyudu artik iyice yoruldu ateside 37,2 den 36,8 e falan dustu simdi uyudi gibi ins.dalar gider biraz o dalsin bebdelllbende gupp yataga.aksam birde misafirim vardi
bu arada o losyondam dun verdi bize nemlendirici yumusatiyormus yaralari yarin ilave verir herhakde digerinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?